2020. július 24., péntek

Az anyaseb gyógyítása

Sokan rendelkezünk anyasebbel. Ez mindazokat a traumákat jelenti, melyeket az anyánkkal, az anyasággal kapcsolatban szereztünk ebben vagy az előző életeinkben, de emellett azokat a traszngenerációs mintákat is magában foglalja, melyek az őseink által szerzett és meg nem gyógyított anyasebek formájában átírósnak a mi sorsunkra és személyiségünkre is. Általános megközelításben a fent említett két esetben a lélekvisszahívás, illetve a transzgenerációs oldás segíthetik az anyával kapcsolatos traumák feldolgozását, viszont sok esetben ez önmagában nem elég, ezért az alábbi meditációt dolgoztam ki, mellyel az anyaseb gyógyítható: 

Az anyaseb gyógyítása

1. Helyezkedj el ülő vagy fekvő helyzetbe az utazáshoz, fedd be a szemedet, ha szükséges, és indítsd el a sámándobolás hangfelvételét. 

2. Ürítsd ki az elmédet, válj üreges csővé, hátrahagyva a Középső Világbeli énedet, egódat és történeteidet, levetve, mint egy ruhát, hogy valós tudatosságoddal tudj jelen lenni az utazásban.

3. Ha megérkeztél az Életfához, akkor hívd az erőállataidat és a szellemi segítőket. Fejezd ki szándékodat, hogy az anyaseb gyógyítását szeretnéd kérni.

4. Kérd meg az Életfát, mint minden élő tudatosságot összekötő Ősanyát, hogy fogadjon be a méhébe. Igyekezz belépni a törzsébe, mely mintegy anyaméh-szerűen be fog fogadni. Lehet, hogy egészen parányira, egy sejt méretűre össze kell zsugorodnod, hogy be tudj lépni. Az anyaméhben hagyd magad "bebábozódni", átalakulni, fejlődni. Bízz benne, hogy amikor kell, és ahogyan kell, meg fogsz születni.

5. A továbbiakban az utazás sokféle irányt vehet. Lehet, hogy újra át fogod élni a saját születésedet, és sok szeretetet fogsz kapni az édesanyádtól. Lehet, hogy anyaként a saját gyerekeid szülését fogod újraélni, vagy esetleg saját magadat szülöd meg, és így születsz újjá. Lehet, hogy egy természeti nép törzsének gyermekeként fogsz a világra jönni, és egy törzsi asszony fog szeretgetni és felnevelni. A törzsi asszony archetípusának formájában általában az Emberiség ős-emlékezetének szelleme jelenik meg. Nem biztos, hogy ez egy előző életbeli emlék felmerülése, de az biztos, hogy a törzsi asszonytól meg fogod kapni mindazs a szeretetet és töréd.st, amire szükséged van, és ami hiányzott az életedből. Az is megtürténhet, hogy egy erőállat kölyke, fiókája formájában fogsz a világra jönni, és ő fog gyógyítani a szeretetével. Az is megtörténhet, hogy a Földanya vagy az Őselemek által születsz újjá. Bármelyik dolog történjen is meg, menj bele félelem nélkül, fogadd el, és viszonozd a szeretetet. A szeretet gyógyít.

6. Amikor hallod a visszahívó dobszót, akkor köszönd meg a szellemeknek és az erőállatoknak a gyógyítást, és térj vissza a fizikai valóságba, majd amikor kényelmes, nyisd ki a szemeidet. A meditációt többször is megismételheted, ha szükségét érzed. 

Nincsenek megjegyzések: