2010. június 7., hétfő

Tícsör tréning!

Szóval szombaton megvolt a felvételi a jógaoktatói tanfolyamunkra. 12 főnek hirdettünk felvételt, és a 13 jelentkezőből ennyi meg is felelt. A 13-ik leányzóval abban maradtunk, hogy januárig még gyakorol, és akkor jelentkezik a következő csoportba. Tehát még 11 hely van, ha el nem szalasztjátok! A mostani csoport jövő májusra fog végezni, a januári októberre.

Istvánnal tegnap egyeztettünk a felvételiről, és kitalált
a, hogy ne adjuk már olyan könnyen a bejutást, tartassuk ki a pózokat rendesen 21 légzésig. Ami azt jelenti, hogy 6 másodperc a belégzés, 6 másodperc a kilégzés. Reggel gyorsan fejszámoltam, ez pózonként 4 perc, mintegy 4 órás agni-jóga óra elé nézünk.

Végül 2 percben maradtunk, így is 2 és fél óra hosszú volt az óra, persze senki nem bírta szinte egyik pózt sem 2 percig egyfolytában kitartani. Én is beszálltam a gyakorlásba, 10-15 légzésig nyomtam mindegyik pózt, utána fotóztam. Derekasan dolgozott mindenki, azt meg kell hagyni. Jól le is izzadtunk, a fiúk
alatt tócsában állt a víz. Az utolsó 60 kapálabhátiról mindenki szívesen megfeledkezett volna, de azért szóltam, hogy még lihegjék ki.

Utána mindenki lefürdött, sorban behívtuk őket pár perces elbeszélgetésre, és a végén kihirdettük az eredményt. Októberben kezdődnek a hétvégi kurzusok, addig mindenki gyakorolhat, és olvasgathatja a kötelező olvasmányokat. Aki pedig lemaradt, az még jelentkezhet őszig, és a januárban induló újabb csoportba bekerülhet. Tűz- és golyóálló, professzionális oktatókat képzünk, ha elég elszántnak érzed magad, akkor kóstolj bele az Atma Center hangulatába! A fotóalbumot itt tekinthetitek meg.

Nincsenek megjegyzések: