2020. október 30., péntek

A gyógyítók rítusa - lélekutazás

Az alábbi lélekutazást a Munay-ki "Gyógyítók rítusa" beavatásához kapcsolódóan, előtte vagy utána érdemes elvégezni. A kapcsolódás az erőállatokkal nagyon fontos lépés a sámáni úton, és ezzel kapcsolatban már több bejegyzést is írtam. Először ismételjük át ezeket a lépéseket. 


A Q'ero hagyományban négy fő erőállat kap kiemelt szerepet: a kígyó (Alsó Világ), jagupár/puma (Középső Világ), sas/kondor (Felső Világ) és kolibri (a lélek, átjáró a világok között). Ha ezek közül valamelyik a te erőállatod is egyben, akkor velük is tudsz dolgozni, de ha nem, akkor majd a Harmónia rítusa során visszatérünk a hozzájuk történő kapcsolódáshoz. Dolgozz nyugodtan a saját erőállataiddal, vagy azzal, amelyik bejelentkezik a következő utazáson. A gyógyítók rítusának kettős szerepe van: összeköt az ősi gyógyítók láncolatával, akik fénylények a múltból, de igazából az időn kívül, a Szellemvilágban, a Felső Világban léteznek, és onnan jelennek meg, amikor hívjuk őket a gyógyításhoz. A rítusban a tenyércsakrákat is aktiváljuk, melyek a gyógyító energia fő átadási kapui. 

1. Helyezkedj el ülve vagy fekve a lélekutazáshoz, és takard be a szemedet, ha zavar a fény. Kapcsold be a dobolás vagy csörgőzés felvételét, vagy saját magad játssz a hangszeren. Miközben lassan belekerülsz a révült állapotba, indulj el az Életfa felé.

2. Ha jártas vagy az Alsó Világbeli utazásban, akkor az Életfa gyökerei mentén leereszkedhetsz az Alsó Világba, ha nem, akkor viszont maradj az Életfa körül. Keress egy tavat, és merülj el benne. Miközben elmerülsz a tóban, és egyre mélyebbre süllyedsz, engedd, hogy lemossa rólad a Középső Világbeli egód utolsó maradványait is, és csak a szellemtested maradjon, melyben utazni szoktál. 

4. A tóban tovább merülj lefelé, míg a felszín már nagyon messze van feletted, és ekkor hirtelen egy másik, természetes, őskori világban találod magadat. Indulj el itt az erőállataid keresésére - hívd őket.

5. Állapítsd meg az égtájakat, és először kelet felé fordulva hívd a fő erőállatodat. Ha könnyen sikerül, akkor fordulj dél, majd nyugat, majd észak felé, és abból az irányból is hívj be egy-egy erőállatot. A fő erőállatod a keleti irányból felbukkanó erőállat lesz. Lehet vízi lény, emlős, ragadozó, vagy madár is, de akár mitológiai lény is megjelenhet. Az ősi magyar hagyományban a négy fő erőállat a turul, a csodaszarvas, a fehér táltos ló és a griff vagy sárkány. 

6. Fordítsd vissza a figyelmedet a keleti irányból megjelent fő erőállatodra, és kérj tőle tanítást vagy gyógyítást. Az erőállatok általában nem szavakkal és mondatokkal kommunikálnak, hanem holografikus ábrák, jelentek segítségével. Majd kérd meg az erőállatodat, hogy leheljen erőt a tenyereidbe. Ilyenkor megeshet, hogy megharapja vagy megcsípi a tenyeredet, vagy nagyon sok tűzzel, fénnyel tölti fel. Az egész energiameződ felizzik, és emlékeztetheted magadat a belső gyógyító képességedre. Érintsd a homlokodat az erőállat homlokához. Ez a feltétel nélküli szeretet jele. 

7. Most kérd meg az erőállatodat, hogy kapcsoljon össze téged a gyógyítók ősi láncolatával, és kérd meg a megjelenő fénylényeket, hogy gyógyítsanak, és segítsenek neked máskor is a gyógyításban. Érintsd a homlokodat a gyógyítók homlokához. Ez a feltétel nélküli szeretet jele. 

8. Amikor meghallod (vagy elkezded játszani) a visszahívó dobszót, akkor indulj el vissza a tavon keresztül, és öltsd vissza magadra a Középső Világbeli "jelmezedet", egódat, mellyel itt éled az életedet. Térj vissza az Életfához, majd lépj vissza a testedbe. 

A Gyógyítók rítusa átadásának részletes folyamatát itt nem ismerhetem, mert azt mindenkinek személyesen kell megkapnia egy Munay-ki átadótól, és azután adhatja tovább ő maga is. A Gógyítók rítusa azok számára hasznos és fontos, akik szeretnék gyógyítani önmagukat és környezetüket, harmonizálni az energiamezőjüket, vagy gyógyítóként, segítőként tevékenykednek, egyéni vagy csoportos meditációkat, szellemi folyamatokat, szertartásokat vezetnek. 

Munka a gógyító fénylényekkel

A gyógyító fénylények nagyon sokan vannak és nagyon sokfélék. Közös jellemzőjük az, hogy egymással együttműködve segítenek a gyógyítás munkájában. Lehetnek olyan gyógyítók, akik az ősi időkben a Földön is megszülettek, akár az Andokban, akár Egyiptomban/Babilonban, Észak-Európában, Tibetben, Észak- Amerikában, Afrikában vagy Ausztráliában (ezekre a helyekre esett Inti, a Nap-apa hét fénysugara, a szivárvány színeit alkotva). Ezeknek az ősi kultúráknak a nagy gyógyítói és sámánjai sok esetben haláluk után a Felső Világba kerültek, és onnan segítik a földi lények fejlődését és munkáját fénytestben, az ötödik-tizedik dimenzióból, ha modern kifejezéssel akarunk élni. Az öngyógyításkor vagy mások gyógyításakor nyissuk meg a szakrális teret, majd hívjuk az Apukat, a hegyek szellemeit, Pacsamamát, a Földanyát és a gyógyító fénylények láncolatát. Én mindig egymás kezét fogó, fénylő emberi sziluettek formájában szoktam látni őket. Körbeállnak engem és azt, akit éppen kezelek, és egy erős védelmező, gyógyító energiamezőt hoznak létre körülöttünk. 

Azt is megteheted, hogy magadba hívod a gyógyító szellemeket, és így a te tenyereiden keresztül is át fog sugározni az ő erejük, és irányítani fogják gyógyító munkádat. Sok mindent meg tudnak tanítani a hucsa (nehéz energia) átalakításáról számivá, vagyis fénylő energiává, ami a gyógyítás alapja az andoki sámánizmusban. A gyógyítók láncolatát akár minden este meghívhatod, hogy gyógyítsanak, és dolgozzanak az energiarendszereden. Ne felejtsd el megköszönni nekik a segítséget és reggel, vagy a kezelés végén visszaküldeni őket a Szellemi dimenzióba. A szakrális teret mindig be kell zárni, mután elvégeztük a gyógyító munkát. 

Nincsenek megjegyzések: