Szolgáltatások - Services


Az alábbi oldalon Gauranga Das egyéni szolgáltatásainak ismertetését olvashatod. Ha valamelyik felkeltette érdeklődésedet, akkor próbáld ki bátran!

Gauranga Das személyre szóló szolgáltatásai
/SCROLL DOWN FOR INFO IN ENGLISH/

Sámándobos lélekutazás (90')

A sámándobos utaztatás vagy révülés a sámánizmus ősi hagyományaira épül és az ősi szertartásokban használt hangszerek ritmusának tudattágító-tisztító hatására épül. A kezelés során sámáncsörgőt, dorombot, didgeridoo-t, gongot és sámándobot használunk, a kezelés előtt megbeszéljük a klienset foglalkoztató fizikai, pszichés és spirituális problémákat, hogy meghatározzuk az utazás irányát. A kezelés végeztével megbeszéljük az átélt élményeket (általában a kliens és a kezelő is erős transzélményeket él meg). Javallatok: tudatalatti blokkoldás, gyógyerő, előző és jelen életbeli, magzati traumák feldolgozása, útkeresés.


Lélekrész-visszahívás (90')

A lélekrész-visszahívás ősi sámáni technikájával visszakaphatjuk azokat a lélekrészeinket és a hozzájuk kapcsolódó én-erőt, melyeket a múltban átélt fájdalmak, traumatikus élmények során veszítettünk el. A traumák oldása sokkal sikeresebb lehet azután, hogy a lelkünk ismét egésszé vált, mint a lehasadt lélekrészek hiányában. A lélekvesztés bekövetkezhet ebben az életünkben, születéskor, a magzati lét során vagy a korábbi életekben is. A lélekrészek felkutatása és visszahozása után ezeket újra a kliens szívcsakrájába helyezzük, amit sok pozitív változás követhet a kliens életében. Ellenjavallata nincs.


Transzgenerációs oldás (90')

A transzgenerációs oldás, vagy "erő-visszahozás" egy olyan ősi sámáni beavatkozás, mely némiképpen hasonlít a lélekvisszahíváshoz, de ebben az esetben olyan elakadásokkal, problémás területekkel dolgozunk, melyek nem csak a kliens életében, hanem a szülők, nagyszülők életében is jelen voltak. Ilyenkor addig a generációig kell visszamenni, ahol még megfelelően áramlott az erő a kérdéses életterületen, és az ősöktől kérjük az erőt ás az áldást, melyet a kliens a köldökén keresztül tud befogadni. Ellenjavallata nincs.

Tibeti hangtálas kezelés (90')

A tibeti hangtálakkal végzett kezelés során a vendég hanyatt fekve helyezkedik el, a teste köré és a csakráira hangtálakat helyezünk. A hangtálak hangja és rezgése átjárja a test szöveteit, harmonizálja azok rezgését, és elősegíti a bennük felgyülemlett káros és zavaró rezgések, energiák, anyagok, gyulladások és fertőzések kivezetését. A hangtálas kezelés támogatja az öngyógyító mechanizmusok működését, amellett, hogy oldja a stresszt, relaxálja az elmét. Ellenjavallatok: pacemaker, terhesség első 12 hete, heveny gyulladások, műtét utáni 6 hét, kemoterápia, láz, epekő, vesekő.

Egyéni transzlégzés (90')

A transzlégzés, sámánlégzés vagy holotróp légzés olyan hiperventillációs légzés, mely megnyitja a tudatunk határait, és segítségével betekinthetünk a tudatalattink legmélyére, felszínre hozhatjuk a negatív programokat, és feldolgozhatjuk a traumákat. A légzés erőteljes blokkoldó hatással rendelkezik fizikai és pszichés szinten, és a spiritualitásunk felé is megnyitja a kapuinkat. A sámándobos utaztatásnál erőteljesebb technika, de a kliens aktív részvétele szükséges hozzá. Ellenjavallatok: szív- és keringési problémák, terhesség, tüdőpanaszok, idegrendszeri és pszichiátriai panasz, epilepszia.

10 alkalmas komplex traumaoldás sámáni módszerekkel
Sokan keresnek fel azzal, hogy segítséget szeretnének kapni az elakadásaikban, de nem tudják, hogy melyik módszer lenne a legmegfelelőbb. Ezért állítottam össze az alábbi kezelési stratégiát, amelyen belül az egyes alkalmak során természetesen személyre szabott élmények várhatók, mégis a 10 alkalom már elegendő arra, hogy sok, mélyebben fekvő blokkot, traumát is kimozdítson a tudatalattiból, és mindenki kaphat útmutatást, inspirációt az önmunka folytatásához.
1. Erő visszahívása
2. Lélekvisszahívás
3. Személyiségrészek integrációja
4. Hucsa (nehéz energia) tisztítása hangtálakkal
5. Transzgenerációs oldás
6. Belső gyermek gyógyítása
7. Anyaseb és anyai ősök gyógyítása
8. Apaseb és apai ősök gyógyítása
9. A tudatalatti barlangok tisztítása
10. Traumaoldó transzlégzés
Messengeren vagy Whatsappon, mobilon tudsz időpontot egyeztetni Gaurangával: 06309140839 . A 10 alkalom egyben történő fizetése esetén a tizedik kezelés ingyenes!

Magán jógaóra (90')

A magán jógaóra során egy vagy két vendég számára tartok személyre szabott jógaórát, mely jógapózokból, légzőgyakorlatokból és levezető relaxációból áll. Olyanok számára javasolt, akik speciális egészségügyi probléma vagy állapot miatt nem tudnak részt venni a csoportos órákon, illetve egyéni igényekkel rendelkeznek, a kezdő szintről szeretnének elindulni, vagy éppen a haladó gyakorlatok elsajátításában kérnek segítséget, illetve egyéni időpontban szeretnének jógázni. Az órák hétköznap napközben zajlanak a Kálvin téri jógastúdiónkban. A személyre szabott jógaórákon hatékonyan tudunk foglalkozni a vendég felmerülő igényeivel és egyéni fejlődési folyamataival. Ellenjavallata nincs.

Ellentételezés: a 90 perces kezelések díja 10000 Ft, 2 személy esetében 18000 Ft, a magán jógagóra 8000 Ft, két személynek 15000. A lélekvisszahívást és a transzgenerációs oldást egyszerre csak egy személy tudja igénybe venni. A transzlégzés, sámándobos utazás, hangfürdő és a magán jógaóra párosan is igénybe vehető.

Időpont egyeztetés és további információk: 
Gauranga Das (Szücs Gábor) 
Mobil és Whatsapp: 06309140839
Email: gaurangad@gmail.com
Messenger: http://fb.com/gaurangad
Helyszín: Nomád Jóga (1033 Budapest, Szérűskert u. 33.)

Vendégek véleményei:

A kezelés rendkívül mély és intenzív élmény volt, utána pedig nagyon friss és kitisztult volt minden. Lassan helyére kerülnek a dolgok és a képek. Köszönöm...” /Lívia/

2018 szeptemberében jártam Gaurangánál először transzlégzésen, azután, hogy colitis ulcerosát és összesen 20 cm átmérőt kitevő miómagöböket diagnosztizáltak nálam. (Noha neki ezekről nem volt információja, mindkettőt felismerte; a miómákat közvetett módon, a májat egy korábbi életben ért trauma kapcsán; a kínai természetgyógyászat összefüggésbe hozza a májat és a nőgyógyászati panaszokat.)
Maga a transzlégzés élmény nekem elsőre testérzeti szinten kellemetlen volt. Azt éreztem, hogy nem áramlik a lélegzet akadálytalanul a testemben, nem mos át, éreztem a blokkokat, elakadásokat. Mintha tömör fekete masszába ütközött volna az áramló levegő, és nem tudott áthatolni rajta. Még két transzlégzés kellett ahhoz, hogy maga a folyamat kellemessé, lággyá és melengetővé váljon a számomra.
A transzlégzés utáni néhány napon könnyednek és erősnek éreztem magamat, mint aki védelem alatt áll; sikerültek a dolgok, amiknek nekiálltam, és néhány napon belül találtam egy kiváló radiológust, aki két hónap múlva miómaembolizációt végzett el rajtam, megmentve ezzel a méhemet. Azelőtt kb. 10 évig vívtam a harcomat a miómákkal, még meg is műtöttek, de egyszer sem merült fel ennek a kíméletes, biztonságos módszernek a lehetősége.
Az első transzlégzés során inkább csak érzeteim voltak, azonban ahogy fizikai szinten tisztult a szervezetem, úgy a második és a harmadik transzlégzésen már erősen éreztem más jelenléteket, üzeneteket és áldásokat. Hálás vagyok Gaurangának a találkozásunkért.” /Bernadett/

Mellrákkal diagnosztizáltak tavaly év közepén és a kemoterápiás kezelések közötti időszakban bevillant Gauranga arca (réges-régen hozzá jártam Agni-jógára, ami akkor megváltoztatta az életemet) és rákerestem a Facen. Mikor megtaláltam, rögtön megértettem miért kellett megtalálnom őt - hogy elmenjek hozzá egy sámándobos utazásra és újra megváltoztassam picit az életemet! Az utazás azonnal fantasztikus élményt adott és olyan intenzív képek kísérték végig, hogy magam is meglepődtem rajta. Erős, jelentéssel teli, útmutató és gyógyító utazássá vált, aminek minden pillanatára emlékszem a mai napig! Meleg szívvel ajánlom mindenkinek Gaurangát, mint embert, oktatót, sámánt és zenészt.” /Judit/

A kezelés közben teljesen elhagytam a testemet, de a tudatomnál voltam, érezhető volt, hogy a szellemem van jelen. Képek formájában jelentek meg dolgok, jöttek fel életem múltbéli szereplői, nagyon élvezetes volt, illetve furcsa, hogy miért pont ők, de jöttek fel közeli családtagok is, nem hétköznapi szituációkban. Voltak ismeretlen jelenetek, ismeretlen személyekkel, majd eltűntek. Így, hogy ez volt az első kezelésem, valószinűleg ezt jobban lehet irányítani, vagy majd a szellemvilág jobban engedi. Gauranga Dasnak inkább mozgó képei jelentek meg velem kapcsolatban és amikor a révülés után elmesélte, egyből tudtam, hogy mi volt az az élethelyzet amit érzékelt velem kacsolatban. Érdekes volt, nagy valószínűséggel fogok még menni kezelésre, mert egész nap nagyon higgadtnak és kiegyensúlyozottnak éreztem magam. A kezelés közben a hangok, ahogy rezonáltak az aurámban, nagyon különleges érzés. Köszönöm!” /Péter/

Transzlégzés vélemények

Köszönöm ezt a számomra még mindig alig felfogható utazást! Azt hiszem, nem túlzok, ha azt mondom, hogy életem legerősebb spirituális élménye volt, pedig már sok mindent kipróbáltam! Örök hála érte!” /Andi/

Nagyon mély és meghatározó élményt jelentett számomra, hogy életemben először találkoztam a belső gyermekkel, akit sikerült átölelnem, szeretnem, és gyógyítanom. Plusz ajándékként, itthon döbbentem rá, hogy a napok óta fennalló, erős sérves porckorong-fájásom is semmivé foszlott. Rendkívül hálás vagyok érte, szeretettel köszönöm nektek!” /Noémi/

Köszönöm a mai napot. Rendkívül megnyugtató és inspiráló volt a vezetésed kedves Gábor. Minden voltam és nem voltam is. Tiszta tudat is. Reménylem, mihamarabb részesedem vezetésed által a Mindenségből. Köszönettel... Edit”

"Magánéleti konfliktusok és kudarcok sorozata szegélyezte az utat, mely elvezetett Gaurangához. Először csak „terepszemlére” mentem, egy csoportos hangfürdőre, hogy megtudjam, igazából ki ő? Az utána folytatott beszélgetés győzött meg véglegesen, hogy nyugodtan rábízhatom magam, mert avatott és hiteles közvetítő.

A lélekrész-visszahívásra egy szürke januári nap délutánján került sor, ami nem tűnik ideális időpontnak, de valójában kitűnő, hiszen csak erősítette azt az egészséges szkepticizmust, amely hitem szerint szükségeltetik minden spirituális kalandhoz.


A találkozót egy rövid ráhangoló ismertetővel kezdtük, hogy tudjam, pontosan mi ez a technika, mi történik közben és mire számíthatok utána. Aztán kényelmesen elfeküdtem a jógamatracon és lehunytam szemeim. A zsálya füstjének jellegzetes illata és a csörgő hangja jelzi az utazás kezdetét. Egyben az utolsó, teljesen éber tudatban megélt emlékeim. Az ocarina már húz magával, a gong pedig végleg kiléptet a racionalitásból. Innentől csak villanásnyi képek maradnak, korábbi életek jelenetei, mostani létem szereplőivel, és különös séta vezetőmmel egy sötét erdő mélyére. Távolról hallom a sámándob lüktetését, majd hirtelen csend és érzem, ahogy Gauranga a csakráimba fúj „valamit”. Valamit, ami több mint csupán kilélegzett levegő, igazi lélek-zet. Egykoron elhagyott részeim, melyeket ő – szellemi mestere útmutatásával és erőállatai segítségével – felkutatott és visszahozott nekem.


Mindezekről, már ébresztés után, ő maga beszélt. Elmondva merre indult, miként ereszkedett az alsó, és emelkedett a felső világokba, számomra elképesztő helyekre, hogy onnan térjen vissza azokkal a lélekrészekkel, energia csomagokkal, melyeket születési és gyermekkori félelmek hatására hagytam el. Ezeket töltötte be, az én dolgom pedig „csak” annyi volt, hogy mindet integráljam.


Azonban ami a visszahívás után következett, arra egyáltalán nem számítottam. Aznap késő este – miközben épp azon elmélkedtem, milyen hatása lesz, ha lesz egyáltalán – hirtelen, egyik pillanatról a másikra jobb lett a kedvem. Majd ez a jókedv egyre csak erősödött és alig egy perc alatt eufóriává fokozódott. Olyan határtalan boldogságot éreztem, amit eddig csak pár alkalommal életem során. A teljes elfogadást és szeretetet éltem meg, önmagam és minden teremtett létező irányába. Eltűntek a kételyek és félelmek. Úgy éreztem mindenre képes vagyok, a vágyaim megvalósításának semmi sem szab határt. Teljes bizonyossággal tudtam, a helyemen vagyok és a lehető legjobbat kapom az élettől. És mindezt nem csupán néhány másodpercig, hanem vagy fél órán át! Talán átéltem egy kis megvilágosodást?


A kegyelmi állapot – bár kisebb intenzitással – még másnap is kitartott, majd szép finoman múlt el. A visszakapott lélekrészek talán addigra olvadtak be az egészbe. Nem tudom. Abban viszont biztos vagyok, hogy az eufória nem tűnt el, csak átalakult. Innentől magasabb szinten megy tovább az életem." /Ákos/

Szombaton Gaurangáék transzlégzést tartottak Sopronban. Kis késéssel, a meghirdetett öt óra helyett, fél hatkor kezdtünk. Gauranga tartott egy gyors eligazítás a technikáról és indultunk is. Mindenki állva, szájon be, szájon ki, miközben a sámándob arrogánsan diktálta a tempót.
Szinte azonnal megjelentek az erőállataim, a farkasom elkezdett vezetni le, az életfa gyökereihez, ahol üdvözöltem az Ősöket. Közben a fizikai testem megtántorodott, majd megrogyott a térdem, így jobbnak láttam lefeküdni a matracra. Lassan leengedtem a porhüvelyem a földre, ami tehetetlenül oldalra dőlt mint egy fadarab. Ezen jót nevettem magamban, aztán folytattam a légzést és azonnal visszaestem a révületbe. Látomások sorozata következett és kaptam egy feladatot is.
Körülbelül egy óra után tértem magamhoz, minden rendben volt, sikerült lassan visszakapcsolni földi üzemmódra. Utána megosztókör következett. Érdekes volt mások tapasztalatait, megéléseit hallani.
Vasárnap a látomásomban kapott feladat alapján, kimentem az erdőbe. Bánfalva fölött kerestem és meg is találtam a helyet, ahova egy oltárt építettem. Doboltam, dohányt ajánlottam fel és megköszöntem észak szellemének a látomásokat.
Minden a rokonom.” /Csongor/


Private Treatments and Services by Gauranga Das
 
If you are interested to work with me in any of these modalities, please book an apointment through the contact info at the bottom of the page.

Shamanic Soul Journey (90')

Shamanic soul journey is rooted in the ancient shamanic traditions of the world, and is based on the mind-altering and purifying effect created by the rhythm of the ritual shamanic instruments. Rattles, jaw harp, didgeridoo, gongs and shamanic drums are used during the treatment session. We discuss your physical, psychological and spiritual issues beforehand to determine the purpose of the journey. At the end of the session we discuss your experiences (both the clients and the therapist's journeys are important for healing). Recommended for: dissolution of subconscious blockages, healing inner wounds, working through traumas related to previous os present lifetime or prenatal life, finding your path.

Shamanic Soul Retrieval (90')

Shamanic soul retrieval is an ancient native ritual to find and revive the soul fragments and the personal power linked to them which were lost due to traumas and painful experiences of the past. Trauma treatment is much more successful after your soul becoming whole again, regaining its lost fragments. Soul loss may occur due to traumas occurring in this lifetime, at the time of birth, during prenatal existence or previous incarnations. After finding and retrieving the lost soul fragments, they are blown into the heart and crown chakra of the client, bringing on growth and positive changes in the client's life. There are no counterindications to this treatment. 

Transgenerational treatment (90')

Transgenerational resolution, or shamanic power retrieval is an ancient shamanic technique that is somewhat similar to soul retrieval, but here we work with blockages and traumatic experiences inherited from the ancestors, i.e. parents, grandparents etc. For the resolution we travel back to the ancestor who had the life area in question in full power and bloom, living a purposeful and fulfilling life. We ask blessings and power from that ancestor and bring it back to the client to blow it into his navel chakra. There are no counterindications to this treatment. 

Sound Therapy with Tibetan Singing Bowls (90')

During the healing sound bath with Tibetan singing bowls the cilent lies on their back, while singing bowls are placed around their body and on their chakras. The sound vibration created by the singing bowls resonates with the bodily tissues, and acts to harmonize their frequency. This helps to eliminate the chaotic and destructive vibrations, energies, free radicals, inflammations and infections. Singing bowls support the function of self healing systems, relieve stress, and relax the mind. Counterindications: pacemaker, first 12 weeks of pregnancy, acute inflammation, 6 weeks after surgery, chemotherapy, fever, gall or kidney stones.

Shamanic Breathwork Session (90')

Trance breathing, shamanic breathing or holotropic breathing are hiperventillation breathing techniques aiming at opening up the frontiers of your consciousness, accessing the depths of our subconscious, resolving destructive mental patterns, and dissolving traumas. This breathing technique acts to remove the blockages on the physical and psychological levels, and opens up your consciousdness to spiritual experiences. This technique is much stronger than shamanic journeying, but it requires an active effort from the side of the client also. Counterindications: heart ans circulatory disease, respiratory disease, pregnancy, nervous and psychiatric disease, epilepsy.

Private Yoga Session (90')

Private yoga classes are for one or two participants, tailored to their individual needs, using yoga poses, breathing exercises and concluding with a relaxation. It is recommended for those with special medical conditions, health issues or having individual needs, which cannot be accommodated in a group class setting. It is also useful for beginners to gain confidence in yoga practice, as well as for advanced practititoners interested in developing special skills, or for people with an individual timetable. We can make appointments for daytime during working days at our yoga studio. We can address all of your specific needs and concerns and work in your own pace during the private classes. There are no counterindications.

Remuneration: 10000 HUF for a 90 minutes session for one person, 18000 HUF for two persons (donation-based). Soul retrieval and power retrieval can be done only for one person at a time, while shamanic journeying, shamanic breathwork, sound healing and private yoga can be done for two persons at a time also. 

Contact me for an appointment and for further info: 
Gauranga Das (Szücs Gábor) 
Mobile and Whatsapp: +36309140839
Email: gaurangad@gmail.com
Messenger: http://fb.com/gaurangad
Location:  Nomád Jóga (1033 Budapest, Szérűskert u. 33.)

Nincsenek megjegyzések: