Események - Events


Az alábbi oldalon Gauranga Das és a Nomád Jóga programjaira tudsz jelentkezni, és azok ismertetését olvashatod el. Szeretettel várunk stúdiónkban és elvonulásainkon, képzéseinken! Gauranga Das egyéb szolgáltatásaira ITT tudsz jelentkezni.

Az alábbi űrlapon tudsz regisztrálni a programokra: JELENTKEZÉS. Kérlek tanulmányozd át Adatkezelési szabályzatunkat is! Kitöltés után a program díját vagy az előleget utald át a következő számlaszámra: Szücs Gábor EV, 1091 8001 0000 0059 0681 0009 (Unicredit Bank), a megjegyzésben tüntesd fel a program címét és a résztvevőket, ha több személyre utalsz. Majd emailben küldj egy másolatot az utalás igazolásáról a jogasaman(kukac)gmail.com címre. A számlát az átutalásodról szintén emailben fogod megkapni. Foglalásod az átutalás beérkezésével válik teljessé, így érdemes ezt minél előbb megtenni. A befizetett előlegek csak arra az eseményre használhatók fel, amelyre regisztráltál. A részvételi díjakat és előlegeket visszatéríteni sajnos nem tudjuk, de a jegyedet névváltoztatással átadhatod valamelyik ismerősödnek. Namaste! Áldás!


Élő Online Ashtanga és Detox-jóga Gaurangával

Minden kedden és csütörtökön 8:00-tól 9:30-ig fogok tartani Ashtangát és pránájámát, a Nomád Jóga stúdióból közvetítve. Az órát Gauranga FB oldalán tudod követni. Link: https://www.facebook.com/jogasaman/
Mi kell hozzá: kapard elő magad az ágyból 8 előtt, vedd fel a jógás nacidat, és gurítsd ki a jóga matracodat! Nem árt, ha csúszásmentes. Kapcsold be a laptopodat, tabletedet vagy okostelódat, és gyakorolj velem!
Időpontok: kedd és csütörtök, 8:00-tól 9:30-ig. Vezeti: Gauranga Das
Ha részt vettél az órán, kérlek járulj hozzá munkámhoz és jógastúdiónk fenntartásához: Szücs Gábor EV, Unicredit Bank 1091 8001 0000 0059 0681 0009 számlaszámra tudsz utalni. Ajánlott összeg: 2500 Ft. Kérlek írd be a számlázási címedet közleménybe, ha utalsz!


Adventi hangfürdő Gaurangával - 12.11

Decemberi hangfürdőnket immáron tradicionálisan az adventi minőségek jegyében tartjuk, és az Alsó Világ, Felső Világ, valamint a Középső Világ tudati energiáit egyesíthetjük, egyúttal tudatosítva lelkünk tudatalatti, tudatfeletti és tudatos részeit is.

A hangfürdő egy relaxációs és terápiás hatású élmény, melynek során a résztvevőnek semmilyen más dolga nincs, mint kényelmesen lefeküdni, ellazulni, és természetesen lélegezni, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudatalattiban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a hangtálak és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek.
A 60-70 perces hangfürdő során gongok, tibeti hangtálak, kristály hangtálak, harangok, chime-ok, doromb, sansula, furulya, ocarina, koshi, esőbot, óceándob, didgeridoo, csörgők és sámándob hangjai simulnak egymáshoz és a lelkünkhöz, hogy kiemeljenek a hétköznapok feszültségei közül.

Időpont: december 11, hétfő, 18-20:00
Helyszín: Nomád Jóga (1033 Bp Szérűskert u. 33.)
Jelentkezési határidő: december 5
Belépő: 6000 Ft

Újholdas Rapé Medicina Szertartás - Condor Edition 12.12

Ismét szeretettel várunk a Nomád Jógában a decemberi újhold alkalmából megrendezett Rapé Medicina szertartásra, melynek során az amazonasi gyógynövényekhez fogunk kapcsolódni. Ez alkalommal a Kondor szellemét fogjuk meghívni a szertartásban, hogy segísten gyógyítani a szellemünket, kilépni az önkorlátozó hitrendszereinkből, és megtapasztalni a lélek határtalan szabadságát. Az Ambil, a Sananga szemcsepp, a Copaiba olaj és Rapé (gyógynövényes dohánypor) elősegítik fizikai, érzelmi, energetikai és lelki megtisztulásunkat, és megnyitják az elménket a spirituális élmények felé, melyeket a szertartást lezáró sámándobos hangutazás alatt élhetünk meg. Javaslom, hogy aznap csak reggel fogyassz szilárd táplálékot, és kerüld a koffein, alkohol, tudatmódosítók fogyasztását. A Sanangához érdemes kivenni a kontaktlencsét és lehetőleg kerülni a sok szemfesték használatát.

A sámánhangszerek segítségével létrehozott szakrális, gyógyító térbe hívlak meg benneteket, melyben lehetőségetek lesz utazni időben és a dimenziók között, az önismeret belső útjain csatangolni, gyógyulni és töltődni, valamint útmutatást kapni az élet nagy kérdéseiben az ősi hangok segítségével.  

A sámán-hangfürdő egy mély relaxációs és terápiás hatású transzélmény, melynek során a résztvevőnek nincs más dolga, mint lefeküdni és ellazulni zenével, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudattalanban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a gong, sámándob, csörgők, doromb, didgeridoo, furulya és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek. 

Időpont: december 12, kedd, 18-21:00
Helyszín: Nomád Jóga (1033 Bp Szérűskert u. 33.)
Vezeti: Gauranga Das
Belépő: 7000 Ft
Létszám: maximum 15 fő (Jelentkezz minél előbb, mert telt ház várható).
Jelentkezési határidő: december 5. 

Csakratisztító Kundalini-jóga Workshop 12.15-17

Az ember a kundalini jóga tanításai szerint 3 guna, 5 tatwa, 7 csakra és 10 spirituális testből áll. 
A csakrák alul- és túlműködése - ez a Lélek energetikai (érzelmi) megnyilvánulásán keresztül könnyen megérthető- fizikai gyakorlással és a megfelelő meditációval orvosolható.
Lehet dühben élni, de minek? 
Lehet áldozatként élni, de minek? 
Lehet összehúzódva élni, de minek?
December 15-17. Nomád Jóga. Pénteken 18:30-20:30 Szombaton 10:00-12:30 és vasárnap 10:00-12:30
Vezeti: Gábor Júlia
Díj: 11000 Ft/ alkalom
Az első alkalom az alsó háromszöget (állati - ösztönös működés) tisztítja, a második a szívcsakráról szól mint híd a két régió között és a harmadik alkalom az angyali, szubtilis területet hozza egyensúlyba.
Regisztráció itt:


December 17-én (12:30-13:15) a gyakorlást egy handpanes felemelő és gyógyító hangfürdő követi Az előadó Afronauta
Díja: 6500 Ft
Ha a teljes folyamatot (7 csakra) végigcsináltad, a részvétel díja csak 5000 Ft. (helyszínen vagy Paypalen fizetheted)
Az előadótól egy felvétel: Egy handpan felvétel vele: https://www.youtube.com/watch?v=tXNiHMERp18

Afronauta egy fiatal magyar ünnepelt dalszerző és handpan művész. Magyarország egyik legkiemelkedőbb zenésze a világzenei műfajban. 
Hangzása ötvözi az éteri keleti és a mainstream nyugati zenei hatásokat.

Vidéken egy gyülekezetben kezdett zenélni, majd Budapesten afrikai dobon  és handpanen muzsikált az utcán, amikor a közönségét lenyűgözve lehetőséget kapott a szélesebb publikum előtt megmutatni tehetségét.
Az teszi őt  különösen egyedivé, hogy zenei megfogalmazását a csodálatos és megrendítő élettapasztalata és az emberi kapcsolatai ihletik. 

25 éve játszik szüntelenül nemzetközileg elismert fesztiválokon, magán rendezvényeken, esküvőkön és temetésen. 
Láthattuk őt a Szegedi Nemzeti Színházban és a Müpában is fellépni, illetve a budapesti Radnóti Színház zenei rendezőjeként is találkozhattunk vele. 
TV műsorokban lép fel, filmzenék szerzője és előadója.  


Transzlégzés Live Jam 12.17

Szeretettel várunk Benneteket ismét élő zenés transzlégzésre a LaPlace Stúdióba. Ez lesz a téli napfordulóhoz legközelebb eső alkalom. Újra együtt kapcsolódhatunk a Nap-Apához,  a Földanyához, az ősökhöz, a gyökereinkhez, hogy tisztuljunk, gyógyuljunk, fejlődjünk egy közös transzlégzés szertartással. A szertartást Gauranga Das fogja vezetni. A transztánc, transzlégzés és transzmeditáció ősi módszerek, melyek szinte minden törzsi kultúrában használatban voltak. A szertartás élő jam zenére, spirituális hangszerek kíséretében fog zajlani. A helyszín a LaPlace Táncstúdió nagyterme (1025 Budapest, Szépvölgyi út 44.). A Transzlégzés Szertartás programja a következő lesz:
19:00 - Kapunyitás és regisztráció
19:30 - A transzlégzés technika ismertetése, gyakorlása
19:40 - Transzlégzés transztánccal
20:10 - Transzutazás transzlégzéssel fekve
20:40 - Transzutazás ősi hangokkal
21:10-21:30 Levezető relaxáció, szabad beszélgetés, élmények megosztása

Az élő zenét varázsolják:

Chelemen Paula - didgeridoo, fúvósok
Csete Attila - didgeridoo, fúvósok
Gauranga Das - sámándob, óceándob, csörgők, doromb, furulya, csengettyűk
Heszberger Antal - sámándob, csörgő, doromb
Takács Éva Bianka - dzsembe
Varga Zsolti - dzsembe, darbuka, handpan
Merkl Tamás - gitár, basszusgitár

A transzutazás alapját a transzlégzés vagy sámánlégzés technikája fogja adni, melynek hatására könnyedén kerülhetünk megváltozott tudatállapotba, és elősegíthetjük a tudatalattinkban rejtőzködő traumák és blokkok oldását, mely után az elménk nyitottabbá válik a spirituális élményekre és az önmegismerésre. A transzlégzést már az első, fél órás álló blokkban is elkezdjük, és közben mindenki a saját jógamatracán mozoghat behunyt szemmel, ahogy a transzállapota diktálja. A tánc és a ritmikus zene megsokszorozza a transzállapot hatását, ugyanakkor segít abban, hogy elkerüljük az izomgörcsöket és a kellemetlen testi tüneteket, melyek a fekvő transzlégzésnél gyakran jelenkeznek.
A transzutazás második részében fekve fogjuk folytatni a transzlégzést a zene hangjai által kísérve, és így a tudatalattink még mélyebb tartományait érhetjük el. A harmadik részben sámándalok fognak megszólalni a transzfolyamatot kísérve. A gyakorlatot pihentető relaxációval zárjuk.

A transzlégzés végzése ellenjavallott a következő esetekben:
Várandósság, szív- és keringési problémák (pl. korábbi infarktus vagy agyvérzés, magas vérnyomás), szem-, tüdő- vagy idegrendszeri panaszok, epilepszia, drog- és alkoholfüggőség, terhesség, tetániás görcs hajlam, diagnosztizált, vagy vélt pszichiátriai problémák – pánik, fóbia, depresszió, skizofrénia, pszichózis, téveszmék, borderline szindróma, bipoláris személyiségzavar stb.
Ha ilyenekkel rendelkezel, és mégis szeretnél részt venni az eseményen, akkor előtte feltétlenül konzultálj Gauranga Dassal.

Előkészületek: Lehetőleg ne fogyassz szilárd táplálékot aznap, vagy csak egy könnyű reggelit. Hozz magaddal egy üveg vizet, papírzsebkendőt, jógamatracot vagy polifoamot és takarót. Ajakápolót is hozhatsz a száj kiszáradása ellen. Kényelmes, mozgáshoz megfelelő ruházat viselése ajánlott, vastag zoknit is érdemes felvenni, hogy az esetleges lábfázás ne vonja el a figyelmünket. A teremben cipő nélkül leszünk.

Helyszín: LaPlace Táncstúdió nagyterme (1025 Budapest, Szépvölgyi út 44.)
Időpont: december 17, 19-21:30.
Részvételi díj: 10000 Ft
Létszámkorlát: 30 fő
Jelentkezési határidő: december 10 (vagy amíg a helyek be nem telnek).

SÁMÁNUTAZÁS - évtervező workshop 2024

Félsz a jövőtől? Tanácstalan vagy? Nem tudsz döntést hozni? Keresed az utadat és az önazonosságodat? Ezen az egynapos workshopon az intuíciónkat, a sámánkártyák lapjait, esszenciális illatokat, ceremoniális csokoládét és a Sananga Medicinát fogjuk segítségül hívni az eddig eltelt év és életszakaszunk lezárásához, valamint a felkészüléshez az újévre és annak várható eseményeire. Sámándobos lélekutazások segítségével kapcsolódunk a Szellemvilághoz és az erőállatainkhoz, hogy erőteljes teremtő és gyógyulási folyamatokat tudjunk behívni az életünkben 2024-ben. 

A workshop tervezett menete:

10:00 Érkezés, regisztráció
10:20 Hol tartasz most? Nyitó megosztókör, tervek megfogalmazása, ceremoniális csokoládé elfogyasztása
11:00 Merre visz az utad? Kártyahúzás, lélekutazás illóolajokkal
12:00 Megosztókör
12:30 Milyen erőforrások és akadályok várnak rád? Kártyahúzás, lélekutazás illóolajokkal
13:30 Megosztókör
14:00 Milyen segítséget kapsz az ősöktől és az erőállatoktól? Kártyahúzás, lélekutazás illóolajokkal, Sananga ceremónia
15:00 Megosztókör
15:30 Útravaló kértyahúzás, záró kör

A nap folyamán 6-7 különböző kártyacsomagot fogunk használni. A kihúzott kártyákat és a hozzájuk tartozó leírásokat le tudod fényképezni a telefonoddal a későbbi referencia érdekében. Érdemes tollat és füzetet hozni a workshopra, hogy a fontosabb gondolatokat, megéléseket fel tudd jegyezni. Előkészületek: reggel minél könnyebben étkezz, a koffein fogyasztását kerüld. Aludd ki magadat, mert akkor élesebb lesz az intuíciód és az érzékelésed! Hozz magaddal kényelmes ruhát, melyben tudsz ülni, feküdni! A Sanangához ajánlott kivenni a kontaktlencsét és kerülni az erős sminket.

Helyszín: Nomád Jóga, 1033 Bp Szérűskert u. 33.
Időpont: 2023.12.27, szerda, 10-16:00
Vezeti: Gauranga Das
A workshop díja: 10.000 Ft
Jelentkezési határidő: december 24.

Az alábbi linken található űrlapot kitöltve tudsz jelentkezni, majd a megadott számlaszámra átutalni a részvételi díjat. Foglalásod az átutalás beérkezésével válik teljessé, így érdemes ezt minél előbb megtenni. A befizetett összegek csak arra az eseményre használhatók fel, amelyre regisztráltál. A részvételi díjakat és előlegeket visszatéríteni sajnos nem tudjuk, de a jegyedet névváltoztatással átadhatod valamelyik ismerősödnek.


Teliholdas Rapé Medicina Szertartás 12.27

Ismét szeretettel várunk a Nomád Jógában a decemberi telihold alkalmából megrendezett Rapé Medicina szertartásra, melynek során az amazonasi gyógynövényekhez fogunk kapcsolódni. Ez alkalommal a Holdanya szellemét fogjuk meghívni a szertartásban, hogy segítsen gyógyítani a szívünket és az érzelmeinket. Az Ambil, a Sananga szemcsepp, a Copaiba olaj és Rapé (gyógynövényes dohánypor) elősegítik fizikai, érzelmi, energetikai és lelki megtisztulásunkat, és megnyitják az elménket a spirituális élmények felé, melyeket a szertartást lezáró sámándobos hangutazás alatt élhetünk meg. Javaslom, hogy aznap csak reggel fogyassz szilárd táplálékot, és kerüld a koffein, alkohol, tudatmódosítók fogyasztását. A Sanangához érdemes kivenni a kontaktlencsét és lehetőleg kerülni a sok szemfesték használatát.

A sámánhangszerek segítségével létrehozott szakrális, gyógyító térbe hívlak meg benneteket, melyben lehetőségetek lesz utazni időben és a dimenziók között, az önismeret belső útjain csatangolni, gyógyulni és töltődni, valamint útmutatást kapni az élet nagy kérdéseiben az ősi hangok segítségével.  

A sámán-hangfürdő egy mély relaxációs és terápiás hatású transzélmény, melynek során a résztvevőnek nincs más dolga, mint lefeküdni és ellazulni zenével, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudattalanban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a gong, sámándob, csörgők, doromb, didgeridoo, furulya és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek. 

Időpont: december 27, szerda, 18-21:00
Helyszín: Nomád Jóga (1033 Bp Szérűskert u. 33.)
Vezeti: Gauranga Das
Belépő: 7000 Ft
Létszám: maximum 15 fő (Jelentkezz minél előbb, mert telt ház várható).
Jelentkezési határidő: december 20.


Sacred Cacao Dance - 01.07

Szent Kakaó Szertartás és koncert Gaurangával és zenész barátaival - 01.07 vasárnap, MagNet Ház, Belső Udvar

2024-ben ismét Szent Kakaó Ceremoniával és tánccal köszöntjük az év elejét és Gauranga Das 53. születésnapját. A szertartást Gauranga Das és Kovács-Tóth Andrea vezeti, a tánchoz pedig élő zenei koncerttel készülnek Gauranga zenész barátai. A szertartás előtt Gauranga opcionálisan Rapé Cacau ceremóniát tart a jelentkezőknek, majd kiosztjuk a szent kakaó italt, és imák kíséretében elfogyasztjuk. Utána kezdetét veszi a tánc-utazás. 

A szertartás menete:

17:00 Érkezés, regisztráció
17:15 Bevezetés, Rapé Medicina ceremónia (opcionális)
18:15 Szent Kakaó Szertartás, melynek során különböző formákban fogunk kapcsolódni a Kakaó Anya szellemével (illóolaj, kakaó-bab, kakaó ital), és imák kíséretében fogyasztjuk el a szent nedűt. A főzet ez alkalommal egy másik szívet nyitó mesternövénnyel, a Bobinsanával együtt készül. 
19:00 Sacred Cacao Live Jam - transztánc a Kakaó Szellemével, a Szeretet szív-terében.
21:00 A program befejezése, megosztókör

Zenészek:

Chelemen Paula: klarinét, didgeridoo, szaxofon
Csete Attila: ének, didgeridoo, fúvósok, gitár
Erdősi-Bóta Bence: handpan, kalabash
Hegyi Szilvia: ének, csörgők
Takács Éva Bianka: djembe, csörgő
Varga Zsolti: handpan, gitár, ütősök

A szertartás alatt használt Medicinák:

Rapé Cacau: a Rapé a Mapacho (azték dohány) finomra őrölt porából és a Theobroma Cacao fa hamujából, valamint más gyógynövényekből készült keverék, melyet az orrba befújva érjük el a kapcsolódást a növények szellemével, valamint a tisztító, gyógyító, védelmező hatást. Ez a Rapé az összes csakrát megnyitja és vitalizálja, különösen a napfonatra és a harmadik szemre hatva. Szeretetteljes, de erős energiája menyitja a tudatunkat és az energiarendszerünket a magasabb minőségek felé. A Rapé megalapozza a Kakaó Medicina további formájának hatását a szertartásban.

Ceremóniális kakaó: A szertartásban használt kakaómassza a legkiválóbb Criollo fajtájú kakaóbabból készül. Származási helye Peru. Gyönyörű, tiszta energiákkal rendelkezik, fair trade forrásból, ahol igazi tisztelettel adóznak a kakaó szellemének. A kakaó babokat kizárólak kézi munkával, napon fermentálva, hőkezelés nélkül dolgozzák fel, megőrizve benne a kakaóvajat és minden értékes szuper-tápanyagot.

Bobinsana (Calliandra angustifolia): az amazonasi sámánok úgy tartják, hogy e növény szelleme témogatja azokat, akiket érzelmi veszteség ért, oldja a bánatot és gyógyítja az összetört szívet. Segíti az utazást térben és időben, vissza a traumatikus eseményekhez, melyekből visszakaphatjuk leszakadt lélekrészeinket. A Bobinsana megtámogatja a Kakaó Anya szívnyitó és szívet gyógyító hatását, segít megélni és megosztani a szeretetet, és az álmainkban is vezet bennünket utunkon.

Előkészületek: A szertartás napján déltől vagy reggeltől már ne fogyassz szilárd ételt. Minél többet böjtölsz, annál erősebben tapasztalhatod meg a Kakaó gyógyító és fiatalító hatását. A szertartás napján kerüld a koffein, alkohol és tudatmódosítók fogyasztását.  Hozz magaddal vizet egy kulacsban vagy palackban, mert a kakaó elfogyasztása után érdemes hidratálni magadat a tánc közben is. Hozhatsz magaddal kényelmes, könnyű ruhát a tánchoz, a helyszínen is át tudsz öltözni.

Időpont: január 7, vasárnap, 17:00-21:00
Helyszín: MagNet Ház Belső udvar, 1062 Budapest, Andrássy út 98.
Belépő: 12000 Ft
Létszám: maximum 45 fő (Jelentkezz minél előbb, mert telt ház várható).
Jelentkezési határidő: december 28.
Az alábbi linken található űrlapot kitöltve tudsz jelentkezni, majd a megadott számlaszámra átutalni a részvételi díjat. Foglalásod az átutalás beérkezésével válik teljessé, így érdemes ezt minél előbb megtenni. A befizetett előlegek csak arra az eseményre használhatók fel, amelyre regisztráltál. A részvételi díjakat és előlegeket visszatéríteni sajnos nem tudjuk, de a jegyedet névváltoztatással átadhatod valamelyik ismerősödnek.


Belső Alkímia - Téli Elvonulás 01.25-28

Készen állsz arra, hogy találkozz Önmagaddal? 2024 januárjában, a Tél derekán ismét négy napot szentelhetsz annak, hogy visszavonulj az évkezdés rohanásűából, és megérkezz Ön-MAG-adba! Négy napos önismereti és transzformációs elvonulásunkon intenzív belső munka fog folyni, melyet a jóga, a hangterápia, a légzés, a meditáció és a sámánizmus eszközeivel fogunk megtámogatni, miközben minden külső zavaró körülménytől távol, a Börzsönyben töltünk el négy napot. Az elvonulás központi témája az elveszett lélekrészek visszahívása lesz. A programokat Gauranga Das és Kovács-Tóth Andrea vezeti.  Az elvonuláson lesz lehetőségetek szertartásokban kapcsolódni az amazonasi indiánok gyógyító növényeihez - a szent Dohányhoz és a szent Kakaóhoz.

Program:

január 25, csütörtök 
10:00 Érkezés, beköltözés
11:00 Kezdő kör, Ászana-gyakorlás
12:30 Meditáció - az Erő visszahívása
13:00 Ebéd 
14:00 Pihenés, hideg-víz merülés Wim Hof stílusban
16:00 Szauna-szertartás énekléssel, beszélgetéssel
18:00 Tűzszertartás, erőállat-tánc, parázson járás
21:00 Vacsora

január 26, péntek
7:00 Ászana-gyakorlás 
9:00 Meditáció - Lélekvisszahívás a trauma-eseményekből
10:00 Reggeli
11:00 Kirándulás, pihenés
16:00 Szauna-szertartás énekléssel, beszélgetéssel
18:00 Rapé Medicina szertartás a félelmek oldására és a trauma-energiák tisztítására.
21:00 Vacsora

január 27, szombat
7:00 Ászana-gyakorlás - Gauranga
9:00 Meditáció - Lélekvisszahívás a magzati traumákból
10:00 Reggeli
11:00 Kirándulás 
16:00 Szauna-szertartás énekléssel, beszélgetéssel
17:00 Megbocsájtás-meditáció - lélekrészek visszaadása
18:00 Szent Kakaó Ceremónia transztánccal
21:00 Vacsora

január 28, vasárnap
7:00 Ászana-gyakorlás - Gauranga
8:30 Transzlégzés-meditáció - Gauranga
10:00 Reggeli
11:00 Hideg vizes merülés, majd szauna
14:00 Záró meditáció és zárókör
16:00 Búcsúvacsora, majd hazatérés
A program egyes pontjai még változhatnak, de arra kell készülnie minden résztvevőnek, hogy mindegyik programon való részvétel erősen ajánlott a teljes transzformációs hatás elérése érdekében. Minden nap kimegyünk a természetbe, hogy erősítsük kapcsolatunkat a Földanyával és a Természet erőivel, szellemeivel, lényeivel. A hideg vizes merülés és a szauna is mindenkinek ajánlott, a fizikai tisztuláshoz itt hozzákapcsoljuk a spirituális dimenziót is. A programok sűrűsége miatt napi két étkezés lesz, ami bőséges lesz, de azért ajánlott mértékletesen étkezni. Minél kevesebbet eszünk az elvonulás négy napja alatt, annál jobban bele tudunk merülni a szellemi munkába.
A szállás, jóga és a szertartások a Gyöngypatak házban lesznek, elhelyezés 2-4 fős szobákban. Szépvölgyi Richárd vegán séf fog főzni nekünk egészséges, finom és minőségi ételeket az elvonulás ideje alatt. A telefon, internet stb. használatát is érdemes a minimálisra csökkenteni. Helyette legyünk jelen a MOST-ban, foglalkozzunk önmagunk belső építésével, és osszuk meg másokkal is a gondolatainkat, tapasztalatainkat. A négy nap garantáltan felejthetetlen élményt és maradandó fejlődést fog biztosítani mindenkinek, aki teljes tudatossággal jelen lesz. Ha van hangszered (sámándob, csörgő, doromb, didgeridoo stb.), akkor hozd magaddal! Erőtárgyaidat, kristályaidat is elhozhatod a közös oltárra.
Az elvonulás részvételi díja: 95 000 Ft, melyből 35 000 Ft előleg befizetésével lehet helyet foglalni, legkésőbb december 31-ig (vagy amíg a helyek be nem telnek). A fennmaradó összeget a helyszínen tudod befizetni, készpénzben. A helyek száma korlátozott, maximum 20 főt tudunk fogadni a programon. Jelentkezési határidő: december 31 vagy amíg a helyek be nem telnek. A befizetett előlegeket csak erre az elvonulásra használhatod fel, visszafizetni sajnos nem tudjuk, csak névváltoztatásra van lehetőség. A regisztráció csak befizetéssel együtt érvényes. A létszámkorlát elérése után már nem tudunk több jelentkezőt fogadni!
Bővebb információ: jogasaman@gmail.com, illetve 06309140839
Szeretettel várunk! Namaste! Áldás! 


Jóga filozófia, humanológia workshop Karta Singh-hel 01.27-28

Karta Singh, első generációs kundaliní jóga oktató, aki Yogi Bhajan kommunájában élt hosszú hónapokon keresztül és azóta több ezer tanítvánnyal gazdagította a spiritualitásra nyitott közösségeket, ellátogat Magyarországra, hogy a humanológiával és a jóga filozófiával kapcsolatos kérdésekről interaktívan értekezzünk.
Részvételi díj: 108 euró
A részvétel regisztrációhoz kötött.
julia.gabor@gmail.com
https://www.gaborjulia.com/.../humanology-yoga-philosophy...
Szombaton 10-13 és 14:00-16:30, vasárnap 10-12 és 13-15-ig tart az exkluzív workshop.
Kundalini jóga a tudatosság jógája, sokrétű, intenzív és mély élmények és tudás van a háttérben.
Sat Nam

Munay Ki elvonulás és átadói képzés 03.14-17
A Munay Ki rítusokat, az inkák szellemi örökségét Alberto Villoldo amerikai antropológus tette hozzáférhetővé a nyugati világ számára. Az inkák ma élő leszármazottai, az Andokban élő Q'ero indiánok áldásával ezek a rítusok most már az egész Emberiség tudatszintjének emelkedését is támogatják. Négynapos elvonulásunkon számos gyakorlat kíséretében fogja megkapni minden résztvevő a Munay Ki 9+1 rítusát, ezáltal nem csak Földőrzővé válva, hanem a rítusok őrzőjeként maga is továbbadhatja majd őket másoknak. Beavatóink a Földanya, Égapa, a Nap, a Hold és az őselemek lesznek. A rítusok átadása és gyakorlása mellett lélekutazásokon, tűzceremónián, csendkunyhó-szertartáson, víz-szertartáson, transzlégzésen és Rapé Medicina szertartáson is részt fogunk venni, hogy valóban mélyreható átalakulások alapozzák meg utunkat a Munay Ki szeretetenergiájával és az ősi inkák szellemi hagyományával. Az elvonulásra azokat is szeretettel várjuk, akik már megkapták a Munay Ki rítusokat, és szeretnék elmélyíteni a kapcsolatukat a Szellemvilággal, és azokat is, akik még nem rendelkeznek ismeretekkel vagy tapasztalatokkal a sámáni úton, de szeretnének előrelépni az önismeretben és a szellemi fejlődésben. A rítusokat és a meditációkat Gauranga Das fogja vezetni perui sámán-tanítóinak útmutatása alapján.
A 9+1 rítus

1. A gyógyítók rítusa (Hampe Krapay)
A rítus során kapcsolatba kerülünk az ősi gyógyítók láncolatával, akik fénylényekként az emberiség kezdetei óta gyógyítanak és őrzik a tudást.

2. Az erő övei (Csumpi Karpay)
A második rítusban a beavatandó aurájában öt erő-övet helyeznek el, melyek védelmező hatással bírnak, és segítenek a káros energiák lebontásában az őselemek formájába.

3. A látnokok rítusa (Kawak Karpay)
Ebben a rítusban összekapcsoljuk az agy látóközpontját a harmadik szemmel és a szívvel, ami elősegíti, hogy megtanuljunk a szívünkkel is látni, valamint fejleszti a belső látást, mely által megtanuljuk érzékelni a Szellemvilágot.

4. A harmónia rítusa (Ayni Karpay)
A harmónia rítusában hét archetípust (vagyis erőállatot és szellemi vezetőt, tanítót) avatnak be, illetve helyeznek el fénylő mag formájában az egyes csakrákban.

5. A Nap-őrzők rítusa (Pampamesayok)
Ezzel a rítussal összekapcsolódunk az ősi kő-építmények és minden szent hely gyógyító szellemeivel, és hívni tudjuk őket, amikor szükséges. Ez a rítus összeköt a laikák ősi láncolatával, és a Nappal őrzőivel, akik tudtak gyógyítani, varázsolni, és a Földanya női minőségét képviselték.

6. A Bölcsességőrzők rítusa (Altomesayok)
Az ősi gyógyító bölcsesség őrzői a hagyomány szerint a nagy szent hegyek szellemei. Ha kapcsolatba lépünk velük, akkor átadják a bölcsességüket és az általuk őrzött gyógyító tudást, amennyiben alkalmasnak ítélnek rá. A hegyek szellemeit Apuknak hívják a querók.

7. A Földőrzők rítusa (Kurak Akuyek)
A Földőrzők olyan magasabb dimenziójú lények, akiknek feladata a földi élet és civilizáció óvása és őrzése, és ha kapcsolatba lépünk velük, akkor előre tudunk látni a jövőben, illetve valóságra tudjuk álmodni, amit szeretnénk.

8. A csillagőrzők rítusa (Mosok Karpay)
A csillagőrző beavatás átsegíti a lelkünket a 2012-2021 között zajló átmeneti korszakon, és belekapcsol az ezután következő új korszak tudatosságába. A gyakorló energiateste elkezd kifényesedni, és elindul a Homo Luminoussá válás útján.

9. A Teremtők/Szellemőrzők rítusa (Taitanchis Ranti)
Ez a rítus az isteni tudatosság felébresztését segíti elő, előhozza kreatív potenciálunkat, mellyel nem csak a saját életünk teljesedik ki jobban, hanem mások életében is elősegíthetjük a tudatos teremtést.

13. Az anyaméh rítusa
Az anyaméh rítusa egy erőteljes és szeretetteljes áldás nők és férfiak számára, mely visszaállítja a méh és a teremtés központjának egyensúlyát, és gyógyítja annak sebeit.
A résztvevők a 9+1 rítus mellett megkapják a rítusokhoz tartozó pi-követ, valamint egy részletes pdf jegyzetet a rítusok leírásával, illetve az átadásuk módjával. Emellett további magyar és angol nyelvű anyagokat is kapnak az inka sámánizmusról. Az elvonulást Gauranga Das és Kovács-Tóth Andrea vezeti.

Praktikus tudnivalók:
Szállás: Lélekmagház, 3794 Boldva, Kossuth út 21. www.lelekmaghaz.org
Étkezés: Az elvonulás alatt a házigazdák főznek ránk vegán étkeket, de érdemes hozni gyümölcsöt, kávét, teát stb. Minden reggel egy perui gyógynövényekből készült teát fogunk inni. Tisztító hatású, nem tudatmódosító.
Amit ajánlott hozni: Hálózsák, polifoam, törülköző, papucs, fürdőcipő, tisztasági eszközök, zseblámpa, kényelmes réteges ruházat, fürdőruha a víz- és a csendkunyhó-szertartáshoz. Ha van sámándobod, csörgőd, dorombod stb., akkor hozd azt is magaddal.
Érkezés: március 14-én, csütörtökön 10 órától. Az elvonulás befejezése március 17-én, vasárnap 16 óra körül várható.
Részvételi díj: 35000 Ft előleg (február 15-ig) + 60000 Ft (a helyszínen). Maximális létszám: 15 fő.
Jelentkezési határidő: február 15 vagy amíg a helyek be nem telnek. Az alábbi linken található űrlapot kitöltve tudsz jelentkezni, majd a megadott számlaszámra átutalni a részvételi díjat. Foglalásod az átutalás beérkezésével válik teljessé, így érdemes ezt minél előbb megtenni. A befizetett előlegek csak arra az eseményre használhatók fel, amelyre regisztráltál. A részvételi díjakat és előlegeket visszatéríteni sajnos nem tudjuk, de a jegyedet névváltoztatással átadhatod valamelyik ismerősödnek.
További info: Gauranga Das jogasaman@gmail.com vagy +36309140839

Nincsenek megjegyzések: