Szolgáltatások

Az alábbi oldalon Gauranga Das egyéni szolgáltatásainak ismertetését olvashatod. Ha valamelyik felkeltette érdeklődésedet, akkor próbáld ki bátran!


Gauranga Das szolgáltatásai
Sámándobos lélekutazás (90')

A sámándobos utaztatás vagy révülés a sámánizmus ősi hagyományaira épül és az ősi szertartásokban használt hangszerek ritmusának tudattágító-tisztító hatására épül. A kezelés során sámáncsörgőt, dorombot, gongot és sámándobot használunk, a kezelés előtt megbeszéljük a klienset foglalkoztató fizikai, pszichés és spirituális problémákat, hogy meghatározzuk az utazás irányát. A kezelés végeztével megbeszéljük az átélt élményeket (általában a kliens és a kezelő is erős transzélményeket él meg). Javallatok: tudatalatti blokkoldás, gyógyerő, előző és jelen életbeli, magzati traumák feldolgozása, útkeresés.

Lélekrész-visszahívás (90')

A lélekrész-visszahívás ősi sámáni technikájával visszakaphatjuk azokat a lélekrészeinket és a hozzájuk kapcsolódó én-erőt, melyeket a múltban átélt fájdalmak, traumatikus élmények során veszítettünk el. A traumák oldása sokkal sikeresebb lehet azután, hogy a lelkünk ismét egésszé vált, mint a lehasadt lélekrészek hiányában. A lélekvesztés bekövetkezhet ebben az életünkben, születéskor, a magzati lét során vagy a korábbi életekben is. A lélekrészek felkutatása és visszahozása után ezeket újra a kliens szívcsakrájába helyezzük, amit sok pozitív változás követhet a kliens életében.

Tibeti hangtálas kezelés (90')

A tibeti hangtálakkal végzett kezelés során a vendég hanyatt fekve helyezkedik el, a teste köré és a csakráira hangtálakat helyezünk. A hangtálak hangja és rezgése átjárja a test szöveteit, harmonizálja azok rezgését, és elősegíti a bennük felgyülemlett káros és zavaró rezgések, energiák, anyagok, gyulladások és fertőzések kivezetését. A hangtálas kezelés erőteljesen felerősíti az öngyógyító mechanizmusok működését, amellett, hogy oldja a stresszt, relaxálja az elmét. Ellenjavallatok: pacemaker, terhesség első 12 hete, heveny gyulladások, műtét utáni 6 hét, kemoterápia, láz, epekő, vesekő.

Egyéni transzlégzés terápia (90')

A transzlégzés, sámánlégzés vagy holotróp légzés olyan hiperventillációs légzés, mely megnyitja a tudatunk határait, és segítségével betekinthetünk a tudatalattink legmélyére, felszínre hozhatjuk a negatív programokat, és feldolgozhatjuk a traumákat. A légzés erőteljes terápiás hatással rendelkezik fizikai és pszichés szinten, és a spiritualitásunk felé is megnyitja a kapuinkat. A sámándobos utaztatásnál erőteljesebb technika, de a kliens aktív részvétele szükséges hozzá. Ellenjavallatok: szív- és keringési problémák, terhesség, tüdőpanaszok, idegrendszeri és pszichiátriai panasz, epilepszia.

Magán jógaóra (90')

A magán jógaóra során egy vagy két vendég számára tartok személyre szabott jógaórát, mely jógapózokból, légzőgyakorlatokból és levezető relaxációból áll. Olyanok számára javasolt, akik speciális egészségügyi probléma vagy állapot miatt nem tudnak részt venni a csoportos órákon, illetve egyéni igényekkel rendelkeznek, a kezdő szintről szeretnének elindulni, vagy éppen a haladó gyakorlatok elsajátításában kérnek segítséget, illetve egyéni időpontban szeretnének jógázni. Az órák hétköznap napközben zajlanak a Kálvin téri jógastúdiónkban. A személyre szabott jógaórákon hatékonyan tudunk foglalkozni a vendég felmerülő igényeivel és egyéni fejlődési folyamataival. Ellenjavallata nincs.

Léleköntés (terápiás konzultáció) (90')

Sok esetben egy-egy támogató, terápiás beszélgetés önmagában sokat segíthet a problémáink feltárásában, az útkeresésben, önmagunkba vetett hitünk visszaszerzésében. A beszélgetés témája az egészség, életmód, érzelmi problémák, kapcsolatok, életfeladatok, spirituális fejlődés és még sok minden más is lehet. A terápiás beszélgetés nem azonos a sámángyógyászatból ismert “lélekvisszahívás” folyamatával, melyet szintén szoktak néha léleköntésnek nevezni, de segíthet visszaszerezni az erőnket, az önállóságunkat, és meghozni azokat a döntéseket, melyekhez egyedül nincs elég erőnk, vagy amelyekben nem vagyunk biztosak. A vendég különböző terápiás feladatokat is kaphat a beszélgetés során, melyek elősegítik belső folyamatai kibontakozását.

Ellentételezés: a 90 perces foglalkozások díja 6000 Ft, 2 személy esetében 10000 Ft. A lélekvisszahívást, a tibeti hangtál kezelést és a terápiás beszélgetést, kivéve ha párkapcsolati terápiáról van szó, egyszerre csak egy személy tudja igénybe venni. A transzlégzés, sámándobos utazás és a magán jógaóra párosan is igénybe vehető.

Időpont egyeztetés és további információk: Gauranga Das (Szücs Gábor) 06309140839, gaurangad@gmail.com

Helyszín: Atma Center Jógastúdió (1085 Budapest, Üllői út 6.)


Vendégek véleményei:

A kezelés rendkívül mély és intenzív élmény volt, utána pedig nagyon friss és kitisztult volt minden. Lassan helyére kerülnek a dolgok és a képek. Köszönöm...” /Lívia/

2018 szeptemberében jártam Gaurangánál először transzlégzésen, azután, hogy colitis ulcerosát és összesen 20 cm átmérőt kitevő miómagöböket diagnosztizáltak nálam. (Noha neki ezekről nem volt információja, mindkettőt felismerte; a miómákat közvetett módon, a májat egy korábbi életben ért trauma kapcsán; a kínai természetgyógyászat összefüggésbe hozza a májat és a nőgyógyászati panaszokat.)
Maga a transzlégzés élmény nekem elsőre testérzeti szinten kellemetlen volt. Azt éreztem, hogy nem áramlik a lélegzet akadálytalanul a testemben, nem mos át, éreztem a blokkokat, elakadásokat. Mintha tömör fekete masszába ütközött volna az áramló levegő, és nem tudott áthatolni rajta. Még két transzlégzés kellett ahhoz, hogy maga a folyamat kellemessé, lággyá és melengetővé váljon a számomra.
A transzlégzés utáni néhány napon könnyednek és erősnek éreztem magamat, mint aki védelem alatt áll; sikerültek a dolgok, amiknek nekiálltam, és néhány napon belül találtam egy kiváló radiológust, aki két hónap múlva miómaembolizációt végzett el rajtam, megmentve ezzel a méhemet. Azelőtt kb. 10 évig vívtam a harcomat a miómákkal, még meg is műtöttek, de egyszer sem merült fel ennek a kíméletes, biztonságos módszernek a lehetősége.
Az első transzlégzés során inkább csak érzeteim voltak, azonban ahogy fizikai szinten tisztult a szervezetem, úgy a második és a harmadik transzlégzésen már erősen éreztem más jelenléteket, üzeneteket és áldásokat. Hálás vagyok Gaurangának a találkozásunkért.” /Bernadett/

Mellrákkal diagnosztizáltak tavaly év közepén és a kemoterápiás kezelések közötti időszakban bevillant Gauranga arca (réges-régen hozzá jártam Agni-jógára, ami akkor megváltoztatta az életemet) és rákerestem a Facen. Mikor megtaláltam, rögtön megértettem miért kellett megtalálnom őt - hogy elmenjek hozzá egy sámándobos utazásra és újra megváltoztassam picit az életemet! Az utazás azonnal fantasztikus élményt adott és olyan intenzív képek kísérték végig, hogy magam is meglepődtem rajta. Erős, jelentéssel teli, útmutató és gyógyító utazássá vált, aminek minden pillanatára emlékszem a mai napig! Meleg szívvel ajánlom mindenkinek Gaurangát, mint embert, oktatót, sámánt és zenészt.” /Judit/

A kezelés közben teljesen elhagytam a testemet, de a tudatomnál voltam, érezhető volt, hogy a szellemem van jelen. Képek formájában jelentek meg dolgok, jöttek fel életem múltbéli szereplői, nagyon élvezetes volt, illetve furcsa, hogy miért pont ők, de jöttek fel közeli családtagok is, nem hétköznapi szituációkban. Voltak ismeretlen jelenetek, ismeretlen személyekkel, majd eltűntek. Így, hogy ez volt az első kezelésem, valószinűleg ezt jobban lehet irányítani, vagy majd a szellemvilág jobban engedi. Gauranga Dasnak inkább mozgó képei jelentek meg velem kapcsolatban és amikor a révülés után elmesélte, egyből tudtam, hogy mi volt az az élethelyzet amit érzékelt velem kacsolatban. Érdekes volt, nagy valószínűséggel fogok még menni kezelésre, mert egész nap nagyon higgadtnak és kiegyensúlyozottnak éreztem magam. A kezelés közben a hangok, ahogy rezonáltak az aurámban, nagyon különleges érzés. Köszönöm!” /Péter/


Transzlégzés vélemények

Köszönöm ezt a számomra még mindig alig felfogható utazást! Azt hiszem, nem túlzok, ha azt mondom, hogy életem legerősebb spirituális élménye volt, pedig már sok mindent kipróbáltam! Örök hála érte!” /Andi/

Nagyon mély és meghatározó élményt jelentett számomra, hogy életemben először találkoztam a belső gyermekkel, akit sikerült átölelnem, szeretnem, és gyógyítanom. Plusz ajándékként, itthon döbbentem rá, hogy a napok óta fennalló, erős sérves porckorong-fájásom is semmivé foszlott. Rendkívül hálás vagyok érte, szeretettel köszönöm nektek!” /Noémi/

Köszönöm a mai napot. Rendkívül megnyugtató és inspiráló volt a vezetésed kedves Gábor. Minden voltam és nem voltam is. Tiszta tudat is. Reménylem, mihamarabb részesedem vezetésed által a Mindenségből. Köszönettel... Edit”

Szombaton Gaurangáék transzlégzést tartottak Sopronban. Kis késéssel, a meghirdetett öt óra helyett, fél hatkor kezdtünk. Gauranga tartott egy gyors eligazítás a technikáról és indultunk is. Mindenki állva, szájon be, szájon ki, miközben a sámándob arrogánsan diktálta a tempót.
Szinte azonnal megjelentek az erőállataim, a farkasom elkezdett vezetni le, az életfa gyökereihez, ahol üdvözöltem az Ősöket. Közben a fizikai testem megtántorodott, majd megrogyott a térdem, így jobbnak láttam lefeküdni a matracra. Lassan leengedtem a porhüvelyem a földre, ami tehetetlenül oldalra dőlt mint egy fadarab. Ezen jót nevettem magamban, aztán folytattam a légzést és azonnal visszaestem a révületbe. Látomások sorozata következett és kaptam egy feladatot is.
Körülbelül egy óra után tértem magamhoz, minden rendben volt, sikerült lassan visszakapcsolni földi üzemmódra. Utána megosztókör következett. Érdekes volt mások tapasztalatait, megéléseit hallani.
Vasárnap a látomásomban kapott feladat alapján, kimentem az erdőbe. Bánfalva fölött kerestem és meg is találtam a helyet, ahova egy oltárt építettem. Doboltam, dohányt ajánlottam fel és megköszöntem észak szellemének a látomásokat.
Minden a rokonom.” /Csongor/

Nincsenek megjegyzések: