2020. október 14., szerda

Lenyomatok a Fénylő Energiatestben

A Fénylő Energiatest (a továbbiakban rövidítve LEF - Luminous Energy Field) tartalmazza az összes előző életeinkhez kötődő személyes emlékünket, de ugyanakkor az őseinkét is minden inkarnációnkra visszamenőleg. Ugyanakkor a LEF kapcsolatban áll a Kollektív Tudattal is, mely minden egyéni tudatosság hasonló lenyomatait hordozza. Az életünk során (magzati lét, születés folyamata, kisgyermekkor stb) szerzett traumákat vagy előző életbeli mély sebeket is tárolja a LEF. Ezek a lenyomatok színesben és teljes érzelmi intenzitásban tárolódnak. Olyanok, mint a szunnyadó számítógépes programok, melyek aktiválás hatására bizonyos viselkedés, kapcsolatok, balesetek, betegségek irányába tolnak, amik az eredeti sérülés visszatükröződései. Személyes történetünk folyton újraismétlődik. A fizikai sérülések lenyomatai a LEF legkülső rétegében tárolódnak. Az érzelmi lenyomatok a második rétegben, a mentális lenyomatok a harmadikban, és a lélek lenyomatai a negyedik, legbelső rétegben. A LEF-ben található lenyomatok bizonyos életutak felé predestinálnak. Ők komponálják az életeseményeinket, élményeinket, és az embereket, akiket bevonzunk az életünkbe. A lenyomatok arra késztetnek, hogy újraalkossuk a szívbemarkoló drámákat és a tragikus találkozásokat, de végső soron olyan helyzetek felé visznek, melyekben ki tudunk gyógyulni ősi lelki sebeinkből. 

A LEF tartalmazza annak a tervrajzát, ahogy az életünket éljük, ahogy öregszünk, ahogy gyógyulunk, és ahogy meg fogunk halni. Ha nincs előző lenyomata egy betegségnek a LEF-ben, akkor a gyógyulás hihetetlen sebességgel tud bekövetkezni. Ugyanilyen elv szerint, a betegségek lenyomatai blokkolják az immunrendszert, és rendkívül hosszú ideig is eltarthat, hogy kigyógyuljunk egy betegségből. Senki sem akar hónapokig lábadozni, ha meggyógyulhatnánk pár nap vagy egy hét alatt is. Ha sikerül megszüntetni a negatív lenyomatot, akkor az immunrendszer gyorsan képes leküzdeni a betegséget. 

A LEF legkülső rétegében található az energiatestünk membránja, vagy "bőre". Ez védelmező hártyaként funkcionál, mint ahogy a testünk védőrétege a bőr. A fizikai sérülések és betegségek lenyomatai ebbe a membránba vésődnek be, mint az üvegbe karcolt minták. Súlyos traumák vagy lélekvesztés esetén a membrán folytonossága megszakad, rések keletkeznek benne, melyeken keresztül különböző parazitikus entitások, negatív betegség-energiák is betelepedhenek. 

A LEF-ben akkor leketleznek lenyomatok, ha a traumát kísérő negatív érzelmeket nem tudtuk feldolgozni. A LEF lenyomatai furcsa és látszólag ok nélküli eseményeket eredményezhetnek a külvilágunkban. Például olyan szerelmi partnerekkel találkozhatunk, akik mind ugyanazt a mérgező jellemvonást ismétlik. A legfurcsább helyekre vihetnek a lenyomataink, hogy sorsszerűen találkozzunk valakivel, beprogramozhatják azt, hogy elüssék az autót, amiben ülünk, vagy épp hogy megússzuk a karambolt. 

A gyógyító célja az, hogy "lecsapolja" a mérgező érzelmi energiát a lenyomat körül, majd törölje magát a lenyomatot. Ahhoz, hogy a gyógyító sikeresen meg tudja tisztítani a kliens energiamezejét, a sajátját is mély tisztításnak kell alávetnie. Ez azt jelenti, hogy a gyógyító többé nem azonosítja magát a személyes történetével. Ezért mondják a navajo orvosságos emberek, hogy "Én vagyok a hegy, Én vagyok a folyók." Lehet, hogy a gyógyítót is érte veszteség, nélkülözés, fájdalom vagy abúzus, de ő megértette, hogy mindezeken túl ő is csak egy utazó a végtelenségbe vezető úton. 

Ez a LEF tisztításával való gyógyítás, és egyben a Munay Ki rítusok célja is. Nem az a feladatunk, hogy a kliensek történeteivel dolgozzunk, mint egy pszichoterapeuta tenné. Abban kell segíteni nekik, hogy megértsék: nem azonosak a történeteikkel, és nem csak szereplői egy forgatókönyvnek, amit az apjuk, anyjuk vagy az a kultúra vagy kor írt, amiben éppen élnek, hanem ők a forgatókönyv-írók. Ahhoz, hogy ezt elérjük, fel kell tárnunk a LEF-ben rejlő lenyomatokat, és meg kell gyógyítani őket. 

Nincsenek megjegyzések: