2014. augusztus 29., péntek

Jógatábor - utolsó napok

Hoppá, most vettem csak észre, hogy ez a bejegyzés nem került ki, sőt, hosszadalmas munkám eredményét nem is mentette el a rendszer valamilyen titokzatos oknál fogva, így az egész bejegyzést írhatom újra. Több éves blogger-tevékenységem alatt egyszer-kétszer fordult csak elő ez szerencsére, mivel felettébb idegesítő tud lenni, amikor a gépek kibabrálnak az emberrel, és kezdheti újra a pötyögést, főleg, mikor már több napos blogokkal vagyok elmaradva :-) Na mindegy, át is írom az egészet.

Szerdára virradt Primostenben, és ma egy kicsit felhősebb volt az idő. A levegő persze ugyanolyan fülledt, mindenki izzadt reggeli gyakorlás közben. Tovább ragozgattuk a sorozat végén a hidat és a hídból felállásra vettünk néhány rávezető gyakorlatot. Reggeli után bringatúrára indultunk Zsoltival, Mikivel és Szabadi Andival. Mivel Zsolti versenyszerűen hegyikerékpározik, ő vezette a túrát. Miki hozta a saját bringáját, Andi az egyik apartmanból kért el egyet, bár annak sima volt a gumija, ami Zsolti szerint nem fog tapadni a zúzalékos utakon. Ráadásul Andi papucsban jött, mert nem is volt semmilyen cipője.

Mi ketten pedig kibéreltünk két mountain bike-ot az egyik turista-irodában, bár nem voltak a legjobb műszaki állapotúak. Így én nem tudtam minden sebességbe váltani, Zsoltinak viszont elkezdett leereszteni a hátsó kereke egy idő után. Az első zúzósabb szakasz után Andi már vissza is akart fordulni, de mi is úgy döntöttünk, hogy visszamegyünk.- Csakhogy rossz irányba fordultunk, és egy hegyi szerpentin tetején kötöttünk ki. Innen már az első faluban kerestünk valakit, akinél felfújhatjuk a kereket, és sikerült meg is ragasztani. 


Így Andi visszament, mi pedig hárman nekivágtunk a következő hegynek. Ámde itt Zsolti első kereke is defektet kapott, így ő is visszatolta a bringáját a kölcsönzőbe, mi pedig Mikivel megkerültük a félszigetet. Délután még volt idő egy kicsit strandolni, majd Szabó Andi Jin jógája következett. A jóga után nem volt edzés, helyette jógaelméleti beszélgetést tartottunk. Ki mélyen célból gyakorolja a jógát, és mit lehet elérni vele?

Csütörtök reggel már dupla vinyászával gyakoroltunk, ahogy szerdán is, és a végén hozzátettem néhány fordított pózt: alkartámasz, skorpió, kézenállás. Utána napközben úszás és strandolás volt, este pedig kontakt jógáztunk Szabó Andival, itt látható egy lefelé néző kutya-piramis, amit a végén összeeszkábáltunk. A foglalkozás végén Szabadi Andi ismét hang-drumozott, nekem nagyon tetszik ez a hangszer. utána még toltunk egy edzést, és belleztem, a többieknek pedig kiadtam egy kis saját testsúlyos szettet. 

Péntek volt az utolsó nap, egy kicsit kevesen részektek reggel jógázni. Ettől eltekintve toltunk egy könnyített második sorozatot, és a végén még egy csoportkép is készült a teraszon. A reggeli jógaterem tengerre néző nagy, eltolható teraszablakokkal rendelkezik, bár ez a képeken nem jön le annyira. Napközben még egy közös úszás az öbölben, este pedig vinyásza flow óra volt Andival. Utána még edzettünk egyet Sanyival, ő ott volt végig mindegyik esti edzésen. Este még bementünk a városba, meghallgattuk Andit, ahogy hangdrumozott, és aki odaért, az megnézte a naplementét a templomdombról. 

Mindent összevetve remek jógatábor volt, jó társasággal, kellemes környezetben, jövőre is visszatérünk ugyanide, csatlakozzatok ti is!

1 megjegyzés:

Zoli írta...

Nagyon jó a csoport képetek! Jó hangulat látszik rajta...