2009. december 29., kedd

Szilveszteri Full Moon Yoga Party

Mindenkit szeretettel várunk december 31-én, csütörtökön az Atma Center Buda szilveszteri partyján. Délelőtt tíztől István Agni-jógát fog tartani (amúgy hétfőtől szerdáig minden óra meg lesz tartva az órarend szerint), utána én fogok egy Kontakt-jóga órát tartani déltől. Négyig mindenki egy kicsit kifújhatja magát, és utána indul a party!

Bekészítettünk néhány izgalmas jógás filmet, amit majd kivetítőn lehet nézni. Közben persze lehet beszélgetni és falatozni is. A buli ingyenes lesz, de azért készülünk egy pár vegetáriánus finomsággal, és hozni is lehet, ha akartok, nem csak ételt, hanem italt is. Az ételek legyenek tojás- és húsmentesek, az italok pedig alkoholmentesek.

Kiderült, hogy István és Fecó korábban DJ-kedtek, és most kapva kaptak a jógás buli lehetőségén, úgyhogy vérpezsdítő zenéikkel fognak majd transzba ringatni bennünket, és aki akar, az persze táncolhat is, vagy éppen begyakorolhat néhány extrém ászanát. Ha sikerül petárdákat szerezni, akkor még egy kis tűzijátékot is rendezünk a Dunaparton.

Este 11-től István vezetésével ismét lehet csinálni 108 napüdvözletet, amire egyesek már egészen rákaptak, és karma-égető hatást is tulajdonítanak neki. Szóval lehet égetni a karmát, és átnapüdvözölni 2010-be, és ha van kedvetek, akkor még utána is lehet folytatni a bulit. Pénteken úgysem lesz jógaóra, mindenki kipihenheti magát, és utána szombattól indul az új év, és folytatódnak a jógaórák.

Szóval találkozunk az órákon, és a bulin! Aki szeretne jönni a szilveszteri bulira, az jelezze Priyatamának (Fecónak) abstruth(kukac)gmail.com vagy 06304310816. És mellé egy Bboy Junior videó, mert ugye a táncparketten is lehet a vinyászákat gyakorolni!

Nincsenek megjegyzések: