2022. március 23., szerda

Rapé Medicina Szertartás - új egyéni szolgáltatás

Sokan jártak már nálam, illetve járnak jelenleg a tíz alkalmas traumaoldó kezelésekre, melyeket már összefoglaltam egy korábbi blogbejegyzésemben. Ezen kívül a szertartásokban és a csoportos alkalmakon, elvonulásoko elkezdtem használni az amazonasi őserdő ajándékait - a sananga szemcseppet, a copaiba olajat és a Rapé dohánykeverékek különböző változatait. A Sanangáról és a Rapéról már írtam külön blogokat is. A csoportos Rapé Medicina szertartások mellett, melyeket havi rendszerességgel tartok, most már egyéni szertartásras is van lehetőség, mely nagyjából az alábbiak szerint zajlik:

1. Ismerkedés, előzetes megbeszélés, a szándék megfogalmazása.

2. Sananga szemcsepp alkalmazása. Ez a növény megtisztítja a látásunkat, és felkészít az intuíció használatára, valamint a belső látás aktiválására. 

3. Copaiba olaj (erről fogok még külön írni egy részletesebb bogot). 2-3 csepp Copaiba olajat csepegtetünk a nyelv alá, ezzel ráhangoljuk testünket a dohánnyal való találkozásra, erősítjük az immunrendszert, és méregtelenítjük a testet, előkészítjük az energiacsatornákat a megnyílásra.

4. Rapé dohánypor befújása az orrnyílásokon keresztül. A Rapé alapanyaga a brazil fekete dohány, melynek nikotin-tartalma sokkal magasabb a kommersz cigaretta- vagy pipadohányénál. A különböző Rapékba gyógynövények hamuját keverik, ami által eltérő energetikai és gyógyító hatással bírnak. Az általam használt 7-8 féle Rapé közül azt választjuk ki, ami az adott helyzetben a legideálisabban támogatja a folyamatokat és a megéléseket. 

5. Eseteként a dohány más formában történő alkalmazására (füstölés, paszta, esszencia stb) is sor kerülhet. A szertartás végén sámánkártyát húzunk, és megbeszéljük a megéléseket. 

A szertartásra érdemes üres gyomorral, alkohol- és koffeinmentesen érkezni. A Rapé kiválthat enyhe és átmenti rosszulétet, szédülést, hányingert is. Ezek el szoktak múlni a szertartás végére. A Rapé hatására sokféle energia-érzet, érzelmi éls trauma-energia felszabadulása, valamint belső utazások is végbemehetnek. A dohány szelleme erős gyógyító, védelmező és tisztító minőséggekkel rendelkezik. Ha szeretnéd kipróbálni a szertartást, akkor egyeztess időpontt velem a 0630-9140839-es telefonszámon. Szeretettel várlak! Aho!

Nincsenek megjegyzések: