Szolgáltatások - Services


Az alábbi oldalon Gauranga Das (Szücs Gábor) egyéni szolgáltatásainak ismertetését olvashatod. Ha valamelyik felkeltette érdeklődésedet, akkor próbáld ki bátran! Kapcsolat és internes kincskereső: ITT➤

Gauranga Das személyre szóló szolgáltatásai
/SCROLL DOWN FOR INFO IN ENGLISH/

10 alkalmas komplex traumaoldás sámáni módszerekkel (10x90')

Sokan keresnek fel azzal, hogy segítséget szeretnének kapni az elakadásaikban, de nem tudják, hogy melyik módszer lenne a legmegfelelőbb. Ezért állítottam össze az alábbi kezelési stratégiát, amelyen belül az egyes alkalmak során természetesen személyre szabott élmények várhatók, mégis a 10 alkalom már elegendő arra, hogy sok, mélyebben fekvő blokkot, traumát is kimozdítson a tudatalattiból, és mindenki kaphat útmutatást, inspirációt az önmunka folytatásához.
1. Erő visszahívása
2. Lélekvisszahívás
3. Személyiségrészek integrációja
4. Hucsa (nehéz energia) tisztítása hangtálakkal
5. Transzgenerációs oldás
6. Belső gyermek gyógyítása
7. Anyaseb és anyai ősök gyógyítása
8. Apaseb és apai ősök gyógyítása
9. A tudatalatti barlangok tisztítása
10. Traumaoldó transzlégzés

Részletes ismertetés ITT➤

Kambo Medicina szertartás (90' vagy 180')

Ezen az egyéni szertartáson a Kambo béka (Phyllomedusa bicolor) mirigyváladékát helyezzük a bőrre égetett apró pöttyökre. A Kambo váladék a bőrön keresztül felszídva fejti ki intelligens és intenzív gyógyító és méregtelenítő hatását, újraindítva az immunrendszert, és aktiválva az öngyógyí mechanizmusokat. Krónikus betegségek, autoimmun problémák és számos fertőzés esetén áldásos hatású, valamint a trauma-energiák tisztításában is hatékonyan segít. A 180 perces nagy szertartás során Rapé és Sananga alkalmazására is sor kerül. Érkezz böjtölve, koffein- és alkoholmentesen!

Részletes ismertetés ITT➤

Rapé Medicina szertartás (90')

Ezen az egyéni szertartáson (1-3 személy részére) az amazonasi medicinák gyógyító és öntudatra ébresztő erejével kapcsolódunk: a Sananga szemcsepp tisztítja a harmadik szemet és megnyitja a fej energiacsatornáit; a Copaiba olaj aktiválja az immunrendszert, finomhangolja az idegrendszert és felkészít a találkozásra a dohány szellemével. A különböző Rapé porokat az orron keresztül befújva mély gyógyító utazásra indulunk, energetikai és érezelmi folyamatokon keresztül. A dohány szellemével más formában is kapcsolódunk, útmutatást kérve az életünkhöz. Érkezz böjtölve, koffein- és alkoholmentesen!

Részletes ismertetés ITT➤

Sámándobos lélekutazás (90')

A sámándobos utaztatás vagy révülés a sámánizmus ősi hagyományaira épül és az ősi szertartásokban használt hangszerek ritmusának tudattágító-tisztító hatására épül. A kezelés során sámáncsörgőt, dorombot, didgeridoo-t, gongot és sámándobot használunk, a kezelés előtt megbeszéljük a klienset foglalkoztató fizikai, pszichés és spirituális problémákat, hogy meghatározzuk az utazás irányát. A kezelés végeztével megbeszéljük az átélt élményeket (általában a kliens és a kezelő is erős transzélményeket él meg). Javallatok: tudatalatti blokkoldás, gyógyerő, előző és jelen életbeli, magzati traumák feldolgozása, útkeresés.

Lélekrész-visszahívás (2x90')

A lélekrész-visszahívás ősi sámáni technikájával visszakaphatjuk azokat a lélekrészeinket és a hozzájuk kapcsolódó én-erőt, melyeket a múltban átélt fájdalmak, traumatikus élmények során veszítettünk el. A traumák oldása sokkal sikeresebb lehet azután, hogy a lelkünk ismét egésszé vált, mint a lehasadt lélekrészek hiányában. A lélekvesztés bekövetkezhet ebben az életünkben, születéskor, a magzati lét során vagy a korábbi életekben is. A lélekrészek felkutatása és visszahozása után ezeket újra a kliens szívcsakrájába helyezzük, amit sok pozitív változás követhet a kliens életében. Ellenjavallata nincs. Amennyiben még nem jártál nálam, úgy az első alkalom egy előkészítő kezelés, az Erő visszahívása lesz, és a második alkalommal végezzük a lélekvisszahívást. Fontos, hogy mindig józan, tudatmódosítóktól mentes állapotban érkezz a kezelésekre.

Transzgenerációs oldás (90')

A transzgenerációs oldás egy olyan ősi sámáni beavatkozás, mely némiképpen hasonlít a lélekvisszahíváshoz, de ebben az esetben olyan elakadásokkal, problémás területekkel dolgozunk, melyek nem csak a kliens életében, hanem a szülők, nagyszülők életében is jelen voltak. Ilyenkor addig a generációig kell visszamenni, ahol még megfelelően áramlott az erő a kérdéses életterületen, és az ősöktől kérjük az erőt ás az áldást, melyet a kliens a köldökén keresztül tud befogadni. Ellenjavallata nincs.

Tibeti hangtálas kezelés (90')

A tibeti hangtálakkal végzett kezelés során a vendég hanyatt fekve helyezkedik el, a teste köré és a csakráira hangtálakat helyezünk. A hangtálak hangja és rezgése átjárja a test szöveteit, harmonizálja azok rezgését, és elősegíti a bennük felgyülemlett káros és zavaró rezgések, energiák, anyagok, gyulladások és fertőzések kivezetését. A hangtálas kezelés támogatja az öngyógyító mechanizmusok működését, amellett, hogy oldja a stresszt, relaxálja az elmét. Ellenjavallatok: pacemaker, terhesség első 12 hete, heveny gyulladások, műtét utáni 6 hét, kemoterápia, láz, epekő, vesekő.

Egyéni transzlégzés (90')

A transzlégzés, sámánlégzés vagy holotróp légzés olyan hiperventillációs légzés, mely megnyitja a tudatunk határait, és segítségével betekinthetünk a tudatalattink legmélyére, felszínre hozhatjuk a negatív programokat, és feldolgozhatjuk a traumákat. A légzés erőteljes blokkoldó hatással rendelkezik fizikai és pszichés szinten, és a spiritualitásunk felé is megnyitja a kapuinkat. A sámándobos utaztatásnál erőteljesebb technika, de a kliens aktív részvétele szükséges hozzá. Ellenjavallatok: szív- és keringési problémák, terhesség, tüdőpanaszok, idegrendszeri és pszichiátriai panasz, epilepszia.

Magán jógaóra (90')

A magán jógaóra során egy vagy két vendég számára tartok személyre szabott jógaórát, mely jógapózokból, légzőgyakorlatokból és levezető relaxációból áll. Olyanok számára javasolt, akik speciális egészségügyi probléma vagy állapot miatt nem tudnak részt venni a csoportos órákon, illetve egyéni igényekkel rendelkeznek, a kezdő szintről szeretnének elindulni, vagy éppen a haladó gyakorlatok elsajátításában kérnek segítséget, illetve egyéni időpontban szeretnének jógázni. Az órák hétköznap napközben zajlanak a Kálvin téri jógastúdiónkban. A személyre szabott jógaórákon hatékonyan tudunk foglalkozni a vendég felmerülő igényeivel és egyéni fejlődési folyamataival. Ellenjavallata nincs.

Ellentételezés: a 90 perces kezelések díja 15000 Ft, a 180 perces nagy Kambo kezelés 30000 Ft, a magán jógaóra 9000 Ft, két személynek 16000. A lélekvisszahívást és a transzgenerációs oldást egyszerre csak egy személy tudja igénybe venni. A Kambo és Rapé szertartás, a transzlégzés, a sámándobos utazás, a hangfürdő és a magán jógaóra párosan is igénybe vehető. A 10 alkalmas traumaoldás ára 10x15000 Ft, illetve egyben fizetve 135000 Ft. A helyszínen készpénzben lehet fizetni.

Időpont egyeztetés és további információk: 
Gauranga Das (Szücs Gábor) 
Mobil és Whatsapp: 06309140839
Email: jogasaman@gmail.com
Messenger: http://fb.com/gaurangad
Helyszín: Nomád Jóga (1033 Budapest, Szérűskert u. 33.)

Vendégek véleményei:

10 alkalmas traumaoldás visszajelzések: 

“Nagyon jó megtapasztalás volt szembesülni saját magammal, és megismerni, hogy milyen technikák vannak arra, hogy kihozzuk magunkból a blokkokat. Szerintem a 10 kezelés alatt azok a témák, amiket találtunk, pont megfelelő módon lettek kidolgozva belőlem. A legeslegjobban a hangtálas kezelés tetszett, amikor a férfi és női energiák kiegyensúlyozásán dolgoztunk. Nekem ott volt a legnagyobb blokkom, és ez nagy mértékben segített, hogy ne utasítsam el a férfi oldalamat. Jó volt megtapasztalni a különböző módszerek áktal megmozgatott különböző energiákat, amik ott vannak a testünkben, csak ki kell hozni őket. A tizedik kezelés (a transzlégzés) volt a non plus ultra, amit még sohasem tapasztaltam, ezt még fel kell dolgoznom magamban. Szerintem a kezelés-sorozat nagyon jól lett összeállítva, és receptre kéne felírni mindenkinek, 1-től 10-ig, hogy mindet megtapasztalja, és a tizedik végén úgyis mindenkinek kikristályosodik, hogy melyikhez tud kapcsolódni, de én azt mondom, hogy mindenki próbálja ezt ki. A folyamatok közben voltak ugyan mélypontok, de azt figyeltem meg, hogy nagyon hamar túl lehet ezeken lépni ezeknek a módszereknek a segítségével, és tényleg, itt is folyik egy munka, de otthon is ugyanúgy folytatni kell a munkát ezekkel a témákkal. Hálás vagyok neked, hogy végigvittél ezen, meg hogy egyáltalán lehetőség van arra, hogy valaki kipróbálja az összes módszert. Köszönöm!” /Ági/


“Nagyon sokat vártam tőle, illetve nagyon bíztam abban, hogy sok minden fog változni, de ezt a legmerészebb álmaimban sem gondoltam, hogy ennek a vége egy ilyen szintű megkönnyebbülés lesz. Nagyon nehéz szavakba önteni mindezt… minden egyes kezelést hozott valamilyen változást… úgy érzem, mintha egy csomó puttonnyal idejöttem volna az elején, és minden egyes kezelésnél le tudtam rakni, el tudtam engedni valamit. Az utolsó kezelés, a transzlégzés olyan súlyoktól szabadított meg, amikről nem is tudtam, hogy magammal cipelem. Olyan lelki mélységeket mutatott meg, amit nem is gondoltam volna, hogy valóban létezik. Én abszolút hiszek ezekben a dolgokban, és fogalmam sics, hogy hogyan működik, de ez valami csoda, hogy ebbe beleláttam.” /Laura/


“Minden egyes alkalommal, amikor megérkeztem hozzád, mindig hoztam magammal egy csomagot, mindig mást valószínűleg. És minden alkalommal könnyebb lett valami: vagy az életem, vagy a lelkem, vagy a fájdalmam, vagy a tudatom, vagy az akaratom lett könnyebb.  Azok az élmények, amiket itt átéltem, megerősítettek abban, hogy nem kell ilyen földhözragadtnak lenni, mint amennyire sok ember az, hanem hallgatni kell a megérzéseinkre, az intuíciónkra, a belső gyermekre, a bennünk lévő nőre, a bennünk lévő anyára, és igenis ezek fontosak, hogy ezeket feldolgoztam, és foglalkoztam velük, annak ellenére, hogy a többi ember nem foglalkozik velük. Bízom benne, vagy hiszek abban, hogy ha magunkkal foglalkozunk, akkor az életünk és a környezetünk, a körülöttünk élő emberek is változni fognak, és olyanokat fogunk bevonzani, akik hasonlóan gondolkodnak. Nagyon nagy csomagokkal jöttem, és úgy érzem, hogy a mai nappal a legnagyobbat letettem: az örökkévaló küzdést. Hálásan köszönöm neked!” /Adrienn/


"Nagyon tetszett a tíz alkalom, a lélekvisszahívás nagyon a kedvenceim között volt, és a végén a transzlégzés is. Ezek nagyon intenzívek voltak. A lélekvisszahívást szerintem mindenkinek meg kellene csinálnia legalább egyszer. Főleg, hogy ha olyan van, hogy nem integrálódnak a lélekrészek, és nem mindegyik marad meg elsőre. Minden traumaoldó alkalom után (anyasebek, apasebek stb.) mindig a fizikális térben is történtek változások, tehát az emberekhez fűződő viszonyomban oldódtak ki blokkok, és oda-vissza történő energia-áramlás indult el. És ezek a váltoizások már egy alkalom után aktiválódtak. Emlékszel, hogy milyen állapotban voltam, amikor jöttem? Ahhoz képest úgy érzem, hogy jobban egyben vagyok, sokkal könnyebben tudok kommunikálni, és az energiámat is jobban egyben tudom tartani, úgy, hogy elég régóta nem meditáltam, mert nem volt rá időm. De így is sikerül fókuszban tartani magamat." /Ádám/

 

"Nem gondoltam volna, hogy ekkora eredményre fog vezetni. Azt sem gondoltam, hogy az első alkalom mit fog eredményezni, de már egy alkalom után éreztem azt, hogy jelentős a javulás. 1-2-3 nap múlva nagyon, és alkalomról alkalomra mindig tágabbra és tágabbra lehetett jutni a javulás terén. És szó szerint el tudom mondani, hogy a tíz alkalom után évek terheit tudtam letenni.Tíz alkalom csupán, semmi tőbb, és tényleg, öt éves folyamatok terheit tudtam lerakni. Nyilván mellette tanultam mást is, fejlődtem, gyakoroltam, de viszont nagyon jelentős hatása van ennek a tíz alkalomnak. Mentálisan, és fizikálisan is nagyon sok energiát szabadít fel, sok energiám és életkedvem van." /Zoli/


"Nagyon jó volt. Mindegyik kezelés sokat segített. Igazából félve jöttem el. Bíztam benne, hogy jó lesz, de mégis bennem volt az, hogy csalódni fogok. Viszont csakis pozitív élmények értek. Igazából nem volt olyan alkalom, amelyre rosszat tudnék mondani. Amikor a feleségemnek elomndtam, hogy milyen intezív élményeket éltem meg, kedvet kapott hozzá ő is. Sok változás is bekövetkezett az életemben: volt egy dolog, amit hosszú ideje tolok magam előtt, de most eldöntöttem, hogy nem szabad tovább halogatni. Úgy éreztem, hogy az életemben el kell jutni valameddig, hogy ezt felvállalhassam. Igazából magamat kell felvállalni, és ennek eljött az ideje, úgy érzem, hogy most már meg tudom lépni. Szóval a tíz alkalom mindenképpen elindított bennem valamit." /Rudolf/


"Most sokkal felszabadultabban, nyugodtabban és erősebben megyek ki ezen az ajtón, mint amikor bejöttem legelőször. Vaahogy, amikor legelőször bejöttem, mostani szememmel visszanézve az akkori önmagamra, olyan volt, mintha egy gyámoltalan kis ázott madárkaként betipegtem volna, hogy "Segíts már légysz rajtam egy kicsit, hadd szárítkozzak meg, és hadd nőjek itt meg egy kicsit!" És egyébként a tizedik alkalom végén most úgy megyek ki ezen az ajtón, mint aki így repülni kész. Nem tudok konkrétumokat mondani, hogy melyik alkalom volt az, ami nagyon megfogott, vagy meghatott. Nem tudok ilyet mondani, mert nagyjából egységes volt a megélés, de a hangtálas kezelés volt az egyik olyan, amire nagy szükségem volt, jól jött éppen akkor. Valószínűleg nem rezegtem jó szinteken, és ez valahogy harmonizált. Az nagyon kellett, az talán egy fordulópont volt, és ez a mostani tizedik is nagyon erőteljes volt. De ezen a kettőn kívül is úgy érzem, hogy egy folyamatos támogatást kaptam a fejlődéshez." /Edit/


"Azt hiszem, hogy pér évvel ezelőttig nem sok közöm volt semmilyen spirituális dologhoz. De mentem például hozzád jógázni, és akkor rögtön tudtam, hogy nekünk még lesz valami dolgunk egymással. Sokkal több mindenben haladtam előre két hónap alatt veled, mint a pszichológussal egy év alatt. Valahogy úgy érzem, hogy jobban rendben vannak a dolgok az életemben. Az első pár alkalommal még nem annyira tudtam belemenni, mert talán szokatlan volt a szituáció és még nem ismertelek annyira. Új emberekkel mindig nehezen nyílok meg, kisit feszélyezetten érzem magam. De utána egyrészt sokkal jobban el tudtam magamat engedni, másrészt például amikor am tudatalatti barlangokban jártunk, sohasem gondoltam volna, hogy ilyenewket fogok megtapasztalni. Nagyon hálás vagyok neked, és egyre jobban érdekel ez az egész. Úgy érzem, hogy egy nagyon jó és fontos úton indultam el, és nagyon sokat segítettél benne." /Bori/


"Hát nehéz volt végigicsinálni a tíz alkalmat, hogy ne adjam fel, és foglalkozzak magammal, még ha az csak a minimum, hogy eljövök, és még azon kívül is kellett volna dolgozni magamon. Másfelől viszont azt érzem, hogy iszonyú sokat változtam, fejlődtem, nerm csak ezalatt az időszak alatt, hanem az elmúlt egy évben, mert az én életemben az is egy fordulópont volt. Nem mondom azt, hogy mindig könnyű volt odatenni magamat, és ezt láttam a te reakcióidon is. De amennyire tudtam, belementem és részt vettem mindenben. Volt sok segítségem a visszaigazolásokban. Az sokat számított nekem, hogy a külső szemlélők mit vesznek észre rajtam, hiszen nem tudom magamat kívülről látni. Amikor abba akartam hagyni, akkor az a gondolat jött, hogy sírhatok, hisztizhetek, de ha valamit akarok kezdeni az életemmel, akkor nekem kell felállni, az ember mindig arra jut, hogy ez így szokott lenni. Van a hiszti része is, de amikor kihisztiztem magamat, akor rájöttem, hogy azért csináli is kéne valamit. És mivel idáig sikerült eljutnom, akkor már talán nem vagyok annyira elveszve. Arra jöttem rá, hogy ha nem engedem el a fejlődésnek a szándékát, és annak a kutatását, hogy amiben most megrekedtem, abból mi az, ami továbblendít, akkor mindig van egy következő lépés, egy lehetőség. Amikor a legmélyebben vagyok, akkor onnan is ki fogok jönni valamikor, és úgy érzem, hogy ebben sokat segítettél." /Miklós/


"Érdekes, hogy az a rész amit nem vártam annyira, a hangtálazás az nagyon tetszett. Lehet, hogy azért, mert a könnyebb dolgokat szeretem előnyben részesíteni, és az olyan könnyed volt. Biztos, hogy ez a tíz alkalom váltoizásokat generált bennem. Ez egészen biztos, de pontosan nem tudnám megnevezni, hogy milyen konkrét dolgok változtak. Például amiért is elkezdtem ezt az egészet, a lányom egészségügyi tünetei. Azt körülbelül három hete, mintha elvágták volna. Tulajdonképpen, ha belegondlok, én ezért kezdtem el ezt az egészet. Azt akartam, hogy a lányom problémája megoldódjon, és ehhez önmagamon kedztem dolgozni. Nyilván bennem volt vagy van valami, vagy a kettőnk működésében, amin változtatni kellett. Úgy érzem, hogy sokkal jobb lett a kaáécsolatom a lányommal. ez eléggé láűtványosan és eredményesen bekövetkezett. Saját magamban is megjelentek tünetek, változáűsok de ezt egy gyógyulási folyamat kísérőjelenségeként fogom fel." /Rita/


"Az első alkalommal eléggé feldúlt lelkiállapotban érkeztem meg és jó léátni, hogyan alakult ez az egész négy hónap. Voltak azért nagy mélységek és nehéz megélésem. De volt egy-kettő, ami kimondottan könnyed volt, és kedves. Érdekes, mert nagyon sokat tudnék mesélni róla. Volt bennem egy nagy káosz, a dolgok nagyon nem voltak a helyükön.és emiatt kialakult bennem egy erős belső feszültségh. Ahhoz képest most, mintha a helyükre kerültek volna a mappák szépen, elrendeződve, és eg nyugodtság van bennem. Nem az van bennem, hogy minden áron el kell jtnu valahová, és csináln kell valamit, tehát nincsenek ilyen megfelelési érzéseim. Nem azt nézem, hogy mik. a traumák, mi a rossz. Nem az jött, hogy most minden áon rángassunk elő valami traumát, hanem negézni, hogy vannak a dolgok, és ha van valami, amivel lehet dolgozni, azt elfogadom, ami meg már úg ki lett dolgozva, az meg oylan szép és nyugodt, hogy azt élvezni tudok. Az út még tart, de most a megpihenés jön, és nagyon mély volt ez a munka, és nagyon jó itt lenni, jó egérkezni a fizikai testbe, ebbe a dimenzióba, és áthozni azt a sok mindent, amit kidolgoztunk. Nyugodtság, békesség és az erő érzése van bennem, de ez inkább ilyen szelíd erő, ami visz tovább. és majd amikor szükséges, akkor következő lépcsőket nézünk meg. Dew attól sem érze magamat rosszul, hogy az majd milyen lesz. Mintha megszűnt volna ez a nyomás, a szorongó állapot, és a könnyed békességbe érkeztem meg." /Zoé/


"Elindultam, hogy megkeressem önmagamban a nőt. Pont azoknál a részeknél, ahol gondotam, hogy majd meg kéne érkezni, ott nem érkezett bennem meg, de egy teljesen más aspektusból visszaköszönt, és megmutattad nekem azt, hogy mindig is jelen voltam önmagamban, csak nem vettem magamról tudomást, és hogy olyannak fogadjam el önmagamat, amilyen vagyok. Segítettél kibontakozni, segítetted az elmúlt kilenc éves folyamatomnak a kiteljesedését. Nem csak nőként érkeztem meg önmagamba, hanem a karrieremben is kiteljesedtem. Felismerések tömkelegével találtam szembe magamat, megértések, elfogadások érkeztek bennem, akár saját magam, akár a körülöttem lévők irányában. A családom irányában sikerült feldolgoznom traumákat, megértenem, hogy azok miért történtek, megtanutam egy újfajta módon dolgozni önmagamon. Nagyon sok élményben volt ezáltal részem ebben az elmúlt pár hónapban, és látom, hogy merre tart tovább az utam. Nem csak valahová akartam érkezni, hanem látom, hogy innen van tovább is. Már érzem azt, hogy nem baj az, ha nincs minden rendben. Mindig lehet rajta dolgozni, mindig lehet rajta javítani, mindig lehet egy jobb állapotba, rezgésszintre érkezni, de amikor éppen nem abban vagyok, akkor is el tudjam fogadni önmagamat, és tudjak tovább lépni, tovább mozdulni. Mindig is megoldás-orientált voltam, de ha az erősségeimet lehetett erősíteni, akkor ez is megtörtént. És nagyon jó érzés volt szembenézni a gyengeségeimmel, ahogy mondtam, kevesen mutatják meg nekem azt, hogy mik a gyengeségeim, vagy ha igen, akkor ezt kritikaként zúdítják rám, sokszor meg sem tudják talán fogalmazni. Sokszor én segítek másoknek megfogalmazni azokat a gyenge pontokat, amelyeket magamból ismerek, és az számukra nem jó. Számos gyengeségemmel segítettél szembenézni, szembeállni, és ezt elfogadni, és azt, hogy ezeken lehet dolgozni. Ez egy csodálatos utazás volt eddig, és szeretném majd folytatni." /Eszter/ 


PRIVATE TREATMENTS AND SERVICES BY GAURANGA DAS
 
If you are interested to work with me in any of these modalities, please book an apointment through the contact info at the bottom of the page.

10-Session Complex Trauma Release Therapy (10x90')

So many clients seek help in overcoming their blockages but are not sure about which modality would help them the most. For them I have compiled this treatment strategy of 10 sessions, which would accommodate for individual growth and experiences in each session, however the 10 sessions combined would help in releasing many of the most deeply rooted blockages and traumatic experiences from the subconscious, and for receiving guidance and inspiration to continue self growth work. The topics of the ten sessions are the following:

1. Power Retrieval
2. Soul Retrieval
3. Integration of Personality Parts
4. Release of Hucha (disease energy) with Tibetan Sound Bowls
5. Transgenerational Trauma Release
6. Healing of the Inner Child
7. Healing of the Mother Wound and Female Ancestors
8. Healing of the Father Wound and Male Ancestors
9. Purification of the Caves of the Subconscious
10. Trauma Release with Shamanic Breathwork

Kambo Medicine Ceremony (90' or 180')

During this private session we will apply the secretion of the Giant Monkey Frog (Phyllomedusa bicolor) to the small dots burned int your skin. Kambo medicine will heal you in an intelligent and intensive way while absorbing through your skin. It will reboot your immune system, and activate your self-healing mechanisms. It is beneficial in cases of chronic disease, autoimmune illnesses and various infections. It also helps in clearing stagnannt traumatic energies. During the 3-hour long big ceremony you will also receive Rapé and Sananga medicine. Please arrive fasted, without taking caffeine or alcohol on the day of the ceremony.


Rapé Medicine Ceremony (90')

This is a private ceremony for 1-3 persons where we open up to the healing and transformational energi of the medicinal plants of the Amazon basin: We use Sananga eye drops to purify the third Eye and open the energy channels in the head; Copaiba oil activates the immune system, fine-tunes the nervous system and prepares you to meet the Spirit of Tobacco. By applying the different types of Rapé snuff through the nose You embark upon a dfeep healing journey through energetic and emotional experiences. You will also recerive other forms of Mapacho, the Amazonian forest Tobacco, letting its spirit guide You through Your life's meaning. Please arrive fasted, without taking caffeine or alcohol on the day of the ceremony.

Shamanic Soul Journey (90')

Shamanic soul journey is rooted in the ancient shamanic traditions of the world, and is based on the mind-altering and purifying effect created by the rhythm of the ritual shamanic instruments. Rattles, jaw harp, didgeridoo, gongs and shamanic drums are used during the treatment session. We discuss your physical, psychological and spiritual issues beforehand to determine the purpose of the journey. At the end of the session we discuss your experiences (both the clients and the therapist's journeys are important for healing). Recommended for: dissolution of subconscious blockages, healing inner wounds, working through traumas related to previous os present lifetime or prenatal life, finding your path.

Shamanic Soul Retrieval (2x90')

Shamanic soul retrieval is an ancient native ritual to find and revive the soul fragments and the personal power linked to them which were lost due to traumas and painful experiences of the past. Trauma treatment is much more successful after your soul becoming whole again, regaining its lost fragments. Soul loss may occur due to traumas occurring in this lifetime, at the time of birth, during prenatal existence or previous incarnations. After finding and retrieving the lost soul fragments, they are blown into the heart and crown chakra of the client, bringing on growth and positive changes in the client's life. There are no counterindications to this treatment. 

Transgenerational treatment (90')

Transgenerational resolution, or shamanic power retrieval is an ancient shamanic technique that is somewhat similar to soul retrieval, but here we work with blockages and traumatic experiences inherited from the ancestors, i.e. parents, grandparents etc. For the resolution we travel back to the ancestor who had the life area in question in full power and bloom, living a purposeful and fulfilling life. We ask blessings and power from that ancestor and bring it back to the client to blow it into his navel chakra. There are no counterindications to this treatment. 

Sound Therapy with Tibetan Singing Bowls (90')

During the healing sound bath with Tibetan singing bowls the cilent lies on their back, while singing bowls are placed around their body and on their chakras. The sound vibration created by the singing bowls resonates with the bodily tissues, and acts to harmonize their frequency. This helps to eliminate the chaotic and destructive vibrations, energies, free radicals, inflammations and infections. Singing bowls support the function of self healing systems, relieve stress, and relax the mind. Counterindications: pacemaker, first 12 weeks of pregnancy, acute inflammation, 6 weeks after surgery, chemotherapy, fever, gall or kidney stones.

Shamanic Breathwork Session (90')

Trance breathing, shamanic breathing or holotropic breathing are hiperventillation breathing techniques aiming at opening up the frontiers of your consciousness, accessing the depths of our subconscious, resolving destructive mental patterns, and dissolving traumas. This breathing technique acts to remove the blockages on the physical and psychological levels, and opens up your consciousdness to spiritual experiences. This technique is much stronger than shamanic journeying, but it requires an active effort from the side of the client also. Counterindications: heart ans circulatory disease, respiratory disease, pregnancy, nervous and psychiatric disease, epilepsy.

Private Yoga Session (90')

Private yoga classes are for one or two participants, tailored to their individual needs, using yoga poses, breathing exercises and concluding with a relaxation. It is recommended for those with special medical conditions, health issues or having individual needs, which cannot be accommodated in a group class setting. It is also useful for beginners to gain confidence in yoga practice, as well as for advanced practititoners interested in developing special skills, or for people with an individual timetable. We can make appointments for daytime during working days at our yoga studio. We can address all of your specific needs and concerns and work in your own pace during the private classes. There are no counterindications.

Remuneration: 15000 HUF for a 90 minutes session (donation-based) or 30000 HUF for kambo Big ceremony. Yoga is 9000 HUF of 1 person or 16000 HUF for two. Soul retrieval and power retrieval can be done only for one person at a time, while Kambo and Rapé ceremonies, shamanic journeying, shamanic breathwork, sound healing and private yoga can be done for two persons at a time also. 

Contact me for an appointment and for further info: 
Gauranga Das (Szücs Gábor) 
Mobile and Whatsapp: +36309140839
Email: jogasaman@gmail.com
Messenger: http://fb.com/gaurangad
Location:  Nomád Jóga (1033 Budapest, Szérűskert u. 33., Hungary)