2021. február 22., hétfő

Homo Luminous - a "Fényember"

Homo Luminous – a “Fényember”

A Földőrzők célja az, hogy Homo Luminoussá, azaz „Fényemberré” váljanak, vagyis a fénylő energiatestük (aurájuk) elérje teljes fejlettségi és tudatossági potenciálját. A Földőrzők felkészítésének energetikai komponensét a karpayok, vagyis a különböző beavatási rítusok adják. A Munay Ki kilenc rítusa elősegíti a fénylő energiamezőnk átstrukturálását. Az egyes rítusok stabilizálják a Homo Luminoussá („Fényemberré”) válás folyamatának minden kritikus csomópontját. A kilenc rítus olyan módon hangolja be az energiatestünket, hogy a testünk „angyalivá” válik.

A rítusokat eredetileg égi, angyali lények adták át az első tanítóknak, most pedig a tanítók adják tovább a beavatandóknak. Amikor a Földőrző átadja a beavatásokat egy tanulónak, akkor a fénylények láncolata lép tovább a tanító fejéről a tanulóéra, miközben egymáshoz hajolnak, és összeérintik a homlokukat. Az energetikai információ átadása érdekében a Földőrző csupán létrehozza a szakrális teret és megtestesíti az adott rítus rezgését. A beavatásokat nem kaphatod meg saját magadtól, de ha már megkaptad egy átadótól, akkor te is továbbadhatod másoknak. Magukért a rítusokért nem kérhetsz pénzt, de a hozzájuk kapcsolódó oktatásért igen.

Ezek a rítusok nem csak beavatási szintek, hanem az egész emberiség evolúciója felé mutató lépések rítusai. Miközben a világ nemzetei földterületek miatt harcolnak egymással, nekünk meg kell találnunk a bölcsességet ahhoz, hogy békét teremtsünk az emberek között. Miközben az űrteleszkópjaink a határtalan univerzum képeit továbbítják nekünk, meg kell találnunk emberi történetünket, melyben a csillagok is szerepelnek. És minél nagyobb képességre teszünk szert a világ tönkretételére, annál fontosabb, hogy meghalljuk a hívást, mely az egész teremtés védelmezőivé kíván tenni minket. Az inka sámánok mindig felhívják a figyelmet arra, hogy a rítusok célja nem az egónk növelése, hanem az, hogy megosszuk őket másokkal. Minél inkább megosztjuk a rítusokat másokkal, annál inkább kivirágzik a szívünkben a Munay és mélyül a kapcsolatunk a rítusokkal.

Nincsenek megjegyzések: