2020. november 25., szerda

Van egy álmom 2021-re...

Kedves Olvasóim, követőim itt az online térben, és persze azok is, akikkel személyesen is találkoztunk már sokat, bár mostanában erre kevesebb a lehetőség még egy kis ideig! De a reményt persze men veszítjük, és arra készülünk, hogy már januárban, de legkésőbb február végén ismét találkozhatunk személyesen az elvonulásokon, a Nomád Jóga programjain és más közös zenéléseken, fellépéseken zenész barátaimmal. Még egy fontos tervünk van 2021-re: sikerült vennünk, javarészt örökségből egy nagyobb telket Csúcshegyen, a 3. kerület Ürömhöz közel eső, külterületi részén (1037 Vadászles u. 17), és ott most minden megtakarításunkkal azon vagyunk, hogy lakhatóvá tegyük a kis házikót, ami rajta áll. A terveink szerint idén tavasszal vagy nyár elején szeretnénk kiköltözni a "Csúcshegyi sámántanyára" (ezt a nevet ötöltem ki a kis bázisunknak), de ez a bejegyzés nem is erről akarna szólni. 

Amint kiköltözünk Csúcshegyre, és itt jön az álmom, amit már lassan két éve dédelgetek, és egy cserkúti látomás során kaptam meg először, amikor még nem is tudtuk, hogy ez a telek létezik, és a miénk lesz. Tehát az az álmom, hogy a telekre szeretnék felállítani egy 9 méter átmérőjű jurtát, mely közösségi programok, hangfürdők, workshopok, szertartások helyszíne lesz majd az elképzelésem szerint, amellett, hogy remélhetőleg a Nomád Jóga is életben tud maradni a járvány után is. De az egyéni és csoportos szertartások egy részét is a jurtában szeretném végezni. Itt lesz lehetőség akár éjszakai dobolásra, transzlégzésre is, mert nyugodtan hangoskodhatunk. A kellemes hegyi levegő és a zöld környezet pedig még autentikusabbá teheti szellemi élményeinket, melyeket ott meg fogunk élni majd veletek együtt.

Amikor annak idején az Úr Siva Natarádzsa szobor formájában el akart jönni az Atma Centerbe, akkor egy hasonló kérdéssel fordultam kis közösségünkhöz: aki tud, járuljon hozzá egy kis adománnyal, és így egy-két hét leforgása alatt összegyűlt a pénz tőlem és tőletek, és Siva azóta is velünk van, most éppen a Nomád Jógában lakik. A jurta költsége azonban valamivel tetemesebb, majdnem nyolcszorosa Natarádzsa árának. Nagyjából 2,5 millió Ft-nyi összegből lehet majd kihozni egy ekkora jurtát hőszigeteléssel, dobogóval, telepítéssel, és fűtéssel együtt. Ennek a felét remélhetőleg nekem is sikerül összespórolnom nyárig, de ha a másik fele összejönne közösségi adományozásból, akkor ez az álmom is valóra válhatna 2021-ben. Aki szeretne tehát beszállni támogatással, azt előre is nagy köszönettel fogadom. Természetesen bármilyen összeget lehet adományozni a jurtaszentélyre, de arra gondoltam, hogy az alábbi összegek esetében bizonyos jutalmakat is felajánlok cserébe:

20000 Ft - részvétel egy csoportos hangfürdőn vagy szerartáson a pároddal vagy másodmagaddal a jurtában.

50000 Ft - részvétel egy egyéni hangfürdőn, szertartáson vagy lélekutazáson a pároddal vagy másodmagaddal a jurtában.

100000 Ft (vagy afölött) - részvétel egy egyéni hangfürdőn vagy lélekutazáson a pároddal vagy másodmagaddal a jurtában, vegán grill a kertünkben, és egy éjszakázás a jurta szakrális terében. Természetesen minden adományozót meg fogunk hívni az ünnepélyes jurta-avatásra. 

Mindezek után még azt is elárulom, hogy most szombaton leszek kereken 50 éves, mivel 1971 január 9-én születtem. Amint átlépek ezen a kapun, az lenne a legnagyobb ajándék a számomra, ha hozzá tudnátok járulni ennek a szakrális közösségi térnek a megteremtéséhez, amely ezáltal egy kicsit a ti szereteteteket is tartalmazni fogja, valamint a ti sorsotok fonalait is fényesíti. 50 éves születésnapomra egy fergeteges Cacao Dance szertartással készültünk egyébként a Julia Chants zenekarral,  de a Covid sanos közbeszólt, így most nem tudunk közösen bulizni. A koncertet természetesen be fogjuk pótolni Juliékkal, amint adódik rá a lehetőség, most pedig ilyen csendesebb, belső teremtő folyamatban tudjuk egyesíteni az erőinket, én ennek örülnék a legjobban. Persze minden más köszöntést, jókívánságot meg ajándékot is hálás szívvel fogok fogadni, hiszen én is igyekeztem minél több online tartalmat, jógaórát, hangfürdőt, előadást adni nektek a karantén ideje alatt, és remélem, hogy ezek ereje támogatott beneteket az életetekben. Tehát tartsunk össze, és teremtsünk jó dolgokat 2021-ben! Reménykedem benne, hogy életem második felében is hasznos szolgálatot végezhetek a közösségnek. 

Ha szeretnétek utalni, akkor erre a számlaszámra tudtok:

Szücs Gábor EV

Unicredit Bank  1091 8001 0000 0059 0681 0009

A megjegyzésbe írd be, hogy "Jurta adomány" és a számlázási, valamint email címedet. Kérlek írj egy emailt a gaurangad@gmail.com címre, hogy meg tudjalak hívni a jurta-avatóra! Namaste! Áldás! 

Nincsenek megjegyzések: