2021. május 12., szerda

A holon-meditációk

Tegnap volt a hét alkalmas "Holografikus meditáció" tanfolyam utolsó része a Nomád Jógában. Mivel a tanfolyam még márciusban kezdődött, a résztvevők online csatlakoztak, és Zoom-on ment a tanfolyam.A tanfolyam felvett anyagát most már ti is megrendelhetitek a "Képzések" link alatt.  

Az utolsó alkalommal Tom Kenyon Hathor-üzeneteiben közvetített meditációs technikákat gyakoroltuk. Az első az Egyensúly Holonja volt, ami tulajdonképen egy energetikai szinten kivetített oktaéder, melynek a belsejébe képzeljük magunkat. Az oktaéder úgy néz ki, mint két, talpával egymáshoz ragasztott négyzet alapú piramis. A két csúcsát összekötő függőleges tengely egybeesik a gerincoszlop mentén futó prána-vezetékkel. A holon tulajdonképpen egy energetikai kód, melyet a mértani alakzat vizualizációjával aktiválunk a 3D-térben, de sokkal komplexebb hatással van a tudatunkra. Ez a holon stablilzálja az energia keringését az auránkban, ha valamilyen extrém esemény felborította az egyensúlyunkat. 

A második holon a Gyógyítás holonja, melyenk fő funkciója az, hogy optimalizálja az immunrendszerünk működését. A holon mértani formája inkább egy banánra emlékeztet, melyet középen kettévágtak, elfordították az alsó felét 180 fokkal, majd összeragasztották. A banán szárában helyezkedik el az auránk, a felső vége a fejünk felett kanyarodik előre, míg az alsó fele a talpunk alatt hátrafelé. A holon felszíne ezüstös-fehér, fénylő energiából áll. A holon kivetítése hozzásegíti az immunkrendszerünket az újabb és újabb kihívásokkal való küzdelemhez, az adaptációhoz. A két meditáció leírását itt olvashatjátok el. 

A harmadik holon (A Felemelkedés holonja) volt a legérdekesebb, ez egy fekvő diszkosz alakjára emlékeztet. Mondhatnák UFO-t vagy repülő csészealjat, vagy búgócsigát is, hogy szemléletes legyen a hasonlat. Itt a gyakorlat némileg bonyolódik, mert a fejünk fölött elhelyezkedő mennyei Én (Ba) csakrábó indul ki, függőleges tengelye a gerinc mentén helyezkedik el, az alja pedig a talpunk alatt található. A diszkosz átmérője simán elérheti a 15-16 métert is, kinek mekkora méretben jelenik meg. Ez a Felemelkedés holonja, és miután magunk köré vetítettük, el kell kezdeni forgatni, de úgy, hogy az auránk közben ne forduljon el a holonnal együtt. A forgatás iránya általában az óramutatóval megegyező, de van, akinek ellentétes irányba indul el. A sebességnek nem kell túlzottan nagynak lennie. A meditáció teljes leírását itt olvashatjátok el.

Ez a holon elősegíti az auránk rezgésszintjének emelkedését, és nyitottá tesz a magasabb dimenziójú kommunikáció felé. Eleinte 5 percig érdemes végezni, majd lassan lehet növelni 10 percre, de 15 perc már olyan erős testi-lelki tisztulási tüneteket produkál, amiket érdemes elkerülni, és fokozatosabban dolgozni. A holon kivetítése előtt ki kell fejezni a szándékunkat a regzésszint növelése iránt, majd a feltétel nélküli szeretet és öröm érzéseit kell rezonáltatni a szívünkben. A gyakorlatban van egy felfelé-lefelé áramlás a központi csatorna mentén, erre is oda kell figyelnünk a meditáció közben. A gyakorlat némileg hasonlít a MerKaBa-meditációhoz, bár ott két egymásba ágyazott tetraédert kell forgatni az egyik, illetve a másik irányba, és a forgás közben kialakuló "örvény" hozza létre a csészealj-alakzatot. Az est második részében votl még két meditáció, amiket a következő részben fogok ismertetni. 

Tom Kenyon Hathor-üzeneteit itt és itt olvashatjátok el, a MerKaBa meditáció leírását pedig itt.  

Nincsenek megjegyzések: