Programok

Az alábbi oldalon Gauranga és a Nomád Jóga programjaira tudsz jelentkezni, és azok ismertetését olvashatod el. Szeretettel várunk stúdiónkban és elvonulásainkon, képzéseinken!

Az alábbi űrlapon tudsz regisztrálni a programokra: JELENTKEZÉS. Kérlek tanulmányozd át Adatkezelési szabályzatunkat is! Kitöltés után a program díját vagy az előleget utald át a következő számlaszámra: Szücs Gábor EV, 1091 8001 0000 0059 0681 0009 (Unicredit Bank), a megjegyzésben tüntesd fel a program címét és a résztvevőket, ha több személyre utalsz. Majd emailben küldj egy másolatot az utalás igazolásáról a jogasaman(kukac)gmail.com címre. A számlát az átutalásodról szintén emailben fogod megkapni. Részvételi szándékodat legfeljebb a jelentkezési határidőig mondhatod vissza, a helyek korlátozott száma miatt. A befizetett összeg visszatérítésére ezután nincs lehetőség, csupán névváltoztatásra. Foglalásod az átutalás beérkezésével válik teljessé, így érdemes ezt minél előbb megtenni. A befizetésig a helyed csak várólistás, részvételed nem biztosított. Namaste! Áldás!


Élő Online Ashtanga és Detox-jóga Gaurangával

Folytatódnak az online jógaórák Gaurangával:
Minden kedden és csütörtökön 8:00-tól 9:30-ig fogok tartani Ashtangát és pránájámát, a Nomád Jóga stúdióból közvetítve. Az órát Gauranga FB oldalán tudod követni. Link: https://www.facebook.com/jogasaman/
Mi kell hozzá: kapard elő magad az ágyból 8 előtt, vedd fel a jógás nacidat, és gurítsd ki a jóga matracodat! Nem árt, ha csúszásmentes. Kapcsold be a laptopodat, tabletedet vagy okostelódat, és gyakorolj velem!
Időpontok: kedd és csütörtök, 8:00-től 9:30-ig. Vezeti: Gauranga Das
Ha részt vettél az órán, kérlek járulj hozzá munkámhoz és jógastúdiónk fenntartásához: Szücs Gábor EV, Unicredit Bank 1091 8001 0000 0059 0681 0009 számlaszámra tudsz utalni. Ajánlott összeg: 2500 Ft. Kérlek írd be a számlázási címedet közleménybe, ha utalsz!


MEGTELT Újholdas Rapé Medicina Szertartás 11.23

Kedves Érdeklődők!

A szertartás MEGTELT! A decemberi időpontokra már tudtok jelentkezni: dec 9, 23.

Ismét szeretettel várunk a Nomád Jógában a novemberi újhold alkalmából Rapé Medicina szertartásra, melynek során az amazonasi gyógynövényekhez fogunk kapcsolódni. A szertartás során a Kondor szellemével fogunk kapcsolódni, hogy megtapasztalhassuk a fény-állapotot, a végtelen szabadságot és a magasabb dimenziókat. A Kondor elrepít az istenek és istennők világába, és segít az újjászületésben, mivel a halott energiából is képes új életet létrehozni. A Sananga szemcsepp, Copaiba olaj és a Rapé (gyógynövényes dohánypor) elősegítik fizikai, érzelmi, energetikai és lelki megtisztulásunkat, és megnyitják az elménket a spirituális élmények felé, melyeket a szertartást lezáró sámándobos hangutazás alatt élhetünk meg. Javaslom, hogy aznap csak reggel fogyassz szilárd táplálékot, és kerüld a koffein fogyasztását. A sanangához érdemes kivenni a kontaktlencsét és lehetőleg kerülni a sok szemfesték használatát.
A sámánhangszerek segítségével létrehozott szakrális, gyógyító térbe hívlak meg benneteket, melyben lehetőségetek lesz utazni időben és a dimenziók között, az önismeret belső útjain csatangolni, gyógyulni és töltődni, valamint útmutatást kapni az élet nagy kérdéseiben az ősi hangok segítségével.
A sámán-hangfürdő egy mély relaxációs és terápiás hatású transzélmény, melynek során a résztvevőnek nics más dolga, mint lefeküdni és ellazulni zenével, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudattalanban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a gong, sámándob, csörgők, doromb, didgeridoo, furulya és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek.
Időpont: november 23, szerda, 18-21:00
Vezeti: Gauranga Das
Belépő: 5000 Ft
Létszám: maximum 15 fő (Jelentkezz minél előbb, mert telt ház várható).
Az alábbi linken található űrlapot kitöltve tudsz jelentkezni, majd a megadott számlaszámra átutalni a részvételi díjat.
Jelentkezési határidő: november 18.


Munay Ki elvonulás és átadói képzés 11.24-27 - MEGTELT!

Munay Ki elvonulás és átadói képzés 
Kedves Érdeklődők!
Az elvonulás MEGTELT, már nem tudtok jelentkezni erre az időpontra! Hamarosan közzétesszük a következő alkalmat, melynek várható időpontja 2023 március 16-19.

A Munay Ki rítusokat, az inkák szellemi örökségét Alberto Villoldo amerikai antropológus tette hozzáférhetővé a nyugati világ számára. Az inkák ma élő leszármazottai, az Andokban élő Q'ero indiánok áldásával ezek a rítusok most már az egész Emberiség tudatszintjének emelkedését is támogatják. Négynapos elvonulásunkon számos gyakorlat kíséretében fogja megkapni minden résztvevő a Munay Ki 9+1 rítusát, ezáltal nem csak Földőrzővé válva, hanem a rítusok őrzőjeként maga is továbbadhatja majd őket másoknak. Beavatóink a Földanya, Égapa, a Nap, a Hold és az őselemek lesznek. A rítusok átadása és gyakorlása mellett lélekutazásokon, tűzceremónián, parázson járáson, víz-szertartáson, és Rapé Medicina szertartáson is részt fogunk venni, hogy valóban mélyreható átalakulások alapozzák meg utunkat a Munay Ki szeretetenergiájával és az ősi inkák szellemi hagyományával. Az elvonulásra azokat is szeretettel várjuk, akik már megkapták a Munay Ki rítusokat, és szeretnék elmélyíteni a kapcsolatukat a Szellemvilággal, és azokat is, akik még nem rendelkeznek ismeretekkel vagy tapasztalatokkal a sámáni úton, de szeretnének előrelépni az önismeretben és a szellemi fejlődésben. A rítusokat és a meditációkat Gauranga Das fogja vezetni sámán-tanítóinak útmutatása alapján. 

A 9+1 rítus

1. A gyógyítók rítusa (Hampe Krapay)
A rítus során kapcsolatba kerülünk az ősi gyógyítók láncolatával, akik fénylényekként az emberiség kezdetei óta gyógyítanak és őrzik a tudást.
2. Az erő övei (Csumpi Karpay)
A második rítusban a beavatandó aurájában öt erő-övet helyeznek el, melyek védelmező hatással bírnak, és segítenek a káros energiák lebontásában az őselemek formájába. 
3. A látnokok rítusa (Kawak Karpay)
Ebben a rítusban összekapcsoljuk az agy látóközpontját a harmadik szemmel és a szívvel, ami elősegíti, hogy megtanuljunk a szívünkkel is látni, valamint fejleszti a belső látást, mely által megtanuljuk érzékelni a Szellemvilágot.
4. A harmónia rítusa (Ayni Karpay)
A harmónia rítusában hét archetípust (vagyis erőállatot és szellemi vezetőt, tanítót) avatnak be, illetve helyeznek el fénylő mag formájában az egyes csakrákban.
5. A Nap-őrzők rítusa (Pampamesayok)
Ezzel a rítussal összekapcsolódunk az ősi kő-építmények és minden szent hely gyógyító szellemeivel, és hívni tudjuk őket, amikor szükséges. Ez a rítus összeköt a laikák ősi láncolatával, és a Nappal őrzőivel, akik tudtak gyógyítani, varázsolni, és a Földanya női minőségét képviselték.
6. A Bölcsességőrzők rítusa (Altomesayok)
Az ősi gyógyító bölcsesség őrzői a hagyomány szerint a nagy szent hegyek szellemei. Ha kapcsolatba lépünk velük, akkor átadják a bölcsességüket és az általuk őrzött gyógyító tudást, amennyiben alkalmasnak ítélnek rá. A hegyek szellemeit Apuknak hívják a querók.
7. A Földőrzők rítusa (Kurak Akuyek)
A Földőrzők olyan magasabb dimenziójú lények, akiknek feladata a földi élet és civilizáció óvása és őrzése, és ha kapcsolatba lépünk velük, akkor előre tudunk látni a jövőben, illetve valóságra tudjuk álmodni, amit szeretnénk.
8. A csillagőrzők rítusa (Mosok Karpay)
A csillagőrző beavatás átsegíti a lelkünket a 2012-2021 között zajló átmeneti korszakon, és belekapcsol az ezután következő új korszak tudatosságába. A gyakorló energiateste elkezd kifényesedni, és elindul a Homo Luminoussá válás útján.
9. A Teremtők/Szellemőrzők rítusa (Taitanchis Ranti)
Ez a rítus az isteni tudatosság felébresztését segíti elő, előhozza kreatív potenciálunkat, mellyel nem csak a saját életünk teljesedik ki jobban, hanem mások életében is elősegíthetjük a tudatos teremtést. 
13. Az anyaméh rítusa
Az anyaméh rítusa egy erőteljes és szeretetteljes áldás nők és férfiak számára, mely visszaállítja a méh és a teremtés központjának egyensúlyát, és gyógyítja annak sebeit.

A résztvevők a 9+1 rítus mellett megkapják a rítusokhoz tartozó pi-követ, valamint egy részletes pdf jegyzetet a rítusok leírásával, illetve az átadásuk módjával. A lélekutazások, a rítusok átadása, gyakorlása, magyarázata mellett az elvonuláson az idő függvényében több szertartásra is sor kerül: Rapé Medicina szertartás, parázson járás, csendkunyhó, víz-szertartás, transzlégzés. Az elvonulást Gauranga Das vezeti.

Praktikus tudnivalók:

Szállás: Lélekmagház, 3794 Boldva, Kossuth út 21. www.lelekmaghaz.org

Étkezés: Az elvonulás alatt a házigazdák főznek ránk vegán étkeket, de érdemes hozni gyümölcsöt, kávét, teát stb. Minden reggel egy perui gyógynövényekből készült teát fogunk inni. Tisztító hatású, nem tudatmódosító.

Amit ajánlott hozni: Hálózsák, polifoam, törülköző, papucs, tisztasági eszközök, zseblámpa, kényelmes réteges ruházat, fürdőruha a csendkunyhó-szertartáshoz. Ha van sámándobod, csörgőd, dorombod stb., akkor hozd azt is magaddal. 

Érkezés: november 24-én, csütörtökön 10-től. Az elvonulás befejezése november 27-én, vasárnap 16 óra körül várható. 

Részvételi díj: 35000 Ft előleg (november 1-ig) + 40000 Ft (a helyszínen). Maximális létszám: 15 fő.
Jelentkezési határidő: november 1 vagy amíg a helyek be nem telnek. Ezután történő lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni a részvételi díjat, csak névváltoztatásra van lehetőség. A regisztráció csak befizetéssel együtt érvényes. A létszámkorlát elérése után már nem tudunk több jelentkezőt fogadni! Bővebb információ: jogasaman@gmail.com, illetve 06309140839.


Teliholdas Rapé Medicina szertartás és lélekutazás 12.09

Ismét szeretettel várunk a Nomád Jógában a decemberi telihold utáni estén Rapé Medicina szertartásra, melynek során az amazonasi gyógynövényekhez fogunk kapcsolódni. A szertartás során az Alsó Világba fogunk utazni (Ukhu Pacsa), hogy találkozhassunk az ősök szellemeivel, és megtisztíthassuk a tudatalattinkat, megszabadulhassunk a félelmeinktől. A Sananga szemcsepp, Copaiba olaj és a Rapé (gyógynövényes dohánypor) elősegítik fizikai, érzelmi, energetikai és lelki megtisztulásunkat, és megnyitják az elménket a spirituális élmények felé, melyeket a szertartást lezáró sámándobos hangutazás alatt élhetünk meg. Javaslom, hogy aznap csak reggel fogyassz szilárd táplálékot, és kerüld a koffein, alkohol, tudatmódosítók fogyasztását. A sanangához érdemes kivenni a kontaktlencsét és lehetőleg kerülni a sok szemfesték használatát.
A sámánhangszerek segítségével létrehozott szakrális, gyógyító térbe hívlak meg benneteket, melyben lehetőségetek lesz utazni időben és a dimenziók között, az önismeret belső útjain csatangolni, gyógyulni és töltődni, valamint útmutatást kapni az élet nagy kérdéseiben az ősi hangok segítségével.
A sámán-hangfürdő egy mély relaxációs és terápiás hatású transzélmény, melynek során a résztvevőnek nics más dolga, mint lefeküdni és ellazulni zenével, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudattalanban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a gong, sámándob, csörgők, doromb, didgeridoo, furulya és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek.
Időpont: december 9, péntek, 18-21:00
Vezeti: Gauranga Das
Belépő: 5000 Ft
Létszám: maximum 15 fő (Jelentkezz minél előbb, mert telt ház várható).


Adventi Hangfürdő Gaurangával 12.17

Decemberi hangfürdőnk az adventi időszakra esik. Advent négy vasárnapja a keresztény hagyományban a hitet, reményt, szeretetet és a megbocsátás minőségeit jelképezi. De megidézhetjük az inka hagyomány négy szakrális esszenciáját is: Kawsay (Életerő); Lllankay (Cselekvő erő); Munay (Szeretet) és Yachay (Bölcsesség) is, melyeket a testünk négy templomába hívunk meg.
A hangfürdő egy relaxációs és terápiás hatású élmény, melynek során a résztvevőnek semmilyen más dolga nincs, mint kényelmesen lefeküdni, ellazulni, és természetesen lélegezni, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudatalattiban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a hangtálak és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek.
A 60-70 perces hangfürdő során gongok, tibeti hangtálak, harangok, chime-ok, doromb, sansula, furulya, ocarina, koshi, esőbot, óceándob, didgeridoo, csörgők és sámándob hangjai simulnak egymáshoz és a lelkünkhöz, hogy kiemeljenek a hétköznapok feszültségei közül.
Időpont: december 17, 18-20:00
Jelentkezési határidő: december 14
Vezeti: Gauranga Das
Belépő: 5000 Ft
Létszámkorlát: 15 fő


Transzlégzés Live Jam 12.18 - LaPlace Stúdió

Szeretettel várunk Benneteket ismét élő zenés transzlégzésre a LaPlace Stúdióba. Újra együtt kapcsolódhatunk a Földanyához, az ősökhöz, a gyökereinkhez, hogy tisztuljunk, gyógyuljunk, fejlődjünk egy közös transzlégzés szertartással. A szertartást Gauranga Das fogja vezetni. A transztánc, transzlégzés és transzmeditáció ősi módszerek, melyek szinte minden törzsi kultúrában használatban voltak. A szertartás élő jam zenére, spirituális hangszerek kíséretében fog zajlani. A helyszín a LaPlace Táncstúdió nagyterme (1025 Budapest, Szépvölgyi út 44.). A Transzlégzés Szertartás programja a következő lesz:
18:00 - Kapunyitás és regisztráció
18:20 - A transzlégzés technika ismertetése, gyakorlása
18:30 - Transzlégzés transztánccal
19:10 - Transzutazás transzlégzéssel fekve
19:40 - Transzutazás ősi hangokkal
20:10-20:30 Levezető relaxáció, szabad beszélgetés, élmények megosztása
Az élő zenét varázsolják:
Chelemen Paula - didgeridoo, Klarinét
Gauranga Das - sámándob, óceándob, csörgők, doromb, furulya, csengettyűk
Heszberger Antal - sámándob, csörgő, doromb
Takács Éva Bianka - dzsembe
Varga Zsolti - dzsembe, darabuka, handpan, ütősök
A transzutazás alapját a transzlégzés vagy sámánlégzés technikája fogja adni, melynek hatására könnyedén kerülhetünk megváltozott tudatállapotba, és elősegíthetjük a tudatalattinkban rejtőzködő traumák és blokkok oldását, mely után az elménk nyitottabbá válik a spirituális élményekre és az önmegismerésre. A transzlégzést már az első, fél órás álló blokkban is elkezdjük, és közben mindenki a saját jógamatracán mozoghat behunyt szemmel, ahogy a transzállapota diktálja. A tánc és a ritmikus zene megsokszorozza a transzállapot hatását, ugyanakkor segít abban, hogy elkerüljük az izomgörcsöket és a kellemetlen testi tüneteket, melyek a fekvő transzlégzésnél gyakran jelenkeznek.
A transzutazás második részében fekve fogjuk folytatni a transzlégzést a zene hangjai által kísérve, és így a tudatalattink még mélyebb tartományait érhetjük el. A harmadik részben sámándalok fognak megszólalni a transzfolyamatot kísérve. A gyakorlatot pihentető relaxációval zárjuk.
A transzlégzés végzése ellenjavallott a következő esetekben:
Várandósság, szív- és keringési problémák (pl. korábbi infarktus vagy agyvérzés, magas vérnyomás), szem-, tüdő- vagy idegrendszeri panaszok, epilepszia, drog- és alkoholfüggőség, terhesség, tetániás görcs hajlam, diagnosztizált, vagy vélt pszichiátriai problémák – pánik, fóbia, depresszió, skizofrénia, pszichózis, téveszmék, borderline szindróma, bipoláris személyiségzavar stb.
Ha ilyenekkel rendelkezel, és mégis szeretnél részt venni az eseményen, akkor előtte feltétlenül konzultálj Gauranga Dassal.
Előkészületek: Lehetőleg ne fogyassz szilárd táplálékot aznap, vagy csak egy könnyű reggelit. Hozz magaddal egy üveg vizet, papírzsebkendőt, jógamatracot vagy polifoamot és takarót. Ajakápolót is hozhatsz a száj kiszáradása ellen. Kényelmes, mozgáshoz megfelelő ruházat viselése ajánlott, vastag zoknit is érdemes felvenni, hogy az esetleges lábfázás ne vonja el a figyelmünket. A teremben cipő nélkül leszünk.
Helyszín: LaPlace Táncstúdió nagyterme (1025 Budapest, Szépvölgyi út 44.)
Időpont: december 18, 18-21 óra.
Részvételi díj: 7000 Ft
Létszámkorlát: 30 fő
Jelentkezési határidő: december 15 (vagy amíg a helyek be nem telnek).


Téli Napforduló szertartás 12.21

Ismét szertartásra hívlak Benneteket a Duna-partra. Megérkezett az év leghosszabb éjszakája, a Téli Napforduló, Kara Csun ünnepe.A fény újjászületését várva és meghívva, még közvetlenebb módon tudunk kapcsolódni a Tűz és Jég, forró és hodeg, Jang és Jin elemeivel a belső egyensúly és a tisztulás érdekében.
A Duna budai partján fogunk találkozni, az újpesti vasúti összekötő híd hídfője alatt (nem a K-híd, hanem eggyel északabbra). A GPS-be a Gázgyár utcát írd be, majd vezess el a Pók utcai lakótelep mellett a Duna-partig. Itt ingyenesen lehet parkolni is, majd északnak indulva pár száz méter múlva megérkezünk a szertartás-helyre a Duna-parton. 17:15-ig várunk a gyülekezőhelyen, utána érkezz a Duna-partra, ha késel.
Meggyújtjuk a szertüzet, Wim Hof légzéssel készülünk, és utána jeges fürdőt veszünk a Dunában. A fürdés és a vízzel történő kapcsolódás mindenkinek erősen ajánlott. Ha mégsem mersz teljesen bemenni a vízbe, akkor legalább a talpadat, a tenyeredet áztasd a vízben, és spriccelj a fejedre belőle.
A fürdés és felmelegedés után felajánlásokat végzünk a tűzbe, majd Rapé-szertartást is tartunk. Utána transzlégzés következik, majd énekelünk, amíg a parázs nem kerül "járható" állapotba, majd átkelünk a parázson. A program egyik pontja sem kötelező, de erősen ajánlott mélyen dolgozni a Tűz és a Jég elemmel is. A szertartás végén falatozunk a magunkkal hozott elemózsiából. Gyertek tisztulni, kapcsolódni az őselemekhez, és a Duna Anya erejéhez!
Mit hozz magaddal: Polifoam, takaró vagy hálózsák, fejlámpa, fürdőruha/törölköző, fürdőcipő, sámándob, csörgő, doromb, didge, gitár stb (amilyen hangszered van), tömény ital a felajánláshoz, balta/fűrész, száraz tűzifa, ha van, pár falat süti, gyümölcs stb a szertartás végére, hozd a dalaidat, a szívedet, és a lelkesedésedet!
Hogyan készülj: A reggeli után lehetőleg már ne fogyassz szilárd táplálékot, hanem böjtölj estig. A parázson járáshoz a legjobb felkészülés a teljes böjt. Alkoholt, koffeint és tudatmódosító szereket semmiképpen ne fogyassz a szertartás napján! Hozz magaddal vizet, teát stb egy kulacsban, és papírzsebkendő is jó, ha van. Az adományokat a helyszínen tudod megtenni készpénzben.
Helyszín: Római-part, Újpesti vasúti összekötő híd környéke
Időpont: december 21, 17 óra
Vezeti. Gauranga Das
További info: jogasaman@gmail.com vagy 06309140839
Találkozó 17 órakor a hídfőnél, séta a helyszínre, fagyűjtés majd a szertűz meggyújtása következik. A részvétel adományos, de kérlek, hogy regisztrálj az alábbi linken:

Újholdas Rapé Medicina Szertartás 12.23
Ismét szeretettel várunk a Nomád Jógában a decemberi újholdas estén, Szenteste előtt a Rapé Medicina szertartásra, melynek során az amazonasi gyógynövényekhez fogunk kapcsolódni. A szertartás során a Középső Világ (Kay Pacsa) irányító szellemével, Quetzalcóatllal fogunk kapcsolódni fogunk utazni, hogy rátalálhassunk a saját utunkra és életfeladatunkra, és azt a történetet álmodhassuk valóra az életünkben, amit igazán szeretnénk. A Sananga szemcsepp, Copaiba olaj és a Rapé (gyógynövényes dohánypor) elősegítik fizikai, érzelmi, energetikai és lelki megtisztulásunkat, és megnyitják az elménket a spirituális élmények felé, melyeket a szertartást lezáró sámándobos hangutazás alatt élhetünk meg. Javaslom, hogy aznap csak reggel fogyassz szilárd táplálékot, és kerüld a koffein, alkohol, tudatmódosítók fogyasztását. A sanangához érdemes kivenni a kontaktlencsét és lehetőleg kerülni a sok szemfesték használatát.
A sámánhangszerek segítségével létrehozott szakrális, gyógyító térbe hívlak meg benneteket, melyben lehetőségetek lesz utazni időben és a dimenziók között, az önismeret belső útjain csatangolni, gyógyulni és töltődni, valamint útmutatást kapni az élet nagy kérdéseiben az ősi hangok segítségével.
A sámán-hangfürdő egy mély relaxációs és terápiás hatású transzélmény, melynek során a résztvevőnek nics más dolga, mint lefeküdni és ellazulni zenével, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudattalanban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a gong, sámándob, csörgők, doromb, didgeridoo, furulya és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek.
Időpont: december 23, péntek, 18-21:00
Vezeti: Gauranga Das
Belépő: 5000 Ft
Létszám: maximum 15 fő (Jelentkezz minél előbb, mert telt ház várható).
Az alábbi linken található űrlapot kitöltve tudsz jelentkezni, majd a megadott számlaszámra átutalni a részvételi díjat.
Jelentkezési határidő: december 19. 
Sacred Cacao dance - Gauranga + Sevi + Varga Zsolti és barátaik 01.08
Kakaó-szertartásra, és transztáncos szeretetünnepre hívunk benneteket Gauranga 52. születésnapja alkalmából a Goliba (Budapest Kortárstánc Főiskola). Gauranga és Andi Kakaó-szertartása; valamint Sevecsek Béla, Varga Zsolti, Csete Attila és más zenészek élő koncertje kíséretében fogunk örömködni. Hozd magaddal kedvenc bögrédet, és fogadd be az Istenek Italát, mely megnyitja szíved terét, a Kakaó Anya ősi szelleme meggyógyítja sebeidet, és elvisz egy utazásra a Szeretet útján.
A szertartás előtt Gauranga opcionálisan Rapé Cacau ceremóniát tart a jelentkezőknek, majd kiosztjuk a szent kakaó italt, és imák kíséretében elfogyasztjuk. Utána kezdetét veszi a tánc-utazás.
A szertartás menete:
16:45-től Érkezés, regisztráció
17:00 Rapé Medicina Ceremónia
17:30 Szent Kakaó Szertartás, melynek során különböző formákban fogunk kapcsolódni a Kakaó Anya szellemével (illóolaj, kakaó-bab, kakaó ital), és imák kíséretében fogyasztjuk el a szent nedűt.
18:30-20:30 Transztánc a Kakaó Szellemével, a Szeretet Szív-terében.
20:45: Záró megosztó-kör.
A koncertet bevezető szertartáson használt kakaó Guatemalából, a kakaó őshazájából származik, a Ruk 'u'X Ulew manufaktúrából, Az Atitlán tó partjairól. Gyönyörű, tiszta energiákkal, rendelkezik, fair trade forrásból, ahol igazi tisztelettel adóznak a kakaó szellemének. A kakaó babokat kizárólak kézi munkával, hőkezelés nélkül dolgozzák fel, megőrizve benne a kakaóvajat és minden értékes szuper-tápanyagot.
Az est zenészei:
Sevecsek Béla - didgeridoo, furulya, doromb, sampler, űtősök
Varga Zsolti: gitár, handpan, dzsembe, darbuka
Takács Éva Bianka - dzsembe
Csete Attila - didgeridoo, fúvósok
A szertartást vezetik: Gauranga Das és Kovács-Tóth Andrea
Előkészületek: A szertartás napján déltől vagy reggeltől már ne fogyassz szilárd ételt. Minél többet böjtölsz, annál erősebben tapasztalhatod meg a Kakaó gyógyító és fiatalító hatását. A szertartás napján kerüld a koffein, alkohol és tudatmódosítók fogyasztását. Hozz magaddal vizet egy kulacsban vagy palackban, mert a kakaó elfogyasztása után érdemes hidratálni magadat a tánc közben is. Hozhatsz magaddal kényelmes, könnyű ruhát a tánchoz, a helyszínen vannak férfi és női öltözők is. A táncteremben cipő nélkül leszünk, zokniban vagy mezítláb táncolhatsz.
Időpont: január 8, 17:00-21:00
Helyszín: GOLI (Budapest Kortárstánc Főiskola), 1036 Bp Perc u. 2., 2. emelet.
Jelentkezési határidő: január 5.
Belépő: 10000 Ft

Belső alkímia - téli elvonulás 01.19-22
Készen állsz arra, hogy találkozz Önmagaddal? Indítsd az Új Évet egy megérkezéssel Ön-MAG-adba! Négy napos önismereti és transzformációs elvonulásunkon intenzív belső munka fog folyni, melyet a jóga, a hangterápia, a légzés, a meditáció és a sámánizmus eszközeivel fogunk megtámogatni, miközben minden külső zavaró körülménytől távol, a Börzsöny vadregényes környezetében töltünk el négy napot. Az elvonulás témája a múlt traumáinak feloldása. A programokat Gauranga Das és Kovács-Tóth Andrea vezeti. Az elvonuláson lesz lehetőségetek szertartásokban kapcsolódni az indiánok gyógyító növényeihez - a szent Dohányhoz és a szent Kakaóhoz.
Program:
január 19, csütörtök
10:00 Érkezés, beköltözés
11:00 Kezdő kör, Ászana-gyakorlás - Gauranga
12:30 Légzőgyakorlat, relaxáció
13:00 Ebéd
14:00 Kirándulás és önismereti gyakolrat az erdőben. Erdőmerülés és hideg vizes merülés.
16:00 Szauna-szeratrtás énekléssel, beszélgetéssel
17:00 Tűzszsertartás, erőűllat-tánc, parázson járás.
21:00 Vacsora
január 20, péntek
7:00 Ászana-gyakorlás - Gauranga
9:00 Légzőgyakorlat, inka-energia-gyakorlatok
10:00 Reggeli
11:00 Kirándulás
16:00 Szauna-szertartás énekléssel, beszélgetéssel
17:00 Önismereti játék
18:00 Szent Kakaó Ceremónia transztánccal
21:00 Vacsora
január 21, szombat
7:00 Ászana-gyakorlás - Gauranga
9:00 Légzőgyakorlat, meditáció
10:00 Reggeli
11:00 Kirándulás
16:00 Szauna-szertartás énekléssel, beszélgetéssel
17:00 Előadás a transzgenerációs és gyermekkori traumákról
18:00 Rapé Medicina szertartás a transzgenerációs minták elengedésével, és az őseink gyógyításával.
21:00 Vacsora
október 23, vasárnap
7:00 Ászana-gyakorlás - Gauranga
8:30 Transzlégzés-meditáció
10:00 Reggeli
11:00 Kirándulás, pihenés, jacuzzi
15:00 Önismereti gyakorlat
16:00 Záró meditáció és zárókör
17:00 Búcsúvacsora
18:00 Hazatérés
A program egyes pontjai még változhatnak, de arra kell készülnie minden résztvevőnek, hogy mindegyik programon való részvétel erősen ajánlott a teljes transzformációs hatás elérése érdekében. Minden nap kimegyünk a természetbe, hogy erősítsük kapcsolatunkat a Földanyával és a Természet erőivel, szellemeivel, lényeivel. A hideg vizes merülés és a szauna is mindenkinek ajánlott, a fizikai tisztuláshoz itt hozzákapcsolju a psirituális dimenziót is. A programok sűrűsége miatt napi két étkezés lesz, ami bőséges lesz, de azért ajánlott mértékletesen étkezni. Minél kevesebbet eszünk az elvonulás négy napja alatt, annál jobban bele tudunk merülni a szellemi munkába.
A szállás, jóga és a szertartások a Gyöngypatak Házban lesznek (2638 Kemence, Gyöngyvirág u. 1.; megközelítés: http://www.gyongypatakhaz.hu/kapcsolat). Kasza Anita vegán séf fog főzni nekünk egészséges, finom és minőségi ételeket az elvonulás ideje alatt. A telefon, internet stb. használatát is érdemes a minimálisra csökkenteni. Helyette legyünk jelen a MOST-ban, foglalkozzunk önmagunk belső építésével, és osszuk meg másokkal is a gondolatainkat, tapasztalatainkat. A négy nap garantáltan felejthetetlen élményt és maradandó fejlődést fog biztosítani mindenkinek, aki teljes tudatossággal jelen lesz. Ha van hangszered (sámándob, csörgő, doromb, didgeridoo stb.), akkor hozd magaddal! Erőtárgyaidat, kristályaidat is elhozhatod a közös oltárra.
Az elvonulás részvételi díja: 75 000 Ft, melyből 35 000 Ft előleg befizetésével lehet helyet foglalni, legkésőbb december 31-ig (vagy amíg a helyek be nem telnek). A fennmaradó összeget a helyszínen tudod befizetni, készpénzben. A helyek száma korlátozott, maximum 20 főt tudunk fogadni a programon. Jelentkezési határidő: december 31 vagy amíg a helyek be nem telnek. Ezután történő lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni a részvételi díjat, csak névváltoztatásra van lehetőség. A regisztráció csak befizetéssel együtt érvényes. A létszámkorlát elérése után már nem tudunk több jelentkezőt fogadni!
Bővebb információ: jogasaman@gmail.com, illetve 06309140839

Szeretettel várunk! Namaste! Áldás!


Nincsenek megjegyzések: