Események - Events


Az alábbi oldalon Gauranga Das és a Nomád Jóga programjaira tudsz jelentkezni, és azok ismertetését olvashatod el. Szeretettel várunk stúdiónkban és elvonulásainkon, képzéseinken! Gauranga Das egyéb szolgáltatásaira ITT tudsz jelentkezni. Kapcsolat és internes kincskereső: ITT➤

Az alábbi űrlapon tudsz regisztrálni a programokra: JELENTKEZÉS. Kérlek tanulmányozd át Adatkezelési szabályzatunkat is! Kitöltés után a program díját vagy az előleget utald át a következő számlaszámra: Szücs Gábor EV, 1091 8001 0000 0059 0681 0009 (Unicredit Bank), a megjegyzésben tüntesd fel a program címét és a résztvevőket, ha több személyre utalsz. Majd emailben küldj egy másolatot az utalás igazolásáról a jogasaman(kukac)gmail.com címre. A számlát az átutalásodról szintén emailben fogod megkapni. Foglalásod az átutalás beérkezésével válik teljessé, így érdemes ezt minél előbb megtenni. A befizetett előlegek csak arra az eseményre használhatók fel, amelyre regisztráltál. A részvételi díjakat és előlegeket visszatéríteni sajnos nem tudjuk, de a jegyedet névváltoztatással átadhatod valamelyik ismerősödnek. Namaste! Áldás!


MEGTELT Teliholdas Rapé Medicina Szertartás - Kay Pacha Edition 05.22

Kedves Vendégeink! A szertartás MEGTELT, hamarosan kiírjuk a júniusi Rapé ceremóniák időpontját!

Ismét szeretettel várunk a Nomád Jógában a májusi telihold alkalmából megrendezett Rapé Medicina szertartásra, melynek során az amazonasi gyógynövényekhez fogunk kapcsolódni. Ez alkalommal a Kay Pacha, vagyis a Középső Világ energiáihoz és tudati rétegeihez fogunk kapcsolódni, és ezekhez kérjük a gyógyulást a Medicinák segítségével.
Az Ambil, a Sananga szemcsepp, a Copaiba olaj és Rapé (gyógynövényes dohánypor) elősegítik fizikai, érzelmi, energetikai és lelki megtisztulásunkat, és megnyitják az elménket a spirituális élmények felé, melyeket a szertartást lezáró sámándobos hangutazás alatt élhetünk meg. Javaslom, hogy aznap csak reggel fogyassz szilárd táplálékot, és kerüld a koffein, alkohol, tudatmódosítók fogyasztását. A Sanangához érdemes kivenni a kontaktlencsét és lehetőleg kerülni a sok szemfesték használatát.
A medicinák felszolgálása után Icaro-k, azaz gyógyító dalok, valamint sámánhangszerek és a légzés segítségével létrehozott szakrális, gyógyító térbe hívlak meg benneteket, melyben lehetőségetek lesz utazni időben és a dimenziók között, az önismeret belső útjain csatangolni, gyógyulni és töltődni, valamint útmutatást kapni az élet nagy kérdéseiben az ősi hangok segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek.
Időpont: május 22, szerda, 18-21:00
Helyszín: Nomád Jóga (1033 Bp Szérűskert u. 33.)
Vezeti: Gauranga Das
Belépő: 8000 Ft
Létszám: maximum 15 fő (Jelentkezz minél előbb, mert telt ház várható).
Az alábbi linken található űrlapot kitöltve tudsz jelentkezni, majd a megadott számlaszámra átutalni a részvételi díjat. Foglalásod az átutalás beérkezésével válik teljessé, így érdemes ezt minél előbb megtenni. A befizetett előlegek csak arra az eseményre használhatók fel, amelyre regisztráltál. A részvételi díjakat és előlegeket visszatéríteni sajnos nem tudjuk, de a jegyedet névváltoztatással átadhatod valamelyik ismerősödnek.
Jelentkezési határidő: május 17.


Teremtő Hangfürdő Gaurangával 05.24

Májusi hangfürdőnk egy nappal a Telihold és a buddhista tízmilliószoros nap után, azok energiáit segítségül hívva belső és abból fakadó külső teremtési folyamatainkhoz, azoknak az erőknek a felszabadítását és a tudatalattinkban felépült akadályok elhárítáasát célozza, melyek által megteremthetjük azt a valóságot, amit ténylegesen élni szeretnénk.
A hangfürdő egy relaxációs és terápiás hatású élmény, melynek során a résztvevőnek semmilyen más dolga nincs, mint kényelmesen lefeküdni, ellazulni, és természetesen lélegezni, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudatalattiban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a hangtálak és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek.
A 60-70 perces hangfürdő során gongok, tibeti hangtálak, kristály hangtálak, harangok, chime-ok, doromb, sansula, furulya, ocarina, koshi, esőbot, óceándob, didgeridoo, csörgők és sámándob hangjai simulnak egymáshoz és a lelkünkhöz, hogy kiemeljenek a hétköznapok feszültségei közül.
Időpont: május 24, péntek, 18-20:00
Helyszín: Nomád Jóga (1033 Bp Szérűskert u. 33.)
Jelentkezési határidő: május 18
Belépő: 7000 Ft


Kambo Medicina Szertartás - 05.25

Ismét lehetőség nyílik egy mélyre ható test-lelki megtisztulásra a Rapé, Kambo és Sananga Medicinák segítségével.

Kambo Medicina - az Amazonas védőoltása

A Kambo Medicina az óriás majombéka (Phyllomedusa bicolor) izzadságmirigyeinek váladéka, melyet az Amazonas-medence sámánjai kaptak ajándékba a Természetanyától különböző testi-lelki bajok gyógyítására.  A Kambo váladék a bőrfelületen keresztül szívódik fel a nyirok- és vérkeringésben, miután előzetesen kis pöttyökben megégettük a felszíni hámréteget. Bár tudományos kutatások is támogatják a Kambo terápia eredményességét, a hagyományos sámánok az alábbi jótékony hatásokról számolnak be a Kambo kezelések során:

- hangulatjavítás, a stressz és a depresszió csökkenése
- fájdalomcsillapítás és gyulladáscsökkentés
- daganatos és autoimmun megbetegedések megelőzése
- függőségek felszámolása
- várnyomáscsökkenés, szívproblémák javulása
- antimikrobiális, gomba- és baktériumölő hatás
- a panéma vagy hucsa (diszharmonikus betegség-energiák) eltávolítása
- az életenergia, libidó és termékenység megerősödése, jó szerencse
- az érzékek kiélesedése, a féradtság csökkentése
- állóképesség, sportteljesítmény növelése
- az elme és a test megtisztítása

A szertartás 4 órás időtartamban fog zajlani. A program menete:

9:00 Érkezés, regisztráció, nyitó kör
9:30 A Kambo terápia ismertetése
10:00 Rapé ceremónia (gyógynövényes dohánypor befújása orrba)
10:30 Kambo ceremónia
12:00 Sananga szemcsepp alkalmazása, relaxáció
12:30 Záró kör, kérdések

Mi a Kambo?

A Kambo váladékot vízzel elkeverve kis gombócokat formázunk, majd a kezelés során vékony füstölő segítségével pici pöttyöket égetünk a bőrre, hogy a legfelső réteget eltávolítva, megnyissuk az utat a medicinának, melyet ezekre a kis "kapukra" helyezünk föl. Minél több pötty kerül fel, annál erőteljesebb hatás várható. 
A kis fájdalommal járó beavatkozás után a Medicinát felhelyezzük a bőrön megnyitott kapukra, mely a nyirokrendszeren és az idegrendszeren keresztül kommunikál az aggyal, ami gyakorlatilag végrehajtja az utasításokat. A Kambo méregtelenítés egy fizikai tisztítás, melynek tünetei a megemelkedett hőérzet, az arc kipirosodása és a gyorsan jelentkező hányinger, amit általában hányás követ. Ez megszabadítja a testet a toxinoktól, és gyönyörű tisztaságérzetet hagy maga után.

Mi a Rapé?

A Rapé egy bennszülött sámán-medicina, amelyet az orrba fújunk, és főként Brazíliában és Peru egy kis részén bennszülött törzsek használják. Minden törzs titokban tartja a saját receptjeit, de amit tudunk, hogy általában gyökereket, gyógynövényeket, leveleket és őserdei dohányt, pl. Mapacho-t használnak, amely a bolygó legszentebb növénye, a nagyapa szellem. Az összetevők a nikotinreceptorokhoz kötődnek, ami fokozott dopamin-, acetilkolin- és epinefrin-termelést eredményez. Ezen kémiai folyamatok hatására a résztvevők ellazulnak és nyugodtnak érzik magukat, ugyanakkor tudatosak és éberek. Az elméd megtisztul mindentől, amit el kell engedned, és segít a régi, beragadt energiák eltávolításában, ami segít, hogy könnyebben érvényesüljön a Kambo tisztító hatása.

Mi a Sananga?

A Sananga eredetileg a Yawanawa törzs hagyományos gyógyszere, egy őslakos törzs, amelyet az Amazonas törvényes őrzőiként ismernek. A Sanangát mind lelki, mind fizikai betegségek gyógyítására használják, beleértve a fókusz javítását és a zavaró energiák kiürítését, mielőtt vadászatra indulnának. A Sananga előnyei közé tartoznak az antimikrobiális, gombaellenes, gyulladáscsökkentő, antioxidáns és rákellenes tulajdonságai. Beszámoltak róla, hogy segített súlyos szembetegségekben, például a zöldhályogban, a szürkehályogban is. A Sananga egy nagyon erős szemcsepp, amely égető, szúró hatást fejt ki. Viszont ez a kellemetlen érzet csupán néhány percig tart, és ha a folyamat közben a légzésedre összpontosítasz és az elengedésre tudsz fókuszálni, az mély gyógyulást hozhat. A szemünk rengeteg traumát tárol, melyet a fájdalom és a könnyek segítenek kioldani és megszabadulni tőlük. 3-4 perc után könnyebbnek fogod érezni magad, a látásod élesebb lesz, a tudatod tisztább.

Kinek ajánljuk a részvételt: a workshopon bárki részt vehet, aki nem rendelkezik a Kambo alkalmazásának biztonságát kizáró egészségügyi körülményekkel. Ezekről az alábbi linken olvashatsz: https://www.jogasaman.com/p/kambo-medicina.html

Előkészületek: A workshop napján ne fogyassz semmilyen ételt, koffeint, alkoholt vagy tudatmódosító anyagokat. Hozz magaddal 6 liter szobahőmérsékletű, szénsavmentes ásványvizet. Érkezz kényelmes ruhában (át is tudsz öltözni a helyszínen), lehetőleg ujjatlan vagy rövid ujjú pólóban. 

A szertartás utáni időszakra lehetőleg ne tervezz be megerőltető programokat, mert a szertartás mély lélektani folyamatokat is aktiválhat, melyek feldolgozására érdemes helyet és időt hagyni. A testi tünetek vagy a fárdatság feldolgozásához is kedvezőbb a pihenéssel eltöltött idő a szertartás után. Minden jelentkezőt megkérünk egy részletes egészségügyi éllapotfelmérő kérdőív kitöltésére, mely szintén a fenti linken található: https://www.jogasaman.com/p/kambo-medicina.html

Időpont: május 25, szombat, 9:00-13:00
Helyszín: Nomád Jóga (1033 Bp Szérűskert u. 33.)
Vezeti: Gauranga Das
Részvételi díj: 35000 Ft.
Létszám: maximum 5 fő.
Jelentkezési határidő: május 20 (vagy amíg be nem telik). 

Az alábbi linken található űrlapot kitöltve tudsz jelentkezni, majd a megadott számlaszámra átutalni a részvételi díj felét. Fontos, hogy a lenti linken jelezd részvételi szándékodat, majd a fenti linken található részletes kírdőívet is töltsd ki! Foglalásod az átutalás beérkezésével válik teljessé, így érdemes ezt minél előbb megtenni. A befizetett előlegek csak arra az eseményre használhatók fel, amelyre regisztráltál. A részvételi díjakat és előlegeket visszatéríteni sajnos nem tudjuk, de a jegyedet névváltoztatással átadhatod valamelyik ismerősödnek. Kérjük, hogy a fenti időpontig átutalással fizess be 15000 Ft előleget az alábbi számlaszámra: Szücs Gábor EV, Unicredit Bank 1091 8001 0000 0059 0681 0009. A többit hozd a helyszínre készpénzben. Ha további kérdéseid vannak a szertartással kapcsolatban, felteheted Gaurangának Whatsappon: 06309140839.

Varázslatos Peru - Útibeszámoló vetítéssel 05.25

Idén április 1 és 21 között került sor arra a perui utazásra, melynek során öten az Andok különleges és spirituális helyszíyneit látogattuk meg, és különböző szertartásokon, beavatásokon vettünk részt. Ennek az utazásnak az élménybeszámolójára szeretnénk meghívni Téged és minden érdeklődőt a Nomád Jógába. Az esemény során megkóstolhatod a híres perui Kokalevél-teát, és a beszámolóink kísáretében az általunk készített képeken, videókon keresztül is bepillantást nyerhetsz ennek az egzotikus országnak a természeti szépségeibe, spirituális hagyományaiba és mindenapi életének emlékezetes pillanataiba. Még egy utazást tervezünk Peruba 2025 áprilisában, így ez az élménybeszámoló akár hangolódásként, ismerkedésként is szolgálhat, ha jövőre te is szeretnél velünk tartani. 

Időpont: május 25, szombat, 18-20:00
Helyszín: Nomád Jóga (1033 Bp Szérűskert u. 33.)
Jelentkezési határidő: május 20
Belépő: 2000 Ft
Létszám: maximum 30 fő.
Foglalásod az átutalás beérkezésével válik teljessé, így érdemes ezt minél előbb megtenni. A befizetett részvételi díjak csak arra az eseményre használhatók fel, amelyre regisztráltál. A részvételi díjakat és előlegeket visszatéríteni sajnos nem tudjuk, de a jegyedet névváltoztatással átadhatod valamelyik ismerősödnek.

Újholdas Rapé Medicina Szertartás - Hanaq Pacha Edition 06.05

Ismét szeretettel várunk a Nomád Jógában a júniusi újhold alkalmából megrendezett Rapé Medicina szertartásra, melynek során az amazonasi gyógynövényekhez fogunk kapcsolódni. Ez alkalommal a Hanaq Pacha, vagyis a Felső Világ energiáival fogunk mélyebb kapcsolatba kerülni, magas rezgésű illatok és medicinák segítségével. A Felső Éned összekapcsolása középső és alsó lélekrészeiddel elősegíti önmagad teljesebb körű elfogadását és integrálását.
Az Ambil, a Sananga szemcsepp, a Copaiba olaj és Rapé (gyógynövényes dohánypor) elősegítik fizikai, érzelmi, energetikai és lelki megtisztulásunkat, és megnyitják az elménket a spirituális élmények felé, melyeket a szertartást lezáró sámándobos hangutazás alatt élhetünk meg. Javaslom, hogy aznap csak reggel fogyassz szilárd táplálékot, és kerüld a koffein, alkohol, tudatmódosítók fogyasztását. A Sanangához érdemes kivenni a kontaktlencsét és lehetőleg kerülni a sok szemfesték használatát.

A medicinák felszolgálása után Icaro-k, azaz gyógyító dalok, valamint sámánhangszerek és a légzés segítségével létrehozott szakrális, gyógyító térbe hívlak meg benneteket, melyben lehetőségetek lesz utazni időben és a dimenziók között, az önismeret belső útjain csatangolni, gyógyulni és töltődni, valamint útmutatást kapni az élet nagy kérdéseiben az ősi hangok segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek.

Időpont: június 5, szerda, 18-21:00
Helyszín: Nomád Jóga (1033 Bp Szérűskert u. 33.)
Vezeti: Gauranga Das
Belépő: 8000 Ft
Létszám: maximum 15 fő (Jelentkezz minél előbb, mert telt ház várható).
Foglalásod az átutalás beérkezésével válik teljessé, így érdemes ezt minél előbb megtenni. A befizetett előlegek csak arra az eseményre használhatók fel, amelyre regisztráltál. A részvételi díjakat és előlegeket visszatéríteni sajnos nem tudjuk, de a jegyedet névváltoztatással átadhatod valamelyik ismerősödnek.
Jelentkezési határidő: május 31.

Transztánc és Transzlégzés Live Jam - Outdoor Edition 06.09 Pilisszántó

Szeretettel várunk Benneteket ismét élő zenés transzlégzésre - ezúttal azonban a Természet lágy ölében, a szabad levegőn fogunk lélegezni, méghozzá egy erőteljesen gyógyító kisugárzású helyen - a pilisszántói Gyógyító Csillagnál. Újra együtt kapcsolódhatunk a Földanyához, az ősökhöz, a gyökereinkhez, hogy tisztuljunk, gyógyuljunk, fejlődjünk egy közös transzlégzés szertartással. A szertartást Gauranga Das fogja vezetni. A transztánc, transzlégzés és transzmeditáció ősi módszerek, melyek szinte minden törzsi kultúrában használatban voltak. A szertartás élő jam zenére, spirituális hangszerek kíséretében fog zajlani. A Transzlégzés Szertartás programja a következő lesz:

17:00 - Találkozó a Gyógyító Csillagnál
17:30 - A transzlégzés technika ismertetése, gyakorlása
17:40 - Transzlégzés transztánccal
18:10 - Transzutazás transzlégzéssel fekve
18:40 - Transzutazás ősi hangokkal
19:10-19:30 Levezető relaxáció, szabad beszélgetés, élmények megosztása

Az élő zenét varázsolják:

Csete Attila - didgeridoo, fúvósok
Gauranga Das - sámándob, óceándob, csörgők, doromb, furulya, csengettyűk
Heszberger Antal - sámándob, csörgő, doromb
Szőllősi Dániel - dzsembe, didgeridoo, szinti
Merkl Tamás - gitár, basszusgitár
Csendes Csaba - ütősök

A transzutazás alapját a transzlégzés vagy sámánlégzés technikája fogja adni, melynek hatására könnyedén kerülhetünk megváltozott tudatállapotba, és elősegíthetjük a tudatalattinkban rejtőzködő traumák és blokkok oldását, mely után az elménk nyitottabbá válik a spirituális élményekre és az önmegismerésre. A transzlégzést már az első, fél órás álló blokkban is elkezdjük, és közben mindenki a saját jógamatracán táncolhat behunyt szemmel, ahogy a transzállapota diktálja. A tánc és a ritmikus zene megsokszorozza a transzállapot hatását, ugyanakkor segít abban, hogy elkerüljük az izomgörcsöket és a kellemetlen testi tüneteket, melyek a fekvő transzlégzésnél gyakran jelenkeznek.
A transzutazás második részében fekve fogjuk folytatni a transzlégzést a zene hangjai által kísérve, és így a tudatalattink még mélyebb tartományait érhetjük el. A harmadik részben sámándalok fognak megszólalni a transzfolyamatot kísérve. A gyakorlatot pihentető relaxációval zárjuk.

A transzlégzés végzése ellenjavallott a következő esetekben:
Várandósság, szív- és keringési problémák (pl. korábbi infarktus vagy agyvérzés, magas vérnyomás), szem-, tüdő- vagy idegrendszeri panaszok, epilepszia, drog- és alkoholfüggőség, terhesség, tetániás görcs hajlam, diagnosztizált, vagy vélt pszichiátriai problémák – pánik, fóbia, depresszió, skizofrénia, pszichózis, téveszmék, borderline szindróma, bipoláris személyiségzavar stb.
Ha ilyenekkel rendelkezel, és mégis szeretnél részt venni az eseményen, akkor előtte feltétlenül konzultálj Gauranga Dassal.

Előkészületek: Lehetőleg ne fogyassz szilárd táplálékot aznap, vagy csak egy könnyű reggelit. 

Mit hozz magaddal?
Polifoam, takaró vagy hálózsák, ivóvíz, naptej, szúnyogriasztó, papírzsebkendő, eső elleni ruházat. Ajakápolót is hozhatsz a száj kiszáradása ellen. Kényelmes, időjárásnak és mozgáshoz megfelelő ruházat viselése ajánlott. 

Helyszín: Gyógyító Csillag, Pilisszántó. Megközelítés: https://afenygyermekei.hu/gyogyito-csillag/
Eső esetén is megtartjuk a programot, de a helyszín a Mackó-barlang lesz Csobánka fölött. Erről emailben értesítünk minden jelentkezőt az előző napon.
Időpont: június 9, 18-21:00.
Részvételi díj: 10000 Ft
Jelentkezési határidő: június 3 (vagy amíg a helyek be nem telnek).
Foglalásod az átutalás beérkezésével válik teljessé, így érdemes ezt minél előbb megtenni. A befizetett előlegek csak arra az eseményre használhatók fel, amelyre regisztráltál. A részvételi díjakat és előlegeket visszatéríteni sajnos nem tudjuk, de a jegyedet névváltoztatással átadhatod valamelyik ismerősödnek.


Hangtálas hangfürdő Gaurangával - 06.11

Júniusi hangfürdőnk témája a nyári napforduló, a megnyilvánult valóság megélése és az erőnkbe való megérkezés lesz.

A hangfürdő egy relaxációs és terápiás hatású élmény, melynek során a résztvevőnek semmilyen más dolga nincs, mint kényelmesen lefeküdni, ellazulni, és természetesen lélegezni, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudatalattiban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a hangtálak és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek.
A 60-70 perces hangfürdő során gongok, tibeti hangtálak, kristály hangtálak, harangok, chime-ok, doromb, sansula, furulya, ocarina, koshi, esőbot, óceándob, didgeridoo, csörgők és sámándob hangjai simulnak egymáshoz és a lelkünkhöz, hogy kiemeljenek a hétköznapok feszültségei közül.

Időpont: június 11, kedd, 18-20:00
Helyszín: Nomád Jóga (1033 Bp Szérűskert u. 33.)
Jelentkezési határidő: június 5
Belépő: 7000 Ft

Dieta de Floresta - Erdei elmélyülés 06.13-16
Egy különleges elmélyülésre hívunk benneteket a Táborfalván található Tündértanyára és annak erdejébe. Négy napot fogunk eltölteni az erdőben, esténként szertartásokra összegyűlve a szertűz körül. Digitális és fizikális böjtben, mélyen kapcsolódva a Természet erőivel és a Szellemvilággal olyan megélésekkel térhetsz haza, melyek az egész további életednek megadhatják a megfelelő irányt. Ha úgy érzed, hogy korszakváltáshoz érkeztél az életedben, vagy nem tudod, merre vedd az irányt, esetleg nem tudsz elengedni egy élethelyzetet, változtatni szeretnél, akkor vonulj el velünk az erdőbe, ahogyan a Természetben lakó törzsek is teszik!
Praktikus tudnivalók:
Az esemény a Tündértanya szellemi központban kerül megrendezésre. Érkezés, és a kezdő kör után mindenki megkeresi a kiülőhelyét az erdőben. Az előkészületek után egy izzasztókunyhó-szertartással kezdünk, majd mindenki elfoglalja kiválasztott helyét az erdőben, ahol az elkövetkező négy napot tölteni fogja. A szertartás alatt végig égni fog a szertűz, melyet a segítők táplálnak, és amely köré az esti szertartásra visszatér minden kiülő. Esténként közösen fogunk részt venni transzlégzés, Rapé és egyéb sámán-szertartásokon, majd visszatérünk kijelölt helyünkre az éjszaka és a nap további részére. A kiülés a negyedik napon ér véget, majd kunyhó-szertartással zárjuk a négynapos folyamatot. Utána közös ebéddel és megosztókörrel, élménybeszámolóval zárjuk az elmélyülést. A jelentkezőknek kiküldünk egy részletes programot az esti szertartásokról és medicinákról.
Az elvonuláson kétféle minőségben lehet részt venni: 1. Kiülő: a kiülők három teljes napot böjtölve a Természetben töltenek el, és részt vesznek az esti szertartásokon. 2. Segítő: a segítők egymást váltva őrzik a szertüzet, főznek és esznek-isznak a kiülők nevében is. A segítők is részt vehetnek az esti szertartásokon. A segítőknek (elegendő létszám esetén) lehetőségük lesz egy vagy két alkalommal részt venniük egyéni folyamatokban is Gaurangával vagy Antival (spirituéálids integráció, lélekvisszahívás, Kambo szertartás).
Étkezés: A kiülőknek vegán ebéd lesz az utolsó napon. Esténként lehet vizet inni a szertartás előtt. A segítőknek igény szerinti étkezés lesz, amit közösen készítünk el.
Szállás: A kiülők egy vízálló ponyvával és hálózsákkal költöznek ki az erdőbe. A segítők végig aludhatnak sátorban vagy a szertartás-teremben, esetleg a tűz mellett is.
Az összes jelentkezőnek kiküldjük a részletes programot és a felkészüléssel kapcsolatos információkat. A kiülőknek egy kérdőívet is ki kell majd tölteniük az egészségügyi kockázatok elkerülése végett. Az elvonulást Gauranga Das és Heszberger Antal vezeti.
Amit ajánlott hozni: Hálózsák, polifoam, törülköző, papucs, tisztasági eszközök, zseblámpa, kényelmes réteges ruházat, fürdő- vagy pamut ruha a kunyhó-szertartáshoz. szúnyogriasztót és naptejet is hozhatsz. Ha vannak erőtárgyaid, sámándobod, csörgőd, dorombod stb., akkor hozd azt is magaddal.
Érkezés: június 13-án, csütörtökön 9 órakor. Az elvonulás befejezése június 16-án, vasárnap 18 óra körül várható.
Részvételi díj: Kiülőknek: 35000 Ft előleg + 70000 Ft (a helyszínen). Segítőknek: 35000 Ft előleg + 40000 Ft (a helyszínen)
Jelentkezési határidő: május 30. Foglalásod az átutalás beérkezésével válik teljessé, így érdemes ezt minél előbb megtenni. A befizetett előlegek csak arra az eseményre használhatók fel, amelyre regisztráltál. A részvételi díjakat és előlegeket visszatéríteni sajnos nem tudjuk, de a jegyedet névváltoztatással átadhatod valamelyik ismerősödnek.
Bővebb információ: jogasaman@gmail.com, illetve 06309140839.

Teliholdas Rapé Medicina Szertartás - Femenina Edition 06.24
Ismét szeretettel várunk a Nomád Jógában a júniusi telihold alkalmából megrendezett Rapé Medicina szertartásra, melynek során az amazonasi gyógynövényekhez fogunk kapcsolódni. Ez alkalommal az utazás témája a Forća Femenina, vagyis a Női Erő lesz, ennek megélése, harmonizálása és gyógyítása az életünkben. A Lány, a Szűz, a Vértestvér, a Szerető, az Anya, a Bába, az Amazon, a Matriarcha, a Papnő, a Varázslónő, a Vénség, a Sötét Anya, az Átváltoztató a női lét tizenhárom archetípusa. Bármelyiket, vagy akár mindegyiket behívhatod, hogy ezek a minőségek gyógyulhassanak az életedben és a szeretetkapcsolataidban.
Az Ambil, a Sananga szemcsepp, a Copaiba olaj és Rapé (gyógynövényes dohánypor) elősegítik fizikai, érzelmi, energetikai és lelki megtisztulásunkat, és megnyitják az elménket a spirituális élmények felé, melyeket a szertartást lezáró sámándobos hangutazás alatt élhetünk meg. Javaslom, hogy aznap csak reggel fogyassz szilárd táplálékot, és kerüld a koffein, alkohol, tudatmódosítók fogyasztását. A Sanangához érdemes kivenni a kontaktlencsét és lehetőleg kerülni a sok szemfesték használatát.
A medicinák felszolgálása után Icaro-k, azaz gyógyító dalok, valamint sámánhangszerek és a légzés segítségével létrehozott szakrális, gyógyító térbe hívlak meg benneteket, melyben lehetőségetek lesz utazni időben és a dimenziók között, az önismeret belső útjain csatangolni, gyógyulni és töltődni, valamint útmutatást kapni az élet nagy kérdéseiben az ősi hangok segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek. 
Időpont: június 24, hétfő, 18-21:00
Helyszín: Nomád Jóga (1033 Bp Szérűskert u. 33.)
Vezeti: Gauranga Das
Belépő: 8000 Ft
Létszám: maximum 15 fő (Jelentkezz minél előbb, mert telt ház várható).
Foglalásod az átutalás beérkezésével válik teljessé, így érdemes ezt minél előbb megtenni. A befizetett előlegek csak arra az eseményre használhatók fel, amelyre regisztráltál. A részvételi díjakat és előlegeket visszatéríteni sajnos nem tudjuk, de a jegyedet névváltoztatással átadhatod valamelyik ismerősödnek.
Jelentkezési határidő: június 20.

Nincsenek megjegyzések: