2020. november 20., péntek

A Látnokok rítusa - lélekutazás

A Látnokok rítusával kapcsolatos lélekutazásban több feladatunk is lesz: az erőállatunk segítségével elindulunk a Felső Világba, és felkeresünk egy Felső Viláőgbeli szellemi tanítót, majd kapcsolódunk a Moche kultúra fő istenségéhez, valamint a bálnák és a delfinek üzenetét is meghallgatjuk. 

1. Helyezkedj el ülve vagy fekve a lélekutazáshoz, és takard be a szemedet, ha zavar a fény. Kapcsold be a dobolás vagy csörgőzés felvételét, vagy saját magad játssz a hangszeren. Miközben lassan belekerülsz a révült állapotba, indulj el az Életfa felé.

2. Amikor meglátod az Életfádat, akkor hívd az erőállataidat, és kérd meg őket, hogy vigyenek felfelé, a Felső Világba. Azt is elképzelheted, hogy egy tornádó kezd kialakulni az Életfa mellett, és ez a forgószél nagyon nagy erejű, de biztonságban leszel, ha engeded, hogy felkapjon, mint az Óz mesében. A tornádó kürtője felfelé nyúlik, egészen az égig, sokkal magasabbra, mint az Életfa. Ahogy elindulsz felfelé, látod, hogy az Életfa egyre kisebb lesz alattad, és a lombkoronája átalakul fénnyé. Ahogy egyre magasabbra kerülsz, látod, hogy egyre sűrűbb felhők vesznek körül.

3. A felhők annyira sűrűk lesznek, hogy bátran ráléphetsz a felhőre, és ahogy kilépsz a tornádóból, elindulsz felfedezni a Felső Világot. Útközben minden testi jegy, gondolat, és minden, ami a Középső Világbeli egódhoz kapcsolódik, minden lépésnél a semmibe olvad. 

4. Végül, ahogy haladsz a felhőn keresztül, egy csodálatos palotához érkezel. Az építmény lehet középkori jellegű, vagy egyiptomi, indiai, dél-amerikai stílusú, vagy éppen tündérmesébe illő fénypalota, a lényeg az, hogy nagyon könnyed és légies szerkezetű lesz. Lépj be a kapun, és derítsd fel az épületet!

5. Végül megérkezel egy kristályfalú terembe. Ülj le, és meditációba mélyedve hívd a Felső Világbeli szellemi tanítódat. Bármilyen isteni, félisteni vagy angyali kinézetű lény megjelenhet, de az is lehet, hogy csak egy fénylő sziluettként látod meg először. Idővel meg fogja mondani a nevét, még ha nem is az első találkozás alkalmával. Figyeld meg a szellemi tanítódat, és kérd meg, hogy tanítson! Az is lehet, hogy belép a testedbe, hogy gyógyítson, vagy átölel, megérint, a homlokát hozzáérinti a tiédhez, hogy átadja a Szellemvilág üzenetét.

6. Kérd meg a szellemi tanítódat, hogy mutassa meg Ai Apaec (lásd lejjebb), a Mochék fő tengeristenének az ábrázolását! Ha megjelenik egy arany maszk, akkor vedd fel, és hangolódj rá, milyen érzéseket tapasztalsz! Kérdezd meg, hogy üzen-e neked valamit. Kérd meg a szellemi tanítódat, hogy hívja az Amazonas látnokait és nyomolvasóit, hogy tanítsanak és adják át neked a látás képességét. Majd köszönd meg nekik az áldást és a tanítást.

7. Most menj ki a palotából a szellemi tanítóddal, és keressétek meg a tengerpartot! Kérd meg a szellemi vezetődet, hogy hívja a ceteket! Figyeld meg, ahogy egy nagy tengeri emlős megközelíti a partot, és kiemelkedik a vízből, hogy üdvözöljön! Milyen állat érkezik? Bálna? Delfin? Kardszárnyú delfin? Mozdulj még közelebb hozzá, és engedd, hogy összeérjen a homlokotok! Milyen üzenetet ad át? Miközben a holografikus képek átáramlanak a fejedbe, érzékeld, ahogy kialakulnak a fénylő energia-örvények a homlokcsakrád és a látókéreg között, az új lehetőségek aranyló koronáját létrehozva a fejed körül. Köszönd meg neki a jelenlétet.

8. Most kérd meg a Felső Világbeli tanítódat, hogy lélegezzen bele a szívcsakrádba! Érzékeld, ahogy megnyílnak az arany csatornák a szíved és a látókérged között a tarkódon, mintha egy arany nyaklánc kötné össze őket két oldalról! Ezáltal megkapod a képességet, hogy újra láss a szíveddel, úgy lásd a dolgokat és önmagadat, ahogy vannak, fejlődjön az intuíciód és a finom érzékelésed. Köszönd meg a tanítást és gyógyítást a Felső Világbeli tanítódnak, és tudd, hogy mindig hívhatod, amikor szükséged lesz rá! 

9. Lápj vissza a felhők közé, és érezd a meleg nedvességet, ahogy átölel! Ahogy lépegetsz vagy lebegsz a felhőben, újra visszakapod mindazt az "egóruhát", melynek segítségével a Középső Világban létezel. Most lépj vissza a tornádóba, és érzed, ahogy lágyan elkezd vinni lefelé, és egyre közelebbről látod az Életfát.

10. A Tornádó lassan leereszt az Életfád tövében, és utazásod a végéhez közeledik. Mondj köszönetet az Életfának és az erőállatodnak! Lassan visszatérhetsz a fizikai testedbe és kinyithatod a szemeidet. Minden utazás végén lejegyezheted az üzeneteket, amiket kaptál, vagy a képeket, amiket megéltél. 

(Ai Apaec, akit a Mochék a "Lefejezőnek" is neveztek, a félelmetes tengeristen, a Mochék fő istensége. Egyszerre tisztelték és féltek is a haragjától, és a szörnyű tengeri viharok elkerülése érdekében emberáldozatokat mutattak be neki, hogy megbékéljen. Általában vicsorgó emberfejjel ábrázolják, és jaguárfogakkal. Egyes ábrázolásokon nyolc póklába van. Egyik kezében egy íves élő áldozókést tart, míg a másikban egy levágott fejet. Az uralkodók sírjaiban sok ilyen ábrázolást találtak.)

Nincsenek megjegyzések: