2011. november 12., szombat

11.11.11.

Hát nem volt túl kényelmes az éjszaka a kanapén, de azért összességében egy pár órát talán sikerült pihennem is. Reggel 7-kor lementem astangázni a medence partjára. Kettes sorozatot toltam, bár a derekamban azért volt némi merevség a tegnapi repülőút és a kanapén töltött éjszaka után. 


A vége felé a család is lejött, Pinci bement pancsolni a medencébe. Utána csináltunk egy spéci pávapózt, Pincivel a hátamon. Még bepályáztam egy szaunára meg egy gőzfürdőre, mert itt az is van ám, egy Thai csávóval üldögéltünk a ködben. Utána reggeli: ananász, sárkánygyümölcs (Pinci új kedvence), banán és narancs, valamint olajos magvak. Egy ananásszal jóllakik az ember, akkorák vannak itt. Reggeli után bizony beájult a család, a bioritmusunk még nem állt helyre teljesen. 


Délután kettő körül indultunk neki a városnak, egy-két helyi külföldi javaslatára a Golden Buddha templomot és a Chinatown-t vettük úticélba. A templom szép volt, és van egy csomó dolog, ami más, mint Indiában. Ott a papok folyamatosan nyomulnak, hogy adjunk adományt, itt pedig töknyugi volt, ha akartál, bedobtál valamit. A Chinatown-ban csak vaskereskedések követték egymást, úgyhogy nem sok értelmes boltot találtunk. Volt ott egy királyi templom, szintén Buddha-szoborral, amiben megint csak egy teremtett árva lelket nem találtunk. Fotó, aztán vissza a Sukhumvit-re, ma egy másik éttermet próbáltunk ki. Nem volt rossz, de legalább kétszer olyan drága, mint a Dosa King. Úgyhogy hanyagoljuk a jövőben. 


Este akartam menni Thaibox edzésre, de mivel tele volt a hasam, inkább holnapra halasztottam. Helyette letoltam húsz hosszat a medencében, utána volt egy kis családi beszélgetés. Erről most nem fogok részletesen beszámolni, pedig eléggé 11.11.11-szaga van az egésznek. Egyelőre annyit, hogy új fejezet kezdődik az én életemben is. A további napokban talán egy pár dolgot elmondok ezzel kapcsolatban, de még nekem is fel kell dolgoznom sok mindent. Mára ennyi volt a történés, holnap reggel indulok a Chakrit Gymbe Muaythai edzésre, rá kell pihenni!  

Nincsenek megjegyzések: