Programok

Az alábbi oldalon Gauranga és a Nomád Jóga programjaira tudsz jelentkezni, és azok ismertetését olvashatod el. Szeretettel várunk stúdiónkban és elvonulásainkon, képzéseinken!

Az alábbi űrlapon tudsz regisztrálni a programokra: JELENTKEZÉS. Kérlek tanulmányozd át Adatkezelési szabályzatunkat is! Kitöltés után a program díját vagy az előleget utald át a következő számlaszámra: Szücs Gábor EV, 1091 8001 0000 0059 0681 0009 (Unicredit Bank), a megjegyzésben tüntesd fel a program címét és a résztvevőket, ha több személyre utalsz. Majd emailben küldj egy másolatot az utalás igazolásáról a jogasaman(kukac)gmail.com címre. A számlát az átutalásodról szintén emailben fogod megkapni. Részvételi szándékodat legfeljebb a jelentkezési határidőig mondhatod vissza, a helyek korlátozott száma miatt. A befizetett összeg visszatérítésére ezután nincs lehetőség, csupán névváltoztatásra. Foglalásod az átutalás beérkezésével válik teljessé, így érdemes ezt minél előbb megtenni. A befizetésig a helyed csak várólistás, részvételed nem biztosított. Namaste! Áldás!


Élő Online Ashtanga jóga Gaurangával

Folytatódnak az online jógaórák Gaurangával:
Minden kedden és csütörtökön 8:00-tól 9:30-ig fogok tartani Ashtangát és pránájámát, a Nomád Jóga stúdióból közvetítve. Az órát Gauranga FB oldalán tudod követni. Link: https://www.facebook.com/jogasaman/
Mi kell hozzá: kapard elő magad az ágyból 8 előtt, vedd fel a jógás nacidat, és gurítsd ki a jóga matracodat! Nem árt, ha csúszásmentes. Kapcsold be a laptopodat, tabletedet vagy okostelódat, és gyakorolj velem!
Időpontok: kedd és csütörtök, 8:00-től 9:30-ig. Vezeti: Gauranga Das
Ha részt vettél az órán, kérlek járulj hozzá munkámhoz és jógastúdiónk fenntartásához: Szücs Gábor EV, Unicredit Bank 1091 8001 0000 0059 0681 0009 számlaszámra tudsz utalni. Ajánlott összeg: 2500 Ft. Kérlek írd be a számlázási címedet közleménybe, ha utalsz!


Pacsamama Dobkör 05.22, Gellérthegy

Ismét kint dobolunk és révülünk ősanyáink és a Pálosok misztikus hegyén, a Dunak ölelő karjai felett. Tarts velünk, kapcsolódjunk a Szellemvilághoz és egymáshoz a dobok és a csörgők hangjaira! Nem csak egymáshoz, hanem a Földanyához és a Természet erőihez is fogunk kapcsolódni ezen a közös találkozáson és szertartáson. A gyógyulás, ébredés, tudati emelkedés folyamata nem következhet be anélkül, hogy helyreállítanánk és mélyítenénk a kapcsolatunkaz Pacsamamával, a Földanyával. Ennek érdekében most Titeket is közös sámándobolásra, szertartásra és meditációra hívlak e tavaszi estén a Filozófus-kertbe, a Gellérthegyre.
Ha úgy érzed, hogy szívesen kapcsolódnál hozzánk, a Földanyához és Magadhoz, szeretettel várlak május 22-én 17 órakor a Gellérthegyen. A közös szertartáson a sámándob és a csörgők ősi energiáját fogjuk életbe hívni, és kapcsolodunk a Földanyához, az őselemekhez és a Szellemvilághoz önmagunk és mindenki más tisztulása és gyógyulása érdekében. A megteremtett belső béke és tudatosság remélhetőleg a környezetünkbe és a világba is kisugárzik majd, erősítve a béke és a tudati ébredés harmonikus rezgéseit.
A szertartás menete:
17:00-19:.00 Közös oltár felállítása, füstölőzés, hangsátor, közös sámándobolás
19:00-20:00 Kapcsolódás a Természet esszenciáihoz - vezetett meditáció
Mit hozz magaddal: sámándobot, csörgőt, dorombot, didgeridoo-t, ételt, italt, szent tárgyakat, virágokat az oltárra, plédet, matracot, és a SZÍVEDET!
Ha bármi kérdésed van, keress bátran: 06309140839 (Gauranga). A program végén felajánlhatsz adományt a helyszínen. Szeretettel, Gauranga Das. Minden a rokonom!


Transzlégzés + Mapacho Szertartás 05.28, Mackó-barlang

Újabb transzlégzés szertartást fogunk tartani a Természetben, a Földanya gyomrában. A választott helyszín a Mackó-barlang lesz Csobánka fölött. A transzlégzést Mapacho- azaz dohány-ceremónia fogja követni, ezért érdemes felkészülni az egész éjszakás ott tartózkodásra.
Az esemény időpontja május 28, 16 óra. Találkozó az Oszoly utca-Kevély utca találkozásánál lévő parkolóban, majd innen sétálunk be együtt az erdőbe, a kb. 1 km távolságra lévő Mackó-barlanghoz, ahol elkezdődik a szertartás a megérkezés, berendezkedés után. A barlangban 15 ember fér el kényelmesen fekvő helyzetben.
Első körben tűzifát fogunk gyűjteni, mely az egész éjjel életben tartott szertűzhöz kell majd. A szertűz meggyújtása és az imák, felajánlások után elkezdjük a transzlégzés szertartást. A transzlégzés befejeztével kezdjük meg a Mapacho-szertartást, melyen a szent dohány mesternövénnyel fogunk kapcsolódni különböző formákban.
Dohány szertartás a Mapacho (Nicotiana rustica) szent növénnyel
Az amazonasi őshonos dohányfajta szelleme erőteljes védelmező, tisztító, valamint gyógyító minőségekkel rendelkezik. Az őslakosok évezredek óta használják a harcos, férfias minőségek ébresztése, a gyengeségek megszüntetése, és a betegség-energiák kiűzése céljából. Gyere és tapasztald meg a dohány-szertartás belső transzformációs erejét, kérj segítséget a függőségeid elengedéséhez, gyógyulást a szívednek és útmutatást, erőt az előtted álló úthoz! A szertartás során többféle módon kapcsolódunk a szent növényhez: füstölés, dohánypaszta, pipa, rapé, esszencia és főzet formájában, melyek a víziók mellett fizikai es energetikai tisztulást is kiválthatnak hányás, ürítés formájaban. A szertartás előtt böjt ajánlott, legfeljebb könnyű reggelit érdemes fogyasztani. A nap során ne fogyassz koffeint és alkoholt, viszont igyál sok vizet a szertartás előtt és közben is. A szertartás hajnal felé fog véget érni, és akkor még aludhatunk, pihenhetünk együtt a barlangban. Reggel megosztókörrel és reggelivel zárjuk a szertartást.
Mit hozz magaddal: legalább 3-4 liter ivóvizet kulacsban vagy palackban, egy bögrét a főzetnek, egy edényt a hányás, köpet céljára, papírzsebkendőt, vagy papírtörlőt, wc-papírt, polifoamot, hálózsákot, takarót, fejlámpát, baltát, fűrészt, réteges ruházatot az időjárásnak megfelelően. Hozd el a hangszereidet (sámándob, csörgő, doromb, didge, gitár stb), az erőtárgyaidat az oltárra, valamint virágot, gyümölcsöt, ételeket (lehetőleg húsmentes) a reggelihez.
A transzlégzést fekvő helyzetben fogjuk végezni, így legyen minden, ami ahhoz kell, hogy ne fázz fekve. A dohány szertartéson ülve és fekve leszünk. Fontos a jó túracipő, mert főleg eső esetén a barlang megközelítése meredek, csúszós ösvényen történik.
A transzlégzés végzése ellenjavallott a következő esetekben:
Várandósság, szív- és keringési problémák (pl. korábbi infarktus vagy agyvérzés, magas vérnyomás), szem-, tüdő- vagy idegrendszeri panaszok, epilepszia, drog- és alkoholfüggőség, terhesség, tetániás görcs hajlam, diagnosztizált, vagy vélt pszichiátriai problémák – pánik, fóbia, depresszió, skizofrénia, pszichózis, téveszmék, borderline szindróma, bipoláris személyiségzavar stb.
Ha ilyenekkel rendelkezel, és mégis szeretnél részt venni az eseményen, akkor előtte feltétlenül konzultálj Gauranga Dassal (06309140839 vagy gaurangad@gmail.com)
Kezdési időpont: május 28 szombat, 16 óra.
Helyszín: Mackó-barlang, Nagy-Kevély
Találkozó: a Kevély utca - Oszoly utca találkozásánál, Csobánkán.
Vezeti: Gauranga Das
Részvételi díj: 10000 Ft
Kérlek regisztrálj, és utald át a részvételi díjat, ha szeretnél részt venni az eseményen, hogy a telekocsikat email-ben össze tudjuk szervezni Budapestről.
Jelentkezési határidő: május 25


Újholdas Rapé Medicina Szertartás 05.30
Ismét szeretettel várunk a Nomád Jógában a májusi újhold estéjén Rapé Medicina szertartásra, melynek során az amazonasi gyógynövényekhez fogunk kapcsolódni. A Sananga szemcsepp, Copaiba olaj és a Rapé (gyógynövényes dohánypor) elősegítik fizikai, érzelmi, energetikai és lelki megtisztulásunkat, és megnyitják az elménket a spirituális élmények felé, melyeket a szertartást lezáró sámándobos hangutazás alatt élhetünk meg. Javaslom, hogy aznap csak reggel fogyassz szilárd táplálékot, és kerüld a koffein fogyasztását.
A sámánhangszerek segítségével létrehozott szakrális, gyógyító térbe hívlak meg benneteket, melyben lehetőségetek lesz utazni időben és a dimenziók között, az önismeret belső útjain csatangolni, gyógyulni és töltődni, valamint útmutatást kapni az élet nagy kérdéseiben az ősi hangok segítségével.
A sámán-hangfürdő egy mély relaxációs és terápiás hatású transzélmény, melynek során a résztvevőnek nics más dolga, mint lefeküdni és ellazulni zenével, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudattalanban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a gong, sámándob, csörgők, doromb, didgeridoo, furulya és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek.
Időpont: május 30, hétfő, 18-21:00
Vezeti: Gauranga Das
Belépő: 5000 Ft
Létszám: maximum 15 fő (Jelentkezz minél előbb, mert telt ház várható).

Belső Alkímia - pünkösdi elvonulás 06.03.6

Készen állsz arra, hogy találkozz Önmagaddal? Négy napos önismereti és transzformációs elvonulásunkon intenzív belső munka fog folyni, melyet a jóga, a hangterápia, a légzés, a meditáció és a sámánizmus eszközeivel fogunk megtámogatni, miközben minden külső zavaró körülménytől távol, a Mátra vadregényes környezetében töltünk el négy napot. Az elvonulás témája a légzés és a kapcsolódás az Ősökhöz, a Természet szellemeihez. A programokat Gauranga Das vezeti. Az elvonuláson lesz lehetőségetek szertartásokban kapcsolódni az indiánok gyógyító növényeihez - a szent Dohányhoz és a szent Kakaóhoz.

Program:
június 3, péntek 10:00 Érkezés, szobák elfoglalása
11:00 Ászana-gyakorlás - Gauranga
12:30 Csakralégzés, csakrameditáció
13:00 Ebéd-reggeli
14:00 Kirándulás
17:30 Ászana és légzés
18:30 Vacsora
19:30 Előadás a sámáni világképről
20:30 Meditáció és hangfürdő - Rapé szertartás
21:30 Esti szertartás a Természetben
június 4, szombat
7:00 Ászana-gyakorlás - Gauranga
9:00 Diád-gyakorlat, meditáció
10:00 Reggeli
11:00 Kirándulás
17:30 Ászana és légzés
18:30 Vacsora
19:30 Előadás az ősökről és a szülők szerepéről
20:00 Szent kakaó szertartás - Meditáció és hangutazás sámándobbal, Medicina-dalokkal
21:00 Elengedő és szívnyitó szertartás
június 5, vasárnap
7:00 Ászana-gyakorlás - Gauranga
8:30 Előadás a halálról és a felszabadulásról
9:00 Légzőgyakorlat, gong-meditáció
10:00 Reggeli
11:00 Kirándulás
17:30 Ászana és légzés
18:30 Vacsora
19:30 Előadás a sámáni tudatszintekről
20:00 Meditáció és hangsátor
21:00 Tűzszertartás, transztánc
június 6, hétfő
7:00 Ászana-gyakorlás - Gauranga
8:30 Előadás a Szellemvilágról és az inka hagyományról
9:00 Transzlégzés-meditáció
10:00 Reggeli
11:00 Kirándulás
15:00 Ászana és légzés
16:00 Záró meditáció és zárókör
17:00 Búcsúvacsora
18:00 Hazatérés
A program egyes pontjai még változhatnak, de arra kell készülnie minden résztvevőnek, hogy mindegyik programon való részvétel erősen ajánlott a teljes transzformációs hatás elérése érdekében. Minden nap kimegyünk a természetbe, hogy erősítsük kapcsolatunkat a Földanyával és a Természet erőivel, szellemeivel, lényeivel. A programok sűrűsége miatt napi két étkezés lesz, ami bőséges lesz, de azért ajánlott mértékletesen étkezni. Minél kevesebbet eszünk az elvonulás négy napja alatt, annál jobban bele tudunk merülni a szellemi munkába.
A szállás, jóga és szaunázás a Parádi Infjúsági Táborban lesz (Cím: 3240 Parád, Bányalaposi u. https://paraditabor.hu/) Virág László vegán séf fog főzni nekünk az elvonulás ideje alatt. A telefon, internet stb. használatát is érdemes a minimálisra csökkenteni. Helyette legyünk jelen a MOST-ban, foglalkozzunk önmagunk belső építésével, és osszuk meg másokkal is a gondolatainkat, tapasztalatainkat. A négy nap garantáltan felejthetetlen élményt és maradandó fejlődést fog biztosítani mindenkinek, aki teljes tudatossággal jelen lesz. Ha van hangszered (sámándob, csörgő, doromb, didgeridoo stb.), akkor hozd magaddal! Erőtárgyaidat, kristályaidat is elhozhatod a közös oltárra.
Az elvonulás részvételi díja: 75 000 Ft, melyből 35 000 Ft előleg befizetésével lehet helyet foglalni, legkésőbb május 15 -ig. A fennmaradó összeget a helyszínen tudod befizetni, készpénzben. A helyek száma korlátozott, maximum 20 főt tudunk fogadni a programon. Jelentkezési határidő: május 15 vagy amíg a helyek be nem telnek. Ezután történő lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni a részvételi díjat, csak névváltoztatásra van lehetőség. A regisztráció csak befizetéssel együtt érvényes. A létszámkorlát elérése után már nem tudunk több jelentkezőt fogadni! Bővebb információ: jogasaman@gmail.com, illetve 06309140839
Szeretettel várunk! Namaste! Áldás!


Hangtálas hangfürdő 06.10

Júniusi hangfürdőnk témája az érzékenység és a belső érzékelés fejlesztése az elme csendjének megtapasztalása által.
A hangfürdő egy relaxációs és terápiás hatású élmény, melynek során a résztvevőnek semmilyen más dolga nincs, mint kényelmesen lefeküdni, ellazulni, és természetesen lélegezni, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudatalattiban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a hangtálak és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek.
A 60-70 perces hangfürdő során gongok, tibeti hangtálak, harangok, chime-ok, doromb, sansula, furulya, ocarina, koshi, esőbot, óceándob, didgeridoo, csörgők és sámándob hangjai simulnak egymáshoz és a lelkünkhöz, hogy kiemeljenek a hétköznapok feszültségei közül.
Időpont: június 10, 18-20:00
Jelentkezési határidő: június 8
Vezeti: Gauranga Das
Belépő: 5000 Ft
Teliholdas Rapé Medicina Szertartás 06.14
Ismét szeretettel várunk a Nomád Jógában a júniusi telihold estéjén Rapé Medicina szertartásra, melynek során az amazonasi gyógynövényekhez fogunk kapcsolódni. A Sananga szemcsepp, Copaiba olaj és a Rapé (gyógynövényes dohánypor) elősegítik fizikai, érzelmi, energetikai és lelki megtisztulásunkat, és megnyitják az elménket a spirituális élmények felé, melyeket a szertartást lezáró sámándobos hangutazás alatt élhetünk meg. Javaslom, hogy aznap csak reggel fogyassz szilárd táplálékot, és kerüld a koffein fogyasztását.
A sámánhangszerek segítségével létrehozott szakrális, gyógyító térbe hívlak meg benneteket, melyben lehetőségetek lesz utazni időben és a dimenziók között, az önismeret belső útjain csatangolni, gyógyulni és töltődni, valamint útmutatást kapni az élet nagy kérdéseiben az ősi hangok segítségével.
A sámán-hangfürdő egy mély relaxációs és terápiás hatású transzélmény, melynek során a résztvevőnek nics más dolga, mint lefeküdni és ellazulni zenével, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudattalanban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a gong, sámándob, csörgők, doromb, didgeridoo, furulya és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek.
Időpont: június 14, kedd, 18-21:00
Vezeti: Gauranga Das
Belépő: 5000 Ft
Létszám: maximum 15 fő (Jelentkezz minél előbb, mert telt ház várható).

Inti Raymi - Nyári Napforduló Szertartás 06.21

Elérkezett a 2022-es év leghosszabb nappala, a nyári napforduló, ezért június 21-ére a nevezetes alkalom megünneplésére egy szabadtéri szertartást szervezünk az őselemekkel a Hajógyári -sziget északi szigetcsúcsára. Meggyújtjuk a szertüzet, és utána tisztító fürdőt veszünk a Dunában. Sámándalokat fogunk énekelni a szertűz körül, és Rapé-szertartást is tartunk. A szertűzbe fogunk ajánlani alkoholos italokat az Ősapáknak, transzlélegzünk, majd ha leégett a szertűz, akkor opcionálisan a parázson is lehet járni. Gyertek tisztulni, kapcsolódni az őselemekhez, és a Duna Anya erejéhez! Aki szeretné megvárni a hajnalt és ott aludni, bivakolni, életben tartani a szertüzet, arra is lesz lehetőség.
Mit hozz magaddal: Polifoam, takaró, hálózsák, sátor, fejlámpa, fürdőruha/törölköző, papucs, sámándob, csörgő, doromb, didge, gitár stb, tömény ital a felajánláshoz, balta/fűrész ha van, étel-ital, finom falatok a szer végére, hozd a dalaidat, a szívedet, és a lelkesedésedet!
Helyszín: Óbudai-Hajógyári sziget, északi szigetcsúcs
Időpont: június 21, 18 óra
Vezeti. Gauranga Das
Találkozó 18 órakor a szigetcsúcsnál, fagyűjtés majd a szertűz meggyújtása következik. További info: gaurangad@gmail.com vagy 06309140839. A részvétel adományos, de kérlek, hogy regisztrálj az alábbi linken:

Újholdas Rapé Medicina Szertartás 06.29

Ismét szeretettel várunk a Nomád Jógában a júniusi újhold estéjén Rapé Medicina szertartásra, melynek során az amazonasi gyógynövényekhez fogunk kapcsolódni. A Sananga szemcsepp, Copaiba olaj és a Rapé (gyógynövényes dohánypor) elősegítik fizikai, érzelmi, energetikai és lelki megtisztulásunkat, és megnyitják az elménket a spirituális élmények felé, melyeket a szertartást lezáró sámándobos hangutazás alatt élhetünk meg. Javaslom, hogy aznap csak reggel fogyassz szilárd táplálékot, és kerüld a koffein fogyasztását.
A sámánhangszerek segítségével létrehozott szakrális, gyógyító térbe hívlak meg benneteket, melyben lehetőségetek lesz utazni időben és a dimenziók között, az önismeret belső útjain csatangolni, gyógyulni és töltődni, valamint útmutatást kapni az élet nagy kérdéseiben az ősi hangok segítségével.
A sámán-hangfürdő egy mély relaxációs és terápiás hatású transzélmény, melynek során a résztvevőnek nics más dolga, mint lefeküdni és ellazulni zenével, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudattalanban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a gong, sámándob, csörgők, doromb, didgeridoo, furulya és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek.
Időpont: június 29, szerda, 18-21:00
Vezeti: Gauranga Das
Belépő: 5000 Ft
Létszám: maximum 15 fő (Jelentkezz minél előbb, mert telt ház várható).

Törzsi tábor - jóga és sámánizmus 08.4-7

Készen állsz arra, hogy találkozz Önmagaddal? A négy napos Törzsi tábor során intenzív belső munkára és testmozgásra egyaránt számíthatsz, amit a jóga, a hangterápia, a légzés, a meditáció, valamint az észak- és dél-amerikai sámánok szertartásaival fogunk megtámogatni, miközben minden autentikus környezetben, a Napagancsos Csodaszarvas jurtatáborban töltünk el négy napot. Az elvonulás során a jógaórák, légzőgyakorlatok és meditációk mellett az indián őslakosok hagyományaiból, vamint ősi magyar táltos-szertartásokból is merítünk bőven. A programokat Gauranga Das és Szedresi Attila vezeti. Az elvonuláson lesz lehetőségetek szertartásokban kapcsolódni az indiánok gyógyító növényeihez - a szent Dohányhoz és a szent Kakaóhoz. A szabad időben lehet kirándulni, felfedezni Szarvas nevezetességeit, fürödni, kajakozni, kenuzni és csatangolni a Kőrös mentén.
Program:
augusztus 4, csütörtök 10:00 Érkezés, szobák elfoglalása
11:00 Ászana-gyakorlás - Gauranga
12:30 Csakralégzés, csakrameditáció
13:00 Ebéd
14:00 Kirándulás, pihenés
17:30 Ászana és légzés
18:30 Vacsora
19:30 Előadás a sámáni világképről
20:30 Meditáció és hangfürdő - Rapé szertartás
21:30 Esti szertartás a Természetben
augusztus 5, péntek
7:00 Ászana-gyakorlás - Gauranga
9:00 Diád-gyakorlat, meditáció
10:00 Reggeli
11:00 Kirándulás, pihenés
17:30 Ászana és légzés
18:30 Vacsora
19:30 Előadás az ősökről és a Természet szellemeiről
20:00 Szent kakaó szertartás - Transztánc a tűz körül
21:00 Parázson járás
augusztus 6, szombat
7:00 Ászana-gyakorlás - Gauranga
8:30 Előadás a halálról és a felszabadulásról
9:00 Légzőgyakorlat, gong-meditáció
10:00 Izzasztókunyhó szertartás (előtte böjt) Szedresi Attilával
17:00 Lakoma
18:30 Előadás a test, a légzés és a tudatállapotok kapcsolatáról
20:00 Aszana-gyakorlás, integratív mozgásmeditáció
augusztus 7, vasárnap
7:00 Ászana-gyakorlás - Gauranga
8:30 Előadás a Szellemvilágról és az inka hagyományról
9:00 Transzlégzés-meditáció
10:00 Reggeli
11:00 Kirándulás, pihenés
15:00 Ászana és légzés
16:00 Záró meditáció és zárókör
17:00 Búcsúvacsora
18:00 Hazatérés
A program egyes pontjai még változhatnak, de arra kell készülnie minden résztvevőnek, hogy mindegyik programon való részvétel erősen ajánlott a teljes transzformációs hatás elérése érdekében. Minden nap kimegyünk a természetbe, hogy erősítsük kapcsolatunkat a Földanyával, a Vízanyával és a Természet erőivel, szellemeivel, lényeivel. A programok sűrűsége miatt napi két étkezés lesz, ami bőséges lesz, de azért ajánlott mértékletesen étkezni. Minél kevesebbet eszünk az elvonulás négy napja alatt, annál jobban bele tudunk merülni a szellemi munkába.
A szállás, jóga és szertartások a Napagancsos Csdaszarvas tanyán lesznek, Szarvason. Ha van sátrad, és szeretnél abban aludni, hozd magaddal! Ha nincs, akkor a jurtákbasn tudsz majd ájszakázni, polifoamot és hálózsákot érdemes hozni magaddal.
Csizmadia Nóra vegán séf fog főzni nekünk az elvonulás ideje alatt. A telefon, internet stb. használatát is érdemes a minimálisra csökkenteni. Helyette legyünk jelen a MOST-ban, foglalkozzunk önmagunk belső építésével, és osszuk meg másokkal is a gondolatainkat, tapasztalatainkat. A négy nap garantáltan felejthetetlen élményt és maradandó fejlődést fog biztosítani mindenkinek, aki teljes tudatossággal jelen lesz. Ha van hangszered (sámándob, csörgő, doromb, didgeridoo stb.), akkor hozd magaddal! Erőtárgyaidat, kristályaidat is elhozhatod a közös oltárra.
Az elvonulás részvételi díja: 75 000 Ft, melyből 35 000 Ft előleg befizetésével lehet helyet foglalni, legkésőbb július 20 -ig. A fennmaradó összeget a helyszínen tudod befizetni, készpénzben. A helyek száma korlátozott, maximum 20 főt tudunk fogadni a programon. Jelentkezési határidő: július 20 vagy amíg a helyek be nem telnek. Ezután történő lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni a részvételi díjat, csak névváltoztatásra van lehetőség. A regisztráció csak befizetéssel együtt érvényes. A létszámkorlát elérése után már nem tudunk több jelentkezőt fogadni!
Bővebb információ: jogasaman@gmail.com, illetve 06309140839
Szeretettel várunk! Namaste! Áldás! Gauranga és Attila

Nincsenek megjegyzések: