2009. június 18., csütörtök

Fotó Werk



Ma sem unatkoztunk. István megszervezte, hogy 10-re menjünk az egyik ismerőséhez fotózni. Csillaghegyen egy családi ház tetőterében volt a stúdió. Ági, Betti, István és én mentünk, hogy egy pár stúdió minőségű fotót csináljunk.

Amíg a fotós készült, mi is melegítettünk, egy pár napüdvözlettel meg dropback-kel. Közben a kamerámmal csináltunk werk felvételeket, itt van az egyik dropback-em. Utána elkezdtük a fotózást, egyéni meg páros pózokat is csináltunk. Persze a java része nem sikerült annak, amit elterveztünk. Délután, melegben meg tudnám csinálni, de a stúdióban nem ment. Mindenesetre, ami ment, azt szépen lefotózta a srác, Gábornak hívják egyébként, szívesen vállal jóga-fotózást. Ha érdekel valakit, megadjuk az elérhetőségét. Az alábbi képeket szintén az én kamerámmal fotóztuk, miközben Gábor tevékenykedett. Az ő képei persze sokkal profibbak, hamarosan leközöljük őket a honlapon meg a Facebook-on. Addig is itt vannak a werk képek, csak hogy érezzétek a hangulatot. Nyár vége felé tervezünk még egy hosszabb lélegzetvételű fotózást, aki akar, csatlakozhat!

A stúdióból egyenesen a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolára mentünk, ma hívtak be felvételire Ágival a jógamester-szakra. Pár alap ászanát kellett bemutatni (pascsimóttánászana, dandászana, szukhászana stb.), és egy Rorschach-tesztet kellett megcsinálni. Tíz tintapacát kell megnézni, és elmondani, mit látsz bele a képbe. Ez egy pszichológiai teszt, az őrülteket szűrik ki vele állítólag. Remélem, nem csúszunk el rajta! Ha felvettek, majd beszámolunk róla, hogy milyen a jógamester-képzés a Bhaktin. Most pedig sietünk a délutáni órára.

Nincsenek megjegyzések: