Képzések

Gauranga Das online és élő képzései 

Letölthető tanfolyamok

Védikus Asztrológia E-learning csomag (450MB)

Az általam tartott 4 éves Védikus Asztrológia Iskola teljes jegyzetanyagát (1350 oldal) tartalmazó letölthető csomag, mely ezen kívül az alábbiakat tartalmazza:

1. Jagannatha Hora védikus asztrológia szoftver csomag (Windows op. rendszerre).
2. További 10 védikus asztrológia szoftver.
3. Több, mint 20 ezer magyar és nemzetközi híresség, történelmi alak születési adatai.
4. Angol nyelvű E-könyv gyűjtemény (a védikus asztrológiáról szóló legjobb 66 e-könyv)
5. Bónusz ajándék: "A védikus asztrológia kézikönyve" című, 2000-ben megjelent könyvem pdf-változata, és más magyar nyelvű anyagok az internetről.
6. Bónusz ajándék: egy eredeti indiai Navaratna-medál ezüstből, a kilenc bolygót harmonizáló drágakövekkel díszítve.

Az E-learning csomag ára 60000 Ft. A csomagot a linkre kattintva tudod megrendelni, az átutalás beérkezése után megkapod az adatcsomagot, és postán a Navaratna medált.    

Halál és Köztes Lét - Online tanfolyam rögzített anyaga (23 óra)

Ez a majdnem 3x8 órás tanfolyam a három híres halottaskönyv, az Egyiptomi, a Hindu és a Tibeti Halottaskönyv teljes felolvasásának video- és hanganyagát tartalmazza, közbeillesztett magyarázatokkal és meditációs gyakorlatokkal Gauranga Das előadásában. Mindhárom előadás Mp3 és Mp4 formátumban letölthető az átutalás beérkezése után. Az online csomag ára 15000 FtA csomagot a linkre kattintva tudod megrendelni, az átutalás beérkezése után kapod meg a letöltési linkeket.

Élő tanfolyamok

Hangszeres Relaxáció Vezető Képzés

Ezt a 4 teljes napos képzést félévente indítjuk, de egyéni időpontokban is elvégezhető. A tanfolyamon Gauranga Das bevezet az intuitív zenélés és a zeneterápia világába, bemutatva a hangfürdőkön használt legfontosabb intuitív és terápiás hangszerek és sámánhangszerek használatát, valamint tudatmódosító és relaxációt elősegítő lehetőségeit.
Az oktatás során az alábbi hangszerek használatával fogunk alapos ismeretséget kötni:
Tibeti hangtálak
Kristály hangtálak
Gongok
Sámándob
Csörgők
Doromb
Didgeridoo és más fúvósok
Egyéb hangkeltő eszközök (tingsha, csengő, óceándob, esőbot, chime, koshi, mennydörgő, kalimba, sansula, stb.)

Helyszín: Nomád Jóga (1033 Bp. Szérűskert u. 33.)
Részvételi díj: 8000 Ft/90 perc. Ajánlott egyben 3 órás időpontokat egyeztetni, hétköznap 11 és 17 óra közötti időtartamban. A tanfolyam nagyjából 5x3 óra időtartamot fog igénybe venni, de szükség szerint többet is gyakorolhatunk. A tanfolyammal kapcsolatos további információ és időpontok egyeztetése: Gauranga Das gaurangad@gmail.com, +36 30 914 0839. Jelentkezés folyamatos 2021-től.

JELENTKEZÉS

200 órás Hatha- és Ashtanga-jóga Oktató Képzés

200 órás jógaoktatói képzésünket a Yoga Alliance Europe akkreditálta, és jelenleg egyéni időpont-egyeztetéssel tartjuk. A képzés így igény szerinti ütemezésben és érdeklődésnek megfelelő orientációval elvégezhető, vagyis az egyes modulokra kisebb vagy nagyobb hangsúlyt tudunk fektetni a jelentkezők igényei szerint. A képzés tematikája:

Jógaoktatás: Ashtanga, Hatha, Agni, Detox, Csípőnyitó, Vinyasa Flow, Jin és jógaterápiás stílusú órák oktatásának elsajátítása, kb 150-200 ászana és változat oktatása, instruálása és igazítása.

Jógafilozófia: Jóga-szútra, Hatha-jóga Pradípiká, pránájáma, meditáció, csakrák és energetikai ismeretek.

Marketing és vállalkozói ismeretek. Az összes téma oktatója Gauranga Das

És a legfontosabb téma: Jóga-anatómia és élattan, a jóga alkalmazása különböző megbetegedések esetén. Oktató: Major Ági

A képzéshez részletes jegyzetanyagot és letölthető ajánlott irodalmat biztosítunk. Az elméleti képzés javarészt távoktatásban zajlik, de biztosítunk konzultációs lehetőséget a felmerülő kérdésekel kapcsolatban. A kontakt-órákon a gyakorlati készségek elsajátítására és az igazításra helyezzük a hangsúlyt.

A kontakt órákat egyéni időpont-egyeztetéssel, 8000 Ft/90 perc áron lehet igénybe venni. Legalább 10 alkalmat (80000 Ft) egy összegben kell kifizetni a regisztrációkor, a tanfolyam megkezdése előtt. A képzési kontakt-órákon túl a jelentkezőnek igazolnia kell a részvételt 30 jógaórán (online vagy személyesen, a Nomád Jógában vagy másutt), meg kell tartania 10 próbatanítást saját szervezésben, szóbeli záróvizsgát kell tennie a kiadott vizsgatételekből, és beadnia egy 15 A4 oldal terjedelmű házidolgozatot a jóga általa választott résztémájában. A gyakorlati záróvizsga egy jógaóra megtartása, mely után a Nomád Jóga tanúsátványát kapja a sikeres vizsgázó, illetve 100 EUR díjért megkaphatja a Yoga Alliance Europe nemzetközi tanúsítványát. A képzés időkerete minimum 3 hónap, maximum 1 év. A tanfolyammal kapcsolatos további információ és időpontok egyeztetése: Gauranga Das gaurangad@gmail.com, +36 30 914 0839. Jelentkezés folyamatos 2021-től.

JELENTKEZÉS

Nincsenek megjegyzések: