2020. február 19., szerda

A Jade Hercegnő

Újabb kristálykoponyát kaptam, ezúttal Amerikából, az ott nagyon szentnek tekintett Mount Shastha mellől jött hozzám ez a zöld jade kristálykoponya. Amint hazaértem este, leültem, hogy doboljak egyet, és kapcsolódjak az új koponyához. Napközben már használtam gyógyításhoz, és úgy éreztem, hogy női minősége van. Amikor elővettem a koponyát, és hozzákészültem a doboláshoz, eszembe jutott, hogy első alkalommal mindig szoktak kérni ételfelajánlást. Ez a koponya szőlőt és gránátalmát kért, majd egy kis gondolkodás után mandulát is szórtam még a tetejére. A képen még látható két szerzeményem a múlt heti ásványbörzéről: egy nagy füstkvarc kristálycsúcs és egy faragott kristály Ganesha.

Elkezdtem dobolni, és hívtam az erőállataimat, hogy vigyenek el a jade koponya tudatosságába. A sárkányom lelkesen vállakozott a feladatra, és szárnyalva indultunk fölfelé az Életfa mentén. Amikor felértünk a tetejére, egy hatalmas, mély zöld kristálykoponya belsejében találtuk magunkat. A szín inkább smaragd- vagy üvegzöld volt, és teljesen áttetsző volt az egész. A távolból megjelent egy fehér ruhát viselő, kínai arcvonásokkal rendelkező istennő, és közölte: "Quan Yin vagyok, a Jade Hercegnő" Egy nagy, szintén sparagdzöld színű sárkányon ült, és a ruhája, valamint a bőre is fehér volt, a haja fekete, viszont a szemei, az ékszerei és a fátyla zöld színűek voltak. A sárkánya tengeri sárkány volt, a víz-minőséget képviselte az én tűz-sárkányom kiegészítéseképpen. 

"Gyógyító energiám van, és a gyógyításban, valamint a szenvedések enyhítésében fogok segíteni neked. A gyógynövények, főzetek tudományát hordozom magamban, és mindenkinek visszaadom a reményt, a hitet, az ősbizalmat, az önmaga iránti szeretetet, aki hozzám fordul. Enyhítem a szíve szenvedését, ha gyász vagy félelem, komorság borítja, és a testi szenvedését is enyhítem, ha megtámadják. A betegség-démonok vagy a különböző kórokozók. A betegek kezébe adhatsz, vagy a köldökére, szívére is helyezhetsz." 

E bemutatkozás után még megölelt, és belépett a testemben, ami olyan érzés volt, mintha gyógyító víz mosta volna át a sejtjeimet. Mostanában sokat dolgoztam női minőségekkel, ősökkel, segítőkkel, és a víz, gyógynövényes főzetek is gyakran megjelentek az utazásokban. Quan Yin sárkánya belépett az én sárkányomba, aki kissé meglepődött a víz-energia lágy hatását megérezve önmagában, de végülis befogadta a tengeri sárkányt. Hasonló jelenetet láttam már korábban az egyik utazásomban, amikor Tlaloc, a tenger istene és Quetzalcoatl, a tüzes Tollaskígyó "küzdöttek meg", majd egyesültek. 

Nagy csend honolt a jade kristálykoponya végtelen terében. Ráhangolódtam a minőségére: csendes, lágy, biztonságot nyújtó, áttetsző, mint a víz. Quan Yin sok alkalommal megjelent eddig segítőként, és fogok írni majd egy bejegyzést külön a mitológiaia vonatkozásáról, mert sokféle hagyomány kapcsolódik hozzá. Ő az első olyan kristálykoponyám, aki nem azték-maja kultúrkörből származó archetípust hordoz, hanem inkább a keleti, tibeti-kínai, buddhista-taoista vonalat képviseli. Ha nem tévedek, Shambhalához is lesz valami köze, hiszen egy korábbi utazásomban Jwhal Kul nyújtotta felém a jade koponyát, és már tavaly nyáron is megkaptam, hogy meg kell találnom. Qun Yint Avalokitesvara Bódhiszattvával is szokták azonosítani, akit az együttérzés megtestesülésének tekintenek a tibeti hagyományban. A nyolcadik kristálykoponya vörös lesz, reményeim szerint gránátból, de az még a jövő zenéje, hogy mikor és honnan kerül hozzám. 

Nincsenek megjegyzések: