2021. június 18., péntek

Az Ősök gyógyítása

Nem emlékszem, hogy leírtam-e már ezt a meditációt, de mivel nem találtam meg itt a blogomban, és a tegnapelőtti bejegyzéshez (Transzgenerációs minták oldása) is kapcsolódik, most megteszem. Ezt az utazást már többször vezettem egyénileg és csoportoknak is, és szinte minden alkalommal nagyon erőteljes gyógyító élményekről számoltak be a résztvevők. Próbáld ki te is! Az előző meditációhoz képest ez annyiban más, hogy itt kifejezetten az ősök által elszenvedett traumákra kérünk gyógyítást, ami által természetesen az az erő, amit tőlük kapunk a jelenben, szintén tisztábbá és erőteljesebbé válik. 

Az utazásban ugyanakkor megjelenik az önzetlen segítő szándék is, hogy az őseink szenvedését enyhítsük, és ezzel is kifejezzük a hálánkat nekik mindazért, amit megtettek annak érdekében, hogy mi itt a jelenben sétálhassunk a Földanya felszínén. Az utazás mélyíti és erősíti a kapcsolatunkat az Ősökel, és az Őseredeti Tertemtővel, az isteni Férfi-princípiummal, valamint az Ősanyával, az isteni Női elvvel. Mindegy, hogy Sivának és Saktinak, vagy Virakocsának és Pacsamamának, vagy Öregistennek és Boldogasszonynak nevezzük, ugyanazon ősi és örök elvekről van szó, melyek az Élet és a Tudat forrásai. Hozzájuk fogunk kapcsolódni ebben a két utazásban. 

Lélekutazás női őseink gyógyítása érdekében

1. Helyezkedj el ülve vagy fekve a lélekutazáshoz, és takard be a szemedet, ha zavar a fény. Kapcsold be a dobolás vagy csörgőzés felvételét, vagy saját magad játssz a hangszeren. Miközben lassan belekerülsz a révült állapotba, indulj ez az Életfád felé, és hívd az erőállataidat, valamint a szellemi gyógyítóidat, segítőidet. Ők fognak kísérni és védelmezni utazásod közben, és mindig kérheted a segítségüket és a gyógyító energiájukat, amikor az utazás során valamilyen nehéz emlék, élmény, trama bontakozik ki. 

2. Képzelj el egy végtelenbe nyúló, fénylő egyenes vonalat magad előtt. Ez a sorsvonalad, melyen előre és hátra tudsz közlekedni az időben. A pont, ahol vagy, a jelen pillanat, és a jövő felé fordított tekintettel szoktál jelen lenni a saját sorsvonaladon. 

3. Most fordítsd a tekintetedet visszafelé 180 fokkal, a múlt irányába, és lassan indulj vissza egy időutazásra a saját életedben. Haladj visszafelé az előző évekbe, évtizedekbe, egészen kicsi korodig, majd a születésedig, a magzati időszakodig és a fogantatásod piallanatáig. Ha a múltadból nehéz emlékek, traumák, fájdalmas élmények jönnek elő, akkor kérd az erőállataid és a szellemi gyógyítók segítségét, hogy vigyék el a nehéz energiát, és áldják meg szeretettel ezt a múltbeli fájdalmas eseményt. Ezt az egész utazás során mindig megteheted. Az utazásban igyekezz külső szemlélőként jelen lenni, ne vonódj bele a traumákba és az élethelyzetekbe, amik veled vagy az őseiddel történtek.

4. Amikor megérkezel a fogantatásod pillanatához, akkor a sorsvonal ketté fog ágazni, az apai és anyai irányba. Mivel most a női ősök gyógyítása érdekében végezzük a lélekutazást, válaszd az édesanyád sorsvonalát, és kövesd tovább visszafelé az ő életét a te fogantatásod előtt, vissza a házasságkötéshez, a fiatal- és gyerekkorához, a születéséhez, magzati létéhez, majd a fogantatásához.

5. A sorsvonal itt is kettéűágazik - heladj tovább anyai nagymamád sorsvonala mentén, és így haladj vissza generációról generációra. Ne aggódj azon, hogy a déd- vagy üknagymamádat nem ismerted, az utazásban mindent meg fogsz tapasztalni, ami az ősök életével és traumáival kapcsolatos. Ne feledd hívni az erőállatok és szellemi gyógyítók áldását, amikor nehéz emlékeken és traumákon haladsz keresztül az utazásod során. Így annak az ősnek az életét is meg tudod áldani, aki a múltban nehéz élethelyzeteken ment keresztül. 

6. Haladj tovább visszafelé - nemzedékről nemzedékre - egészen a legősibb Ősanyáig, az Emberiság, a Föld, a Teremtés első szülőjéig, az Istennőig. Amikor megérkezel az Ősanya elé, akkor hívd az Életfához az összes női ősödet, és alkossatok egy nagy kört az Életfa körül. Mivel mindig az anyai vonalon haladtál visszafelé, számos női ősöd, akikhez az édesapádpn vagy valamelyik férfi felmenődön keresztül kapcsolódsz, nem került sorra az utazás folyamán. Most hívd őket is, minden fontos női ősödet, és fogjátok meg egymás kezét a nagy körben az Életfa körül. Adjátok tovább az Istennő áldását egymásnak, és engedjétek, hogy körülöleljen benneteket a szeretet! Táncoljatok, örüljetek, ünnepeljetek! Az Ősanya, a Földanya, az Életfa és a különböző isteni női archetípusok mind megjelennek és az áldásukban részesítenek benneteket, téged és női őseidet is, így elmosva mindazt a fájdalmat, szenvedést, traumát, amit az életetek során megéltetek. 

7. Amikor befejeződött az örömtánc, köszön meg az Istenanyának és az őseidnek az áldást és a gyógyító erőt, valamint tegyél egy felajánlást, ígéretet, fogadalmat, ajándékot, amit fel fogsz ajánlani nekik hálád jeleként. A felajánlást később elhelyezheted az erdőben, vagy el is áshatod, vagy pedig ha ez egy bizonyos tett, szertartás volt, amit megígértél, akkor ne mulaszd el ezt megtenni a későbbiekben. 

8. Indulj el ismét előrefelé az idővonalon, végigélve őseid életét, és megfigyelve, hogyan fényesedett ki és lett megtöltve szeretettel minden olyan életesemény, melyeket fájdalmasnak láttál, amikor visszafelé haladtál az idővonalon. Érkezz meg egészen a jelen időpontig, és lassan visszatérhetsz a fizikai testedbe és kinyithatod a szemeidet. Minden utazás végén lejegyezheted az üzeneteket, amiket kaptál, vagy a képeket, amiket megéltél. 

Lélekutazás férfi őseink gyógyítása érdekében

A fenti lélekutazást egészen hasonló módon elvégezheted a férfi ősök gyógyítása érdekében. Az utazás annyiban tér el, hogy amikor visszafelé haladsz az idővonalon, akkor minden egyes fogantatásnál a férfi oldalt választod (édesapád, apai nagyapád, stb). Az utazás végén visszatérsz a legelső Ősapához, az Öregistenhez, a Nagy Szellem első férfi megnyilvánulásához. Egy nagy szertüzet fogtok gyújtani, és aköré hívd az összes férfi ősödet. Táncoljatok és osszátok meg az energiátokat, a férfi Őserőt. Kérj gyógyítást és szeretetet az erőállataidtól, a szellemi segítőidtől és a megjelenő isteni Férfi-archetípusoktól is. Utána térj vissza ugyanúgy, mint a fent részletezett női utazás során. 

A gyógyítások mindkét irányban (női és férfi) erőteljesek lehetnek, és előfordulhat, hogy sok idő, vagy akár több alkalom is szükséges ahoz, hogy úgy érzed, minden ősöddel találkoztál az utazás során. Éppen ezért teheted külön napokra a két utazást (női és férfi ősök), de ha úgy érzed jónak, és nem érzed fáradtnak magadat az első után, akkor belekezdhetsz közvetlenül utána a másodikba is. Általában a női ősökkel ajánlott kezdeni, mivel sok tekintetben jobban függünk a női, anyai energiáktól, mint a férfi minőségtől. De ha intuitív módon fontosabbnak tartod, hogy a férfi ősökkel kezdd, akkor megteheted azt is. Ezt a szertartást/lélelkutazást elvégezheted egyedül is otthon, vagy eljöhetsz hozzám, és a támogató térben is dolgozhatsz az ősökkel.

Felmerülhet valakiben az a gondolat, hogy a múltban történt dolgokat már nem lehet megváltoztatni. Viszont minden szertartás, ima, meditáció, áldás, amit az ősök felé közvetítünk, őket is támogatja energetikailag. A Szellemvilág nem a lineáris időn belül létezik, és ezért a mólytban vagy a jövőben létrejövő eseményekkel kapcsolatban is kérhetünk gyógyítást, áldást a Szellemvilágtól. Az őseink is az időn kívül léteznek, mint archetipikus energiák, hiszen lehet, hogy a lelkük és a testük alkotóelemei már tovább vándoroltak a karmikus körforgásban, mégis az őseinkként eljátszott szerepük mindaddig fennmarad, amíg emlékezünk rá, és kapcsolódunk hozzájuk.

Nincsenek megjegyzések: