2020. november 6., péntek

Az Erő övei - lélekutazás

Ennek a lélekutazásnak az a célja, hogy felkészítse a gyakorlót az Erő övei beavatásra, és elősegítse az egyes övek régióiban felhalmozódott hucsa (nehéz energia) eltávolítását, illetve átalakítását számivá (könyű energiává). Ez a gyakorlás utána az Erő öveivel való mindennapos munka alapját fogja képezni. 

1. Helyezkedj el ülve vagy fekve a lélekutazáshoz, és takard be a szemedet, ha zavar a fény. Kapcsold be a dobolás vagy csörgőzés felvételét, vagy saját magad játssz a hangszeren. Miközben lassan belekerülsz a révült állapotba, indulj el az Életfa felé. Az Életfánál az Erő öveihez fogsz kapcsolódni.

2. Amikor meglátod az Életfádat, akkor ülj le a tövében, és hangolódj rá az Életfa energiamezejére, a természetes környezetre és a saját jelenlétedre néhány mély levegővétellel (belégzés az orron keresztül és kilégzés a szájon keresztül). 

3, Képzeld el, hogy derékig belesüllyedsz a sötét, fekete földbe, és a kezeidet is belemártod! Kapcsolódj össze a föld elemmel és a Földanyával, Pacsamamával és hívd, hogy jelenjen meg előtted. Jegyezd meg, hogyan jelenik meg, hogy néz ki, mit csinál! Milyen üzenetet hoz neked a Földanya? Hogyan gyógyítja az életedet és a lelkedet? Most képzeld el, hogy egy magot ültetsz mélyen a földbe, a jövőbeni Éned magját. Mit látsz, amikor a fekete földet nézed?  

4. Képzeld el, hogy elered az eső! Érezd, ahogy a víz patakzik az arcodon, és egy tavacskába gyűlik körülötted, a napfonatod magasságáig! Merítsd bele a kezeidet a vízzel kevert talajba, és kapcsolódj a víz elemhez, valamint Mamakócsához, az Óceán-anyához! Hogyan jelenik meg előtted? Milyen üzenetet hoz? Nézd a vizet, amint vörössé válik, majd beleivódik a talajba, és táplálja a magot, amit elültettél? Mit látsz, amikor a Földanya ereiben áramló vörös vizet nézed?

5. Képzeld el azt, hogy kisüt a nap, és átmelegíti a bőrödet aranyló fényével! Most kapcsolódj össze a tűz elemmel és Intivel, a Nap-apával! Hogyan jelenik meg előtted? Milyen üzenetet hoz? Képzeld el, ahogy a magból kinő egy hajtás, és kibújuik a felszínre, hogy magába szívja a Nap éltető sugarait! Mit látsz, amikor az aranyló napfénybe nézel?

6. Képzeld el azt, hogy a nappalt lassan felváltja az éjszaka! Az ezüstösen csillogó holdfény tükröződését látod, akit az inkák Mamakillának neveztek! Hogyan jelenik meg előtted? Milyen üzenetet hoz? Most képzeld el, hogy a növényed meghozta termését, és magjait felkapja a szél, és szétszórja a világban a Hold védelmező ezüst sugarai alatt! Mit látsz, amikor az ezüst Holdat nézed?

7. Most kövesd a növényed magjait a szélben, amint egyre magasabbra emelkednek az égben, és egy havas hegycsúsra érkeznek! Kapcsolódj az ősi bölcsességhez, melyet ott találsz! Kapcsolódj a Szellem erejéhez és a mintent átölelő Nagy Szellemhez, Wakan Tankához, valamint az Ég-apához, akit az inkák Inti Taitának neveznek. Mit látsz, amikor a fehér hegycsúcsokat nézed, és az Apukhoz, a hegyek szellemeihez kapcsolódsz?

8. Amikor az utazásod végére értél, mondj köszönetet az Életfának és engedd útjára növényedet. Lassan visszatzérhetsz a fizikai testedbe és kinyithatod a szemeidet. Minden utazás végén lejegyezheted az üzeneteket, amiket kaptál, vagy a képeket, amiket megéltél. 

Nincsenek megjegyzések: