Nomád Jóga


Nomád Jóga - az Otthonunk!

Szeretettel üdvözlünk jógastúdiónkban és várunk egy jó gyakorlásra! Az alábbi oldalon minden információt megtalálsz rendszeres, csoportos jógaóráinkról. 
Ha programjaink iránt érdeklődsz, akkor kattints IDE➤
Ha Gauranga Das egyéni szolgáltatásai érdekelnek, akkor kattints IDE➤
Kapcsolat és internes kincskereső: ITT➤

Címünk: Nomád Jóga, 1033 Budapest, Szérűskert u. 33. Google Maps

Megközelítés: Szentendrei HÉV Kaszásdűlő megállótól 3 perc séta, vagy busz: 34, 106, 118, 134, 226, 918. Autós parkolás fizetős a stúdió körül.

Nomád Jóga Órarend

ONLINE ÓRÁK: Kedd, csütörtök (alkalmanként) 9:30-11:00 Ashtanga + Pránájáma Gauranga FB oldalán 

Szerda 18:30 Detox jóga Gauranga (bejelentkezéssel)
Csütörtök 18:00 Kundaliní-jóga Gábor Júlia (bejelentkezéssel)

Bejelentkezés az órákra az oktatónál aznap, Messengeren vagy Whatsappon. Jógaórák díja: 3000 Ft/alkalom, melyet jógaóra előtt az oktatónál tudsz befizetni készpénzben. Bankkártyás fizetésre, átutalásra, bérlet vásárlásra sajnos nincs lehetőség! Kérlek olvasd el a stúdió házirendjét, mely az oldal alján található!

Oktatóink:

Gauranga Das 

Több, mint 30 éve ismerkedtem meg a jógával és a spirituális úttal, először gyakorló Krisna-hívő, majd jógaoktató, végül hang-gyógyító és belső utazó lettem, és a sámáni utat együtt járom a jógával és az önismerettel. Mindazt, amit megéltem, ami formál, és ami segített a lelkem gyógyulásában és kiteljesedésében, igyekszem átadni másoknak is jógaóráimon, az egyéni alkalmakon, csoportos meditációk és workshopok, valamint elvonulások alkalmával, és nem utolsósorban itt a blogomban is. Ha szeretnél jelentkezni egyéni időpontra vagy a csoportos jógaóráimra, akkor itt érhetsz el:
Whatsapp és mobil: +36309140839
Messenger: fb.com/gaurangad
Email: jogasaman@gmail.com

Gábor Júlia

Gábor Júlia (Kartar Narayan kaur), KRI (Kundalini Kutatóintézet-USA) diplomás kundalini jóga oktató vagyok. 
A kundalini tanulmányaimat elsősorban külföldön folytattam:  Spanyolországban, Olaszországban, Németországban, Szlovéniában és Portugáliában. Tanítói tapasztalatom magyarországi és nemzetközi területen van. A tevékenységem az utóbbi években a jóga terapeutikus alkalmazására fókuszált: kiégettséggel, ADHD-val, függőségekkel, bipoláris zavarokkal, étkezési zavarokkal foglalkozom. Elmélyítettem a tudásom a pranayama és a számmisztika területén.


Idén egyetemeken, mint a budapesti IBS-en és az ESCCA-n volt lehetőségem stresszmenedzsmentet tanítani a kundalini jóga módszerével. A Kundalini Beyond Borders (USA) pályázatát ebben az évben elnyertem, és az ukrán menekültek mentál higiéniás gondozásának felkarolását tűztem ki célomul.


Tanáraim: Sadhana Singh, Shiv Charan Singh, Gurudass kaur, Karta Singh, Ram Rattan Singh. A hivatalos tanárképzőn túl elvégeztem több KRI hitelesített képzést, többek között a Leadership and Success - alkalmazott humán és elme tudományi képzés), A lélek 5 hangja, A meditáció 21 szakasza, és folyamatban van a Sat Nam Rasayan képzésem. 


Whatsapp és mobil: + 36705598393 Messenger: https://www.facebook.com/julia.gabor.56 Web: gaborjulia.com


Jógaórák leírása:

Detox Jóga:
Ez egy olyan méregtelenítő jóga sorozat, amely a leghatékonyabban segíti elő testünk természetes méregtelenítő folyamatait. A sorozat rendszeres gyakorlása hatékony emésztést, jobb egészséget, ideális testsúlyt és alakot biztosít, amellett, hogy megszabadítja testünk szöveteit a bennük felgyülemlett méreganyagoktól. A gyakorlatsor kezdők számára is könnyen elsajátítható, mégis hatékony méregtelenítő ászanákból, bandhákból és légzőgyakorlatokból áll, számos gerinccsavaró és csípőnyitó pózon keresztül átmasszírozzuk a hasüreget és megnyitjuk az ízületeket, hogy a toxinok akadálytalanul távozhassanak. (90 perc)

Kundaliní Jóga: A kundalini jóga a spirituális fejlődésünkhöz ad többezeréves eszköztárat, spirituális tudatosságot vihetünk a saját mindennapi életünkbe, a gyakorlásnak köszönhetően  autentikusabb, teljesebb és tágasabb életet élhetsz. A gyakorlás elsősorban az idegrendszer erősítésére, az érzékelésed finomítására fókuszál. A kreativitás, az intuíció, és a vitalitás kerül előtérbe. Egy hagyományos kundalini jóga órán van fizikai gyakorlás (kriya, azaz asanák sorozata), relaxáció és meditáció.  Az órákon olyan témák széles skálájával foglalkozunk, mint a megbocsátás, elengedés, kapcsolatok, kommunikáció, jólét, pénz és siker, érzelmi fájdalom, traumákNeves pszichológusok mint Dr. Gábor Máté a Beyond Addictions programjában kundalini jóga gyakorlást iktat be a függőségek kezelésére. (90 perc)

Nomád Jóga Házirend

1. Jelentkezz be a csoportos órákra (Whatsapp, Messenger stb.) az oktatónál, aki tartja az órát: az esti órákra napközben, a reggeli Mysore órára előző este, hogy tudjuk, hány résztvevőre számíthatunk!

2. Érkezz meg 15 perccel az órakezdés előtt a stúdióba (mivel nincs előtér, ezért korábban nem tudunk beengedni, mert az előző óra vagy magánóra zajlik). A cipődet egyből belépés után vedd le, és helyezd a cipőtartó polcra!

3. Hozz magaddal: jógás ruhát, saját jógamatracot vagy matracot fedő jógaszőnyeget, -törölközőt, amit a stúdió matracaira tudsz teríteni higiéniás okból. Hozz magaddal egy kulacsot, amit a stúdióban is meg tudsz tölteni szűrt vízzel. Minél kevesebb eldobható műanyag flakont használj, ha lehet.

4. Óra előtt rendezt az óradíjat (3000 Ft) az oktatónál, lehetőleg kis címletekben hozd a pénzt. Bankkártyát, átutalást, SZÉP kártyát stb. sajnos nem tudunk elfogadni.

5. A teremben két elhúzott függöny mögött tudnak öltözködni a fiúk és a lányok, fogasok vannak a falon.

6. Zuhanyzási lehetőség sajnos nincs, csak mosdó és wc. Ez egy nomád jógastúdió, spórolj a vízfogyasztással és az energiával! Éppen ezért Hot (fűtött) órák sincsenek, normál hőfokon jógázunk.

7. Óra előtt és közben igyekezz csendben lenni, ez elősegíti a meditációt. Ha az oktató kérdez, vagy kérdésed van, azt fel lehet tenni. 

8. Óra előtt közöld az oktatóval, ha bármilyen egészségügyi problémád, sérülésed van, gyógyszert szedsz, menstruálsz vagy várandós vagy. Kérünk rá, hogy csak egészségesen gyere jógázni! Köhögés, nátha, láz, influenza, fertőző betegség, műtét utáni lábadozás stb. esetén maradj otthon, amíg meg nem gyógyulsz!

9. Óra végeztével takarítsd le a matracodat a polcon található matractisztító folyadékkal és törlőkendőkkel.

10. Átöltözés után ellenőrizd, hogy minden ruhádat, felszerelésedet eltetted-e, mert nem áll módunkban őrizgetni az itt felejtett személyes tárgyakat, ruhadarabokat.

Köszönjük figyelmedet és együttműködésedet, és várunk a Nomád Jóga óráin!

Gauranga Das egyéb szolgáltatásaira ITT tudsz jelentkezni.

Nincsenek megjegyzések: