2020. augusztus 3., hétfő

Védikus Asztrológia E-learning csomag

Akik már régebb óta ismernek, azok tudják, hogy 2002 és 2010 között elmélyülten foglalkoztam a védikus (hindu) asztrológiával. Olyannyira, hogy ezalatt a nyolc év alatt több, mint 1000 horoszkópot kielemeztem, és összeállítottam egy 4 éves védikus asztrológia iskola tananyagát, melyet legalább 30 tanulónak le is adtam. Tudomásom szerint ketten mind a mai napig praktizálnak közülük. Én magam elsősorban Sanjay Rath-tól, a Sri Jagannath Vedic Center alapítójától tanultam a leghíresebb ősi mesterek, Parásara és Dzsaimini asztrológiai módszereit. Sanjay Rath és vezető tanítványa, P.V.R. Narasimha Rao jóvoltából nem csak olyan bepillantást kaphattam a védikus asztrológia szerteágazó rendszerébe, ami még Indián belül sem adatik meg mindenkinek, hanem megtanultam ezeket a módszereket a gyakorlatban is alkalmazni és tanítani.

Azóta eltelt tíz év, és az védikus asztrológia kikerült az életem fókuszából, ám egyrészt nem szeretném hagyni veszendőbe menni azt a tudást, amit megkaptam, másrészt úgy érzem, hogy kötelességem is továbbadni mindazt, amit mestereimtől tanultam. Ezért összeállítottam egy E-learning otthontanulós csomagot, mely az alábbiakat tartalmazza:

1. A 4 éves Védikus Asztrológia Iskola tananyaga pdf formátumban, példahoroszkópokkal és feladatokkal együtt, 8 kötetben,1327 A4-es oldal terjedelemben. A tananyag tartalmazza a Brihat Parásara Horá Sásztra, a Dzsaimini Szútram és a Prasna Márga teljes magyar fordítását magyarázatokkal, valamint a következő témákat elemzi részletesen:

- születési horoszkópelemzés
- ómenek tudománya (születési testi jegyek, időjárás stb.)
- a jegyek, házak és bolygók részletes analógiái
- a részhoroszkópok értelmezése
- a bolygók ereje, aspektusai, kombinációi
- események időzítése a korszakrendszerek segítségével
- élethossz meghatározása
- spirituális asztrológia
- születési idő pontosítása
- női asztrológia
- káros hatások semlegesítése
- karma-asztrológia Dzsaimini rendszere alapján
- tadzsaka (éves horoszkópok)
- gócsara (tranzit-hatások elemzése)
- prasna (kérdő asztrológia)
- muhúrta (események asztrológiailag kedvező időzítése)
- naptárszámítás
- házassági/partnerkapcsolati kompatibilitás
- a mundán asztrológia alapjai (szervezetek, országok stb. horoszkópjának felállítása)

2. Jagannatha Hora védikus asztrológia szoftver csomag (Windows op. rendszerre)
3. Angol nyelvű E-könyv gyűjtemény (a védikus asztrológiáról szóló legjobb 36 e-könyv)
4. Bónusz ajándék: "A védikus asztrológia kézikönyve" című, 2000-ben megjelent könyvem pdf-változata, és más magyar nyelvű anyagok az internetről.
5. Bónusz ajándék: egy eredeti indiai (a képen látható) Navaratna-medál ezüstből, a kilenc bolygót harmonizáló drágakövekkel díszítve.

Az E-learning csomag ára 60000 Ft.

Ha szeretnéd megrendelni ezt a csomagot, mely több, mint 400 MB adatot tartalmaz, írj egy emailt a gaurangad@gmail.com címre, és válasz-emailben meg fogod kapni a számlaszámomat, melyre utalni tudsz. Szükségem lesz a számlázási és postacímedre is, mivel az átutalás beérkeztét követően emailben kapod meg a számlát és a Wetransfer-linket a letölthető adatcsomaggal, a medált pedig postára fogom adni. A tanuláshoz további konzultációs lehetőséget és személyes segítséget nem fogok tudni adni, de fel tudod venni majd a kapcsolatot az aktívan praktizáló tanítványaimmal. A tananyag elsajátításának nincs határideje, de javaslom, hogy minél előbb kezdd el a gyakorlást, a horoszkópok alapszintű kielemzése által. Pár száz horoszkóp felállítása során már kialakul a kellő rutin a tanultak alkalmazásában. Bár a tanulási folyamat önálló, amikor úgy érzed, hogy készen állsz, jelentkezhetsz nálam vizsgára, mely egy általam ismert ember horoszkópjának kielemzéséből fog állni. Szeretettel és áldással bocsátom útjára ezt a tudást... Namaste 🙏🙏🙏

Nincsenek megjegyzések: