2020. november 30., hétfő

Az Ősök szimbóluma

Ez a szimbólum, melyet szintén Odintól kaptam az egyik gyógyítás közben, egy olyan alkalomal érkezett, amikor a kezelt személynek nem volt elegendően mély kapcsolata az apai és anyai őseivel, így nem tudott rájuk támaszkodni és erőt meríteni belőlük, és maguk az ősök is gyógyításra szorultak, mert sok transzgenerációs karmát hordoztak magukban. 

Amikor gyógyítás közben kapok egy szimblumot, akkor engem és a vendégemet is elvisznek a Valhallába az erőállatok, és tulajdonképen mindketten megkapjuk a beavatást a szimbólumra, ugyanis Odin mindkettőnk testére rárajzolja vagy karcolja a szimbólumot a lándzsája hegyével a megfelelő helyre. De először egy rúna-kövön szokta nyújtani felém. A kő ezúttal fekete volt, a szimbólum kontúrjai pedig pirossal rajzolódtak ki, a vér szerinti összetartozást jelképezve. Utána mindketten lefeküdtünk Odin előtt, és a szimbólumot a combjainkra és a hausnkra rajzolta, méghozzá fejel lefelé. Vagyis a két hegy csúcsa a combunkon volt, és a térdeink felé mutatott, a napkorong és a sugarai a köldökünk alatt voltak, a folyó pedig a köldökünktól (a születés pontja) a szívünkig rajzolódott ki. 

Az Ősök szimbólumának kifejtését a következőképpen tudom értelmezni: A két hegy az apai, illetve anyai ősök összességét képviseli, mintha az összes csontjuk, emlékül, mentális benyomásuk össze lenne gyűjtve ebben a hegyben. A folyó a két hegy között az ősöktől származó áldást és erőt képviseli. Ha egy vizuális utazásban vagyunk, akkor a két hegy és a folyók részleteinek megfigyelése sok információval szolgálhat az illető és ősei életével kapcsolatban. A Napkorong a két hegy között a Forrást jelöli, vagyis Istent, a Nagy Szellemet, melyből minden származik eredetileg. A napnak hét sugara van, ennek számos kifejtése létezhet. Amikor az Ősök gyógyítását végezzük, akkor is a Teremtőig szoktuk visszakövetni az ősök vonalát. Bár a víz és a Tűz (a Nap) ellentétes elemeknek tűnnek, mégis a Napből származik eredetileg minden.

Nincsenek megjegyzések: