2021. július 14., szerda

Az élő energia oszlopa

4. Szaivacsakuj – az életerő oszlopa

Ezt a gyakorlatot a szamincsakuj után is végezhetjük. A gyakorlat lényege a számí befogadása és felfelé áramoltatása. Az előző gyakorlatban, miután egy kristályt képzeltünk magunk köré, felajánlottuk a hucsát, vagyis a nehéz energiánkat Pacsamamának. A hucsa természeténél fogva lefelé áramlik. A Földanya képes átalakítani a hucsát számívá, vagyis könnyű, tápláló, gyógyító energiává. Ezt fogjuk befogadni és felfelé áramoltatni ebben a gyakorlatban. Az Ayni (viszonzás) törvénye szerint, ha felajánlod az energiádat a Földanyának, akkor jogosult vagy elfogadni az energiát tőle.

  1. Hozd a figyelmedet a légzésedre, a szívverésedre és az energiabuborékodra. Érzékeld a Földanyát a talpad alatt! Nyisd meg az energiabuborékodat lefelé és fogadd be a Földanya számíját! Engedd, hogy teljesen feltöltse az energiabuborékodat, és add hozzá a saját energiádat!

  2. Engedd, hogy a számí felfelé áramoljon, és egy energiaoszlop alakuljon ki belőle, mely a fejed tetején keresztül kilép a Kozmosz felé! Tartsd fenn ezt az áramlást a Földanya felől, a buborékodon keresztül egészen a Kozmosz szívébe!

  3. Ily módon válik teljessé a viszonzás: az előző gyakorlatban megkaptad a számít a kozmoszból, majd felajánlottad a Földanyának a nehéz energiádat. Most befogadtad a számít Pacsamamától, hozzátetted a saját energiádat és felajánlottad a Kozmosznak. Most figyeld meg, hogy érzed magad! Milyen a buborékod? Megváltozott-e az észlelésed? Kaptál-e valamilyen üzenetet vagy megélést, amit szeretnél feljegyezni? Tedd meg bátran a gyakorlat után!

Nincsenek megjegyzések: