2022. július 9., szombat

Rapé keverékek 3. rész

Az első és második részeket itt olvashatod.

Rapé Aya

A Rapé Aya az Ayahuasca inda (Banisteropsis caapi) hamuja mellett egyéb olyan gyógynövényeket tartalmaz, melyek elősegítik a meditációt és a belső önvalónk elérését. Az amazonasi sámánok úgy készítették el ezt a keveréket, hogy számos célt ki tudjon szolgálni, és a mindennapi életünk alapjaira is hatni tudjon. Hatással van a korona és harmadik szem-csakrára. Így a felhasználók mélyebben beleláthatnak a saját lelkük rejtelmeibe. Erős sámáni energiákkal kapcsol össze, szertartásokhoz és meditációhoz is használható. 

Rapé Tarzan

Ez a keverék azt az érzést adja, hogy te vagy a dzsungel királya. Erőteljesen aktiválja a tobozmirigyet, hatással van arra, hogy egyensúlyba és harmóniába tudjunk kerülni a meditációk és szertartások alatt. Erős, aktív hatású és intenzív aromájú Rapé. Felejthetetlen élményt nyújt. A keverékben yopo és egyéb erős növények hamuja is megtalálható. Támogatja a testedet és az elmédet, ezért érdemes tisztelettel és alázattal kapcsolódni hozzá. Csak haladók számára ajánlott keverék.

Rapé Yopeiro

A Rapé Yopeiro szintén egy felejthetetlen keverék. Hatékonyan aktiválja a harmadik szemet, megnyitjha és harmonizálja azt. Ezáltal támogatja a meditációs munkát, mélyíti a koncentrációt és segít megtalálni a fókuszt a megfelelő életcélokon. A Rapé mélyen hat az emberi tudatosságra és éberségre, kitisztítja a gondolatokat. Inkább haladó felhasználásra javasolt, a befújás után szinte azonnal érezhető a hatása. 

Rapé Extremos

Ez az erőteljes Rapé keverék annak segít, aki szeretné növelni a tudatosságát és mélyíteni a gondolkodását, valamint kapcsolódni a tudatalattival. Hihetetlen megéléseket adhat, miközben megnyitja az elménket a benne rejlő új lehetőségek felé. Erőteljesen aktiválja a tobozmirigyet és az egész testben aktiválja az energia-érzeteket. Rendkívül erős keverék, csak haladó felhasználóknak javasolt az alkalmazása. 

Rapé Parika

Ez a Rapé a brazil Cruzeiro do Sul-ból származik, a Coboclo törzs készíti. A Parika és egyéb szent növények keverékéből készíti egy nagyon tapasztalt sámán. Erős és rendhagyó hatása miatt minden fajta ceremóniához és meditációhoz, vaamint jógához is használható. A belső önvaló gyógyításában támogat, valamint fejleszti a belső látást a harmadik szem-csakra megnyitása által. Intenzív az aromája, inkább haladó felhasználók számára javasolt az alkalmazása. 
  

Nincsenek megjegyzések: