2020. október 26., hétfő

A Fény hídja

Kedden ismét tanítás volt Pumával. Előtte hétfőn újhold volt, és egyben napfogyatkozás is, mely a déli féltekéről szépen látszott is. A bal oldali képet a NASA készítette december 14-én. Ez a két égi esemény, plusz a december 21-ei téli napforduló és az akkor bekövetkező Jupiter-Szaturnusz együttállás egy Fény-hidat alkot, melyen átsétálhatunk az új, 2021-ben kezdődő korszakba. A Jupiter és a Szaturnusz a két nagy tanító, a Jupiter a bölcsességen, a Szaturnusz a szenvedésen keresztül tanít. Ez az együttállás hasonlít ahhoz, ami Jézus születésekor történt, de amit akkor a Háromkirályok vagy a három mágus csillagának gondoltak, az az együttállás most a három királynő és a női spiritualitás felébredését fogja elhozni. A téli napforduló éjszakáját érdemes virrasztással, böjttel, szertartással, meditációval eltölteni. 

Puma több feladatot is adott nekünk, amiket szeretnék itt összefoglalni a számotokra is. Az első feladat az volt, hogy kapcsolódjunk az erőállatainkhoz, és hívjuk őket a négy égtáj felől, a kelettel kezdve. Amelyik kelet felől jelenik meg, az lesz a fő erőállatunk, amely a szellemi úton fog segíteni. Ma este tartottam egy online sámándobos meditációt, és elkezdtem hívni az erőállataimat. A keleti oldalon a farkas bukkant fel, majd egy egész farkas-falka, különböző színű farkasok. Az összetartozást, a közösség szolgálatát, mások érdekeinek az önzésünk elé helyezését szimbolizálja, legalábbis ezt üzente. Dél felé fordultam és itt a tűzsárkányom jelent meg. A dél a halál és az alsó világ iránya is, és azt mutatta, hogy mindent, ami a Föld alatt, az Alsó Világban és a tudatalattimban van, azt át kell transzformálnom, transzmutálnom a tűz ereje által. Nyugat felé fordultam, és a sasomat láttam. Ezek az erőállataim már régőta velem vannak, de most a sas mellé csatlakozott a kondorkeselyű és a kolibri is, akiket a Munay-ki beavatásomkor kaptam. Ők a Felső Világhoz való kapcsolódást segítik. Végül észak felé fordultam, itt pedig az oroszlánt, a jaguárt és a medvét láttam. Ők mind erőt adnak a gyógyításhoz és a Középső Világbeli munkához.

Puma azt mondta, hogy szerezzünk egy hegyikristályt, és hívjuk bele a szakrális női minőséget, a Pacsamama energiáját. A kristályt a két kezem közé fogtam, és háromszor rámondtam, hogy "Hampuy Pacsamama" (a hampuy egy hívószó). Utána háromszor ráfújtam, miközben az égből és a földből kértem az energiákat. Ezt a szertartást meg kell újítani a nyári napfordulón is, és közben dolgozni kell a kristállyal, hogy fejlődjön a kapcsolatunk az Istennő minőségével. 

Még egy harmadik szertartást is tanított Puma: ehhez háromféle virág szirmaira van szükség: piros (női teremtőerő), fehér (férfi teremtőerő) és sárga (a számi, vagyis a fényenergia színe). A virágszirmokat a vízzel megtöltött fürdőkádba kell szórni. Lehet bele illóolajat tenni, mécsest gyújtani, és fohászokat mondani, utána pedig rituális fürdőt venni. Puma sokszor szokta mondani, hogy nem kötelező a nehéz utat választani. Sok lélek a leszületése előtt fogadalmakat tesz, hogy milyen sok nehézséget akar elvállalni, de ezt bármikor meg lehet változtatni, mert a női minőség azt jelenti, hogy nem minden áron a nehézségeken keresztül szeretnénk tanulni, hanem a lágyságon keresztül is megérkezhetünk a harmóniába. Szerintem jól sikerült a hangutazás, legalábbis én jól éreztem magamat. De hallgassátok meg ti is, hogy milyen lett. Itt még több dolgot elmondtam a Napfordulóval kapcsolatban, jó felkészülést kívánok Nektek!

Nincsenek megjegyzések: