2021. április 7., szerda

A lélek céljának megerősítése

Az alábbi szertartást perui tanítómtól, Pumától tanultuk, és célja az, hogy helyesen megértsük, meglássuk lelkünk leszületésének célját, és ha szeretnénk, akkor változtassunk rajta. Ez tulajdonképpen egy újjászületési szertartás, amit az Andokban egy ember élete során többször is elvégeznek. A szertartáshoz nem szükséges más kellék, csupán fehér virágok vagy virágszirmok, melyeket egy körben kell elhelyezni, egy bemeneti és egy kimeneti nyílással. Ez a kör az Anyatermészet méhét fogja képviselni, melyből újjászületünk, összeforrva az életcélunkkal.

Az andoki világnézet szerint minden lélek az Örök Napból száll alá, és amikor eldönti, hogy megszületik, akkor kijelöli magának az életcéljait, a misszióját, a családját, a tapasztalásait, a döntéseit. Van, aki a legnehezebb kihívásokat és folyamatokat választja, valaki más pedig a könnynebb életet választja, azt, hogy legyen jó szolgálata, szerelmes legyen és őt is szeressék. De voltak közülünk olyanok, akik nagyon nehéz feladatot választottak. Abban a pillanatban, amikor ténylegesen megszülettünk, és az első levegőt vettük, mindezt elfelejtettük. Ennek az az oka, hogy amikor az első levegőt beszippantuk a tüdőnkbe, akkor megtapasztaljuk azoknak a folyamatoknak a valódi természetét, amiket választottunk magunknak, és ez sokkoló, traumatizáló hatással lehet a tudatunkra. Az alábbi szertartásnak tehát több célja is van. Az első az, hogy felismerjük az életküldetésünket, emlékeztessük magunkat arra, hogy miért születtünk meg. A második pedig az, hogy bocsássunk meg magunknak, ha túl nehéz feladatot választottunk, és változtassunk rajta. Az egyetlen valódi kötelességünk a szeretet, és ha ennek eleget teszünk, azzal az összes többi kötelezettséget is beteljesítjük.



13. Gyakorlat: Újjászületés a fehér virágok körében

1. Készítsd el a virágokat, egy kört kialakítva a fehér szirmokból a földön. Állj meg a kör előtt, a talpaiddal szilárdan a talajon, és fordítsd a tenyereidet a föld felé. Lazítsd el a törzsedet és a mellkasodat, és hívd a kristály kondort: Pinyi Kuntur hampuj hampuj hampuj.

2. Ülj fel a kristály kondor hátára, vagy lépj be a szívére, és szárnyalj vele fölfelé, a Naprendszerbe. Képzeld el, ahogy látod a Nap Apát, a Holdanyát, a Földanyát, a naprendszer bolygóit és a közeli csillagokat! Engedd, hogy eltávozzon belőled minden félelem, aggodalom, szorongás, minden, ami terhel és akadályoz! Hozd a tenyereidet a mellkasodra. Vegyél három mély levegőt, és fejezd ki háládat a kristály kondornak, hogy megszabadított a szíved terhétől!

3. Most megjelenik előtted egy arany portál, kapu az űrben. Szárnyalj keresztül rajta a kristály kondorral! Amikor beléptél az arany kapunk keresztül, hívd a fénylényeket, az égi mestereket, akik földi testetöltésedet felügyelték! Kérdezd meg tőlük, hogy miért születtél meg, és hogyan tudod a legjobban beteljesíteni a lélekcélodat! Hogyan folytathatod a legjobban utadat az életcélod felé? Ha valamit elmulasztottál, akkor bocsáss meg magadnak érte. Ha hibát követtél el, azért is bocsáss meg magadnak. Ha valakit megbántottál, megsértettél, akkor amellett, hogy most bocsánatot kérsz tőle, bocsáss meg magadnak is. Mondd ki: "Feltétel nélkül megbocsátok magamnak!" Ha felismered, hogy olyan folyamatokat és feladatokat vállaltál magadra, amit képtelen vagy teljesíteni, vagy vissza akarod adni azt a kötelezettséget, akkor ezt is mondd ki, mielőtt belépnél az újjászületés fehér körébe!

4. Köszönd meg a fény-tanítóknak az útmutatást és az emlékeztetést, és indulj vissza a kondorral a Földre, a jelenbe, a fehér virágok köre felé.

4. Lélegezz mélyeket, majd nyisd ki a szemeidet, és lépj bele a virágok körébe! Emlékezz, hogyan születtél meg a biológiai szüleidtől, a Kozmikus Apától, az Időtől, és a Kozmikus Anyától, a tértől. A Pacsamamától, Földanyától is megszülettél, és a Pacsatatától, a Földapától, akit az Apuk, a hegyek szellemei képviselnek. Nem véletlen, hogy ebben a pacsakutiban, két korszak találkozási pontján születtél meg. Most a fehér virágok körében tartózkodsz, ami a kozmosz szent anyaméhét képviseli, és nemsokára újjá fogsz születni ebből az anyaméhből.

5. Tedd fel magadnak az alábbi kérdéseket, és válaszolj is rájuk: Teljesen tudatos vagy most? Igen, teljesen tudatos vagy, és újjá fogsz születni ebe az életedbe, és újra össze tudsz kapcsolódni az eredeti lélekcéloddal. Mit szeretnél látni, hogy megtörténik az életedben? Hová látod megérkezni magadat? Milyen célok elérését látod az életedben? Ezen a ponton nem csak megválaszthatod, hogy mit szeretnél manifesztálni, megnyilvánítani az életedben, hanem emlékszel arra is, ahogyan az eddigi életet letelt, és tudatosan hátrahagyhatod a fehér virágok körében mindazt, amit nem szeretnél továbbvinni magaddal az újjászületett énedbe.

6. Vegyél egy mély levegőt, és lépj egyet előre, kifelé a fehér körből. Majd vegyél még egy levegőt, és lépj még egyet. Üdvözlünk az új életedben. Újjászülettél, és ezentúl az új életedet élheted majd tovább.

Nincsenek megjegyzések: