Programok

Az alábbi oldalon Gauranga Das és a Nomád Jóga programjaira tudsz jelentkezni, és azok ismertetését olvashatod el. Szeretettel várunk stúdiónkban és elvonulásainkon, képzéseinken!

Az alábbi űrlapon tudsz regisztrálni a programokra: JELENTKEZÉS. Kérlek tanulmányozd át Adatkezelési szabályzatunkat is! Kitöltés után a program díját vagy az előleget utald át a következő számlaszámra: Szücs Gábor EV, 1091 8001 0000 0059 0681 0009 (Unicredit Bank), a megjegyzésben tüntesd fel a program címét és a résztvevőket, ha több személyre utalsz. Majd emailben küldj egy másolatot az utalás igazolásáról a gaurangad(kukac)gmail.com címre. A számlát az átutalásodról szintén emailben fogod megkapni. Részvételi szándékodat legfeljebb a jelentkezési határidőig mondhatod vissza, a helyek korlátozott száma miatt. A befizetett összeg visszatérítésére ezután nincs lehetőség, csupán névváltoztatásra. Foglalásod az átutalás beérkezésével válik teljessé, így érdemes ezt minél előbb megtenni. A befizetésig a helyed csak várólistás, részvételed nem biztosított. Namaste! Áldás!


Élő Online Ashtanga jóga Gaurangával

Folytatódnak az online jógaórák Gaurangával:
Minden kedden és csütörtökön 8:00-tól 9:30-ig fogok tartani Ashtangát és pránájámát, a Nomád Jóga stúdióból közvetítve. Az órát Gauranga FB oldalán tudod követni. Link: https://www.facebook.com/jogasaman/
Mi kell hozzá: kapard elő magad az ágyból 8 előtt, vedd fel a jógás nacidat, és gurítsd ki a jóga matracodat! Nem árt, ha csúszásmentes. Kapcsold be a laptopodat, tabletedet vagy okostelódat, és gyakorolj velem!
Időpontok: kedd és csütörtök, 8:00-től 9:30-ig. Vezeti: Gauranga Das
Ha részt vettél az órán, kérlek járulj hozzá munkámhoz és jógastúdiónk fenntartásához: Szücs Gábor EV, Unicredit Bank 1091 8001 0000 0059 0681 0009 számlaszámra tudsz utalni. Ajánlott összeg: 2500 Ft. Kérlek írd be a számlázási címedet közleménybe, ha utalsz!


Hangtálas hangfürdő Gaurangával - 01.22

Januári hangfürdőnk témája az új kezdetek és a teremtés a Csakana négy esszenciája és a négy életterület segítségével.
A hangfürdő egy relaxációs és terápiás hatású élmény, melynek során a résztvevőnek semmilyen más dolga nincs, mint kényelmesen lefeküdni, ellazulni, és természetesen lélegezni, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudatalattiban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a hangtálak és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek.

A 60-70 perces hangfürdő során gongok, tibeti hangtálak, harangok, chime-ok, doromb, sansula, furulya, ocarina, koshi, esőbot, óceándob, didgeridoo, csörgők és sámándob hangjai simulnak egymáshoz és a lelkünkhöz, hogy kiemeljenek a hétköznapok feszültségei közül.
Időpont: január 22, 18-20:00
Jelentkezési határidő: január 18
Vezeti: Gauranga Das
Belépő: 4500 Ft
Transzlégzés Live Jam 01.23
Szeretettel várunk Benneteket a LaPlace Stúdióba egy újabb élő zenés transzlégzésre. 2022 első transzlégzésén ismét együtt kapcsolódhatunk a Földanyához, az ősökhöz, a gyökereinkhez, hogy tisztuljunk, gyógyuljunk, fejlődjünk egy közös transzlégzés szertartással, élő zenével. A szertartást Gauranga Das fogja vezetni. A transztánc, transzlégzés és transzmeditáció ősi módszerek, melyek szinte minden törzsi kultúrában használatban voltak. A szertartás élő jam zenére, spirituális hangszerek kíséretében fog zajlani. A helyszín a LaPlace Táncstúdió nagyterme (1025 Budapest, Szépvölgyi út 44.). A Transzlégzés Szertartás programja a következő lesz:
18:00 - Kapunyitás és regisztráció
18:20 - A transzlégzés technika ismertetése, gyakorlása
18:30 - Transzlégzés transztánccal
19:10 - Transzutazás transzlégzéssel fekve
19:40 - Transzutazás ősi hangokkal
20:10-20:30 Levezető relaxáció, szabad beszélgetés, élmények megosztása
Az élő zenét varázsolják:
Csete Attila - didgeridoo
Gauranga Das - sámándob, óceándob, csörgők, doromb, furulya, csengettyűk
Nefrin Farkas Dávid - dzsembe
Szőllősi Dani - billentyűsök
Varga Zsolti - dzsembe, darabuka, handpan, ütősök
A transzutazás alapját a transzlégzés vagy sámánlégzés technikája fogja adni, melynek hatására könnyedén kerülhetünk megváltozott tudatállapotba, és elősegíthetjük a tudatalattinkban rejtőzködő traumák és blokkok oldását, mely után az elménk nyitottabbá válik a spirituális élményekre és az önmegismerésre. A transzlégzést már az első, fél órás álló blokkban is elkezdjük, és közben mindenki a saját jógamatracán mozoghat behunyt szemmel, ahogy a transzállapota diktálja. A tánc és a ritmikus zene megsokszorozza a transzállapot hatását, ugyanakkor segít abban, hogy elkerüljük az izomgörcsöket és a kellemetlen testi tüneteket, melyek a fekvő transzlégzésnél gyakran jelenkeznek.
A transzutazás második részében fekve fogjuk folytatni a transzlégzést a zene hangjai által kísérve, és így a tudatalattink még mélyebb tartományait érhetjük el. A harmadik részben sámándalok fognak megszólalni a transzfolyamatot kísérve. A gyakorlatot pihentető relaxációval zárjuk.
A transzlégzés végzése ellenjavallott a következő esetekben:
Várandósság, szív- és keringési problémák (pl. korábbi infarktus vagy agyvérzés, magas vérnyomás), szem-, tüdő- vagy idegrendszeri panaszok, epilepszia, drog- és alkoholfüggőség, terhesség, tetániás görcs hajlam, diagnosztizált, vagy vélt pszichiátriai problémák – pánik, fóbia, depresszió, skizofrénia, pszichózis, téveszmék, borderline szindróma, bipoláris személyiségzavar stb.
Ha ilyenekkel rendelkezel, és mégis szeretnél részt venni az eseményen, akkor előtte feltétlenül konzultálj Gauranga Dassal.
Előkészületek: Lehetőleg ne fogyassz szilárd táplálékot aznap, vagy csak egy könnyű reggelit. Hozz magaddal egy üveg vizet, papírzsebkendőt, jógamatracot vagy polifoamot és takarót. Ajakápolót is hozhatsz a száj kiszáradása ellen. Kényelmes, mozgáshoz megfelelő ruházat viselése ajánlott, vastag zoknit is érdemes felvenni, hogy az esetleges lábfázás ne vonja el a figyelmünket. A teremben cipő nélkül leszünk.
Helyszín: LaPlace Táncstúdió nagyterme (1025 Budapest, Szépvölgyi út 44.)
Időpont: január 23, 18-21 óra.
Részvételi díj: 5500 Ft
Létszámkorlát: 30 fő
Jelentkezési határidő: január 17 (vagy amíg a helyek be nem telnek). Részvételi szándékodat legfeljebb a jelentkezési határidőig mondhatod vissza, a helyek korlátozott száma miatt. A befizetett összeg visszatérítésére ezután nincs lehetőség, csupán névváltoztatásra. Foglalásod az átutalás beérkezésével válik teljessé, így érdemes ezt minél előbb megtenni. A befizetésig a helyed csak várólistás, részvételed nem biztosított.

Belső Alkímia – téli elvonulás Érsekvadkert, január 28-30
Készen állsz arra, hogy találkozz önMAGaddal, és belemerülj lényed és tudatod legmélyebb rétegeibe? Három napos elvonulásunkon intenzív spirituális megvilágosodás-gyakorlatokon vehetsz részt, valamint sokat fogunk dolgozni a légzéssel, a természeti elemekkel és a hangokkal, hangszerekkel is. Természetesen jógaórák is lesznek, és a Természetet is bejárjuk.
Tervezett program:
január 28 - „Megérkezés”
10:00 Érkezés, szobák elfoglalása
11:00-19:00 Diád, vagyis „Megvilágosodás intenzív” gyakorlat
19:00 Vacsora
21:00 Éjszakai félelemoldó gyakorlat az erdőben
január 29 - „Elmélyülés”
7:00 Reggeli jóga-gyakorlás (Ashtanga 1. sorozat)
9:00 Transzlégzés gyakorlat
10:30 Reggeli
11:30 Kirándulás, erdei légzőgyakorlatok (természetkontemplációk, Wim Hof, vízszertartás)
15:00 További légzőgyakorlatok (Csakralégzés, Kundalini, Tűzlégzés)
17:00 Rapé Medicina szertartás
19:00 Vacsora
20:00 Tűzszertartás, transztánc, parázsonjárás
Január 30 - „Felszabadulás”
7:00 Reggeli jóga-gyakorlás (Detox-jóga)
8:30 Hangfürdő
10:00 Reggeli
11:00 Közös csend-séta, szertartás, zenélés, dobolás a Természetben
14:00 Interaktív sámándobos transzutazás transz-pozíciókkal, légzéssel és énekhanggal kísérve
16:00 Záró kör, hazaindulás
Amint látjátok, az első nap a megérkezés és a „csomagok lerakása” jegyében, a diád-gyakorlat körül fog zajlani, közben csend-fogadalmat tartunk be. A második napon a légzés lesz a középpontban, melynek segítségével még mélyebbre hatolunk az egó-rétegekbe és azok mögé. A harmadik napon a hangok segítségével kapcsolódunk a Szellemvilághoz, utazunk a világok között, és közben rátalálunk a saját hangunkra és utunkra.
Az elvonulás helyszíne a Szent Borbála Vendégház, 2659 Érsekvadkert, Rákóczi út 150 (http://www.szentborbalavendeghaz.hu), 3-4 ágyas szobákban leszünk. Virág László vegán séf fog főzni nekünk az elvonulás ideje alatt. A telefon, internet stb. használatát is érdemes a minimálisra csökkenteni. Helyette legyünk jelen a MOST-ban, foglalkozzunk önmagunk belső építésével, és osszuk meg másokkal is a gondolatainkat, tapasztalatainkat. A három nap garantáltan felejthetetlen élményt és maradandó fejlődést fog biztosítani mindenkinek, aki teljes tudatossággal jelen lesz. Ha van hangszered (sámándob, csörgő, doromb, didgeridoo stb.), akkor hozd magaddal! Erőtárgyaidat, kristályaidat is elhozhatod a közös oltárra.
Az elvonulás részvételi díja: 55 000 Ft, melyből 30 000 Ft előleg befizetésével lehet helyet foglalni, legkésőbb január 15-ig. A fennmaradó összeget a helyszínen tudod befizetni, készpénzben. A helyek száma korlátozott, maximum 20 főt tudunk fogadni a programon. Jelentkezési határidő: január 15 vagy amíg a helyek be nem telnek. Ezután történő lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni a részvételi díjat, csak névváltoztatásra van lehetőség. A regisztráció csak befizetéssel együtt érvényes. A létszámkorlát elérése után már nem tudunk több jelentkezőt fogadni!
Bővebb információ: gaurangad@gmail.com, illetve 06309140839
Szeretettel várunk! Namaste! Áldás, Gauranga

Hangtálas hangfürdő Gaurangával - 02.06

Februári hangfürdőnk témája a boldogság megértése és megteremtése a Csakana négy esszenciája és a négy életterület segítségével.

A hangfürdő egy relaxációs és terápiás hatású élmény, melynek során a résztvevőnek semmilyen más dolga nincs, mint kényelmesen lefeküdni, ellazulni, és természetesen lélegezni, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudatalattiban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a hangtálak és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek.
A 60-70 perces hangfürdő során gongok, tibeti hangtálak, harangok, chime-ok, doromb, sansula, furulya, ocarina, koshi, esőbot, óceándob, didgeridoo, csörgők és sámándob hangjai simulnak egymáshoz és a lelkünkhöz, hogy kiemeljenek a hétköznapok feszültségei közül.

Időpont: február 6, 18-20:00
Jelentkezési határidő: február 3
Vezeti: Gauranga Das
Belépő: 4500 Ft

Csakana Dobkör Gaurangával és Eszterrel - 02.11

Második dobkörünkön Gauranga és Gula Eszter fogja prezentálni és tanítani az amazonasi Medicina-dalokat. Újra itt az idő, hogy az ősi és modern sámándalok, a dobok és a csörgők megszólaljanak, és elrepítsék lelkünket a Hanak Pacsába és az Ukhu Pacsába (Felső és Alsó Világba). A dobkör nevét a Csakanáról, vagyis az Inka Kereszt szimbólumról kapta, mely egyben az új, szerves és dogmamentes spiritualitást is képviseli, melyet az Andok és más földrészek sámánjai és ősi papjai őrizték meg az Új Kor szülőttei számára. 

A dobkörön lesznek közös énekek (magyar nyelvű és spanyol Medicina dalok), lesz közös dobolás, révülés, és sok olyan gyakorlat, szertartás, melyek az elengedést, tisztulást, gyógyulást fogják támogatni. A teljesség igénye nélkül: hangsátor, szellemkenu, elengedő szertartás, légzésen és szabad mozgáson alapuló gyakorlatok. 

Időpont: február 11, 19-21:00
Vezeti: Gauranga Das és Gula Eszter
Belépő: adományos, a helyszínen tudod felajánlani. 
Mit hozz magaddal: polifoam/jógamatrac, pléd, kényelmes ruházat, hangszerek (dob, csörgő, doromb, didge stb), egy kis víz zárható palackban. 


Hangszeres Relaxáció Vezető Képzés - 02.12-13, 19-20

4 teljes napos képzésünkön Gauranga Das bevezet az intuitív zenélés és a zeneterápia világába, bemutatva a hangfürdőkön használt legfontosabb intuitív és terápiás hangszerek és sámánhangszerek használatát, valamint tudattágító és relaxációt elősegítő lehetőségeit.
Az oktatás során az alábbi hangszerek használatával fogunk alapos ismeretséget kötni:
Tibeti hangtálak
Kristály hangtálak
Gongok
Sámándob
Csörgők
Doromb
Didgeridoo és más fúvósok
Egyéb hangkeltő kütyük (tingsha, csengő, óceándob, esőbot, chime, koshi, mennydörgő, kalimba, sansula, stb.)
A workshop idejének 70%-át a gyakorlati készségek fejlesztésével, a hangszerek megszólaltatásának gyakorlásával, ütési technikákkal, a hangfürdők tematikus összeállításával és közös gyakorlással fogjuk eltölteni. A fennmaradó időben a hangszeres relaxáció és a megváltozott tudatállapotok, valamint a csoportos hangmeditációk vezetésének spirituális hátteréről fogunk beszélni. A hangfürdők vezetésében a hangszeres tudás mellett legalább ugyanannyira fontos a szellemi háttér és a Szellemvilággal történő kapcsolat létrehozása. Szó lesz többek között arról, hogyan hozzunk létre és tartsunk fenn egy biztonságos szellemi teret, milyen ellenjavallatok vannak, illetve hogyan támogassuk a feldolgozást, és oldjuk meg az esetleges elakadásokat. A szellemi munkában a sámáni szemléletmód megközelítése alapján fogunk dolgozni, hiszen a sámánok ősidőktől fogva használták a hangszereket és a hangokat a transzállapotok előidézésére. Az énekhang és a légzés szerepéről is szó lesz.
Képzés időpontja: 2022 február 12-13, 19-20, 9-től 17 óráig.
Helyszín: Nomád Jóga (1033 Bp. Szérűskert u. 33.)
Részvételi díj: 60000 Ft.
Csoport létszám: minimum 4 fő, maximum 6 fő. 
A csoportban a helyet 30000 Ft-os előleg befizetésével lehet lefoglalni február 5-ig. Ezután történő lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni a részvételi díjat, csak névváltoztatásra van lehetőség. A regisztráció csak befizetéssel együtt érvényes.


Rapé Medicina szertartás és lélekutazás - 02.18

Ismét szeretettel várunk a Nomád Jógában a Rapé Medicina szertartásra, melynek során az amazonasi gyógynövényekhez fogunk kapcsolódni. A Sananga szemcsepp, Copaiba olaj és a Rapé (gyógynövényes dohánypor) elősegítik fizikai, érzelmi, energetikai és lelki megtisztulásunkat, és megnyitják az elménket a spirituális élmények felé, melyeket a szertartást lezáró sámándobos hangutazás alatt élhetünk meg. Javaslom, hogy aznap csak reggel fogyassz szilárd táplálékot, és kerüld a koffein fogyasztását.

A sámánhangszerek segítségével létrehozott szakrális, gyógyító térbe hívlak meg benneteket, melyben lehetőségetek lesz utazni időben és a dimenziók között, az önismeret belső útjain csatangolni, gyógyulni és töltődni, valamint útmutatást kapni az élet nagy kérdéseiben az ősi hangok segítségével.  

A sámán-hangfürdő egy mély relaxációs és terápiás hatású transzélmény, melynek során a résztvevőnek nics más dolga, mint lefeküdni és ellazulni zenável, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudattalanban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a gong, sámándob, csörgők, doromb, didgeridoo, furulya és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek. 

Időpont: február 18, 18-21:00
Vezeti: Gauranga Das
Belépő: 4500 Ft
Létszám: maximum 15 fő
Az alábbi linken található űrlapot kitöltve tudsz jelentkezni, majd a megadott számlaszámra átutalni a részvételi díjat.
Jelentkezési határidő: február 12. 
Transzlégzés Live Jam - 02.20

Szeretettel várunk Benneteket a LaPlace Stúdióba egy újabb élő zenés transzlégzésre. Ismét együtt kapcsolódhatunk a Földanyához, az ősökhöz, a gyökereinkhez, hogy tisztuljunk, gyógyuljunk, fejlődjünk egy közös transzlégzés szertartással, élő zenével. A szertartást Gauranga Das fogja vezetni. A transztánc, transzlégzés és transzmeditáció ősi módszerek, melyek szinte minden törzsi kultúrában használatban voltak. A szertartás élő jam zenére, spirituális hangszerek kíséretében fog zajlani. A helyszín a LaPlace Táncstúdió nagyterme (1025 Budapest, Szépvölgyi út 44.). A Transzlégzés Szertartás programja a következő lesz:
18:00 - Kapunyitás és regisztráció
18:20 - A transzlégzés technika ismertetése, gyakorlása
18:30 - Transzlégzés transztánccal
19:10 - Transzutazás transzlégzéssel fekve
19:40 - Transzutazás ősi hangokkal
20:10-20:30 Levezető relaxáció, szabad beszélgetés, élmények megosztása
Az élő zenét varázsolják:
Csete Attila - didgeridoo
Gauranga Das - sámándob, óceándob, csörgők, doromb, furulya, csengettyűk
Nefrin Farkas Dávid - dzsembe
Szőllősi Dani - billentyűsök
Varga Zsolti - dzsembe, darabuka, handpan, ütősök
A transzutazás alapját a transzlégzés vagy sámánlégzés technikája fogja adni, melynek hatására könnyedén kerülhetünk megváltozott tudatállapotba, és elősegíthetjük a tudatalattinkban rejtőzködő traumák és blokkok oldását, mely után az elménk nyitottabbá válik a spirituális élményekre és az önmegismerésre. A transzlégzést már az első, fél órás álló blokkban is elkezdjük, és közben mindenki a saját jógamatracán mozoghat behunyt szemmel, ahogy a transzállapota diktálja. A tánc és a ritmikus zene megsokszorozza a transzállapot hatását, ugyanakkor segít abban, hogy elkerüljük az izomgörcsöket és a kellemetlen testi tüneteket, melyek a fekvő transzlégzésnél gyakran jelenkeznek.
A transzutazás második részében fekve fogjuk folytatni a transzlégzést a zene hangjai által kísérve, és így a tudatalattink még mélyebb tartományait érhetjük el. A harmadik részben sámándalok fognak megszólalni a transzfolyamatot kísérve. A gyakorlatot pihentető relaxációval zárjuk.
A transzlégzés végzése ellenjavallott a következő esetekben:
Várandósság, szív- és keringési problémák (pl. korábbi infarktus vagy agyvérzés, magas vérnyomás), szem-, tüdő- vagy idegrendszeri panaszok, epilepszia, drog- és alkoholfüggőség, terhesség, tetániás görcs hajlam, diagnosztizált, vagy vélt pszichiátriai problémák – pánik, fóbia, depresszió, skizofrénia, pszichózis, téveszmék, borderline szindróma, bipoláris személyiségzavar stb.
Ha ilyenekkel rendelkezel, és mégis szeretnél részt venni az eseményen, akkor előtte feltétlenül konzultálj Gauranga Dassal.
Előkészületek: Lehetőleg ne fogyassz szilárd táplálékot aznap, vagy csak egy könnyű reggelit. Hozz magaddal egy üveg vizet, papírzsebkendőt, jógamatracot vagy polifoamot és takarót. Ajakápolót is hozhatsz a száj kiszáradása ellen. Kényelmes, mozgáshoz megfelelő ruházat viselése ajánlott, vastag zoknit is érdemes felvenni, hogy az esetleges lábfázás ne vonja el a figyelmünket. A teremben cipő nélkül leszünk.

Helyszín: LaPlace Táncstúdió nagyterme (1025 Budapest, Szépvölgyi út 44.)
Időpont: február 20, 18-21 óra.
Részvételi díj: 5500 Ft
Létszámkorlát: 30 fő
Jelentkezni és befizetni online módon lehet az alábbi űrlap kitöltésével: https://forms.gle/8k5FRbXfbi34zfLx7
Kitöltés után a program díját vagy az előleget utald át a következő számlaszámra: Szücs Gábor EV, 1091 8001 0000 0059 0681 0009 (Unicredit Bank), a megjegyzésben tüntesd fel a program címét és a résztvevőket, ha több személyre utalsz. Majd emailben küldj egy másolatot az utalás igazolásáról a gaurangad@gmail.com címre. A számlát az átutalásodról szintén emailben fogod megkapni.
Jelentkezési határidő: február 15 (vagy amíg a helyek be nem telnek). Részvételi szándékodat legfeljebb a jelentkezési határidőig mondhatod vissza, a helyek korlátozott száma miatt. A befizetett összeg visszatérítésére ezután nincs lehetőség, csupán névváltoztatásra. Foglalásod az átutalás beérkezésével válik teljessé, így érdemes ezt minél előbb megtenni. A befizetésig a helyed csak várólistás, részvételed nem biztosított.


Tűz és Jég Szertartás - 02.27

Ismét szertartásra hívlak Benneteket február 27-én a Hajógyári-sziget északi szigetcsúcsára. Meggyújtjuk a szertüzet, Wim Hof légzéssel készülünk, és utána jeges fürdőt veszünk a Dunában. Sámándalokat fogunk énekelni a szertűz körül, és Rapé-szertartást is tartunk. A szertűzbe fogunk ajánlani alkoholos italokat az Ősapáknak, transzlélegzünk, mejd ha leégett a szertűz, akkor opcionálisan a parázson is lehet járni. Gyertek tisztulni, kapcsolódni az őselemekhez, és a Duna Anya erejéhez!
Mit hozz magaddal: Polifoam, takaró, fejlámpa, fürdőruha/törölköző (amennyiben vállalod a jeges mártózást), sámándob, csörgő, doromb, didge, gitár stb, tömény ital a felajánláshoz, balta/fűrész ha van, pár falat süti, gyümölcs stb a szertartás végére, hozd a dalaidat, a szívedet, és a lelkesedésedet!
Helyszín: Óbudai-Hajógyári sziget, északi szigetcsúcs
Időpont: február 27, 17 óra
Vezeti. Gauranga Das
További info: gaurangad@gmail.com vagy 06309140839
Találkozó 17 órakor a szigetcsúcsnál, fagyűjtés majd a szertűz meggyújtása következik. A részvétel adományos, de kérlek, hogy regisztrálj az alábbi linken:
JELENTKEZÉS


Munay Ki elvonulás és átadói képzés március 12-15

A Munay Ki rítusokat, az inkák szellemi örökségét Alberto Villoldo amerikai antropológus tette hozzáférhetővé a nyugati világ számára. Az inkák ma élő leszármazottai, az Andokban élő Q'ero indiánok áldásával ezek a rítusok most már az egész Emberiség tudatszintjének emelkedését is támogatják. Négynapos elvonulásunkon számos gyakorlat kíséretében fogja megkapni minden résztvevő a Munay Ki 9+1 rítusát, ezáltal nem csak Földőrzővé válva, hanem a rítusok őrzőjeként maga is továbbadhatja majd őket másoknak. Beavatóink a Földanya, Égapa, a Nap, a Hold és az őselemek lesznek Cserkútpuszta erdei elvonulóhelyén. A rítusok átadása és gyakorlása mellett lélekutazásokon, tűzceremónián, parázson járáson, víz-szertartáson, és Rapé Medicina szertartáson is részt fogunk venni, hogy valóban mélyreható átalakulások alapozzák meg utunkat a Munay Ki szeretetenergiájával és az ősi inkák szellemi hagyományával. Az elvonulásra azokat is szeretettel várjuk, akik már megkapták a Munay Ki rítusokat, és szeretnék elmélyíteni a kapcsolatukat a Szellemvilággal, és azokat is, akik még nem rendelkeznek ismeretekkel vagy tapasztalatokkal a sámáni úton, de szeretnének előrelépni az önismeretben és a szellemi fejlődésben. A rítusokat és a meditációkat Gauranga Das fogja vezetni sámán-tanítóinak útmutatása alapján. 

A 9+1 rítus

1. A gyógyítók rítusa (Hampe Krapay)
A rítus során kapcsolatba kerülünk az ősi gyógyítók láncolatával, akik fénylényekként az emberiség kezdetei óta gyógyítanak és őrzik a tudást.
2. Az erő övei (Csumpi Karpay)
A második rítusban a beavatandó aurájában öt erő-övet helyeznek el, melyek védelmező hatással bírnak, és segítenek a káros energiák lebontásában az őselemek formájába. 
3. A látnokok rítusa (Kawak Karpay)
Ebben a rítusban összekapcsoljuk az agy látóközpontját a harmadik szemmel és a szívvel, ami elősegíti, hogy megtanuljunk a szívünkkel is látni, valamint fejleszti a belső látást, mely által megtanuljuk érzékelni a Szellemvilágot.
4. A harmónia rítusa (Ayni Karpay)
A harmónia rítusában hét archetípust (vagyis erőállatot és szellemi vezetőt, tanítót) avatnak be, illetve helyeznek el fénylő mag formájában az egyes csakrákban.
5. A Nap-őrzők rítusa (Pampamesayok)
Ezzel a rítussal összekapcsolódunk az ősi kő-építmények és minden szent hely gyógyító szellemeivel, és hívni tudjuk őket, amikor szükséges. Ez a rítus összeköt a laikák ősi láncolatával, és a Nappal őrzőivel, akik tudtak gyógyítani, varázsolni, és a Földanya női minőségét képviselték.
6. A Bölcsességőrzők rítusa (Altomesayok)
Az ősi gyógyító bölcsesség őrzői a hagyomány szerint a nagy szent hegyek szellemei. Ha kapcsolatba lépünk velük, akkor átadják a bölcsességüket és az általuk őrzött gyógyító tudást, amennyiben alkalmasnak ítélnek rá. A hegyek szellemeit Apuknak hívják a querók.
7. A Földőrzők rítusa (Kurak Akuyek)
A Földőrzők olyan magasabb dimenziójú lények, akiknek feladata a földi élet és civilizáció óvása és őrzése, és ha kapcsolatba lépünk velük, akkor előre tudunk látni a jövőben, illetve valóságra tudjuk álmodni, amit szeretnénk.
8. A csillagőrzők rítusa (Mosok Karpay)
A csillagőrző beavatás átsegíti a lelkünket a 2012-2021 között zajló átmeneti korszakon, és belekapcsol az ezután következő új korszak tudatosságába. A gyakorló energiateste elkezd kifényesedni, és elindul a Homo Luminoussá válás útján.
9. A Teremtők/Szellemőrzők rítusa (Taitanchis Ranti)
Ez a rítus az isteni tudatosság felébresztését segíti elő, előhozza kreatív potenciálunkat, mellyel nem csak a saját életünk teljesedik ki jobban, hanem mások életében is elősegíthetjük a tudatos teremtést. 
13. Az anyaméh rítusa
Az anyaméh rítusa egy erőteljes és szeretetteljes áldás nők és férfiak számára, mely visszaállítja a méh és a teremtés központjának egyensúlyát, és gyógyítja annak sebeit.
A résztvevők a 9+1 rítus mellett megkapják a rítusokhoz tartozó pi-követ, valamint egy részletes pdf jegyzetet a rítusok leírásával, illetve az átadásuk módjával. Az elvonulást Gauranga Das vezeti.

Praktikus tudnivalók:

Szállás: Som-hegyi turistaház: https://parkerdo.hu/turizmus/turistaszallasok/som-hegyi-turistahaz/

Étkezés: Az elvonulás önellátó lesz, tehát mindenki hozzon magával élelmet, kávét, teát stb. 4 napra. Javasolt a húsfogyasztás kerülése a 4 nap során, hogy a rítusok átadása még hatékonyabb legyen. Minden reggel egy perui gyógynövényekből készült teát fogunk inni. Közös főzésre is van lehetőség, ha hozunk alapanyagokat. 

Amit ajánlott hozni: Hálózsák, polifoam, törülköző, tisztasági eszközök, zseblámpa, kényelmes réteges ruházat, ennivaló. Ha van sámándobod, csörgőd, dorombod stb., akkor hozd azt is magaddal. 

Érkezés: március 12-én, szombaton 10-től. Az elvonulás befejezése március 15-én, kedden 16 óra körül várható. 

Részvételi díj: 30000 Ft előleg (február 25-ig) + 30000 Ft (a helyszínen). Maximális létszám: 15 fő.
Jelentkezési határidő: február 25 vagy amíg a helyek be nem telnek. Ezután történő lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni a részvételi díjat, csak névváltoztatásra van lehetőség. A regisztráció csak befizetéssel együtt érvényes. A létszámkorlát elérése után már nem tudunk több jelentkezőt fogadni! Bővebb információ: gaurangad@gmail.com, illetve 06309140839.

Nincsenek megjegyzések: