Képzések

Gauranga Das online és élő képzései 

Kapcsolat és internes kincskereső: ITT➤

Letölthető tanfolyamok

Védikus Asztrológia E-learning csomag (450MB)

Az általam tartott 4 éves Védikus Asztrológia Iskola teljes jegyzetanyagát (1350 oldal) tartalmazó letölthető csomag, mely ezen kívül az alábbiakat tartalmazza:

1. Jagannatha Hora védikus asztrológia szoftver csomag (Windows op. rendszerre).
2. További 10 védikus asztrológia szoftver.
3. Több, mint 20 ezer magyar és nemzetközi híresség, történelmi alak születési adatai.
4. Angol nyelvű E-könyv gyűjtemény (a védikus asztrológiáról szóló legjobb 66 e-könyv)
5. Bónusz ajándék: "A védikus asztrológia kézikönyve" című, 2000-ben megjelent könyvem pdf-változata, és más magyar nyelvű anyagok az internetről.
6. Bónusz ajándék: egy eredeti indiai Navaratna-medál ezüstből, a kilenc bolygót harmonizáló drágakövekkel díszítve.

Az E-learning csomag ára 60000 Ft. A csomagot emailben tudod megrendelni (jogasaman@gmail.com), az átutalás beérkezése után megkapod az adatcsomagot, és postán a Navaratna medált. Részletek

Halál és Köztes Lét - Online tanfolyam rögzített anyaga (23 óra)

Ez a majdnem 3x8 órás tanfolyam a három híres halottaskönyv, az Egyiptomi, a Hindu és a Tibeti Halottaskönyv teljes felolvasásának video- és hanganyagát tartalmazza, közbeillesztett magyarázatokkal és meditációs gyakorlatokkal Gauranga Das előadásában. Mindhárom előadás Mp3 és Mp4 formátumban letölthető az átutalás beérkezése után. Az online csomag ára 15000 FtA csomagot emailben tudod megrendelni (jogasaman@gmail.com), az átutalás beérkezése után kapod meg a letöltési linkeket. Részletek

Erőtárgyak és házi oltár workshop rögzített anyaga (5 óra)

A workshop tematikája:
- Erőtárgyak készítése és használata: állati eredetű tárgyak, erőállatok szimbolikája, növények, ásványok használata
- Szimbólumok, szakrális tárgyak, kristálykoponyák, szent szobrok
- Az őselemek megjelenítése, a három világ szimbolikája
- Növények, illatok és füstölés
- A testen viselhető talizmánok, erőtárgyak
- A sámán hangszerei és gyógyító kelléktára, öltözéke
- Házi oltár összeállítása és a munka a szent térben, felajánlások végzése. 

Az online csomag (video és audio felvétel) ára 5000 FtA csomagot emailben tudod megrendelni (jogasaman@gmail.com), az átutalás beérkezése után kapod meg a letöltési linkeket. 


Mária Magdolna Misztériuma Workshop rögzített anyaga (7 óra)

Mária Magdolna és Jézus története az évszázadok során a feledés homályába merült. Történetüket hallgatva újabb mélységeket fedezhetünk fel a krisztusi szeretet fogalmában. Az egész napos workshop során meg fogjuk ismerni azokat a Hórusz-meditációs gyakorlatokat, melyeket egyedül vagy párban gyakorolva megtapasztalhatjuk az univerzális szeretet áramát, és lelkünk multidimenzionalitását. A workshop során Gauranga Das felolvassa és magyarázatokkal egészíti ki Tom Kenyon “Mária Magdolna üzenetei” című könyvét, melyet további közlésekkel egészítünk ki Tom Kenyontól, illetve a nap folyamán kipróbáljuk az egyiptomi Hórusz-meditációk összes szintjét is. 

Az online csomag (video és audio felvétel, valamint két pdf könyv) ára 6000 FtA csomagot emailben tudod megrendelni (jogasaman@gmail.com), az átutalás beérkezése után kapod meg a letöltési linkeket. 

Hathor-meditációk és tanítások Workshop rögzített anyaga (7 óra)

A Hathorok egy magasan fejlett földön kívüli civilizáció tagjai, akik évezredek óta szerető gondoskodással kísérik és támogatják az Emberiség szellemi fejlődését. A workashopon a meditációk mellett Tom Kenyon "A Hathorok üzenetei az Emberiségnek" című könyvét is meghallgathatod. A Hathorok számos önfejlesztő és meditációs technikát is átadtak nekünk, melyeket sorban végig fogjuk gyakorolni a nap folyamán. A záró meditációban igyekszünk ráhangolódni a Hathorok szeretet-hullámaira, és személyes üzenetet, útmutatást is kapni tőlük.

Az online csomag (video és audio felvétel, valamint két pdf könyv) ára 6000 FtA csomagot emailben tudod megrendelni (jogasaman@gmail.com), az átutalás beérkezése után kapod meg a letöltési linkeket. 

Holografikus Meditáció tanfolyam rögzített anyaga (7x2 óra)

A holografikus meditáció tanfolyamon olyan meditációs gyakorlatokat gyakorlunk, melyek elősegítik tudati fejlődésünket, és rejtett szellemi képességeink kibontakoztatását. DNS-ünkbe bele van kódolva a multidimenzionális tudatosság és érzékelés lehetősége, mellyel nem csak a 3 dimenziós téren és a lineáris időn túli valóságokhoz tudunk kapcsolódni, de ebben a megváltozott tudatállapotban mélyreható önismereti és szellemi, valóságteremtő munkát is tudunk végezni. A tanfolyam hét, egyenként kétórás alkaloma alatt kb 20 különböző meditációs technikát próbáltunk ki együtt. Nem csak a holografikus látás, hallás, belső érzékelés képességeivel fogunk dolgozni, hanem a mikrokozmikus és makrokozmimus energiarendszerek szinkronizálásával is, valamint pránatestünk és érzelmi testünk feltöltésével és harmonizálásával, tudatalatti blokkjaink oldásával és a Szellemvilághoz fűződő kapcsolatunk tudatosításával is sokat fogunk foglalkozni. Az egyes foglalkozásokhoz plusz házi feladatok is kapcsolódnak, összesen kb 60 oldalniy jegyzetanyagban részletezve, illetve a csomag részét képezi Tom Kenyon két Hathor-könyve is. A gyakorlatok Tom Kenyon könyveiből és közvetítéseiből származnak (Hathorok és Arcturusiak), de az ősi sámáni kultúrák világképéből is jócskán merítettünk belső kalandozásaink során.

Az online csomag (video és audio felvétel, jegyzetek, két pdf könyv) ára 15000 FtA csomagot emailben tudod megrendelni (jogasaman@gmail.com), az átutalás beérkezése után kapod meg a letöltési linkeket. A Légzés Csodája Workshop rögzített anyaga (2x4 óra) 

Ezen a gyakorlatorientált workshopon a légzéstechnika alapjaitól kezdve jutunk el olyan gyakorlatokig és technikákig, melyek segítségével képesek leszünk befolyásolni a tudatállapotunkat, valamint a testünk fiziológiás működését, egészségi állapotát, illetve traumaoldást, meditatív tudatállapotokat és különböző transzállapotokat tapasztalhatunk meg. A wokshopon alkalmazott légzőgyakorlatokról a résztvevők leírást is kapnak a későbbi gyakorláshoz.
A légzés jógikus alapjaitól kiindulva megtanuljuk a kasszikus légzőgyakorlatok és légzésvisszatartások, valamint az energetikai zárak végrehajtási technikáit, valamint a különböző sámáni és modern légzésterápiás forrásokból is bőséggel fogunk meríteni a gyakorlatok során. A légzéseket mozgással és hangkiadással is fogjuk kombinálni a teljesebb élmény érdekében. Sorra kerülnek a különböző transzlégzések, Kundaliní és energetikai légzések és sok olyan technika, melyet a hétköznapokban is tudsz alkalmazni a workshop után.
Előkészületek: A gyakorlás előtt ne fogyassz szilárd táplálékot és koffeintartalmú italokat, de legyél megfelelően hidratált. A gyakorlás utánra ne tervezz be megerőltető programokat, mert a gyakorlatok mélylélektani folyamatokat is aktiválhatnak, melyek feldolgozására helyet és időt kell hagyni.
Az online csomag (video és audio felvétel, jegyzetek, 5 pdf könyv) ára 7000 FtA csomagot emailben tudod megrendelni (jogasaman@gmail.com), az átutalás beérkezése után kapod meg a letöltési linkeket. 

Élő tanfolyamok egyéni időpontokban és csoportosan

Hangszeres Relaxáció Vezető Képzés (egyéni és csoportos) - következő időpont: 2022 ősz

Ezt a 4 teljes napos képzést félévente indítjuk, de egyéni időpontokban is elvégezhető. A tanfolyamon Gauranga Das bevezet az intuitív zenélés és a zeneterápia világába, bemutatva a hangfürdőkön használt legfontosabb intuitív és terápiás hangszerek és sámánhangszerek használatát, valamint tudatmódosító és relaxációt elősegítő lehetőségeit.
Az oktatás során az alábbi hangszerek használatával fogunk alapos ismeretséget kötni:
Tibeti hangtálak
Kristály hangtálak
Gongok
Sámándob
Csörgők
Doromb
Didgeridoo, furulya és más fúvósok
Egyéb hangkeltő eszközök (tingsha, csengő, óceándob, esőbot, chime, koshi, mennydörgő, kalimba, sansula, stb.)

Helyszín: Nomád Jóga (1033 Bp. Szérűskert u. 33.)
Csoportos időpontokért kövesd a Programok oldalunkat!
Egyéni képzés esetén a részvételi díj: 10000 Ft/90 perc. Ajánlott egyben 3 órás időpontokat egyeztetni, hétköznap 11 és 17 óra közötti időtartamban. A tanfolyam nagyjából 5x3 óra időtartamot fog igénybe venni, de szükség szerint többet is gyakorolhatunk. Csoportos képzés: 60000 Ft (4 nap). A tanfolyammal kapcsolatos további információ és jelentkezés: Gauranga Das jogasaman@gmail.com, +36 30 914 0839.

200 órás Hatha- és Ashtanga-jóga Oktató Képzés (egyéni tanrendben)

200 órás jógaoktatói képzésünket a Yoga Alliance Europe akkreditálta, és jelenleg egyéni időpont-egyeztetéssel tartjuk. A képzés így igény szerinti ütemezésben és érdeklődésnek megfelelő orientációval elvégezhető, vagyis az egyes modulokra kisebb vagy nagyobb hangsúlyt tudunk fektetni a jelentkezők igényei szerint. A képzés tematikája:

Jógaoktatás: Ashtanga, Hatha, Agni, Detox, Csípőnyitó, Vinyasa Flow, Jin és jógaterápiás stílusú órák oktatásának elsajátítása, kb 150-200 ászana és változat oktatása, instruálása és igazítása.

Jógafilozófia: Jóga-szútra, Hatha-jóga Pradípiká, pránájáma, meditáció, csakrák és energetikai ismeretek.

Marketing és vállalkozói ismeretek. Az összes téma oktatója Gauranga Das

És a legfontosabb téma: Jóga-anatómia és élattan, a jóga alkalmazása különböző megbetegedések esetén. Oktató: Major Ági

A képzéshez részletes jegyzetanyagot és letölthető ajánlott irodalmat biztosítunk. Az elméleti képzés javarészt távoktatásban zajlik, de biztosítunk konzultációs lehetőséget a felmerülő kérdésekel kapcsolatban. A kontakt-órákon a gyakorlati készségek elsajátítására és az igazításra helyezzük a hangsúlyt.

A kontakt órákat egyéni időpont-egyeztetéssel, 10000 Ft/90 perc áron lehet igénybe venni. Legalább 10 alkalmat (100000 Ft) egy összegben kell kifizetni a regisztrációkor, a tanfolyam megkezdése előtt. A képzési kontakt-órákon túl a jelentkezőnek igazolnia kell a részvételt 30 jógaórán (online vagy személyesen, a Nomád Jógában vagy másutt), meg kell tartania 10 próbatanítást saját szervezésben, szóbeli záróvizsgát kell tennie a kiadott vizsgatételekből, és beadnia egy 15 A4 oldal terjedelmű házidolgozatot a jóga általa választott résztémájában. A gyakorlati záróvizsga egy jógaóra megtartása, mely után a Nomád Jóga tanúsátványát kapja a sikeres vizsgázó, illetve 100 EUR díjért megkaphatja a Yoga Alliance Europe nemzetközi tanúsítványát. A képzés időkerete minimum 3 hónap, maximum 1 év. A tanfolyammal kapcsolatos további információ és jelentkezés: Gauranga Das jogasaman@gmail.com, +36 30 914 0839.

Munay Ki Inka beavatások (egyéni és csoportos) - következő elvonulás november 10-13

A Munay Ki rítusokat, az inkák szellemi örökségét Alberto Villoldo amerikai antropológus tette hozzáférhetővé a nyugati világ számára. Az inkák ma élő leszármazottai, az Andokban élő Q'ero sámánok áldásával ezek a rítusok most már az egész Emberiség tudatszintjének emelkedését is támogatják. Csoportos  átadást az elvonulásokon végzünk, ezek időpontjáért kövesd a Programok oldalunkat!

A 9+1 rítus
1. A gyógyítók rítusa (Hampe Karpay)
A rítus során kapcsolatba kerülünk az ősi gyógyítók láncolatával, akik fénylényekként az emberiség kezdetei óta gyógyítanak és őrzik a tudást.
2. Az erő övei (Chumpi Karpay)
A második rítusban a beavatandó aurájában öt erő-övet helyeznek el, melyek védelmező hatással bírnak, és segítenek a káros energiák lebontásában az őselemek formájába.
3. A látnokok rítusa (Kawak Karpay)
Ebben a rítusban összekapcsoljuk az agy látóközpontját a harmadik szemmel és a szívvel, ami elősegíti, hogy megtanuljunk a szívünkkel is látni, valamint fejleszti a belső látást, mely által megtanuljuk érzékelni a Szellemvilágot.
4. A harmónia rítusa (Ayni Karpay)
A harmónia rítusában hét archetípust (vagyis erőállatot és szellemi vezetőt, tanítót) avatnak be, illetve helyeznek el fénylő mag formájában az egyes csakrákban.
5. A Nap-őrzők rítusa (Pampamesayok)
Ezzel a rítussal összekapcsolódunk az ősi kő-építmények és minden szent hely gyógyító szellemeivel, és hívni tudjuk őket, amikor szükséges. Ez a rítus összeköt a laikák ősi láncolatával, és a Nappal őrzőivel, akik tudtak gyógyítani, varázsolni, és a Földanya női minőségét képviselték.
6. A Bölcsességőrzők rítusa (Altomesayok)
Az ősi gyógyító bölcsesség őrzői a hagyomány szerint a nagy szent hegyek szellemei. Ha kapcsolatba lépünk velük, akkor átadják a bölcsességüket és az általuk őrzött gyógyító tudást, amennyiben alkalmasnak ítélnek rá. A hegyek szellemeit Apuknak hívják a querók.
7. A Földőrzők rítusa (Kurak Akullek)
A Földőrzők olyan magasabb dimenziójú lények, akiknek feladata a földi élet és civilizáció óvása és őrzése, és ha kapcsolatba lépünk velük, akkor előre tudunk látni a jövőben, illetve valóságra tudjuk álmodni, amit szeretnénk.
8. A csillagőrzők rítusa (Mosok Karpay)
A csillagőrző beavatás átsegíti a lelkünket a 2012-2021 között zajló átmeneti korszakon, és belekapcsol az ezután következő új korszak tudatosságába. A gyakorló energiateste elkezd kifényesedni, és elindul a Homo Luminoussá válás útján.
9. A Teremtők/Szellemőrzők rítusa (Taitanchis Ranti)
Ez a rítus az isteni tudatosság felébresztését segíti elő, előhozza kreatív potenciálunkat, mellyel nem csak a saját életünk teljesedik ki jobban, hanem mások életében is elősegíthetjük a tudatos teremtést.
13. Az anyaméh rítusa
Az anyaméh rítusa egy erőteljes és szeretetteljes áldás nők és férfiak számára, mely visszaállítja a méh és a teremtés központjának egyensúlyát, és gyógyítja annak sebeit.
Gauranga Das egyéb szolgáltatásaira ITT tudsz jelentkezni.

Nincsenek megjegyzések: