2021. június 25., péntek

A szerencsecsillag behívása

Ma egy hangfürdőt vezettem a Nomád Jógában, és elővettem a kristály-hangtálakat is, melyeket a Felső Világbeli utazásokhoz szoktam használni. A mai utazás témája a szerencscsillagunk megkeresése volt. Mivel többen kérdezték tőlem, hogy mi ennek a módja, itt összefoglalom, hogy ti is kipróbálhassátok. 

A születési szerencsecsillag egy olyan csillag (estrella, ahogy a peruiak nevezik), mellyel a lelkünk szoros kapcsolatban áll, és ennek a csillagnak az esszenciája, a tündére (vagy királynője, istennője, ha úgy tetszik) kiemelten odafigyel az életünkre, és sok mindenben tud segíteni és sok mindent tud tanítani is. Az estrella általában fent ragyogott az égen a születésünk pillanatában, de persze előfordulhat az is, hogy éppen a horizont alatt tartózkodott, vagy nem is egy csillag az, hanem naprendszerünk egyik fényesebb bolygója, például a Jupiter vagy a Vénusz. Minden egyes estrellának, csillagképnek (88 nagyobb csillagképet tart számon a csillagászat) nem csak mitológiai és archetipikus jelentéstartalma van, hanem egy Apu, vagyis egy szent hegy is képviseli a földön. Az Apuk férfias szellemlények, míg az estrellák inkább nőiesek, és együtt dolgoznak. 

Az inkák, az ausztrálok, a dogonok és sok más ősi kultúra úgy tartja, hogy emberőseink a csillagokból szálltak alá, így az is előfordulhat, hogy az estrellánkkal genetikai szálak is összefűznek, és egyik vagy másik csillagnemzetséghez húz a szívünk. Nálam a Cassiopeia lett a születési csillag, ezt a legutóbbi látomáskeresésen kaptam meg, és utána is néztem a mitológiájának. 

Az utazás a következőképpen zajlik: 

1. Helyezkedj el fekve, vagy ülve, ha dobolni fogsz magadnak, vagy kapcsolj be egy dobolós zenét. Lazítsd el magadat, a légzésedre koncentrálva. Engedj el minden hétköznapi gondolatot, és fogalmazd meg magadban, hogy a születési szerencsecsillagod megkeresésére indulsz.

2. Érkezz meg az Életfához, és hívd az erőállataidat. Kérd meg, hogy vigyenek fel a Felső Világba és mutassák meg a szerencsecsillagodat. Az Életfa törzse mellett, vagy a törzsében emelkedj felfelé, mint az egyszeri népmesehős az égig érő paszulyon. Ahogy felérsz az Életfa lombkoronájába, szárnyalj tovább az erőállatoddal, és kérd meg, hogy vigyen el az estrelládhoz. Ha szerencséd van, akkor meg fogod tudni a nevét (általában azt a nevét, amit a csillagászok is használnak, vagy valami támpontot kapsz, ami alapján be tudod majd azonosítani. Az is lehet, hogy találkozol a csillagod szellemével és az sok mindent megtanít, megmutat. Utána köszönd meg a találkozást, és térj vissza a Középső Világba.

3. Egy másik módon is elindulhatsz az estrella keresésére: nézz körül az Életfa környékén, és keress egy hegyet, vagy annak az Apunak a hegyét, akivel már korábban kapcsolatba kerültél. Indulj el a hegy tetejére, és ott kérd, hogy jelenjen meg az estrella. Szálljon alá, vagy emeljen fel magához. Ha megjelenik, akkor figyeld meg, hogy  néz ki, hogyan viselkedik, mit csinál és hogyan gyógyít, tanít bennünket. Lehet, hogy egy szertartást is kapsz, melyet végrehajtva könnyen tudsz kapcsolódni az estrellához máskor is. 

4. Az utazás befejeztével térj vissza az Életfa tövéhez, majd a fizikai valóságba.

Nincsenek megjegyzések: