2021. szeptember 13., hétfő

"Burokban születni..."

Azért tettem időzőjelbe a címet, mert a sámán-táltos hagyományban úgy tartják, hogy ha valaki burokban születik, vagyis a magzatburokkal együtt jön a világra, az egy égi jel, hogy a szellemi útra kell lépnie. Nos, a magam esetében nem tudok ilyen jelenségről, viszont ma egy szenzációs kienziológusnál voltam. Illetve sokan dícsérik, és én is hatékonynak éreztem az első kezelést. 

Sokan felteszik nekem a kérdést, hogy mindenkinek a traumáival foglalkozom, de az enyémeket ki kezeli. Nos, egy barátom ajánlására kerestel fel ezt a kineziológus hölgyet hétfőn. Szóval megérkeztem a kineziológushoz az Istenhegyi útra. Ez már önmagában szimbolikus volt, mert meg kellett mászni a "hegyet" az igazságért. 

Elkezdte tesztelni a kezeimet, az izomreakciómat. Előtte röviden elmondtam, hogy miért jöttem, milyen traumákat szeretnék oldani. Hossszas tesztelés után kisütötte, hogy amikor megfogantam, akkor a szüleim lelke be volt záródva, és nem fogadtak szívesen. Ezért a fogantatás után hatodik napon egy burkot húztam magam köré, majd a terhesség harmadik hónapjában még egyet, mert éreztem, hogy veszély leselkedik az egészségemre (anyukám rákos volt), majd a hatodik hónapban még egyet, ha jól emlékszem azért, mert arra számítottam, hogy a megszületésem után sem fog senki szeretettel fogadni. 

Azt mondta, hogy ez a három burok, amit én hoztam létre, minden ellen megvéd, viszont áthatolhatatlan, ezért csak a lelkem érkezett meg ebbe a világba, és a fizikai testem, étertestem, érzelmi testem és az elmém nem igazán érintkezik a valósággal. A lelkem viszont szeretetet éhezik kiskoromtól kezdve, és így nem tudtam megérkezni a felnőtt férfi szerepébe sem. Azt mondta, hogy a sámánság nekem való, és hogy profin értek hozzá, de csak a harmadik szememmel kommunikálok, csak az intuíciómra hagyatkozom, és a többi csakrám be volt záródva. De azt is mmondta, hogy a jó hír az, hogy a három gyerekem felé megnyílt a lelkem, és hogy ők nagyon szeretnek engem. 

Ekkor azt mondta, hogy leveszi rólam ezt a burkot, illetve saját magamnak kell levennem, és felállított. Le kellett húznom egy cipzárt a fejem fölülről a lábaimig, majd kilépnem ebből a burokból, összegyűrni, és zsebre vágni. Már nem lesz többé szükségem rá. A Szeretet megvéd... Olyan érzés fogott el, mint amikor Neót lekapcsolták a mátrixról, és kiesett abból a kapszulából, melyben egész életében szunnyadt és élte álom-életét. 

Azt is mondta a kineziológus, hogy szerencsémre az én lelkem nyitva volt, amikor a három gyerekem érkezett, így tudnak kötődni hozzám. Utána ezt az aktiválást, amivel beleálltam az összes testembe a fogantatás után, visszavezette a jelenkorig, hog végre megérkezhessek a felnőtt férfikorba, és ne csak egy szeretet után kuncsorgó gyermeki lélek legyek. A kezeimen is érezte, hogy amikor a nevemen szólított, akkor már sokkal erősebb volt az izomreakció. 

Azt is kitesztelte, hogy két hét múlva kell még jönnöm, akkor más dolgok fognak a terítékre kerülni bizonyára. Ahogy hazafelé tekertem, felszabadultság és az erőbe való megérkezés  érzései fogtak el. Úgy érzetem magamat, mint lélekvisszahívás után. Otthon vettem egy forró kédfürdőt, hogy megünnepeljem új, teljs értékű életem első napját. Majd elmentem dolgozni, többen is jöttek ma kezelésre hozzám. Nagyon jól tudtam koncentrálni, "beleláttam" mindenbe, és az intuícióm még jobban működött, mint eddig. Remélem, hogy a többi is fog... 

1 megjegyzés:

Kornel Cornelius írta...

Helló! Kornél vagyok. Megfogott az írásod, pont kineziológust keresek. Meg tudnád adni a kineziológusnak az elérhetöségét? Az e-mailem: kornelcornelius@gmail.com