2021. szeptember 3., péntek

Csakana-meditáció az erőállatokkal

A Csakana-meditáció első részét a tegnapelőtti blogbejegyzésben ismertettem, itt pedig hozzátesszük az erőállatokat és az isteni esszenciákat:

1. A következő körben az erőállatokat és a négy isteni esszenciát fogjuk behívni a Csakanába. Kelet felől hívjuk a Kolibrit – Hampuy Willka Qente. Érezzük meg az erőállat jelenlétét, és kérdezzük meg, hogy mit tanít nekünk? Hívjuk a Szeretet esszenciáját – Hampuy Munay. Engedjük, hogy betöltse a mellkasunkat a szeretet minősége!

  1. Észak felől hívjuk a Pumát – Hampuy Willka Titi. Érezzük meg az erőállat jelenlétét, és kérdezzük meg, hogy mit tanít nekünk? Hívjuk a Szolgálat esszenciáját – Hampuy Lllankay. Engedjük, hogy betöltse a napfonat környékét a szolgálat minősége!

  2. Nyugat felől hívjuk a Kondort – Hampuy Willka Kuntur. Érezzük meg az erőállat jelenlétét, és kérdezzük meg, hogy mit tanít nekünk? Hívjuk az Életerő esszenciáját – Hampuy Kawsay. Engedjük, hogy betöltse a medencénket az életerő minősége!

  3. Dél felől hívjuk a kígyót – Hampuy Willka Amaru. Érezzük meg az erőállat jelenlétét, és kérdezzük meg, hogy mit tanít nekünk? Hívjuk a Bölcsesség esszenciáját – Hampuy Yachay. Engedjük, hogy betöltse a fejünket a szeretet minősége!

A szertartás két részét külön-külön is elvégezhetjük, illetve egy-egy napon dogozhatunk külön irányokkal, vagy éppenséggel csak az elemekkel, az istenségekkel, az erőállatokkal vagy az esszenciákkal. Az egyes minőségeket kristályokba vagy erőtárgyakba is programozhatjuk, és elhelyezhetjük őket az égtájaknak megfelelően a mesánkban.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Best Roulette online - LuckyClub
Roulette online is a very popular game in which you are not required to bet the luckyclub correct numbers. The odds are displayed by the player and the casino's