2021. június 16., szerda

Transzgenerációs minták oldása - meditáció

Az alábbi lélekutazás alapvető célja az, hogy "átírjuk" azokat a tudatos és tudatalatti viselkedési és gondolkodási mintákat, melyeket a szüleinktől kaptunk. Ha lehet így mondani, ezzel a genetikai vagy karmikus kódunkat is abba az irányba tuduk befolyásolni, hogy jövőbeni Énünkben az általunk elképzelt minőségek, tulajdonságok nyilvánuljanak meg, és ne hordozzuk tovább azokat a gátló, önkorlátozó programokat, melyeket őseink generációkon keresztül éltek. Természetesen e módszer génekre és személyiségre gyakorolt hatására nincs objektív, tudományos bizonyítk, de ha elfogadjuk azt, hogy a gondolatainkkal teremtjük meg a valóságunkat, akkor sok eredményt várhatunk tőle. 

Az Ősöktöl származó erő nagyon fontos, tehát érdemes olyan gyakorlatokat végezni, melyek során erősíthetjük és tudatosíthatjuk a kapcsolatunkat az Ősökkel, az apai és anyai (vagy férfi és női) felmenőinkkel. Az Ősöktől származó erő lyan, mint egy folyó vagy forrás: sok éltető energia áramlik be az életünkbe e forrásból, de néha elakadhat a folyam, és gyéren csordogál az áldás, a támogató erő valamelyik életterületen, ahol őseink traumákat, elakadásokat éltek meg. Az is lehet, hogy a traumák hucsa, vagyis nehéz energia formájában hömpölyögnek a folyó alján, és ez bennünk megmagyarázhatatlan félelmeket, fóbiákat, önszabotáló folyamatokat indít el. Mivel a hucsa kiinduló forrása nem a saját életünkben keresendő, nem tudjuk ezt csak azáltal kitisztítani, hogy a saját traumáinkon és sérüléseinken dolgozunk. 

Az alábbi meditáció vagy lélekutazás célja az, hogy elültessük jövőbeni Énünk magját, és megálmodjuk azt, hogy milyen személyiség fog abból kifejlődni. E mag öntözéséhez két forrást fogunk használni: az egyik az apai, a másik az anyai felmenőinktől származó erőt és áldást fogja elhozni Énünk újrateremtéséhez. 

1. Helyezkedj el ülve vagy fekve a lélekutazáshoz, és takard be a szemedet, ha zavar a fény. Kapcsold be a dobolás vagy csörgőzés felvételét, vagy saját magad játssz a hangszeren. Miközben lassan belekerülsz a révült állapotba, indulj el az Életfa felé. Amikor meglátod az Életfádat, akkor keress egy alkalmas helyet az Életfa körül, ahová jövőbeni Éned magját fogod elültetni. A mag kapjon fényt és vizet, legyen elég tere, de azért az Életfád védelmében tudjon fejlődni. 

2. Amikor megtaláltad a megfelelő helyet az jövőbeni Éned magja számára, akkor hozd ki ezt a magot a szívedből, és ültesd el a termékeny Földben. Figyeld meg, hogy a magot két forrás öntözi, melyek a föld felszíne felett, vagy a föld alatt csordogálnak a mag felé. Az egyikben az apai őseidtől származó életerő és áldás csordogál a mag felé, a másikban pedig az anyai ősök felől jön a tápláló erő. Figyeld meg, hogy a források faként ágaznak el midnen nemzedéknél, a nagyszüleidnél kétfelé, a dédszüleidnél négyfelé, satöbbi. Kövesd végig vissza a patakokat felfelé a folyás mentén, és figyeld meg, hogy milyen a vízhozamuk, mennyire zavartalan vagy akadályozott a folyásuk, mit látsz a patakokban? Ha az őseid között volt konfliktus, trauma érte őket, az is megjelenhet a patakokban, vagy ha valamilyen tehetség, erő öröklődött a családban, akkor az is megérkezhet a patakokon keresztül. 

2. Ha úgy érzed, hogy valamelyik patak vize szennyezett, vagy elégtelen, akkor hívj meg egy harmadik patakot, mely legfőbb Apudtól (hegy-szellemedtől) ered, és Pacsamama, valamint a Szellemvilág segítő erőinek és minőségeinek áldásából áll. Ez a harmadik patak mindent el fog hozni a növényed számára, amit esetleg az ősöktől nem kaptál meg, és elmossa az örökölt traumákat és blokkokat is. Bízd rá magad. Figyeld meg, hogyan áramlik, milyen ajándékokat hoz, és mire tanít!

3. Figyeld meg, hogyan kezd kihajtani a jövőbeni Éned növénykéje, és hogyan fejlődik! Kísérd végig a meditációdban, ahogy a kis növényke egyre jobban megerősödik, növekszik, és virágba borul, majd meghozza terméseit! A növény jellemzői sokat elárulnak jövőbeni Éned fejlődési folyamatairól, az esetleges akadályok, zavarok is fontos tanulságokat hordoznak. A növényed gyümölcsei és viselkedése szimbolikus tartalmakat is magában foglalhat, gondolhatsz például a mesebeli kívánságteljesítő fára, mely bármit tudott teremni, nem csak gyümölcsöket, hanem olyan tárgyakat, képeket, szimbólumokat, melyeket beleálmodtál jövőbeli életedbe és Énedbe. 

4. Rendszeresen térj vissza ehhez a meditációhoz, hiszen a növény fejlődéséhez idő kell, ugyanúgy, mint ahogyan a meditációban, révülésben megjelenő folyamatok manifesztációjához. Lehet, hogy többet kell dolgoznod egy-egy aspektuson. Mondj mindig hálát az Ősöknek és a Szellemvilágnak, és ha látod, hogy valami probléma van a forrásokkal, vagy a növényt valamilyen zavaró hatás éri, akkor azok elhárításán is dolgozz! Így ez a gyakorlat egyben az Ősök gyógyításává is válik, és az ő életükre is pozitív hatással lesz. 

Az alábbi blogokban további információkat is találsz a transzgenerációs oldásról:

2 megjegyzés:

Tamas írta...

Ez a technica, kezelés érdekel a legjobban :)

Gauranga Das írta...

Kedves Tamás!

Szeretettel várlak egy egyéni időpontban!

Gauranga