2022. március 21., hétfő

Szexuális traumák oldása

Az alábbi szertartást Jaime-től tanultuk, és célja a szexuális traumák oldása, a második csakra szennyeződéseinek eltávolítása. 

Fogj egy fonalat vagy zsinórt, lehetőleg természetes anyagból legyen (tehát ne műszálas). Lehet fehér vagy vörös, vagy színes is. A zsinórból nagyjából olyan hosszú darabot vágj le, mint a kinyújtott karjaid. Kezdj el csomókat kötni a zsinórra. Az elsőt édesanyádért, a másodikat édesapádért. Mindegyikre adj egy puszit, mután megcsomóztad. Köss egy-egy csomót a gyermekeidért, azokért is, akik már meghaltak, vagy magzatként haltak meg (vetélés, abortusz), akkor is, ha férfi vagy, és tudomásod van róla, hogy te okoztad a terhességet. Majd köss egy-egy csomót minden olyan párkapcsolatodért, partneredért, akikkel szexuális kapcsolatba kerültél. Természetesen, miközben rájuk gondolsz, megbocsáthatsz nekik, vagy bocsánatot kérhetsz tőlük. 

Amikor elkészültél a csomókkal, akkor kérj meg valakit, vagy a sámánt, ha szertartásban ülsz, hogy kösse a zsinórt az egyik csuklódra, négy csomóval átkötve a két végét. Viseld néhány napig, vagy a következő szertartásig, majd vágd le, és helyezd el a négy őselem egyikében (péládul égesd el, dobd bele vízbe, temesd el, vagy engedd, hogy elvige a szél). A szertartást ismételd meg összesen négyszer, így mind a négy elemnek visszaadva a szexuális trauma-energiákat. 

Szexuáis energiád felszabadítása nem csak abban segíthet, hogy felszabadultabban és nagyobb örömmel tudd megélni a szexualitást, hasnem abban is, hogy kilépj a traumatikus mintákból a szexualitás és az intimitás területén. 

Nincsenek megjegyzések: