2009. december 21., hétfő

Ünnepi jógaórák, szilveszteri buli

Ünnepek között, sőt, ünnepek alatt sem áll meg a jógaláz. A karácsonyi jógabérlet-akció olyan jól sikerült, hogy el is fogytak a bérletek, de ne csüggedjen senki, mert továbbra is lehet jönni a 2009-es árakon év végéig és 2010-ben is, vagyis nem emelünk árat! Az ünnepnapok alatt is lesznek jógaórák, István töretlen lelkesedésének köszönhetően. A következő időpontokban lehet jönni:

December 23-ig minden óra meg lesz tartva.
December 24 csütörtök 10.00: Mysore Ashtanga (Atma Buda, István)
December 25 péntek 10.00: Mysore Ashtanga (Atma Buda, István)
December 26 szombat 10.00: Agni-jóga (Atma Buda, István)
December 27 vasárnap 10.00: Agni-jóga (Atma Buda, István)
December 28-30-ig minden óra meg lesz tartva (kivéve a hétfői Wellyogát)

Évzáró szilveszteri program - december 31 csütörtök:

10.00: Agni-jóga (István)
12.00: Kontakt-jóga/Akro -jóga (Gauranga Das)
16.00: Atma Center évzáró buli (Atma Buda), filmvetítés, zene, lazulás, vegetáriánus finomságok (lehet hozni is, de csak tojás- és alkoholmentes dolgokat.)
23.00: 108 Napüdvözlet (István)

Január 1: zárva vagyunk.
Január 2-től minden óra meg lesz tartva.

A szilveszteri bulira mindenkit szeretettel várunk, az órákra is, meg a délutáni programra is. Arra kérünk benneteket, hogy ha szeretnétek jönni, akkor jelezzétek emailben vagy telefonon Priyatama Dasnak (a Fecónak): abstruth(kukac)gmail.com vagy 06304310816. Reméljük jó lesz a hangulat, és sokan maradnak az éjféli 108 napüdvözletre, ugyanis idén a szilveszter egybeesik a teliholddal, és István eltökélt, hogy "átnapüdvözölteti" a társaságot 2010-be. Feltéve, hogy a déli kontakt-jógát túlélitek (azért megpróbáljuk viszonylag könnyebb és kevésbé veszélyes elemekből összeállítani, mint például ami a képen látható ;-D)

Január elsején mindenki kap egy pihenőnapot (illetve otthon lehet jógázni, ha valaki nem bír magával), és utána indulnak az órák a rendes órarend szerint. Az egyetlen változás (István csípőnyitó órája mellett, amiből még január 5-én is lesz egy), hogy a csütörtöki Wellyoga ezen túl fél 6 helyett 6-kor kezdődik, hogy minél többen oda tudjanak érni munka után.

Szóval keep bending, és mindenkinek kellemes, lehetőleg húsmentes ünnepeket kívánunk, illetve jógában gazdag új évet 2010-re. Ígérjük, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy erre a lehető legtöbb alkalmat biztosítsuk nektek a jövő évben is. Ezzel a kis karácsonyi hangulatú jóga-videóval szeretnék mindenkinek kellemes ünnepeket kívánni, valamint azt, hogy ne hagyjátok kihűlni a matracotokat!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Karácsonykor a Krisna tudatú emberek mit ünnepelnek? Mert hogy a keresztények Jézuska születését, de gondolom nálatok nem ő a megváltó. Állítotok karácsonyfát? Vagy a szeretet ünnepeként gondoltok rá?

Bocs a tudatlanságomért!

Gauranga Das írta...

Krisna nyáron született, de persze, a legtöbben a családdal töltjük az ünnepet, a szeretet ünnepe minden nap, nem? Krisztust ugyanúgy Isten fiaként tiszteljük, mint a keresztények.

Balogh Erika írta...

Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok Nektek!

Gauranga Das írta...

Köszönjük, nektek is.