2020. február 12., szerda

Transzgenerációs gyógyítás

Tanítások az Ősök útján, 6. Hétvége Oguzzal

Február 15 szombat, Királyháza

Intenzív hét után érkeztem meg erre az elvonulásra, csupán négy óra alvással, ami azért rányomta a bélyegét az első napi teljesítményemre. 

Néhány közös ének után egy kezdő kör volt, Oguz elmondta, hogy ennek a hétvégének a két fő témája a transzgenerációs gyógyítás, illetve a kiszívásos, eltávolításos gyógyítás lesz. 

Az első feladatunk az volt, hogy menjünk el az erőhelyünkre az erdőbe, vigyünk felajánlást, és kapcsolódjunk a Szellemvilághoz. Én vittem dohányt, ajánlottam a hét irány erői és istenei felé, majd kiszórtam egy kis fehér ürömfüvet egy lapos kőre a patak közepén, és meggyújtottam. Miközben a dorombomon játszottam, kapcsolódtam a hely szelleméhez.

Visszatérés után ebéd volt, majd ebéd uután egy lélekutazást végeztünk, melyben felkerestük a tanítónkat a Felső Világban, és útmutatást kértünk tőle azt illetően, hogy a különböző gyógyítások közben milyen védelmet tudunk kapni. 

Engem Ekendranath-hoz, a tizedik dimenziós fény-gyógyítómhoz vitt a sárkányom, aki megmutatta a védelem különböző elemeit. Az erőállataim négy oldalról körém álltak, majd láttam, ahogy zsályát és Palo santo füstölök a beteg körül. Utána egy érdekes, indás kúszónövényt láttam, melynek szív alakú levelei voltak, mint az orgonának, és talán trombitaszerű virágai, de ebben nem vagyok biztos. Később, már hazafelé vezető úton úgy érzem, sikerült megtalálni a kúszónövényemet az internet jóvoltából: Fehér hajnalka (Ipomoea alba) vagy a Mexikói hajnalka (Ipomoea, Rivea v. Turbina corymbosa). Ez utóbbit a mexikói sámánok valóban használják magjainak hallucinogén tartalma miatt, ololiuqui néven. Persze tizenhárom magból készült áztatott oldat megivását javasolják, ami egyébként kb homeopatikus mennyiség, arra éppen elég, hogy a sámán kapcsolatba tudjon lépni a növény szellemével. A nyugati "gyakornokok" persze száz számra vedelik a magokat, és mégsem tanít nekik semmit sem a növény. Hogy pontosan melyik részét és hogyan használjam majd a védelemre, azt még nekem is meg kell kérdeznem tőle. A képen fent látható a fehér harangvirág, alatta mexikói rokona. Nade térjünk vissza az utazáshoz...

Utána két arany kesztyűt kaptam a kezeimre, amik talán a gyógyításnál védenek. Végül a koronacsakrámból arany szálak kezdtek kiterjedni, majd a talpam alatt ismét összefutottak, és keresztirányú arany szálak is körbeszőttek, mintegy bábba zárva engem. Ez az odköpenyhez hasonló védelmi technika lehet. Utána Ekendranath gyógyított engem arany fénnyel.

Az utazás után egy diád-gyakorlat következett, “Mondd meg nekem, mi a fájdalom.” - címmel. Ez volt az eddigi legfájdalmasabb diádom fizikailag, érzelmileg, és a türelmem is próbára volt téve. ettől eltekintve (vagy talán ez is éppenséggel a diád velejárója volt). sokféle gondolat jött a fájdalommal kapcsolatban.

A diád után csörgővel “diagnosztizáltuk” egymást. Én Oguzzal voltam párban. Ő a hasamnál talált egy szennyezett energiából álló tömböt, amit a stessznek és a fáradtságnak tudtunk be, mivel az emésztésem amúgy rendben van. A másik, amit talált, a jobb lapockám alatt volt. Ezt úgy írta le, mintha egy be nem gyógyuló, nyílt seb lenne ott, ami valamilyen asztrális támadás, ellenséges erő következménye. Valóban, évek óta van ott egy izomcsomóm, remélem, hogy a kiszívásos gyógyítással meg lehet szüntetni ezt az ártó befolyást.

Utána vacsora volt, majd elkezdtük gyakorolni a transzgenerációs gyógyítást. Ez egy kicsit hasonlít a lélekvisszahíváshoz, de itt erőt hozunk vissza, és fújunk be. Olyan esetekben alkalmazandó, amikor az illető életében valamilyen balsors, szerencsétlenség, elakadás, rossz karma üti fel a fejét, és sejthető, hogy már a családja előző generációiban is fennállt ez az elakadás, és így átöröklődött rá. Ilyenkor a szellemi vezető segítségével vissza kell utazni oda, ahol még egészséges volt az adott életterület, és attól az őstől kell erőt hozni a jelenbe.

Az én esetemben egy dologra tudtam gondolni, a családi vagyon elveszítésére. Ugyanis az apám halála után örökölt pénz nagy részét pár év alatt elveszítettem, és nulláról kellett kezdeni az egzisztenciám felépítését. Mivel eléggé fáradt voltam, így nem akartam még aznap este bevállalni a gyakorlásnak azt a részét, amikor én hozom vissza az erőt valaki más számára, hanem inkább alanynak ajánlkoztam.

Mivel én nagyon fáradt voltam, lefeküdtem a kezeléshez és el is aludtam. A kezelőtársam elindult visszafelé, és egyik előző, apai ősömnél látta, hogy búslakodva ül, mert nem tudja kifizetni a családja megélhetési költségeit. Utána még visszább ment, és egy részeg fiatalembert látott, aki elitta és elkártyázta az apja vagyonát, de mindezt bosszúként cselekedte, mert az apja túl szigorú volt vele. 

Ekkor visszament a fiatalember apjához, és látta, hogy egy valóban szigorú, de dolgos, takarékos földbirtokos, egy szép birtokkal, nemes lovakat tenyészt, és vadászatokat rendez. Az öreg nagyon vagyonos volt, és megmutatta a kezelőtársamnak a sok kincsét. Ezekből a kicsekből merített zöld bőség-energiát, amit visszahozott a jelenbe, és belém fújta.

Én már akkor felébredtem az álmomból, amikor a kezei közé vette a “kincset”, és jóleső bizsergés futott végig a testemen. Majd ugyanez megismétlődött, amikor befújta. Apám és nagyapám is ehhez az ősömhöz hasonló, lelkiismeretes, talpig becsületes, dolgos emberek voltak, de azt hiszem, hogy mindkettejüknek a nulláról kellett felépítenie a családi egzisztenciát. Reméljük, hogy segített ez a visszahozás, és most már jobban fog menni az áramlás pénzügyi területen is az életemben.

Este jóleső fáradtsággal zuhantam az ágyba, mert bár ilyenkor fizikai aktivitás formájában nem sok minden történik, az embert mégis igénybe veszi a sok szellemi gyakorlat, és egyébként is szükségem volt a pihenésre. 

Nincsenek megjegyzések: