2021. február 5., péntek

Az Anyaméh rítusa - kérdések és válaszok

Kérdések és Válaszok a 13. rítusról


Miért 13. és nem 10. rítus?

Az Anyaméh rítusát kilenc Munay Ki rítus előzi meg. Bár a Méh rítusa szám szerint a tizedik rítus, mivel női rítus, ezért nem kell, hogy kövesse a lineáris sorrendet. A női sámánok hagyományvonala ezáltal fejezi ki tiszteletét az évkör 13 holdciklusa előtt, melyek a méh ciklusaival is szoros kapcsolatban állnak.

Eltávolították a méhemet. Akkor is megkaphatom a rítust?

Ebben az esetben a rítus áldása még fontosabb számodra. Az energetikai méhed még mindig ott van, és nagyon fontos, hogy újra összekapcsolódj vele, és így visszakapd női bölcsességedet és erődet. Miután megkaptad a rítust, nagyon fontos, hogy minden újholdkor tápláld, és így meggyógyulj a fájdalom és a bánat lenyomataiból, és belép az öröm és együttérzés energiájába.

Várandósok is megkaphatják a rítust?

A rítus áldás az édesanya és a gyermek számára is, mivel mindketten megkapják az energiát belőle. Ilyenkor azonban nagyon gyengéden és az élet iránti tisztelettel kell átadni, és a kismama intuícióját is tiszteletben kell tartani.

Mi a helyzet a férfiakkal?

Minden élet a Földanya méhéből jön, és minden férfi egy nő méhéből születik meg. Ugyanolyan fontos, hogy a férfiak is méh-őrzőkké váljanak, mint a nők. A férfiak úgy válnak méh-őrzővé, hogy támogatják a nők gyógyító útját és Földőrzővé válását.

Férfiak részt vehetnek a szertartáson?

Ha a rítust átadó és megkapó nők úgy érzik, hogy ez helyénvaló, akkor hívják meg a férfiakat is. Ha a férfi részt vesz, és szolgálja a nőket és a rítust, az mindenki számára gyógyító hatású. A férfi segíthet a szertartás előkészítésében, a védelmező kör létrehozásában, és játszhat dobon vagy csörgőn a szertartás közben.

Férfiak is megkaphatják a rítust?

A rítus lényege a méh gyógyítása, és lehet, hogy némelyik férfi úgy érzi, hogy szüksége van az energetikai méhe gyógyítására. Lehet, hogy trauma érte őket az anyaméhben, vagy pedig blokkokat éltek meg a nőkkel való párkapcsolat során. Ha a férfi őszinte szívvel kéri a rítus átadását, akkor vele is meg kell osztani.

Távban is átadható a rítus?

A rítus átadásának a feltétele az, hogy az átadó személy megkapta, táplálta, és képes távban is dolgozni az energia-átadásokkal. Ekkor távban is átadhatja, ha a fogadó személy akadályoztatva van a jelenlétben. De a legjobb személyesen átadni, mivel a női minőséghez való kapcsolódás a spiritualitás testetöltését is jelenti.

Nincsenek megjegyzések: