2011. május 12., csütörtök

Másnap

Szóval szerintem lesz másnap is, azaz 2012 december 24, és leülhetünk amolyan jógásan-vegetáriánusan megünnepelni a karácsonyt. De nézzük azért a fennmaradó tíz pontot Mike Adams paranoid listájáról, hátha rádumál egy atombunker megvásárlására :-))).


5. Az orvosi diktatúra. Az elmélet szerint az orvostudomány összeesküdött az emberiség ellen, és a vakcinákkal, antibiotikumokkal és a kemoterápiával akarják kivégezni az immunrendszerünket. Hát szerintem ezt mindenki hamarabb elintézi magának az alkohollal, dohányzással, koffeinnel, hússal és a junk-foddal. Vagyis a valódi ellenség az élelmiszeripar, az orvosok csupán a koncentráicós táborokat vezetik :-).

6. Az élelmiszerválság - nos, ez egy valós probléma, mert kb. egymilliárd ember éhezik a földön, de ez nem azt jelenti, hogy kevés az élelmiszer, hanem inkább azt, hogy van 1.3 milliárd másik, aki eleszi előlük, és legalább 2 milliárd olyan, aki kidobja az ételt a kukába. Némi tudatossággal, és a vegetáriánus vagy vegán diétára való tömeges áttéréssel pillanatok alatt meg lehetne oldani ezt a problémát is.

7. Az energiaipar környezetgyilkos magatartása - ez is valós probléma, és megint csak a saját mohóságunkból táplálkozik. Nekem például nincs autóm, de nem hiszem, hogy mind a 600 millió autótulajdonost meg lehetne győzni róla, hogy ő se használjon. Mire kb. 41 év múlva elfogy a benzin, lesz bioetanol, vízhajtású vagy esetleg atomhajtású autó, úgyhogy lehet tovább pöfögni.

8. A GMO terjedése. Hát igen, jobb lenne úgy meghagyni a növényeket, ahogy Isten teremtette őket, mert szerintem jobbat a tudósok sem tudnak összehozni. De az emberi szervezet alkalmazkodóképessége bámulatra méltó, így, ha némileg eltorzulva is, de a jövőben is élni fognak a GMO-n nevelkedett emberek.

9. Az önfenntartó gazdálkodás üldözése. Egyértelmű, hogy a politikának és a moltikonszerneknek az az érdeke, hogy fogyasszunk, méghozzá azt, amit ők eladnak nekünk. Az önfenntartó élelmiszer-termelés senkinek nem érdeke, csak saját magunknak. Ehhez viszont le kell győzni a lustaságot és meg kell ragadni a kapát.

10. A pénzgazdálkodás krízise. Nem újdonság, hogy a pénz mögött most már egyre kevesebb az aranytartalék és a valós áruérték. Már készpénzt sem éri meg nyomtatni, mindenki a plasztik-kártyák bűvöletében él. De volt azért már egy-két pénzügyi összeomlás, amit túlélt az emberiség. 

11. A tömegek elbutulása. Bingó, ez egy látványos és fájdalmas dolog is. Az emberi lény tervszerű lealacsonyítása a négyféle állati tevékenység szintjére (evés, alvás, nemi élet és harc) bizony az egyik legfélelmetesebb dolog. Aki hagyja, hogy mások határozzák meg, mit egyen, mit nézzen, és milyen tudatmódosító szubsztanciákat fogyasszon, az eleve egy életképtelen, akaratgyenge ember, akinek sürgősen fel kellene ébrednie és kiugrania a Mátrixból.

12. A hírcsatornák teljes manipulálása. Egy ideig követtem a híreket, ma már nem teszem. Ha valami tényleg érint, az úgyis eljut hozzám. Csak azt lehet befolyásolni, ak hagyja magát befolyásolni. Akit nem lehet, az inkább másokat fog befolyásolni a saját véleményével. De hogy hazudik a média, az szintén nem újdonság, a politikának mindig is szüksége volt erre. A világvége előtt és utána is.

13 és 14. A világ gyógyszerszennyezése és az élelmiszerek radioaktív szennyezése. Na ezek már tényleg annyira erőltetettek, hogy egy kalap alá vettem őket. A szintetikus gyógyszerek tényleg gáz dolgok, dehát magára vessen, aki beszedi. Aki meg csak közvetve, az ivóvizen keresztül részesül belőle, az csak kihúzza még egy pár évig! A radioaktív sugárzás dettó. Japán teát nem veszünk egy darabig, de a mobiltelefonunkat azért a szívünkhöz jó közel tartjuk. És így is magasabb átlagéletkorra számíthatunk, mint a sötét középkor önfenntartó népei. Én ezt amúgy lecseréltem volna két másik pontra: szmogterhelés és az ivóvízkészletek rohamos csökkenése. Ha valamitől hamar kihalna az emberiség, az bizony az volna, ha nem lenne mit inni. 

Nos, vonjuk le a következtetést: az anyagi világban sohasem volt egy leányálom létezni, és  minden kornak, minden civilizációnak megvannak a maga buktatói. Az tény, hogy nagy birodalmak is tűntek el már a föld felszínéről, de az egyszerű ember valahogy mindig túlélte. És lesz, aki eleve nem éri meg a 2012-t, mert éppen ebben a pillanatban halt meg valamiben. Én azt gondolom, hogy nem az a fontos, hogy meddig élünk, és milyen körülmények között, hanem az, hogy milyen értékeket hordozunk a  szívünkben, és mennyit tudunk abból másoknak átadni. Ha nehéz lesz az elkövetkezendő jó pár év, ha könnyű, ne várjuk megváltásként a világvégét, hanem álljunk fel, és tegyünk azért, hogy helyrehozzuk mindazt, amit felelőtlenségünk következtében tönkretettünk. Valakinek újjá is kell építenie ezt a világot, méghozzá egy jobb és élhetőbb hellyé téve azt. Légy TE az a változás, amit a világban látni szeretnél!   

Nincsenek megjegyzések: