2010. július 27., kedd

Közeledik az Astanga Night!

Fergeteges program készülődik az Atma Center Budában, méghozzá július 31-én, azaz most szombaton este 9 és éjfél között! Ashtanga Night, azaz éjszakai astanga workshop várható. Egy három órás vezetett astanga órán vehettek részt, amelyet én fogok vezetni. Nem lesz extra hőmérséklet, csak amit az időjárás biztosít. Lassan fogunk haladni, hogy be tudjátok osztani az energiáitokat három órára.

A napüdvözletek, valamint az álló gyakorlatok után átvesszük az egyes sorozatot, dupla vinyászával, szép komótosan, megadva a módját, mindenkinek minden vinyászájára külön fogok ügyelni! Ha időnkbe belefér, átveszünk még néhány egyszerűbb ászanát a második sorozatból is. Mindenki számára remek lehetőség, azoknak is, akik már rendszeresen gyakorolják az egyes sorozatot, de a kettesbe még nem mertek belekóstolni, illetve azok számára is, akik már rendszeresen járnak a szerdai 2. sorozat óráimra. De azok sem fognak csalódni, akik még sohasem astangáztak, és úgy döntenek, hogy ezt az estét rászánják egy mélyreható astanga élmény megszerzésére.

Szóval mindenkit várunk szeretettel szombaton este 9-kor, Atma Buda, Bem rakpart 54. 2000 Ft lesz a beugró. Ja, és a helyek száma korlátozott, maximum 20 fő fog beférni! Úgyhogy minél előbb jelentkezzetek le Meghánál Budán: 7860604, vagy 06304278287, illetve hotjoga108@gmail.com. Csak azoknak a helyét tartjuk fenn, akik legkésőbb péntekig befizetik a részvételi díjat! További info: atmacenter.hu

Nincsenek megjegyzések: