2021. június 27., vasárnap

10 alkalmas komplex traumaoldás sámáni módszerekkel

Sokan keresnek fel azzal, hogy segítséget szeretnének kapni az elakadásaikban, de nem tudják, hogy melyik módszer lenne a legmegfelelőbb az általam gyakorolt sámáni eljárások közül. Ezért állítottam össze az alábbi kezelési stratégiát, amelyen belül az egyes alkalmak során természetesen személyre szabott élmények várhatók, mégis a 10 alkalom már elegendő arra, hogy sok, mélyebben fekvő blokkot, traumát is kimozdítson a tudatalattiból, és mindenki kaphat útmutatást, inspirációt az önmunka folytatásához. Arra ne számítsatok persze, hogy elég tízszer eljönni és lefeküdni, mert egyrészt bizonyára fogtok házi feladatokat kapni, amiket nem én határozok meg elsősosban, hanem a Szellemvilág, másrészt a negatív programok átírásába és a viselkedésünk, reakcióink tudatos megváltoztatásába bizony energiát kell fektetni.

Ugyanakkor olyan útmutatást és támogató erőt kaphattok a Szellemvilágtól, mely nem csak az önismereti és öngyógyítási folyamatok útján indíthat el egy erőteljes lökettel, hanem a spiritualitás és a tudatosság fejlesztésének útja is felsejlik előttünk. Természetesen mindenki útja egyéni sajátságokkal lesz trakítva, de egy dolgot biztosan elmondhatunk: ha elindulsz rajta és keresed a megoldásokat, akkor meg fogod találni, ha viszont "elméletben" minden tisztán és érthetően a tudomásodra jut, de mégsem teszel semmit a gyakorlatban, akkor jó eséllyel a problémáid is megfognak maradni.

A traumákra ugyanis nem igaz az, hogy az idő elegendő ahhoz, hogy begyógyítsa lelkünk sebeit. Vannak olyan terhek, melyeket sok-sok élet óta cipelünk a lelkünkben, vagy sok-sok generáció adta át egymásnak őket, és az emberiség kollektív tudatalattijában is konkrét mintázattá váltak, melyek hatását kisebb-nagyobb mértékben mindenki érzi magán. Ezek a traumák aznban kitartó és tudatos munkával és szellemi útmutatásokkal, támogatással hatékonyan feloldhatók. A tíz alkalom tamatikája a következő lesz (ez egyéni szükségleteknek megfelelően változtatható):

7. Anyaseb és anyai ősök gyógyítása
8. Apaseb és apai ősök gyógyítása

A legtöbb módszerről már írtam blogbejegyzést, melyeket ide linkelek a fenti felsorolásba. Így az, aki érzi magában az eltökéltséget, akár egymagában is nekivághat a lélekutazásoknak. Viszont aki segítésget, támogatást szeretne kapni a folyamatok megélésében, rételmezésében és az elvégzendő lépések megtervezésében, az nyugodtan fordulhat hozzám egyéni időpontért.
A lélekutazások során gongot, sámándobot és egyéb tradicionális hangszereket használok a Szellemvilághoz történő kapcsolódás elősegítésére. Szerencsére megsokasodtak a megkeresések az utóbbi időben, így érdemes egy-két hétre előre egyeztetni az időpontokat. A kezelések helyszíne a Nomád Jóga stúdió (1033 Bp Szérűskert u. 33.). Messengeren vagy Whatsappon, mobilon tudsz időpontot egyeztetni Gaurangával: 06309140839. A 10 alkalom egyben történő fizetése esetén a tizedik kezelés ajándék! További info a kezelésekről:

Nincsenek megjegyzések: