2021. szeptember 19., vasárnap

A Nusta Karpay bölcsessége

A Nusta Karpay bölcsessége

Az Andok magas hegyi lejtőin az léő hagyományként továbbadott ősi ceremóniák és bölcsességek térképet adnak a kezünkbe a szív-központú élet megteremtésére egy élő univerzumon belül. Az Andok emberei évszázadok óta őrzik ezt a tudást. Nemrégiben, az Apuktól és az ősi próféciákból származó jelek, melyeket a gyógyító misztikusok egy üzenetté sűrítettek: itt az ideje a rítusok és tanítások átadásának. A túlélésünk, mint Pacsamama emberi gyermekei, attól függ, hogy képesek leszünk-e helyreállítani a viszonzás törvényét, az aynit, mely biztosítja az életerők élő egyensúlyát a világunkban.

Az Andok megtévesztően egyszerű, mégis mély erővel rendelkező gyakorlatai túlmutatnak az Andok és a nyugati világ közötti kulturális különbségeken. Ahogy a képességeink fejlődnek, megtapasztaljuk, hogy a szívünk megnyílik a tudatosságnak, hogy az élő univerzum részei vagyunk, és összhangba kerülünk a Föld természetes erőivel.

Az Andok spirituális hagyományában a Nusták a hercegnők és istennők, és a Természet szakrális archetipikus női energiái, melyek a nagy hegyeken (Apukon) és a szent tavakban születtek. A bolygónk többi vizeivel és hegyeivel is összeköttetésben állnak. A Nusta Karpay a hét andoki istennő beavatása az inka sámáni hagyomány szerint. Ezek a különleges beavatások most világszerte terjedni kezdtek.

A Fény magjai

Itt az ideje a nagy átalakulásnak, és az egyensúlynak, melyben az emberek a Földanya (Pacsamama) gyógyulását szolgálják. A Nusták nagyon sokat segítenek ennek az egyensúlynak az elérésében. A Nusta Karpay célja az, hogy meglágyítsa a férfiak és nők szívét is, és felhatalmazza a nőket. A hét beavatás azokat a fénymagokat közvetíti, amelyek kiegyensúlyozzák a férfi és női energiákat. Ahogy gyógyulunk, és kiegyensúlyozzuk az isteni női minőséget önmagunkban, úgy segítjük Pacsamama gyógyulását is.

A rítusokat az istennő-archetípusok energia-magjainak formájában kapjuk meg a hét csakránkba és a fénylő energiamezőnkbe. A csakrák olyanok, mint a fénylő energiamezőnk szervei, és magukban hordozzák az összes történetünket, valamint a fény- és árnyék-részeinket is. A beavatás alatt elkezdjük felkavarni a csakráink tartalmát, a felszínre hozva az énünk olyan részeit, amelyek még nem gyógyultak meg vagy nem lettek elfogadva. Azonnal érezzük a Nusták hatását, de mint ahogyan a holdciklusokkal és a természet ciklusaival is, a Nusták alkímiája és ciklusokban működik. A Nusták finom, mégis erőteljes energiával rendelkeznek, és képesek mélyen meggyógyítani és helyreállítani a női minőség egyensúlyát bennünk.

A Nusta Karpay beavatásokat az andoki Q'ero orvosságos emberek adták át nekünk, Don Mariano Quispén keresztül 2010-ben. A Q'ero orvosságos emberek megértették, hogy a legbiztosabb módja annak, hogy visszahozzuk a harmóniát és a békét a Földanyának, és egyensúlyba hozzuk magunkat Vele és a szakrális női minőséggel, az, ha továbbadjuk ezeket az ősi rítusokat és visszahozzuk az isteni női minőséget az azt megillető helyre. 

Nincsenek megjegyzések: