2022. július 7., csütörtök

Rapé keverékek 2. rész

Az előző részt itt olvashatjátok.

Rapé Nukini Jaguar

Ez a Rapé keverék a jaguár erőállat jegyeit hordozza magában. Az erős, kiszámíthatatlan, bölcs, bátor stb. minőségeket támogatja. A Nukini törzs tagjai készítik, és a Rapé a férfi energiákat hozza előtérbe. A Rapét készítő mester a dzsungel legerősebb növényeit keverte bele, így a keverék támogatja a férfiakat mindennapos küzdelmeikben. A Rapé segíti a koncentrációt, tisztává és nyitottá tesz, felkészít a "vadászatra", vagyis az élet kihívásaira. 

Rapé Nukini Sansara

A Nukini törzs másik Rapéja az amazonasi esőerdő legmagasabb minőségű növényeit és hamuit tartalmazza. A keverék erősíti a szellemet és a szellemi képességeket. Tudatossá tesz és elősegíti a szellemi jólétet. A Nukini Sansara Rapé fő alkotóeleme a Tsunu hamu, valamint a Sansara és Anador fák levelei. Ez utóbbi a sámánok egyik fontos medicinális növénye, mely tágítja a hörgőket, gyulladáscsökkentő és féjdalomcsillapító hatással is rendelkezik. Ez a Rapé keverék jó választás fejfájás és légúti panaszok esetén. A benne található növények illata és spirituális ereje is rendkívüli. Használatuk elősegíti az öröm és elégedettség megélését. 

Rapé Kuntanawa Jarina

Ez a Rapé keverék természetes Sabia dohányból és a Sapota fa hamujából áll. A Rapéba a Jarina pálma virágait és belekeverik az elkészítés során. A Jarina magokat is fel szokták használni sokféle sámán-ékszer elkészítésénél. Ez a keverék leföldel, szilárdságot és tiszta tudatot biztosít. Kiegyensúlyozza az energiát, és helyreállítja a békét és a nyugalmat. A Kuntanawa törzs tagjai abban hisznek, hogy a Jarina növény láthatatlanná teszi őket szellemi és fizikai ellenségeik számára, és távol tartják őket. Ezt a Rapét elalvás előtt is használhatjuk. Növeli az álmok mennyiségét és erejét. Sokan használják a tudatos álmodás megsegítésére. 

Rapé Kaxinawa Warrior

Ez az erőteljes Rapé keverék a bátor harcosok számára készült. Minden hétköznapi harcban és kihívásban megtámogat. A belső folyamatok megtámogatásával segít abban, hogy azzá váljunk, akik valójában vagyunk. Támogat a belső közdelmekben is, és aktiválja rejtett erőinket. Ez a Rapé nagyon kellemes és illatos keverék. A benne található növényeket gyógynövényes fürdőkhöz is használják auratisztító hatásuk miatt. Ez az egyik legerősebb Rapé, ami létezik, ezért ajánlatos kis mennyiségben és óvatosan használni. 

Nincsenek megjegyzések: