2021. július 4., vasárnap

A auralátás titka - 2. rész

Mielőtt elkezded gyakorolni a második részben leírt gyakorlatokat, olvasd el az első részt, és próbáld ki a bevezető gyakorlatokat! 

3. gyakorlat - a felhők nézése

A felhők nézése - ez a gyakorlat akkor kezd el hatni, ha elég gyakran csinálod, és elég hosszú ideig bámulod a felhőket. Egész üzenetek fognak kirajzolódni a felhőkben és körülöttük!

1. Menj ki a szabadba, és ott gyakorold ezt a gyakorlatot! Fényképről nem fog menni. Lehet napos vagy felhős idő is, csak az a fontos, hogy ne legyen túl fényes az égbolt. A késő délután a legjobb napszak a technika gyakorlásához. 

2. Feküdj le vagy ülj le kényelmesen, és lazulj el!

3. Nézz fel az égre, de ne fókuszálj egy bizonyos pontra! Csak nézz a távolba! Figyelj a perifériás látásoddal!

5. Sok-sok kis, fekete és fehér pontot fogsz látni keringeni az égben. 

6. Ne fókuszálj egy pontra a központi látásoddal, hanem csak a periférikus látásoddal kövesd nyomon a pontokat! Mindegyiknek saját pályája van, amit nyomon tudsz követni az égben.

4. gyakorlat - A saját aura nézése

Ez a gyakorlat segít abban, hogy jobban megismerd a benned zajló energetikai folyamatokat, és elfogadd a testedet, az énképedet. 

1. Állj egy nagy tükör elé, melybe belenézve semleges háttér előtt látod magad. Általában egy nagy, fürdőszobai vagy előszobai tükör megteszi. 

2. Az a legjobb, ha meztelen vagy, vagy pedig semleges ruhát viselsz - fehér, vlágosszürke vagy drapp színűt.

3. Használd a perifériás látásodat és nézd a visszatükröződésed jobb válla feletti pontot kb 10 cm-es magasságban. Ide irányítsd központi fókuszodat.

4. Meg fogod pillantani az aurát/energiamezőt a fejed fölött. 

5. Ne mozdítsd el a tekintetedet a fókuszpontról! Csak a perifériás látásoddal érzékeld az energiamezőt! 

A fenti gyakorlat elsajátítása igénybe vehet némi időt, még akkor is, ha a többi már megy. Amikor a saját aurád látása és vizsgálata már jól megy, akkor elkezdhetsz gyakorolni mások aurájával is, először közepes megvilágításban, világos háttér előtt, majd bármilyen fényvszonyok között és sötétben is menni fog. A gyakorlás során különböző - élénk és fakó, sötét színeket fogsz felfedezni az aurában és a csakrák körül, majd formákat, érzelmeket, arcokat, és egész történeteket is megtanulsz kiolvasni belőlük. A gyakorlás nem csak a belső látásodat, de az intuíciódat is fejleszti. Kipróbálhatod ugyanezt az auralátási gyakorlatot behunyt szemmel is. 

Nincsenek megjegyzések: