2018. április 9., hétfő

Energialöket

Múlt héten számoltam be a Herbafulvo Essenciával végzett kísérletem első napjáról. Egy hete iszom, és a következő hatásokat figyeltem meg: reggel kb 3 cl-t kell meginni belőle, hideg vízzel szoktam felönteni, mert eléggé sós és savanykás az íze. Utána azonnal felébredek, mintha kávét ittam volna. Nekem amúgy is gyors az emésztésem, tehát reggel felkelés után tudok nagy WC-re menni, de gondolom ezt is helyrerakja, akinek esetleg lassan indul az emésztése reggel. 

A reggeli edzésre több energiám marad, és a nap további részében is, sőt, ugyanannyi alvással (5-6 óra) sokkal pihentebben ébredek, néha már az ébresztő megszólalása előtt. A két hónapja tartó köhögésem is nagyjából megszűnt egy hét alatt, de még van a lötyiból. A 7,5 decis palack majdnem elég lesz egy hónapra, uténa megnézem, hogy érdemes-e inni még. A meditációmat nagyon megdobta, bár a múlt héten leírt transzélmények óta nem nagyon volt időm relaxálni, de majd remélem lesz még! Tréfásan mondhatnám rá azt is, hogy a magyar Ayahuascát tartja kezében az, aki belkóstol, de nem mondom, mert azt nem próbáltam, csak olvastam róla. Nyilván annak lórugásszerű a hatása, erősen hallucinogén, és nem lehet folyamatosan tolni. Ez az esszencia viszont támogatja a szervezetünk öngyógyító és regeneráló funkcióit, persze csodát azért ne várjunk tőle. Még néhány infó a termék honlapjáról:

A Herbafulvo essencia egy humán étrend- kiegészítő ital, mely kizárólag természetes anyagokból készül. Fő alkotóelemei: fulvosav, védett arginin (arginin-fulvosav komplex), parajdi sóiszap kelát, almapektin, gyógynövények (máriatövis, fekete áfonya levél, mezei sóska, ánizs, édes kömény, orvosi székfű, csipkebogyó).

A sejtjeink optimális működéséhez megfelelő hajszálér-keringésre van szükség, amelyet a nitrogén-monoxid értágító hatása biztosít. Az optimális nitrogén-monoxid ellátáshoz megfelelő mennyiségű arginin aminosav szükséges. A feldolgozott élelmiszerek túlzott fogyasztása miatt, az ízfokozóként használt lizin aminosav arginin hiányt okoz a szervezetben. Ahhoz, hogy ezt a hiányzó arginin mennyiséget pótolni tudjuk, szükségünk van a fulvosavra, melyet az argininhez kötve annak hatékony felszívódását biztosítja. Ez az az új, egyedülálló, szabadalom alapján védett találmány, az arginin-fulvosav komplex, amely a Herbafulvo essencia különlegességét adja.

A Herbafulvo essencia a vírus, baktérium és tumor sejtek elleni immunvédekezést is támogatja, a falósejtek argininből állítják elő nitrogén-monoxidot, amely a tumorsejtben programozott sejthalált okoz.

A Herbafulvo essencia megálmodója Mester Károly, akinek állattenyésztő agármérnökként több évtizedes tapasztalata van a takarmányozás élettan területén, és a nevéhez fűződik egy állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, amivel páratlan terápiás hatást tudott elérni a több tízezer haszonállat esetében. Elemezve a problémakört és az elért eredményeket, világossá vált, hogy a mai ember táplálkozásából eredő nemkívánatos terhelések – pl. szabad aminosavak, GMO szója, fruktóz, stb. – megegyeznek a haszonállatoknál bizonyított és tapasztalt kórélettani következményekkel. 

A Herbafulvo essencia egyediségét és különlegességét többek között a fulvosavhoz kötött arginin, az úgynevezett „védett arginin” adja, ugyanis ebben a formában az arginin aminosav a fulvosav segítségével a vékonybél legelején felszívódik. Ezzel a megoldással kivédhető szervezetünkben az arginin hiány, azaz a következményes kapilláris keringési zavar, a tumor-és kórokozók elleni védelmet biztosító immunvédekezési zavar.

A fulvosav a termék mozgatórugója, a huminsavak közé tartozó molekula. Kivételesen értékes tulajdonsága, hogy reakcióképessége miatt, a környezetében lévő molekulákkal, fémekkel kötésbe tud kerülni. Egy molekula fulvosav több mint hatvan másik molekulával tud összekapcsolódni. Ez a tulajdonsága teszi központi szereplővé a termékben, hiszen mind az arginin, mind a harmadik összetevő, a parajdi sóiszap is fulvosavval kötött formában kerül az essenciában, és ezáltal hatékonyan felszívódó formában lesz jelen a bélcsatornában. Korunk általános – szinte a legtöbb embert érintő – problémája az emésztőrendszeri betegségek mind gyakoribb előfordulása: hasi diszkomfort, fájdalom, puffadás, gázosodás, émelygés, hányinger, reflux.

Ezek mellett, szinte minden esetben panasz a tartósan lazább széklet, illetve a rendszeres hasmenés is. A nagyobb víztartalmú széklettel, sok, számunkra szükséges iont (nátrium, kálium, klór, kálcium, stb.) is elvesztünk. A parajdi sóbányából származó sóiszap nem csak sót (NaCl) tartalmaz, hanem egyéb ionokat, nyomelemeket, mikroelemeket is. A fő ionokat tekintve a parajdi sóiszap megegyezik százalékos arányaiban az emberi testben lévő azonos ionok arányával. Ezért a legtökéletesebb só- és nyomelempótló anyagként szerepel a termékben.

Az essencia erejét a gondosan összeválogatott gyógynövények is növelik: máriatövis, fekete áfonya levél, mezei sóska, ánizs, édes kömény, orvosi székfű, csipkebogyó. A termék gyártója és fejlesztője maga állítja elő az értékes kivonatokat, főzeteket, magukból a szárított növényekből. Ezzel maximális hatóanyagtartalmat ér el, és szermaradványként a nem kívánatos szennyező anyagokkal, oldószerekkel, stb. nem kell számolnunk. Mindenképp említést érdemel még az almapektin, ami a hasznos bélflóra baktériumainak egyik fő tápláléka, ezáltal a normál flóra megtartását, visszatelepítését segíti, ellensúlyozva a kórokozókat. A káros bélbaktériumok visszaszorítása, bél- és gyomornyálkahártya védelem, májregenerálás, húgyúti baktériumok szaporodásának gátlása, kapilláris erek tágulékonyságának biztosítása, és megannyi ismert hatásaikkal a gyógynövények, értékes alkotóelemei a Herbafulvo essenciának.

Fogyasztása folyamatosan ajánlott, ugyanis azok a háttérhatások, melyek következményei létrehozták ezt a találmányt, folyamatosan érnek minket, gyengítve szervezetünket. Ha hatékonyak akarunk maradni, nekünk is folyamatosan kell védekeznünk! Ezért van szükségünk naponta a Herbafulvo essenciára. Hatékony és elégséges adagja napi 0,4 milliliter testtömeg kilogrammonként. Ez egy 75 kg-os embernek napi 30 milliliter Herbafulvo essenciát jelent. Fogyasztását a nap első felében étkezés után javasoljuk.

Nincs ellenjavallata sem az összetevők, sem a hatásmechanizmusa alapján. A Herbafulvo essencia élethosszig, folyamatosan fogyasztható.

Az esszenciát innen tudjátok megrendelni, ha valaki ki szeretné próbálni: Plusvitality.hu

Nincsenek megjegyzések: