2010. november 15., hétfő

Judgement Day


Eljött az Ítélet Napja! Mondhatnánk a Kihívás Napjának is, de az nem annyira végzetszerű :-)

ATMA YOGA DAY 2010 november 20 szombat, Atma Center Pest!

Ha mág nem jógáztál az Atma Centerben, akkor itt a legjobb alkalom, hogy egy jó nagyot hörpints a jóga életadó nektárjából! Ha már jógáztál az
Atma Centerben, akkor ez lesz a napja annak, hogy kipróbáld: mennyit bírsz ki egyben? Akár tizenkét órán keresztül is jógázhatsz egyfolytában, ha elég kitartó vagy, és ha találsz helyet a teremben! Mindezt csupán 1500 Ft-ért, és ez még nem minden! Mindenki, aki részt vesz az Atma jóganapon, vagy akár csak aznap besétál az Atma Centerbe, jogosult arra, hogy vásároljon egy kedvezményes korlátlan havi jógabérletet december hónapra, amit maximum december 31-ig lehet használni. A kedvezményes jógabérlet ára a karácsonyi és azelőtti időszakra 14000 Ft. Ezzel egy kicsit megkíméljük a pénztárcádat, de nem maradsz jóga nélkül a "nehéz időkben" sem :-). Plusz év végéig lehet egészséget ajándékozni másoknak is, 6000 Ft-ért vehetsz egy öt alkalmas jógabérletet ajándékba bármelyik ismerősödnek, aki még nem jógázott nálunk az Atma Centerben, hadd terjedjen a kór!

Tehát akkor az
Atma Yoga Day programja:

Nagyterem (Ananta)

8h:
Mysore Ashtanga (Szalai István)
10h:
Agni-jóga (Szabó Andi)
12h:
Hot Ashtanga (Gauranga)
14h:
Kontakt jóga (Panni)
16h:
Csípőnyitó vinyásza (Szalai István)
17.45:
Bollywood táncbemutató (Kamala tánccsoport)
18h:
Akro-jóga (Panni)

Kisterem (Kundalini)

8.
Bandha-jóga (Major Ági)
10. Hátrahajlítás (
Gauranga Das)
12. Dinamikus
Hatha (Herczeg Angi)
14. Body Art (Lovász Andi)
16.
Iron yoga (Gauranga)
18.
Wellyoga (Horváth Ancsa)

Egy nap alatt megismerheted az Atma Center összes jógaoktatóját, és az összes óratípusát is. Tizenkét teljes hosszúságú jógaóra, párhuzamosan két teremben, hogy legyen miből választani! Mindezeken túl egész nap lehet étkezni az étteremben, ha véletlenül megéhezel, de persze sokat enni csak akkor érdemes, ha már végképp kifáradtál, és nem tervezel részt venni a további órákon, mert behányni nem érdemes, főleg a Kontakt és Akro-órákon nem néz ki jól :-). Egy ilyen jóga-dózist akár védőoltásnak is vehetünk, mert annyira feldobja az embert, hogy utána elvonási tünetei támadnak, és könnyen megeshet, hogy rááll a rendszeres jógázásra. Úgyhogy mindenkit szeretettel várunk, és hozzátok a barátaitokat is, osszátok meg az eseményt a Facebook-falatokon!

Nincsenek megjegyzések: