2020. augusztus 3., hétfő

Védikus Asztrológia E-learning csomag

Akik már régebb óta ismernek, azok tudják, hogy 2002 és 2010 között elmélyülten foglalkoztam a védikus (hindu) asztrológiával. Olyannyira, hogy ezalatt a nyolc év alatt több, mint 1000 horoszkópot kielemeztem, és összeállítottam egy 4 éves védikus asztrológia iskola tananyagát, melyet legalább 30 tanulónak le is adtam. Tudomásom szerint ketten mind a mai napig praktizálnak közülük. Én magam elsősorban Sanjay Rath-tól, a Sri Jagannath Vedic Center alapítójától tanultam a leghíresebb ősi mesterek, Parásara és Dzsaimini asztrológiai módszereit. Sanjay Rath és vezető tanítványa, P.V.R. Narasimha Rao jóvoltából nem csak olyan bepillantást kaphattam a védikus asztrológia szerteágazó rendszerébe, ami még Indián belül sem adatik meg mindenkinek, hanem megtanultam ezeket a módszereket a gyakorlatban is alkalmazni és tanítani.

Azóta eltelt tíz év, és az védikus asztrológia kikerült az életem fókuszából, ám egyrészt nem szeretném hagyni veszendőbe menni azt a tudást, amit megkaptam, másrészt úgy érzem, hogy kötelességem is továbbadni mindazt, amit mestereimtől tanultam. Ezért összeállítottam egy E-learning otthontanulós csomagot, mely az alábbiakat tartalmazza:

1. A 4 éves Védikus Asztrológia Iskola tananyaga pdf formátumban, példahoroszkópokkal és feladatokkal együtt, 8 kötetben,1327 A4-es oldal terjedelemben. A tananyag tartalmazza a Brihat Parásara Horá Sásztra, a Dzsaimini Szútram és a Prasna Márga teljes magyar fordítását magyarázatokkal, valamint a következő témákat elemzi részletesen:

- születési horoszkópelemzés
- ómenek tudománya (születési testi jegyek, időjárás stb.)
- a jegyek, házak és bolygók részletes analógiái
- a részhoroszkópok értelmezése
- a bolygók ereje, aspektusai, kombinációi
- események időzítése a korszakrendszerek segítségével
- élethossz meghatározása
- spirituális asztrológia
- születési idő pontosítása
- női asztrológia
- káros hatások semlegesítése
- karma-asztrológia Dzsaimini rendszere alapján
- tadzsaka (éves horoszkópok)
- gócsara (tranzit-hatások elemzése)
- prasna (kérdő asztrológia)
- muhúrta (események asztrológiailag kedvező időzítése)
- naptárszámítás
- házassági/partnerkapcsolati kompatibilitás
- a mundán asztrológia alapjai (szervezetek, országok stb. horoszkópjának felállítása)

2. Jagannatha Hora védikus asztrológia szoftver csomag (Windows op. rendszerre).
3. További 10 védikus asztrológia szoftver.
4. Több, mint 20 ezer magyar és nemzetközi híresség, történelmi alak születési adatai.
3. Angol nyelvű E-könyv gyűjtemény (a védikus asztrológiáról szóló legjobb 66 e-könyv)
4. Bónusz ajándék: "A védikus asztrológia kézikönyve" című, 2000-ben megjelent könyvem pdf-változata, és más magyar nyelvű anyagok az internetről.
5. Bónusz ajándék: egy eredeti indiai (a képen látható) Navaratna-medál ezüstből, a kilenc bolygót harmonizáló drágakövekkel díszítve.

Az E-learning csomag ára 60000 Ft.

Ha szeretnéd megrendelni ezt a csomagot, mely több, mint 450 MB adatot tartalmaz, írj egy emailt a gaurangad@gmail.com címre, és válasz-emailben meg fogod kapni a számlaszámomat, melyre utalni tudsz. Szükségem lesz a számlázási és postacímedre is, mivel az átutalás beérkeztét követően emailben kapod meg a számlát és a Wetransfer-linket a letölthető adatcsomaggal, a medált pedig postára fogom adni. A tanuláshoz további konzultációs lehetőséget és személyes segítséget nem fogok tudni adni, de fel tudod venni majd a kapcsolatot az aktívan praktizáló tanítványaimmal. A tananyag elsajátításának nincs határideje, de javaslom, hogy minél előbb kezdd el a gyakorlást, a horoszkópok alapszintű kielemzése által. Pár száz horoszkóp felállítása során már kialakul a kellő rutin a tanultak alkalmazásában. Bár a tanulási folyamat önálló, amikor úgy érzed, hogy készen állsz, jelentkezhetsz nálam vizsgára, mely egy általam ismert ember horoszkópjának kielemzéséből fog állni. Szeretettel és áldással bocsátom útjára ezt a tudást... Namaste 🙏🙏🙏

Nincsenek megjegyzések: