2010. szeptember 3., péntek

Jubileum

Nagy ünnepre virradt a mai éjszaka, bár alig bírom már nyitva tartani a szememet. Ez lesz az ötszázadik blogbejegyzésem a hotashtanga.com blogban! Úgyhogy erről most röviden megemlékezem, mert az éjszakai bloggernek nem sok ideje jut, se alvásra, se gépelésre. 


Az első blogbejegyzésem 2009 február 16-án jelent meg, "Az Astanga utazás kezdete" címmel. Nem sokkal később, 2009 júliusában már áttértem a napi blogbejegyzésekre, úgyhogy ha így haladok, még a világvégéig (2012 december hehehe) elérhetem az 1000 blogbejegyzést is! Remélem jól szórakozik mindenki, aki olvassa, én igyekszem a tudásom legjavát beletenni. Mivel az elméleti órákat viszonylag kevesen látogatják, ezt a médiumot választottam a jógával kapcsolatos elmélet, filozófia és más vonatkozások ismertetésére. 


Milyen sikere volt eddig a blognak? Jelenleg 46 rendszeres követője van a blognak, és több tucatnyi letölthető anyaghoz vezető link is található a menüjében. Az eddigi bejegyzések tagelését még szeretném fejleszteni ráérő időmben, addig is lehet használni a kereső funkciót. Természetesen a Google Analytics-sel is nyomon követem a blog forgalmát, épp a napokban fogja elérni a havi 6000 látogatót, ami kb dupla ennyi rákattintást jelent. 


Hogy pontosak legyünk, ha az összes eddigi forgalmat nézzük, 68228 látogatás, 25266 látogató és 104946 rákattintás a teljes eredmény. A toplistás bejegyzések:


1. Bikram-jóga haladóknak (1488)
2. Kőkorszaki szakik (1430)
3. Óm mantra (1098)


Szóval további kellemes böngészést kívánok mindenkinek a blogomban, és természetesen lelkes kommentálást! De azért a billentyűk püfölése mellett szánjatok némi időt a gyakorlásra is!

1 megjegyzés:

Durga Devi írta...

Pár hónapja rendszeresen olvasgatom a blogodat és nagyon szeretem. A filozófiai témájú bejegyzéseid a kedvenceim. Bár más jógarendszert gyakorlok, sok érdekes dolgot találok itt. Köszönöm, hogy megosztod a gondolataidat velünk,olvasókkal.

Durga Devi