2021. február 1., hétfő

A Teremtő rítusa - lélekutazás

A Teremtő rítusa – lélekutazás

A Teremtő rítusa a Munay Ki kilencedik rítusa. Ebben az utazásban a Felső Világba fogunk utazni, hogy összekapcsolódjunk az eddig megkapott rítusokkal, és engedjük felébredni önmagunkban az Isteni Fényt. A kilencedik rítus a Teremtő rítusa. Azoknak a megvilágosodott mestereknek a vonalához fogunk kapcsolódni, akik elérték a Buddha- vagy Krisztus-tudatot, és minden érző lény java érdekében léteznek és cselekszenek.

Képzeld el magad előtt az Életfát, és fejezd ki a szándékodat, hogy a felső Világba szeretnél utazni, minden Teremtés forrásához. Lépj oda az Életfa törzséhez! Egy ajtó vagy kapu vagy más nyílás fog megjelenni a törzsön, melyen keresztül beléphetsz az Életfába. Az Életfa törzsében egy fény-csatornán keresztül fogsz utazni fölfelé. Lassan kiemelkedsz az Életfa törzséből, majd a lombkoronájából is, és egyre feljebb emelkedsz, amikor visszanézel, már egyre kisebbnek látod az Életfa koronáját. Ahogy emelkedsz, azt veszed észre, hogy egyre sűrűbb felhők vesznek körül, annyira sűrű felhők, hogy ki is tudsz lépni a felhőre a tornádóból. Ahogy a felhőben sétálsz, érzed, hogy minden, ami a Középső Világbeli énedhez tartozik, és nincs rá szükséged az utazás során, fokozatosan lemállik rólad.

Végül kilépsz a felhők közül, és egy gyönyörű palota bejáratánál találod magadat, amely a te élményeidnek, mentális lenyomataidnak megfelelő szimbolikában jelenik meg. Valamilyen mesebeli, északi, keleti, vagy akár földönkívüli stílusú vagy kristálypalota is lehet, amit látsz. Merészkedj be a palotába, és nézz körül! Lásd, amit látsz, halld, amit hallasz, érezd, amit érezned kell! Mindezeknek nagy jelentősége van az utazásod során. Hívd az erőállataidat, és gondolatban utazd végig még egyszer a nyolc rítust, amit eddig megkaptál:

A Gyógyítók rítusa során felébredt a gyógyító erőd, és kapcsolatba léptél a gyógyító fénylények láncolatával.

Az Erő övei rítusa során megkaptad az Erő öt fénylő övét. Figyeld meg az öveket az energiatestedben, és emlékezz a természeti és isteni erőkre, melyekkel összekapcsolnak.

A Látnokok rítusa során megkaptad a szellemi látás képességét a harmadik szemeddel és a szíveddel, valamint összekapcsolódtál a bálnák és delfinek által őrzött bölcsességgel.

A Harmónia rítusa során összekapcsolódtál a hét archetípussal: a Kígyóval, a Pumával, a Kolibrivel, a Kondorral, Huascarral, Quetzalkoatllal és Pacsakutival. Üdvözöld őket is.

A Napőrzők rítusa során összekapcsolódtál a női gyógyítók láncolatával és a Nustákkal, a női isteni minőségekkel.

A Bölcsességőrzők rítusa során összekapcsolódtál az Apuk szelemével és bölcsességével.

A Földőrzők rítusa során összekapcsolódtál a Nap Apával és mindazokkal a szellemi lényekkel, akik a Föld lényeinek jólétét felügyelik.

A Csillagőrzők rítusa során összekapcsolódtál a Nap Gyermekeivel és a Csillagok szellemeivel.

Most pedig készen állsz arra, hogy hazatérj, a Szeretetbe. Emlékezz most mindazokra az alkalmakra, amikor megérezted és megtapasztaltad a feltétel nélküli szeretetet, amikor adtad és kaptad. Érezd, ahogy a szeretet energiája áthat és összeköt mindent és mindenkit – a hozzád közel állókat, a szeretteidet, és minden érző lényt. Emlékezz a szüleidre, és azokra, akik támogattak, bátorítottak, és adj hálát mindenkinek, aki valamilyen módon kifejezte a szeretetét irántad, vagy akiket te szerethettél.

Most koncentrálj a jövőre: hogyan fogod beengedni, megtapasztalni és átadni a szeretet energiáját a jövőben? Engedd, hogy lényed minden sejtjét és szintjét átjárja a szeretet-energia. Koncentrálj rá! Milyen érzés? Hogyan néz ki? Mit tanít, mit üzen? Ha a szereteteddel változást tudnál hozni ebbe a világba, akkor mi lenne az? Képzeld el, ahogy a szeretet kiárad a szívedből minden élőlény felé, és elősegíti ezt a változást.

Maradj benne a szeretet érzésében és tapasztalásában, és tudd, hogy Isten vagy, aki rajtad keresztül pillant a Világra. Amikor készen állsz, akkor lassan térj vissza a mennyei palotából a felhők közé. Ahogy lépkedsz, érzékeld, hogy minden visszatér hozzád, amit az odafelé úton „levetkőztél” a felhőben. Lassan kezdj lefelé ereszkedni, az Életfa felé. Fokozatosan megpillantod az Életfa lombkoronáját, ahogy egy parányi pontból egyre nagyobb lesz, ahogy közelebb kerül hozzád, míg végül belekerülsz a lobkoronájába, majd a törzsén keresztül alászállsz, és megérkezel az Életfa tövéhez. Köszönd meg az Életfának is az utazást, és térj vissza a fizikai testedbe, a fizikai valóságba, majd lassan nyisd ki a szemeidet. Ne felejtsd el leírni azokat a fontos dolgokat, amiket az utazás során kaptál!

Nincsenek megjegyzések: