2011. október 19., szerda

Asana-ing

A planking új formáját gyakorolják az Atma Center rajongói már egy pár hete. Az eredeti játékban deszkaként el kell dőlni valami szokatlan helyen, lefotóztatni magad, és feltölteni a fotót a facebookra. Ehhez képest az Atma Center Y-faktor játékában, amit természetesen én találtam ki, egy megadott ászanát kell végrehajtani egy megadott tereptárgyon, méghozzá a jelentkezőknek egy napjuk van arra, hogy végrehajtsák a feladatot és feltöltsék a Facebookra. 


Az első feladat egy hónapja volt, akkor egy mozgólépcsőn kellett végrehajtani egy fejenállást. Ez kissé kockázatos vállalkozásnak bizonyult, mivel ha elsőre nem sikerült, akkor a metró biztonsági őrök már kifigyelték a kamerán, hogy mivel próbálkoznak az őrült jógások, és le akarták állítani őket. Ennek ellenére tíz nevezés érkezett az első fordulóra is. Mindenki nyert egy ingyenes jógaórát, plusz a legtöbb lájkot kapó kép beküldője kapott egy ingyenes jógabérletet.


A második forduló két hete volt, ott egy lámpaoszlopon kellett spárgázni. Volt, akinek nem volt meg a teljes spárga, de azért lelkesen küldték a képeket most is. A feladatokban nem csak maga a póz a kihívás, hanem az is, hogy kimenj az utcára és találj egy alkalmas tereptárgyat, illetve hogy lefényékpeztesd magadat a pózban. Ezek után, ha feltöltötted a képet, akkor azon kell dolgozni, hogy minél több lájkot szerezz magadnak. Aki ebben nem ügyes, annak bizony csak a részvétel dicsősége marad, és nem lesz meg a jógabérlet...


A harmadik forduló éppen ma ért véget, egy hídon kellett egy jógahidat bemutatni. Egészen szép fotók születtek, mindhárom albumot belinkelem ide. Újabb forduló két hét múlva, figyeljétek az Atma Center facebook oldalát, ott lesz kiírva a feladat hétfő reggel! 


Y-faktor 1 - Fejenállás a mozgólépcsőn
Y-faktor 2 - Spárga a lámpaoszlopon
Y-faktor 3 - Híd a hídon



Nincsenek megjegyzések: