2018. december 7., péntek

A kristálykoponyák rejtélye

Pár hete olvastam némi információt a kristálykoponyákról az interneten, és a múlt héten a karácsonyi ásványbörzén szembetalálkoztam egy hegyikristály koponyával, melyet nem tudtam ott hagyni, valamiért úgy éreztem, hogy el kell hoznom. Haza is hoztam és letettem az oltáram mellé. A rákövetkező pár éjszakán Orsival mindkettőnknek voltak erőteljesebb, színesebb álmai, és sok olyan dolgot is kimondtunk, amik nem kellemes igazságok, de persze általában ha az ember tapintatból nem közli a párjával azt, ami a lelkét nyomja, az előbb-utóbb aláássa a kapcsolatot. Itt már kezdtem megérezni, hogy ez a kristálykoponya szereti megmutatni az igazságot az embernek, akkor is, ha az nem túlzottan kellemes. 

Ma úgy alakult, hogy volt egy szabad fél órám az Atmában, és mivel ott volt velem a kristálykoponya, úgy döntöttem, hogy csinálok egy utazást, hogy megtudjam, mi is a titka, és miért jött el hozzám. Körbefüstöltem az oltáramat és az égtájakat, és utána elkezdtem dobolni. Az Életfa képe elég hamar megjelent, és az erőállataim is, akikkel együtt beléptünk az Életfa törzsébe egy kis ajtón keresztül, majd egy erős fényoszlop, ami a fa törzsében volt, elkezdett felfelé húzni. Ekkor nem én változtam át az erőállataimmá, hanem ők léptek be az én testembe, és hagytuk magunkat felszippantani a fa tetejére, ahol egy hatalmas kristálykoponyába léptünk be. Olyan volt, mintha kristályországba kerültünk volna. Minden átlátszó volt és csillogott, egy nagy kristálylabirintusban voltunk. A tükörfényes falakon, ha megfelelő szögből nézte az ember, a rávetülő fény képeket és jeleneteket rajzolt ki. Igazából itt is azt éreztem, mint amikor az Ákása-krónika könyvtárában jártam, hogy bármilyen információ a tér bármelyik pontjáról elérhető, vagyis mindegy, hogy melyik falat nézi az ember, ha felteszi a kérdéseit, akkor megjelenik a válasz. 

Az első kérdésem persze az volt, hogy "Ki vagy te?" Mire a kristálykoponya azt válaszolta, hogy "Én vagyok a kristály-tudat, mely mindegyik kristálykoponyán keresztül elérhető. Amikor egy kristályból kicsiszolják a koponyát, akkor egy adó-vevővé válik, mely a ráhangolódó emberek számára közvetíti a kristály-tudatban tárolt tudást a dolgok valódi természetéről. A falakon a tér és az idő bármely pontján lévő információt megtekintheted, ha elérted a tudatosság megfelelő szintjét. A Kristály-tudat ugyanúgy tárolja az univerzumok összes rezdülését, mint az Ákása-krónika. Mindegyik koponya, mindegy, hogy mikor készült, ugyanannak a Kristály-tudatnak a közvetítője. Az átlátszó hegyikristály-koponyák közvetítenek a legtisztábban, míg a színes vagy matt kristályokból állók már nem olyan pontosan értelmezhetők. Az emberi koponya-forma az emberi testben lévő lelkek számára teszi elérhetővé a Kristály-tudatban tárolt információkat."

"És mi van a tizenhárom kristálykoponya legendájával?" - kérdeztem rá, mert erről hallottam, de nem olvastam túl sok részletet. A kristálykoponyákban hívők szerint ugyanis létezik tizenhárom nagy kristálykoponya a Földön, melyek több ezer évesek, és ha mindet megtalálják, és egy helyre hozzák, akkor a Föld sorsában gyökeres változások fognak bekövetkezni. A "hívek" szerint a kristálykoponyák a maja civilizáció hagyatéka, így 8-12 ezer évesre teszik a korukat, amikor persze még nem léteztek olyan gépek, amelyekkel ilyen csiszolást lehetne véghezvinni. Persze a modern múzeumokban lévő kristálykoponyákon mindenféle teszteket végeztek, és végül arra jutottak, hogy egyik sem lehet régebbi a 19. századnál. 

A koponya ezt válaszolta: "A tizenhárom legnagyobb kristálykoponya hatalmas erővel rendelkezik. Ebből eddig nyolcat találtak meg, és még öt a föld alatt rejtőzik. Ha mindet egy helyre vinnék, akkor a következő alakzatba kell rendezni őket: középre a legnagyobbat, utána kereszt alakban mindegyik irányban két-két koponyát egyenlő távolságra, majd a köztes irányokba még egy-egy koponyát, szintén azonos távolságra. A fő ágaknak az égtájak felé kell mutatniuk, és összesen nyolc ember ülhet be meditálni a fő ágak közé, koncentrikus körben befelé fordulva. Ezzel a meditációval tudást, gyógyulást, tudati emelkedést kaphatnak a gyakorlók vagy sámánok, akik részt vesznek ebben.  Ezen felül, a meditáció közben egy kollektív Mer Ka Ba erőtér, azaz Fénytest alakul ki körülöttük, melyet ki lehet terjeszteni akár a Föld bolygóra, akár a Naprendszerre vagy a Galaxisra is." 

A kristálykoponyák üzeneteit azok tudják megkapni, akiknek fejlettebb a belső észlelése, ha egy kristálykoponya jelenlétében meditálnak. Még kell kísérleteznem vele, mert elképzelhető, hogy a koponyán keresztül gyógyító erőt is lel lehet csatornázni, csak valószínű, hogy ezzel együtt megmutatja az igazságot is. "Az Igazság felszabadít, de előtte kicsinál." Úgy látszik, hogy ez a mondás a krstálykoponyák működésére is érvényes. 

Végezetül álljon itt egy idézet Marcel Vogeltől (1917-1991), a kristályok és az emberi agy/elme kölcsönhatásait vizsgáló amerikai kutatótól, aki az IBM munkatársa volt 30 éven keresztül. 


"A kristály egy semleges tárgy, melynek belső szerkezetet a tökéletesség és egyensúly állapotát mutatja. Amikor a megfelelő formára csiszolják, és az emberi elme kapcsolatba kerül strukturális tökéletességével, a kristály olyan rezgést kezd kibocsátani, amely kiterjeszti és felerősíti a felhasználó mentális erejét. Mint a lézersugár, egybefüggő, erősen koncentrált formában sugározza ki az energiáját, és ezt az energiát az akaratunkkal továbbíthatjuk más tárgyakba vagy emberekbe."

Nincsenek megjegyzések: