2021. július 30., péntek

Az energiaszálak átvágása

Vannak olyan esetek, amikor valakivel energiaszálak kötnek össze bennünket. Ez egy természetes jelenség, mivel bárkivel, aki fontos nekünk, folyamatos energetikai, érzelmi és kommunikációs kapcsolatban vagyunk. Az a legjobb, ha ezek a szálak nem „terheltek”, vagyis a kapcsolataink kölcsönösen mentesek a játszmáktól, manipulációtól, függőségektől, bántalmazástól vagy kontrollálási kényszertől. Ez nem mindig van így a valóságban, és vannak esetek, amikor egy kapcsolatot nem tudunk megtisztítani ezektől a „terhelésektől”, viszont szeretnénk kilépni belőle, és megszüntetni az energiakapcsolatot. Ezt a folyamatot szoktuk az energiaszálak átvágásának nevezni. Az alábbi leírás Alberto Villoldo "Álmodj bátran" című könyve alapján készült.

Ha a kapcsolat nem terhelt, akkor az energiaszálat viszonylag könnyen vissza tudjuk húzni a kuticsi szertartás, vagyis az „Erő visszahívása” gyakorlatban leírt módon. Ha valamilyen bonyolultabb kapcsolatról van szó, akkor a lélekvisszahívás segíthet a legtöbb esetben (Átkok és lélekvisszahívás). Viszont ha például az adott kapcsolatban tettünk egy fogadalmat, vagy egy ígéretet, amit nem tartottunk be, illetve valamilyen trauma vagy karmikus adósság terheli a kapcsolatot, akkor az energiaszálak sikeres átvágása érdekében az alábbi folyamatot érdemes követni:

  1. Meditációban vagy lélekutazásban idézd magad elé azt a személyt, akihez fűződő energetikai kötelékedet szeretnéd elvágni. Vegyél egy mély levegőt, és fújd ki, ezzel a lélegzettek kiengedve magadból minden haragot és igazságtalanságot, amit érzel. Ezt ismételd meg, akárhányszor csak szükségét érzed. Az első rész akkor sikeres, amikor már nem érzel felkavaró érzelmeket az illető iránt, mert akkor éred el azt az állapotot, amikor szívből meg tudsz bocsátani neki.

  2. Vegyél egy mély levegőt és fújj ki egy imádságot vagy áldást ezen személy felé, megbocsátva mindent, amit veled szemben elkövetett. Ezután kérd meg ezt a személyt, hogy bocsásson meg ő is neked mindent, amit esetleg te követtél el ellene, és amivel megbántottad, majd mondd ki magadban a következőt: „Elbocsátalak és megáldalak.” Hívd az erőállataidat és a szellemi segítőidet, hogy vágják el az energiaszálat, ha valamilyen nyoma még megmaradt.

  3. Az utolsó és legfontosabb lépés annak átgondolása, hogy mit tanultál ettől a személytől. Mit próbált az élet a tudomásodra hozni rajta keresztül? Sikerült-e teljes mértékben megtanulnod a leckét, hogy ne kelljen megismételned? Ezzel a harmadik lépéssel tudsz kilépni az áldozat-szerepből, és elkezdeni újraírni életed történetét, melyet eddig a kapott traumák és transzgenerációs minták komponáltak. Sokan el szokták felejteni a harmadik lépést, de igazából ez véglegesíti az energetikai kötelék átvágását. Ha sikerül hálát érezned amiatt, amit megéltél ebben a kapcsolatban, akkor a kötelék végérvényesen meg tud szűnni.

Nincsenek megjegyzések: