2021. február 8., hétfő

Az anyaméh rítusának táplálása

 
A 13. rítus táplálása

Az Anyaméh rítusa a Munay Ki 13. rítusa.

1. Ha még menstruálsz, akkor a következő ciklusod kezdetén keress egy bensőséges helyet és időpontot, amikor a menstruációs véredet odaadhatod a Földanyának. Engedheted a véredet közvetlenül a Földre csepegni, vagy összegyűjtheted az első két napi menstruációs véred egy részét egy kis üvegbe, és ezt ajánlhatod fel Földanyának a következő mondatokkal:
Elengedem a félelmet, hogy magamhoz ölelhessem a szabadságot
Elengedem a fájdalmat, hogy magamhoz ölelhessem az örömöt
Elengedem a dühöt, hogy magamhoz ölelhessem a megbocsájtást
Elengedem a bánatot, hogy magamhoz ölelhessem a békét
Bármi mást is mondhatsz még, amit helyénvalónak érzel. A legjobb, ha mindezt tizenhárom menstruációs cikluson keresztül el tudod végezni. Füstölőt, virágot, gyógynövényeket vagy bármilyen más felajánlást is tehetsz a Földanyának.
2. Ha eltávolították a méhedet, vagy ha férfi vagy, az energetikai méhed akkor is megvan, és őt is táplálhatod a rítussal. Ebben az esetben a szertartást ugyanígy végezheted teliholdkor, jó minőségű vörösbort használva a menstruációs vér helyett. Az egész üveg bort ajánld fel Pacsamamának.
3. Ha menopauza után vagy, akkor a szertartást végezd ugyanúgy vörösborral, újholdkor. Egyszer vagy tizenháromszor is végrehajthatod.
4. Ha egy lány pubertáskor előtt kapja meg a rítust, akkor virágokat ajánljon a teliholdnak. Ezt azért kell így csinálni, mert a méhe még virágzásban van, és nem engedte el első virágát. A fiatal lányoknak elég csak az első két mondatot elmondaniuk, hisz nem szeretnénk őket túlterhelni, de ha ők többet szeretnének mondani, természetesen hozzátehetik saját szavaikkal, amit hitelesnek éreznek.
5. Oszd meg a rítust a környezetedben élő nőkkel. Minden alkalommal, amikor továbbadod a rítust, megerősíti annak erejét a saját méhedben is. A rítushoz kapcsolódó tűz- és vízszertartást is elvégezhetitek minden hónapban közösen, női körben.


Nincsenek megjegyzések: