2009. szeptember 23., szerda

Asszem jógablog

Rábukkantam az interneten az egyik tanítványom, ha nevezhetem így, Oláh András jógablogjára. Remélem, nem veszi zokon, hogy felfedem anonimitását, de azt hiszem, mindenkinek érdekes lesz olvasni egy "outsider inside", vagyis "bennfentes kívülálló" élményeit az Atma Center óráin és kalandozásait a jóga világában.

Manapság már szinte nem is vagy senki, ha nem írsz blogot. ;-) Persze ezt csak viccnek szántam, de András egyszerre négy helyen is blogol (sok sikert hozzá), illetve mellette két fiúgyermeket nevel, ja és gondolom még dolgozik is. Nos, röviden összefoglalva online jelenlétét:

Család, munka, jóga, net.

Babablog:
http://benomano.posterous.com

Jógablog:
http://asszem.blogspot.com

Gyorsblog:
http://asszem.posterous.com

Sima blog:
http://asszem.blog.hu

Mindezek mellet hetente 3-4-szer keményen végigdolgozza-izzadja a jógaórákat az Atma Centerben, az Astangában is jeleskedik, bár nem mondanád kifejezett jógás alkatnak. Ha lesz elegendő kitartása, jó bizonyíték lesz arra, hogy a jóga mindenkinek való, és mindenki érhet el benne jelentős sikereket. Viszonylag kevesebb (egyelőre) a férfi-tanítványom, bár mostanában rákaptak a férfiasabb sportágak kedvelői közül is egy páran. Van két capoeirás, egy Taekwondós emberünk, egy artista, egy hajóskapitány, illetve egy jóga-teacher is (Pórffy Csabi, róla már hallottatok).

Úgyhogy gyűjtjük a férfiakat is, nem hagyjuk őket eltunyulni. András emellett még azáltal is párját ritkítja, hogy nyaktól felfelé is hajlandó jógázni, vagyis a jóga szellemi, spirituális útja is érdekli. Sok sikert kívánok neki ebben is, és igyekszem segíteni mindenben, amiben tudok. Ja, és olvasgassátok: http://asszem.blogspot.com

2 megjegyzés:

Ricsi írta...

Szia Gauranga!
Van egy kettlebell-ező is, csak még a kezdő tanfolyamon. :)

Ricsi

Gauranga Das írta...

OK várlak Ricsi in the Hot Chamber!