2021. február 15., hétfő

A Munay Ki kedvező hatásai

A Munay Ki jótékony hatásai

Ahogy megkapjuk és megtapasztaljuk a hetedik, nyolcadik és kilencedik beavatásokat, a fénylő energiatestünkbe újabb, frissebb energetikai kódok kerülnek (ezeket andoki kódoknak (Andean codes) is szokták nevezni, és ezek a kódok fokozatosan „frissítik a DNS-ünket is, olyan kódokat beleépítve, mely által a testünk másképpen for öregedni, gyógyulni és meghalni. A „kódokat” fénylények hozzák el és táplálják be az energiarendszerünkbe, és nem kell semmi különöset tennünk azért, hogy ezek a fény-sámánok eljöjjenek, csak hívni kell őket, amikor készen állunk a fogadásukra. Jelenlétük nem zavaró, de támogatni tudnak bennünket abban az erőfeszítésünkben, hogy több fényt és gyógyulást hozzunk a világba. Jelenlétük a mai világ negatív energiájától és félelmeitől is védelmez.

A kilenc Munay Ki rítus kedvező hatásai

  • erősödik az intuíciónk és gyógyító képességünk
  • belső férfi és női energiánk gyógyul és egyensúlyba kerül
  • támogatja a kapcsolódást a szellemi tanítókhoz és elősegíti, hogy a fizikai szemeinkkel és füleinkkel is érzékeljük a finom energiákat.
  • megnyitja és gyógyítja a szívcsakránkat
  • növeli és fejleszti a teremtő képességünket
  • felgyorsítja spirituális evolúciónkat a tudatunk módosítása által
  • képessé tesz arra, hogy beleálljunk az erőnkbe, megtartsuk a határainkat és magunkhoz vegyük életünk irányítását.
  • elősegíti a manifesztációs folyamatainkat
  • elősegíti az önkorlátozó hiedelemrendszerek szétbontását, valamint a múlt életekből vagy a múltból származó traumák és elakadások oldását.

Egyes Munay Ki gyakorlók arról számoltak be, hogy a beavatás után tisztábban látták az energiákat, több üzenetet, útmutatást kaptak szellemi tanítóiktól, és vizuális látomásaik is voltak (holografikus letöltés).

Minden szellemi úton járó számára hasznos lehet a Munay Ki rítusok megkapása, mivel valóban megváltoztathatják életünk irányát, és az emberiség tudatváltása érdekében minél több embernek át kell adni annak teljességében és a Munay (feltétel nélküli szeretet) hangulatában.

Születésünktől kezdve minden szükséges dologgal rendelkezünk, hogy elő tudjuk hozni az ajándékokat, melyek megosztása a mi feladatunk. A szívünkben ott vannak a teremtés kódjai, mindannak az emlékezete, ami volt, és ami lesz. Mindegy, hogy min mentünk keresztül, és mit éltünk meg az életünkben, ez az emlékezet sértetlenül ott van, és mindig elérhető.

Energetikai szempontból, az emlék-lenyomatok, az életünk befejezetlen történetei, az őseink és fajunk össztörténete tovább él a sejtmemóriánkban és emberi energiamezőnkben. Ezek a lenyomatok olyan szűrőként működnek, melyek eltorzítják a világról alkotott felfogásunkat és megakadályozzák azt, hogy felismerjük a szív örök bölcsességét. Ideje megszabadulni ezen lenyomatok torzító hatásától. Ebben a bölcsességben ott van annak a világnak a víziója, melyben a gyerekeid gyerekei fognak élni.

Azt a döntést hoztad, hogy az emberiség evolúciójának ebben a hihetetlen időszakában születsz le, és részese leszel a nagy átmenetnek. Benned is megvan az egyik kulcs, mely feltárja a béke évezredek óta megjósolt aranykorát.

Tudományos szemszögből a szívünk elektromágneses ereje 5000-szer erősebb, mint bármelyik másik szervünké. Amikor szívből mondasz vagy kívánsz valamit, akkor erőteljes rezgést küldesz az univerzumba. A fizikai törvényei azt mondják, hogy a hasonló a hasonlót vonzza, ami azt jelenti, hogy a téged körülvevő világ úgy fog rendeződni, hogy igazodjon a frekvenciádhoz, és a te rezgésedet erősítse.

Ha Munay-ban élsz, akkor harmóniában vagy a Földdel és a kozmosszal. Amikor ráhangolódsz erre a rezgésszintre, akkor az univerzum összeszövetkezik veled, és minden pillanatban útmutatást ad. Mint ahogy a kolibri is 5000 mérföldet tesz meg minden évben, és nem aggódik azon, hogyan fogja ezt véghezvinni, az univerzum téged is el fog vezetni legmagasabb sorsodhoz.

Ahogy a körülötted lévő világ változik, találd meg a bátorságot, hogy belenézz a szívedbe és felfedd az ajándékokat, melyeket meg kell osztanod másokkal. Szabadulj ki a félelemből, abból, amiről azt gondolod, hogy helyes, bocsáss meg magadnak és másoknak, légy együtt érző és türelmes önmagaddal, és minden tudatos/érző lénnyel. És a legfontosabb: szeresd és becsüld meg azt, ami vagy, ami voltál és ami leszel! Ülj a szíved csendjében, és pillantsd meg a Teremtés történetének visszatükröződését! Legyél a tiszta tó, mely mindent visszatükröz kívül és belül, és énekeld az Élet dalát!

Nincsenek megjegyzések: